2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Kesinlikle katılıyorum çook haklısın canım

Bende ikiz bekliyorum hep normal doğum isterdim sezeryandan çok korkuyorum inş hrsey yolunda gider Rabbim normal nasip eder ama ikiz oldu normal doğum yapan az galiba[/QUOTE]
Riske atma canım zaten erken doğum olcak bizimki biraz riskliyiz işimiz zor allah büyük..

Hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin inşallah rabbim hepimizin evladını sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin

Haklısın canım ben bazen sokakta görüyorum çocuğunun elini tutmayan anneleri allah korusun araba gelip vuracak diye ben korkup
telaşlanıyorum eşime söylüyorum kolay hamile kaldıkları için önemsemiyorlar bir daha doğururum diyorlar herhalde ama bunu yaşamayan bilemez rabbim isteyen bekleyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

profil ayarlarına gir, bebeğin doğu tarihi kısmında doğacagı tarihi yaz kaydet otomatik olarak çıkacaktır

Canim arkadasim Günaydın
Neden böyle oluyor peki doktorlar nediyor valla elimden birsey gelsede uzanabilsem sana burdan Rabbimize yalvariyorum tez zamanda sana sifani versin ve bebeğini kucağına almanı nasip etsin inşallah
canım benim ikili testimin sonucu güzel çıktı, inşallah sende güzel haberlerle dönersin yarın :) bu arada ben bugün biraz daha iyiydim :) yine serumum var damar yolum sürekli açık tabi ama buna da şükür :) dün akşam artık psikolojim iyice bozulmuş sanırım arkadaşım geldi nöbetçiymiş ne yapıyosun bakmaya geldim dedi bi başladım ağlamaya beni bu bulantı geçmiyo beni taburcu et biraz kendime geleyim dedim, 2 günlük tedavimi girdi izinli gönderdi beni evde kendim yapıyorum tedavimi :) normalde günde 3000 cc serum takılıyordu bugün 1 tane yaptım :) nasıl mutluyum şuan bilemezsin :) gerçi hala yemem sıkıntılı ama bulantım azaldığına göre yemeyede başlarım heralde :) inşallah bu haftadan sonra bende biraz rahatlarım.

Arkadaşlar sizler tecrübelisiniz geçen ay düşük olmustu 10 günlük. Bu ay 8 gündür adetim gecikiyor. Bu gün sağlık ocağında beta 1.20 çıktı progesteron degeri 0.67 çıktı ne demek bilemedim lütfen yardımcı olun.

slm kızlar beni de bugün sağlık cağından aradılar dosya falan açmaları gerekiyormuş hamile takibi için gittim çok ilgilendi hemşirem kilo falan ölçtü bir de 16 nisana tarih verdi aşı olacakmışız ben bunu hiç bilmiyordum ve bu aşı takibini de zaten onlar yapıyormuş ben de bilmeyen olursa diye paylaşayım dedim.

Canim hayırlı sabahlar öncelikle iyi olmana ikili testinin iyi cikmasina çook sevindim Hamdolsun Rabbime. Diger sorunlarda yavaş yavaş geçecek inşallah kendini daha iyi hissedeceksin. Duygusal olmanı çok iyi anlıyorum bende derdimi kimseyle paylaşamayinca ablami arayıp ağlıyorum :) Bazen iyi geliyor.
Yemeklerin artık düzene girmeye başlar inşallah bende et tavuk Balık yiyemiyorum diğerlerini yiyiyorum.
Bugün ikili teste gideceğim öğleden sonra dualarin eksik etme canım sen ve tum arkadaslarim. Haberdar ederim öpüyorum canım Rabbim tez zamanda daha iyi olman için yardımcin olsun inşallah şekerim muck muck

adetin geciktiyse ve beta 50'nin altındaysa hamile değilsindir. stresten veya gecen ayki düşükten dolayı gecikmiş olabilir.

cnm çok sevindim inan. sürekli takip ediyorum seni. Geçeceği günü ben de iple çekiyordum. okuyunca çok mutlu oldum. Gözün aydın. ben de akşamları çok kötü oluyorum ama serum yiyecek kadar değil tabi. Geçecek inşallah hepimizinki. Keyifle sohbet edeceğimiz günler yakındır

ya evet beni de aradılar sağlık ocağından henüz gidemedim ama aşı maşı dedi bana da. Ne zaman yapılıyormuş ne aşısıymış öğrenebildin mi? benim çalıştığım için mesai saatleri içinde gitmem zor olacak. hem tüp bebek doktoru hem diğer doktor hem sağlık ocağı hangi biri için izin isticem şaşırdım valla.

gypsy84 canım Günaydın sağlık ocağında bende gebelik kartı actirdim yapılan tüm tahlilleri ikili test işte Nevarsa onları istiyorlar bizim sağlık ocağı çok iyi takip ediyor gebeliğin 5.ayinda tetenoz aşısı için seni arayip gün veriyorlar enkisa sürede gidip kartını actirmani tavsiye ederim canım kolay gelsin

sağlık ocagındaki ilgi alaka özel doktorlarda yok valla..
uzun uzun konusup anlatıyorlar, ebeler cok deneyimli ve bilgili
bizim doktora bağlı 17 tane gebe varmış, 10 tanesi falan tüp bebekmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…