2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Çok sevindim canım sonucuna. Darısı Başımıza:)
Erken doğum riskini neye bakarak söyledi doktorun, servikal uzunluğuna mı?

Yok bitanem PAP a diye bir değer varmış ona göre söyledi benim PAP a düzeltilmiş mom 0.46 internetten baktım ama pek anlamadım normal değer kaç olmali bir de bende yarım rahim var zaten doktor onla da alakali olabilir dedi bebek teki protein A nin değeri imiş belki zmana la duzelebilir tabi kesin erken doğum demedi risk tasiyormusum o da dikkat etmemi önerdi

Amin canm inş güzel sonuçlarla döneriz hepimiz o kadar emek veriyoruz bu zamanlar a kolay gelmedim hmm ben Prof a servikal uzunluk için gidicem zaten alttan dikiş vs yapiliyor mus rahim ağzı yetmezliği diye bişey var inş öyle sorunlar olmaz Rabbime sığındım

Valla uc doktorla gebelik geciriyorsun, her doktorun ciceginden bal aliyorsun

kizlar bahsettigniz mevzulara cok uzagim, dehsete kapildim bir an

Valla uc doktorla gebelik geciriyorsun, her doktorun ciceginden bal aliyorsun

kizlar bahsettigniz mevzulara cok uzagim, dehsete kapildim bir an
Canm sen hiç takma kafana sıkıntı yoksa boşver bilmemen daha iyi sıkıntısı olanlara dua et benm icin de senden ricam bu Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Masllah canm.cok sevindim teyzesi yesin onu :) hele bi doğsun isircam onun poposunu değerlerin gayet iyi inş kan test sonucunda güzel çıkacak ben inanıyorum Rabbim yardım ediyor şükürler olsun seni ve tatlı bebisi öpüyorum gusel anne

Kızlar bebe yağı kullanmaya başladınız mi sanirjm asmakilit bi sen yazmışsın ben de başliycam sonra çatlaklarım olsun istemiyorum bu arada ben tam 10 kilo aldım daha 12+5 iz düşünün 68 kilo ile hamile kaldım suan 78 im sonum ne olacak bilemiyorum kendimi durduramiyorum yemek konusunda bana ne önerirsiniz kızlar vala böyle giderse doğuma kadar 30 kilo alırım ilk zmana lar hiç bulantim olmadi 3 haftadır ara ara oluyor ama yemek yememe engel değil yanj yemek yerken biseyim yok deli oluyorum

Dun akşam doktorun verdigi cd ye bakiyordum ki aman Allah ne goreyim.. oglumun pipisi net bir sekilde görülüyor.. tamam dedim.. kesin.. acibademin cihazlari gercekten cok iyiymiş daha iyi gormus olduk..
Masllah canm o zman kesin erkek bunu netlestirmis oldun zaten doktor emin olmasa söylemezdi bence inş sağlıkla kucağına alırsın rüzgar bebeği ismi de çok güzel tütütü :)

esilaecrin aman şekerim dikkat et kendine.. ben porsiyonlarimi azaltmaya basladim. Ilk 3 ay yemekten baska birsey düşünmüyordum.. o da gebelik hevesindendi sanirim. Simdi acligimi bastiracak kadar yiyorum. Doyup doymadigima bakmiyorum.. acikirsam yine hafif atistiriyorum. Bu atıştırmalari da ceviz elma falanla yapiyorum.

Doktorunuz kilo takibi yapmiyormu ? Benim arkadaşım bi doktora gidiyor kız 6. Ayında 6 kg almış diye demedigini bırakmamış kizin psikolojisi bozulmuş valla degistirecegim diyordu, benim çalıştığım yerdeki doktorlarda ben kilo veriyorum diyorum iyi oluyor diyorlar ne kadar az kilo kalırsam o kadar rahat dogururmusum, sanki normal doguracagimda :)

evet ya ben de kaç kilo aldığınızı merak ediyodum. ilkten ben de hızlı başlamıştı. 56'ydım tedaviye başlamadan önce geçen hafta 60 falan gördüm ama bugün 58 - 59 civarındayım. normali ilk üç ayda 2-3 kilo mu?

6. Ayima 6 kilo alarak girsem davul çalar oynarim valla.. bana çemkirecek doktorun da alnini karişlarim.. Benim doktorum 2 kere olçtu simdilik.. iyi yada kötü yorum yapmadi.. simdilik tek derdi bebegin saglikli gelismesi.. benden pimpirikli vallahi..

6 ayda 6 kilo mu? alnından öpmek istiyorum kızı

bu arada kızlar tüp bebek doktorunuzu bıraktınız mı? ya da ne zaman bırakacaksınız? iki doktorla ilerlemek de yoruyo beni. gerçi bi tanesine sadece bi kere gittim. ikinci randevuyu 1 ay sonrasına verdiği için daha görüşemedik kendisiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…