Kaçıncı haftadasin canim??merhaba kızlar güzel şeyler konuşuyorsunuz yazıp yazmamakta tereddütte kaldım ama bu sabah tuvalete girdiğimde açık kahve akıntım oldu dünde karnım ve kasıklarım biraz fazla ağrımıştı.önce çok önemsememeye çalıştım ama iş yerine gelince yine oldu.doktorumu aradım.gel dedi gittim çok şükür bebeğim iyimiş.ama dinlenmem yatmam gerekiyomuş.10 gün rapor verdi.Gerçekten o an çok korktum bebeğime birşeymi oldu diye nası doktora gittiğimi bilemedim iyiki yakındı.Şimdi öğleden sonra çıkıcam işten eve gidicem.
Ultrasonda bugün 9+1 çıktıKaçıncı haftadasin canim??
takip ediyorum cnm, pozitif çıkana kada rbişey yazmayayım demiştim :)Cnm ay nasil mutlu oldum hem testinin temiz cikmasina hm de bni takip ediyo olmana :) ♡ dr um sali 14. Gun tekrarlatti testimi besyuzlrde cikti deger 16. Gun persembe bida tekrarla dedi. Ins bugun de arttigini gorururz. :) Rabbime sukurler olsun.
Tesekkur ederim canım ama sanırım ben birabiraz erken sevindim, geceden beri ne yatak kaldı ne yorganistinye parka gidip bebegime birşeyler almak istiyirum dışarıya çıkmaya korkuyorum artik 16. Haftami bekliyorum ben inşallah sizlerin bu hafta biter sikintilariniz gerçi sende hala ilaç kullanıyorsunuz bende sana bu yüzden üzülüyorum, ben şuan sadece corasprin kullanıyorum bikacgun folik asit içme dedi Dr midem bulandigi için crinonuda biraktirdi salidan beri kullanmiyorum, inşallah sende kısa zamanda kurtulursun ilaclardan
İnşallah, şuan en çok ilaç kullanan sensin sanırım, bende decavite başlayacaktım ama midem yüzünden veremiyor doktorinşallah cnm. ben hala crinone estrofem ve coraspin kullanıyorum. folik asit, d vitamini ve tsh için ilaç da cabası... en kısa zamanda kurtuluruz inşallah ilaçlardan da şikayetlerden de...
Geçmiş olsun canım kahve lekeler bende de devam ediyor dinlen ki iyice kesilsin..Ultrasonda bugün 9+1 çıktı
Her banyoda cıkmadan bebe yağı canım cok iyi gelir..Merhabalar arkadaslar.Cok fazla yazmiyorum ama sizlerle ayni zamanlarda yola baslayan bir tup bebek anne adayiyim.Benimle ayni duygulari paylasanlarla bir arada olmak cok guzel.Su anda 11 haftamin icindeyim. Hepimize saglikli hamilelik ve doğumlar diliyorum insallah. Bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Benim cildim hamilelikten sonra cok kurudu.Pul pul dokuluyor.Butun vucut icin nemlendirici olarak ne kullanabilirim?
Daha önce yapmasan da gidebilirsin. Ilerde oluşacak bel ağrılarına çok iyi gelecek yoga. Ben bu Cumartesi başlıyorum. Saat 15.00 te ordayım:)
valla işimiz zor beni de aramasalar hiç yanlarından bile geçmezdim aşı tetenoz aşısı canım bir de bir kereye mahsus değilmiş dün şöyle bir araştırdım da. ben de çalışıyorum ama mecburen yaptıracaz özellikle doğum sırasında kullanılan metal aletlere karşı bu aşıyı yaptırmamız şart bu arada 5.ayıma geliyor verdiği tarihya evet beni de aradılar sağlık ocağından henüz gidemedim ama aşı maşı dedi bana da. Ne zaman yapılıyormuş ne aşısıymış öğrenebildin mi? benim çalıştığım için mesai saatleri içinde gitmem zor olacak. hem tüp bebek doktoru hem diğer doktor hem sağlık ocağı hangi biri için izin isticem şaşırdım valla.
önce maaşallah diyim ama bana büyük geldi gerçekten canım:))Kızlaaaaar.. ekte görmüş oldugunuz sey benim göbüş Oluyor.. cok mu büyük bana mi oyle geliyor.. boy 1.65 kilo 62.5 (sabah tuvaletten sonra ciplak tartildim)
aynen ya benimde öyle göbekten hiç bir şey belli olmuyor kiHamile olduğun belli oluyor valla :) benimde göbeğin zaten vardı benimkide maalesef gobekmi bebekmi belli değil :)
Kızlar bugün 7. Haftaya girdim ama hala mide bulantım tiksinmem falan yok.halbuki normalde başım ağrısa bile mide bulantısından ölürdüm.sizlerin bulantıları kaçıncı haftada başladı.yarın kontrolüm var ama birşeyler ters gidiyor diye çok korkuyorum
Şuan 2-3 haftadır Başlamış. 2. Modül için yazdırmak gerekiyor. Ben Fulya Acıbadem e kayıt yaptırdım. Martta başlıyor. Maslak için arayıp sor istersen.cnm acıbadem maslaktaki doğuma hazırlık kurslarının zamanıyla ilgili birşey göremedim internette. arayıp isim yazdırmak falan mı gerekiyor? bi de hangi günler var biliyor musun?
Deli misin? Inşallah hiç olmaz:)Kızlar bugün 7. Haftaya girdim ama hala mide bulantım tiksinmem falan yok.halbuki normalde başım ağrısa bile mide bulantısından ölürdüm.sizlerin bulantıları kaçıncı haftada başladı.yarın kontrolüm var ama birşeyler ters gidiyor diye çok korkuyorum
Cnm inşlh Öyledir bulantıyı hiç dört gözle bekleyeceğim aklıma gelmezdiCanim ben de 7+5te bulantı ve kokuya karşı hassasiyet başladı şimdi çok şükür daha iyiyim korkacak bir şey yok herkeste bünye farklı bir arkadaşım çok rahat geçirdi mesela endişe etme yeğenimi üzme :)
Kızlar bugün 7. Haftaya girdim ama hala mide bulantım tiksinmem falan yok.halbuki normalde başım ağrısa bile mide bulantısından ölürdüm.sizlerin bulantıları kaçıncı haftada başladı.yarın kontrolüm var ama birşeyler ters gidiyor diye çok korkuyorum
Bu haftalarda bende de oldu.. normal gebe kalan arkadaslarimin neredeyse hepsinde oldu. Haygi etme, ayagini azcik yuksegr koyarak uzan.. göbüşü sevUltrasonda bugün 9+1 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?