2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Kaçıncı haftadasin canim??

takip ediyorum cnm, pozitif çıkana kada rbişey yazmayayım demiştim :)
pozitifi görünce sevindim yazdım, hayırlı olsun allah tamamına erdirsin sağlıklı sıhhatli bi şekilde,

inşallah cnm. ben hala crinone estrofem ve coraspin kullanıyorum. folik asit, d vitamini ve tsh için ilaç da cabası... en kısa zamanda kurtuluruz inşallah ilaçlardan da şikayetlerden de...

inşallah cnm. ben hala crinone estrofem ve coraspin kullanıyorum. folik asit, d vitamini ve tsh için ilaç da cabası... en kısa zamanda kurtuluruz inşallah ilaçlardan da şikayetlerden de...
İnşallah, şuan en çok ilaç kullanan sensin sanırım, bende decavite başlayacaktım ama midem yüzünden veremiyor doktor

Ultrasonda bugün 9+1 çıktı
Geçmiş olsun canım kahve lekeler bende de devam ediyor dinlen ki iyice kesilsin..

Bu arada burdaki herkese soruyorum ben aşırı yorgunum elim ayagım iş tutmuyo sürekli yatış ..iş yapmaya calışsam yürüsem nefes nefeseyim ..ikiz oldugundan normal belki ama siz de yasadınız mı ve ne zaman geçti

Her banyoda cıkmadan bebe yağı canım cok iyi gelir..

Daha önce yapmasan da gidebilirsin. Ilerde oluşacak bel ağrılarına çok iyi gelecek yoga. Ben bu Cumartesi başlıyorum. Saat 15.00 te ordayım:)

cnm acıbadem maslaktaki doğuma hazırlık kurslarının zamanıyla ilgili birşey göremedim internette. arayıp isim yazdırmak falan mı gerekiyor? bi de hangi günler var biliyor musun?

valla işimiz zor beni de aramasalar hiç yanlarından bile geçmezdim aşı tetenoz aşısı canım bir de bir kereye mahsus değilmiş dün şöyle bir araştırdım da. ben de çalışıyorum ama mecburen yaptıracaz özellikle doğum sırasında kullanılan metal aletlere karşı bu aşıyı yaptırmamız şart bu arada 5.ayıma geliyor verdiği tarih

Kızlar geldim
Minik bebeğim 11+3gunluk
Boyu: 47, 6mm
Nt: 1, 2mm
Doktor hersey yolunda dedi çok şükür
Pazartesiye kadar progestani kullanicim sonra bırakıyorum
Folik asitte kullanma dedi
Bebek asprinini 4hafta daha kullan dedi ama demirle ilgili ilaç vermedi onu özel dr gidince soracağım. Haftaya pperşembe kan sonucu çıkacak.
yorumlarınızı bekliyorum öpüyorum hepinizi

bir kac gündür hapsirinca yada aksam uzaninda sol tarafinda gobegim e yakin pit piy sanko damar atiyor 2 3 kez acaba minnak kuzumuki bu ikinci hamileligim ilkinde 18. haftada falan anca hissetmistim bu kadar erken olurmuki

Kızlar bugün 7. Haftaya girdim ama hala mide bulantım tiksinmem falan yok.halbuki normalde başım ağrısa bile mide bulantısından ölürdüm.sizlerin bulantıları kaçıncı haftada başladı.yarın kontrolüm var ama birşeyler ters gidiyor diye çok korkuyorum

Canim ben de 7+5te bulantı ve kokuya karşı hassasiyet başladı şimdi çok şükür daha iyiyim korkacak bir şey yok herkeste bünye farklı bir arkadaşım çok rahat geçirdi mesela endişe etme yeğenimi üzme :)

cnm acıbadem maslaktaki doğuma hazırlık kurslarının zamanıyla ilgili birşey göremedim internette. arayıp isim yazdırmak falan mı gerekiyor? bi de hangi günler var biliyor musun?
Şuan 2-3 haftadır Başlamış. 2. Modül için yazdırmak gerekiyor. Ben Fulya Acıbadem e kayıt yaptırdım. Martta başlıyor. Maslak için arayıp sor istersen.

Deli misin? Inşallah hiç olmaz:)

Cnm inşlh Öyledir bulantıyı hiç dört gözle bekleyeceğim aklıma gelmezdi

korkma cnm benim de 11. haftaya kadar bulantı falan yoktu. hatta 7.-8. haftalara kadar acayip iştahım vardı hayat güllük gülistanlıktı. sonra bunları söylediğine pişman olma:) bnm 8. hafta mide yanmalarım başladı, 11. hafta da bulantılarım. umarım böyle atlatırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…