Bu haftalarda bende de oldu.. normal gebe kalan arkadaslarimin neredeyse hepsinde oldu. Haygi etme, ayagini azcik yuksegr koyarak uzan.. göbüşü sevgeçmiş olsun canım.
Erkek ismi hazirdi.. eşim hep arzu etmiş eskiden beri.. kız olsaydi eğer bizde ortalik toz duman olurdu kesin..şekerim sen oğlunun ismini Rüzgar koyacaksın sanırım..
Ne güzel cinsiyet belli, isim belli.
Biz isim konusunda toz ve gaz bulutu halindeyiz hala, hiçbir sey yok kafamızda
Geçmiş olsun bu sabah bende senin gibi korkudan öldüm apar topar dr gittik rabbime şükürler olsun bebeğim iyi ense kalınlığına baktı 1.0 mm çıktı ikili test içinde kan verdim sabah kanı görünce çok korktum rabbim evlatlarımızı korusun allaha emanetler bol bol dinlen sende canım dr bana eve gidiyorsun hemen yatıyorsun fıttıri fıttıri gezmemerhaba kızlar güzel şeyler konuşuyorsunuz yazıp yazmamakta tereddütte kaldım ama bu sabah tuvalete girdiğimde açık kahve akıntım oldu dünde karnım ve kasıklarım biraz fazla ağrımıştı.önce çok önemsememeye çalıştım ama iş yerine gelince yine oldu.doktorumu aradım.gel dedi gittim çok şükür bebeğim iyimiş.ama dinlenmem yatmam gerekiyomuş.10 gün rapor verdi.Gerçekten o an çok korktum bebeğime birşeymi oldu diye nası doktora gittiğimi bilemedim iyiki yakındı.Şimdi öğleden sonra çıkıcam işten eve gidicem.
Hiç bekleme bence :) kesintisiz bulantım var ve 3 günde bir serum takılıyor. Hiç bulantı yaşanmamış arkadaşlar var. Seninde öyle geçer inşallah.Cnm inşlh Öyledir bulantıyı hiç dört gözle bekleyeceğim aklıma gelmezdi
Insallah cnm arkadsm insallah. Binlerce kez sukurler olsun Rabbimetakip ediyorum cnm, pozitif çıkana kada rbişey yazmayayım demiştim :)
pozitifi görünce sevindim yazdım, hayırlı olsun allah tamamına erdirsin sağlıklı sıhhatli bi şekilde,
Canim cok saol.transferden sonra ilk defa boyle birsey oldu.hafif pembemsi gibiydi.simdi evde dinleniyorum yine peceteye sildikce geliyor.doktor bebek iyi dedi 10 gun dinlen dedi.10 gun gecicek mi bilmiyorm.karnim adet agrisi gibi surekli agriyor bazende kasiklarima vuruyor normal mi bilmiyorumBu haftalarda bende de oldu.. normal gebe kalan arkadaslarimin neredeyse hepsinde oldu. Haygi etme, ayagini azcik yuksegr koyarak uzan.. göbüşü sevgeçmiş olsun canım.
Bizde de erkek ismi hazır, kız olursa çok zor isim bulmak ya:)Erkek ismi hazirdi.. eşim hep arzu etmiş eskiden beri.. kız olsaydi eğer bizde ortalik toz duman olurdu kesin..
Sanada gecmis olsun canim Allah bir daha yaşatmasın.o buyuk bir korku hastaneye nasil gittigimi bilemedim.benmki pembemsi acik kahve bi renkti suan hala devam ediyor.dinlen dedi insallah gecer bebegimi iyi gordum ama kaygim endisem devam ediyorGeçmiş olsun bu sabah bende senin gibi korkudan öldüm apar topar dr gittik rabbime şükürler olsun bebeğim iyi ense kalınlığına baktı 1.0 mm çıktı ikili test içinde kan verdim sabah kanı görünce çok korktum rabbim evlatlarımızı korusun allaha emanetler bol bol dinlen sende canım dr bana eve gidiyorsun hemen yatıyorsun fıttıri fıttıri gezme
dedi
Canim korkma bende 8+4 gunlugum ama hic bulantim olmadi.aadece cok sik acikiyorum.bi arkadasimla ayni hamilr kaldik onun olkgunden beri bulanti ve istifari devam ediyor.benim ablamdada hic olmamis.birazda genetik heralde.bende ilk zamanlar onun bulaniyo benim bulanmiyo kesin gene bi sikinti cikacak dedim bikez bos gebelik yasadim ondada hic olmamisti yine oyle sandim ama cok sukur degilmis.tup bebek benimde.Kızlar bugün 7. Hafa girdim ama hala mide bulantım tiksinmem falan yok.halbuki normalde başım ağrısa bile mide bulantısından ölürdüm.sizlerin bulantıları kaçıncı haftada başladı.yarın kontrolüm var ama birşeyler ters gidiyor diye çok korkuyorum
Bizde de erkek ismi hazır, kız olursa çok zor isim bulmak ya:)
Erkek Ali de kız muamma:)siz ne koyacaksiniz?
diger arkadaslara da sorayim isimler hazir miiiiii???
Erkek olursa Ali ama kıza karar vermediksiz ne koyacaksiniz?
diger arkadaslara da sorayim isimler hazir miiiiii???
Erkek Ali de kız muamma:)
Erkek olursa Ali ama kıza karar vermedik
bu topikte cinsiyeti belli olan var mı acaba?
ben haftaya salı gidicem doktora akşam üstü, şansımı denicem ama bakalım görebilecek mi :) 14.haftanın içinde olacağım o zaman
Ben pazartesiye randevu aldım Acıbadem deki doktorumdan, dayanamadım:) Hem ense için 2. bir görüş olsun istedim, hem de onların cihazları çok daha detaylı. 13. Haftada cinsiyeti söyleriz demişti. Bizim ki geçen seferki gibi poposunu dönmezse belki öğreniriz:)asmakilit ogrendi canim, 12 hafta dolunca soyleyen doktorlar var ama yanilma payi icin acik kapi birakiyorlar. Benimki direkt 16. Haftada soylerim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?