Kesinlikle katılıyorum çook haklısın canımIyi de biz bi evlat sahibi olalim diye o kadar cile cekip tup bebek yaptirmisiz.. cinsiyeti begenmeyip aldiracak kadar mal mıyız?? Akil var mantik var.. sanki keyiften tup bebek yaptirdik. Digerlerine soylemesinler tamam da yani tup bebek annelerine soylememeleri saçma..
Bende ikiz bekliyorum hep normal doğum isterdim sezeryandan çok korkuyorum inş hrsey yolunda gider Rabbim normal nasip eder ama ikiz oldu normal doğum yapan az galiba[/QUOTE]BendrE="Kedilerinefendisi, post: 39106105, member: 413526"]Bana da aslan burcları geliyo ikiz oldıgu için erken olcak doğum biraz..ben de aslan eşim boğa 3 aslanla baş edicek artık..sezaryen için kişiye göre karar veriliyo vardır doktorum bi bildiği son ayları agır gecen problemli dırumlarda mutlaka sezaryen ..ben normali isterdim ama zor..
Hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin inşallah rabbim hepimizin evladını sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsinMerhaba anne adaylari.bende tup bebekle hamile kalanlardanim cok sukur.yransferim 5.gun embriyosuydu transferin 8.gunu kan degerim 73 cikti daha sonra katlanarak artti.4+5 gunlukken yani sonucu ogrendikden 10 gun sonra idrara sıkisikken karindan ultrasonla kese goruldu.bir hafta sonra 5+5 gunlukken kalp atisi goruldu cok sukur.suan 8+3 gunlugum son adet tarihine gore hesaplaniyormus.buna gorede 40 haftayi doldurdugum tarih 6eylul 2015 Allahim herkese sagsalim bebegini kucagina almayi nasip etsin olmayanlarada saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.tamamina ermek duasiyla...
Haklısın canım ben bazen sokakta görüyorum çocuğunun elini tutmayan anneleri allah korusun araba gelip vuracak diye ben korkupselam kızlar, iyisinizdir inşallah.
az önce gebelik başılığı altında normal hamile kalan bayanların topclerine bi göz attım arkadaşlar, o kadar rahatlar ve okadar sıradan birşey yaşıyorlarki, bizler için ne kadar mucizevi ve kıymetli ise bazı bayanlar için de o kadar sıradan bir olay, Allahın hikmeti işte, eşleri hiç umursamayanlar bile var, hiçbir şeyleriyle ilgilenmeyenler falan, normal hayatlarına devam ediyorlar hiç birşey yokmuş gibi. benim eşim gözümün içine bakıyo, hiçbir iş yaptırmıyor, o evde yokken yapıyorum rahatça yoksa hiçbirşeye dokundurtmuyor, gün içinde kaç kez tlfnla arıyor falan. 8 sene sonra kavuşunca biraz ikimizde manyaklaştık galiba, ben çok pimpirikli biri değilim Allahtan da rahat geçiriyorum. ama biz mi şanslıyız diğer bayanlar mı şanslı bilemedim şimdi
Kızlar bende hamileyim cok şükür.doktorum 23 eylül bebeğin doğum tarihi olarak gözüküyor dedi.çok şükür keseyide gördük.hamilelerde bebeğin durumu gösteriliyoya.onu nasıl yapıcam.tarif edermisinz
Teşekkür ederimprofil ayarlarına gir, bebeğin doğu tarihi kısmında doğacagı tarihi yaz kaydet otomatik olarak çıkacaktır
canım benim ikili testimin sonucu güzel çıktı, inşallah sende güzel haberlerle dönersin yarın :) bu arada ben bugün biraz daha iyiydim :) yine serumum var damar yolum sürekli açık tabi ama buna da şükür :) dün akşam artık psikolojim iyice bozulmuş sanırım arkadaşım geldi nöbetçiymiş ne yapıyosun bakmaya geldim dedi bi başladım ağlamaya beni bu bulantı geçmiyo beni taburcu et biraz kendime geleyim dedim, 2 günlük tedavimi girdi izinli gönderdi beni evde kendim yapıyorum tedavimi :) normalde günde 3000 cc serum takılıyordu bugün 1 tane yaptım :) nasıl mutluyum şuan bilemezsin :) gerçi hala yemem sıkıntılı ama bulantım azaldığına göre yemeyede başlarım heralde :) inşallah bu haftadan sonra bende biraz rahatlarım.Canim arkadasim Günaydın
Neden böyle oluyor peki doktorlar nediyor valla elimden birsey gelsede uzanabilsem sana burdan Rabbimize yalvariyorum tez zamanda sana sifani versin ve bebeğini kucağına almanı nasip etsin inşallah
canım benim ikili testimin sonucu güzel çıktı, inşallah sende güzel haberlerle dönersin yarın :) bu arada ben bugün biraz daha iyiydim :) yine serumum var damar yolum sürekli açık tabi ama buna da şükür :) dün akşam artık psikolojim iyice bozulmuş sanırım arkadaşım geldi nöbetçiymiş ne yapıyosun bakmaya geldim dedi bi başladım ağlamaya beni bu bulantı geçmiyo beni taburcu et biraz kendime geleyim dedim, 2 günlük tedavimi girdi izinli gönderdi beni evde kendim yapıyorum tedavimi :) normalde günde 3000 cc serum takılıyordu bugün 1 tane yaptım :) nasıl mutluyum şuan bilemezsin :) gerçi hala yemem sıkıntılı ama bulantım azaldığına göre yemeyede başlarım heralde :) inşallah bu haftadan sonra bende biraz rahatlarım.
Arkadaşlar sizler tecrübelisiniz geçen ay düşük olmustu 10 günlük. Bu ay 8 gündür adetim gecikiyor. Bu gün sağlık ocağında beta 1.20 çıktı progesteron degeri 0.67 çıktı ne demek bilemedim lütfen yardımcı olun.
canım benim ikili testimin sonucu güzel çıktı, inşallah sende güzel haberlerle dönersin yarın :) bu arada ben bugün biraz daha iyiydim :) yine serumum var damar yolum sürekli açık tabi ama buna da şükür :) dün akşam artık psikolojim iyice bozulmuş sanırım arkadaşım geldi nöbetçiymiş ne yapıyosun bakmaya geldim dedi bi başladım ağlamaya beni bu bulantı geçmiyo beni taburcu et biraz kendime geleyim dedim, 2 günlük tedavimi girdi izinli gönderdi beni evde kendim yapıyorum tedavimi :) normalde günde 3000 cc serum takılıyordu bugün 1 tane yaptım :) nasıl mutluyum şuan bilemezsin :) gerçi hala yemem sıkıntılı ama bulantım azaldığına göre yemeyede başlarım heralde :) inşallah bu haftadan sonra bende biraz rahatlarım.
slm kızlar beni de bugün sağlık cağından aradılar dosya falan açmaları gerekiyormuş hamile takibi için gittim çok ilgilendi hemşirem kilo falan ölçtü bir de 16 nisana tarih verdi aşı olacakmışız ben bunu hiç bilmiyordum ve bu aşı takibini de zaten onlar yapıyormuş ben de bilmeyen olursa diye paylaşayım dedim.
sağlık ocagındaki ilgi alaka özel doktorlarda yok valla..
uzun uzun konusup anlatıyorlar, ebeler cok deneyimli ve bilgili
bizim doktora bağlı 17 tane gebe varmış, 10 tanesi falan tüp bebekmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?