Çok sevindim canım sonucuna. Darısı Başımıza:)Güzel anneler MerhabaLulinda opera @sevcanf asmakilit gulsencim ve diger tüm arkadaşlarım sonuçlarımiz gayet iyi çıktı çok şükür ama ozeldeki doktoruma daha gidemedim devlette yaptırdığım için cinsiyet vs söylemediler erken doğum riskim varmış sonuçlara göre bunu gördu bir tek bende doktor araştırdım bu arada riskli gebelik ler için Prof buldum ona gidicem 1 kez de olsa bu ara misafirlerim vardı valahi bir vakit bulup size donus yapamadım kusura bakmayın hepiniz iyi ki varsınız destek oluyoruz bir birimize ayin 9 una randevu aldim kendi doktorumdan belki cinsiyet öğrenebilirim suan 12+5 iz belki o zamana belli olur :)
Kızlar bugün 7. Haftaya girdim ama hala mide bulantım tiksinmem falan yok.halbuki normalde başım ağrısa bile mide bulantısından ölürdüm.sizlerin bulantıları kaçıncı haftada başladı.yarın kontrolüm var ama birşeyler ters gidiyor diye çok korkuyorum
Yok bitanem PAP a diye bir değer varmış ona göre söyledi benim PAP a düzeltilmiş mom 0.46 internetten baktım ama pek anlamadım normal değer kaç olmali bir de bende yarım rahim var zaten doktor onla da alakali olabilir dedi bebek teki protein A nin değeri imiş belki zmana la duzelebilir tabi kesin erken doğum demedi risk tasiyormusum o da dikkat etmemi önerdiÇok sevindim canım sonucuna. Darısı Başımıza:)
Erken doğum riskini neye bakarak söyledi doktorun, servikal uzunluğuna mı?
Amin canm inş güzel sonuçlarla döneriz hepimiz o kadar emek veriyoruz bu zamanlar a kolay gelmedim hmm ben Prof a servikal uzunluk için gidicem zaten alttan dikiş vs yapiliyor mus rahim ağzı yetmezliği diye bişey var inş öyle sorunlar olmaz Rabbime sığındımÇok sevindim canım sonucuna. Darısı Başımıza:)
Erken doğum riskini neye bakarak söyledi doktorun, servikal uzunluğuna mı?
Ben pazartesiye randevu aldım Acıbadem deki doktorumdan, dayanamadım:) Hem ense için 2. bir görüş olsun istedim, hem de onların cihazları çok daha detaylı. 13. Haftada cinsiyeti söyleriz demişti. Bizim ki geçen seferki gibi poposunu dönmezse belki öğreniriz:)
Amin canm inş güzel sonuçlarla döneriz hepimiz o kadar emek veriyoruz bu zamanlar a kolay gelmedim hmm ben Prof a servikal uzunluk için gidicem zaten alttan dikiş vs yapiliyor mus rahim ağzı yetmezliği diye bişey var inş öyle sorunlar olmaz Rabbime sığındım
bende düşük ihtimal veriyorum söylemesine ama bakalım şansımı denicem :)asmakilit ogrendi canim, 12 hafta dolunca soyleyen doktorlar var ama yanilma payi icin acik kapi birakiyorlar. Benimki direkt 16. Haftada soylerim dedi
iyiki söyledin bunu bilmiyordum deseydin sen de :)Bende cinsiyeti ne diye sordum dr oda bunlar genellikle kız veya erkek oluyorlar dedi bende sustum
Canm sen hiç takma kafana sıkıntı yoksa boşver bilmemen daha iyi sıkıntısı olanlara dua et benm icin de senden ricam bu Rabbim hepimizin yardımcısı olsunValla uc doktorla gebelik geciriyorsun, her doktorun ciceginden bal aliyorsun
kizlar bahsettigniz mevzulara cok uzagim, dehsete kapildim bir an
Masllah canm.cok sevindim teyzesi yesin onu :) hele bi doğsun isircam onun poposunuKızlar geldim
Minik bebeğim 11+3gunluk
Boyu: 47, 6mm
Nt: 1, 2mm
Doktor hersey yolunda dedi çok şükür
Pazartesiye kadar progestani kullanicim sonra bırakıyorum
Folik asitte kullanma dedi
Bebek asprinini 4hafta daha kullan dedi ama demirle ilgili ilaç vermedi onu özel dr gidince soracağım. Haftaya pperşembe kan sonucu çıkacak.
yorumlarınızı bekliyorum öpüyorum hepinizi
:) güzel cevap vermiş :) ben korkuyorum valla bunu bi dogursam başkada birşey istemiyorumBende cinsiyeti ne diye sordum dr oda bunlar genellikle kız veya erkek oluyorlar dedi bende sustum
Masllah canm o zman kesin erkek bunu netlestirmis oldun zaten doktor emin olmasa söylemezdi bence inş sağlıkla kucağına alırsın rüzgar bebeği ismi de çok güzel tütütü :)Dun akşam doktorun verdigi cd ye bakiyordum ki aman Allah ne goreyim.. oglumun pipisi net bir sekilde görülüyor.. tamam dedim.. kesin.. acibademin cihazlari gercekten cok iyiymiş daha iyi gormus olduk..
Doktorunuz kilo takibi yapmiyormu ? Benim arkadaşım bi doktora gidiyor kız 6. Ayında 6 kg almış diye demedigini bırakmamış kizin psikolojisi bozulmuş valla degistirecegim diyordu, benim çalıştığım yerdeki doktorlarda ben kilo veriyorum diyorum iyi oluyor diyorlar ne kadar az kilo kalırsam o kadar rahat dogururmusum, sanki normal doguracagimda :)Kızlar bebe yağı kullanmaya başladınız mi sanirjmasmakilit bi sen yazmışsın ben de başliycam sonra çatlaklarım olsun istemiyorum bu arada ben tam 10 kilo aldım daha 12+5 iz düşünün 68 kilo ile hamile kaldım suan 78 im sonum ne olacak bilemiyorum kendimi durduramiyorum yemek konusunda bana ne önerirsiniz kızlar vala böyle giderse doğuma kadar 30 kilo alırım ilk zmana lar hiç bulantim olmadi 3 haftadır ara ara oluyor ama yemek yememe engel değil yanj yemek yerken biseyim yok deli oluyorum
6. Ayima 6 kilo alarak girsem davul çalar oynarim valla.. bana çemkirecek doktorun da alnini karişlarim.. Benim doktorum 2 kere olçtu simdilik.. iyi yada kötü yorum yapmadi.. simdilik tek derdi bebegin saglikli gelismesi.. benden pimpirikli vallahi..Doktorunuz kilo takibi yapmiyormu ? Benim arkadaşım bi doktora gidiyor kız 6. Ayında 6 kg almış diye demedigini bırakmamış kizin psikolojisi bozulmuş valla degistirecegim diyordu, benim çalıştığım yerdeki doktorlarda ben kilo veriyorum diyorum iyi oluyor diyorlar ne kadar az kilo kalırsam o kadar rahat dogururmusum, sanki normal doguracagimda :)
Doktorunuz kilo takibi yapmiyormu ? Benim arkadaşım bi doktora gidiyor kız 6. Ayında 6 kg almış diye demedigini bırakmamış kizin psikolojisi bozulmuş valla degistirecegim diyordu, benim çalıştığım yerdeki doktorlarda ben kilo veriyorum diyorum iyi oluyor diyorlar ne kadar az kilo kalırsam o kadar rahat dogururmusum, sanki normal doguracagimda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?