2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Bu haftalarda bende de oldu.. normal gebe kalan arkadaslarimin neredeyse hepsinde oldu. Haygi etme, ayagini azcik yuksegr koyarak uzan.. göbüşü sev geçmiş olsun canım.

şekerim sen oğlunun ismini Rüzgar koyacaksın sanırım..
Ne güzel cinsiyet belli, isim belli.
Biz isim konusunda toz ve gaz bulutu halindeyiz hala, hiçbir sey yok kafamızda

şekerim sen oğlunun ismini Rüzgar koyacaksın sanırım..
Ne güzel cinsiyet belli, isim belli.
Biz isim konusunda toz ve gaz bulutu halindeyiz hala, hiçbir sey yok kafamızda
Erkek ismi hazirdi.. eşim hep arzu etmiş eskiden beri.. kız olsaydi eğer bizde ortalik toz duman olurdu kesin..

Geçmiş olsun bu sabah bende senin gibi korkudan öldüm apar topar dr gittik rabbime şükürler olsun bebeğim iyi ense kalınlığına baktı 1.0 mm çıktı ikili test içinde kan verdim sabah kanı görünce çok korktum rabbim evlatlarımızı korusun allaha emanetler bol bol dinlen sende canım dr bana eve gidiyorsun hemen yatıyorsun fıttıri fıttıri gezme
dedi

Bu haftalarda bende de oldu.. normal gebe kalan arkadaslarimin neredeyse hepsinde oldu. Haygi etme, ayagini azcik yuksegr koyarak uzan.. göbüşü sev geçmiş olsun canım.
Canim cok saol.transferden sonra ilk defa boyle birsey oldu.hafif pembemsi gibiydi.simdi evde dinleniyorum yine peceteye sildikce geliyor.doktor bebek iyi dedi 10 gun dinlen dedi.10 gun gecicek mi bilmiyorm.karnim adet agrisi gibi surekli agriyor bazende kasiklarima vuruyor normal mi bilmiyorum

Sanada gecmis olsun canim Allah bir daha yaşatmasın.o buyuk bir korku hastaneye nasil gittigimi bilemedim.benmki pembemsi acik kahve bi renkti suan hala devam ediyor.dinlen dedi insallah gecer bebegimi iyi gordum ama kaygim endisem devam ediyor

Canim korkma bende 8+4 gunlugum ama hic bulantim olmadi.aadece cok sik acikiyorum.bi arkadasimla ayni hamilr kaldik onun olkgunden beri bulanti ve istifari devam ediyor.benim ablamdada hic olmamis.birazda genetik heralde.bende ilk zamanlar onun bulaniyo benim bulanmiyo kesin gene bi sikinti cikacak dedim bikez bos gebelik yasadim ondada hic olmamisti yine oyle sandim ama cok sukur degilmis.tup bebek benimde.

valla benim de aklıma hep kız isimleri geliyor nedense erkek ismi bulmakta zorlanıyorum.

bu topikte cinsiyeti belli olan var mı acaba?
ben haftaya salı gidicem doktora akşam üstü, şansımı denicem ama bakalım görebilecek mi :) 14.haftanın içinde olacağım o zaman

bu topikte cinsiyeti belli olan var mı acaba?
ben haftaya salı gidicem doktora akşam üstü, şansımı denicem ama bakalım görebilecek mi :) 14.haftanın içinde olacağım o zaman

asmakilit ogrendi canim, 12 hafta dolunca soyleyen doktorlar var ama yanilma payi icin acik kapi birakiyorlar. Benimki direkt 16. Haftada soylerim dedi

asmakilit ogrendi canim, 12 hafta dolunca soyleyen doktorlar var ama yanilma payi icin acik kapi birakiyorlar. Benimki direkt 16. Haftada soylerim dedi
Ben pazartesiye randevu aldım Acıbadem deki doktorumdan, dayanamadım:) Hem ense için 2. bir görüş olsun istedim, hem de onların cihazları çok daha detaylı. 13. Haftada cinsiyeti söyleriz demişti. Bizim ki geçen seferki gibi poposunu dönmezse belki öğreniriz:)

Güzel anneler Merhaba Lulinda opera sevcanf asmakilit gulsencim ve diger tüm arkadaşlarım sonuçlarımiz gayet iyi çıktı çok şükür ama ozeldeki doktoruma daha gidemedim devlette yaptırdığım için cinsiyet vs söylemediler erken doğum riskim varmış sonuçlara göre bunu gördu bir tek bende doktor araştırdım bu arada riskli gebelik ler için Prof buldum ona gidicem 1 kez de olsa bu ara misafirlerim vardı valahi bir vakit bulup size donus yapamadım kusura bakmayın hepiniz iyi ki varsınız destek oluyoruz bir birimize ayin 9 una randevu aldim kendi doktorumdan belki cinsiyet öğrenebilirim suan 12+5 iz belki o zamana belli olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…