2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Sağol cnm benim ilk yorumu sen ve gyilmaz yaptı neyse ben yine herkese yorum yapmaya devam edeceğim sonuçta herkes destek için burada muck

Valla uc doktorla gebelik geciriyorsun, her doktorun ciceginden bal aliyorsun
kizlar bahsettigniz mevzulara cok uzagim, dehsete kapildim bir an
Öyle oldu valla: ) Ben eşime ben hamileyim diye haber veremedim, birlikte aldık sonucu:) Oysa bir Türk filmi klasiği yaşama hayalim vardı, hahhaha.
Bari cinsiyeti mujdeleyeyim diyorum. Haber vermeden gidip.

Servikal uzunluk için falan daha erken aslında. Ben pisikopat gibi okuduğum için herşeyi biliyorum. Sen hiç kafanı bulandırma, kaç kurtul:)

Dun akşam doktorun verdigi cd ye bakiyordum ki aman Allah ne goreyim.. oglumun pipisi net bir sekilde görülüyor.. tamam dedim.. kesin.. acibademin cihazlari gercekten cok iyiymiş daha iyi gormus olduk..
İşte ben de o yüzden pazartesi randevu aldım Acıbadem den. Hakikaten dağlar kadar fark var görüntü kalitesinde.

Harmony sonucunu alıp son bir kez gidip vedalaşacağım ben.

Ben tedaviye 57kilo başladım. Hamile olduğumu öğrendiğimde 60kiloydum. Şuan 12+5 te 59 kiloyum. Doktor en fazla 71 le bitirmelisin dedi.

Aman dikkat canım, şekerin falan çıkar mazallah. Hemen hamile yogası ya da platese falan başla bence. Ya da en az 1 saat yürüyüş. Bir de şekeri kesersen, kontrollü gidebilirsin.

Dun akşam doktorun verdigi cd ye bakiyordum ki aman Allah ne goreyim.. oglumun pipisi net bir sekilde görülüyor.. tamam dedim.. kesin.. acibademin cihazlari gercekten cok iyiymiş daha iyi gormus olduk..
bu cd yi ne için veriyolar peki, yeditepeye gidiyorum ben bana birşey vermediler, ayrıntılı ultrason yapınca falan mı veriyolar

bu cd yi ne için veriyolar peki, yeditepeye gidiyorum ben bana birşey vermediler, ayrıntılı ultrason yapınca falan mı veriyolar
Valla kafasina gore.. bir onceki kontrolde de vermisti.. verdigini unuttu sanirim yine verdi. 3 boyutlu mi 4 boyutlu mu ne.. hani şu sari siyah goruntusu olan varya.. Onunla bakiyo, şurasi şöyle burasi boyle diyo.. cd vereyim evde bakarsiniz diyo.. seviyorum doktorumu..

bana da vermişti doktor. Sadece ayrıntılı ultrasonda değil, ekranda gördüğün tüm görüntüyü hareketlerni cdye çekip veriyorlar. Her doktor uğraşmıyor tabi. Özellikle tüp doktorlarından beklememek lazım.

ooo çok kilo almışsın canım bence diyetisyene git yada kendini firenle, 3 ayda 10 kilo çok, diğer aylarda daha çok kilo alacaksın ekmek yeme yesen bile siyah ekmeklerden ye, pirinç şeker tuz yeme bence,
fazla kilo iyi bişey değil, şekerinde çıkar allah korusun,

3 boyutluya ne zaman gireceğim peki belki o zaman verirler, ben hala tüp bebek doktorunda olduğum için benimki zaten 5dk da muayene ediyor yoğunluktan, doktor değiştirmeyi düşünüyorum göztepe medicalparkageçeceğim kısmetse, bundan alamazsam cd onlardan alırım herhalde, yada olmadı bi sefer acıbadem de giderim :) elimizde cd olsun

bu arada kızlar 10 haftalıkken 3 kiloya yakındım, şimdi 13 haftalık 3,5 olmuşumdur da 4 ü bilemiyorum salı günü netleşir :)
yani ilk 3 ayda 3,5 kg almışım diyebiliriz, iştahım öyle aman aman açılmadı benim
vitaminlere daha başlamadım ama, belki onlardan sonra açılır mı bilmiyorum

Ben bu ay bırakıcam tüp bebek doktorumu , ayrı sehirde zaten ve artık zor oluyor . Bulunduğumuz şehirde bi doktora başladık ki aslında bu doktorum hemen tüp bebek başlanmalı diyen doktordu , maalesef ki burda merkez yok.

ilk 12 hafta max. 2 kg diyorlar hatta mumkunse 0 kg.. ben 59,5la tedaviye basladim, 62 ile hamile kaldim su an 61im. 11+0 bugun..

6 ayda 6 kilo mu? alnından öpmek istiyorum kızı

bulantisi cok olanlar ilk aylar negatif kilo degisimi oluyor ya ondan olabilir. Ama doktora dalasim geldi benim de, benim doktor hep zayifsiniz diyor bana o yuzde kendisini cok seviyorum

Ben tup doktorunu keseyi gordugumde biraktim, perinatolga gectim hemen, risk varsa bastan tespit etsin diye. Tupcu misyonunu tamamlayinca onu bir mendil gibi firlatip attim, tabi bunda dogum icin 16.200 tl istemesininnde payi yok degil

Ben bırakmadım pazartesi günü antalyaya gidicem dün kanama olunca çağırdı gelin bir bakalım dedi
Biz yaptırdığımız her test sonucunu bildiriyoruz dr muza

Kızlar biraz önce kontrolden geldim ve bebeğimin 1 hafta 1 günlük büyüdüğünü gördük.Bu hafta 7+1 olması gerekirken 6+3 çıktı.kalp atışları da daha düzensiz.aranızda bu durumu yaşayan var mı.malesef onu kaybediyorum galiba.

Doktorun yorumu ne oldu? 1 haftaya kadar oynama olabiliyor diye biliyorum ama kalp atimini falan hic bilmiyorum

Ben tup doktorunu keseyi gordugumde biraktim, perinatolga gectim hemen, risk varsa bastan tespit etsin diye. Tupcu misyonunu tamamlayinca onu bir mendil gibi firlatip attim, tabi bunda dogum icin 16.200 tl istemesininnde payi yok degil
Hahahahhaa o da bi sey mi?? Ben transferden sonra bi daha hiiiiiç gitmedim.. ilaçlarla beraber de 4000 tl ye kapattim mevzuyu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…