Masllah canm.cok sevindim teyzesi yesin onu :) hele bi doğsun isircam onun poposunudeğerlerin gayet iyi inş kan test sonucunda güzel çıkacak ben inanıyorum Rabbim yardım ediyor şükürler olsun seni ve tatlı bebisi öpüyorum gusel anne
Öyle oldu valla: ) Ben eşime ben hamileyim diye haber veremedim, birlikte aldık sonucu:) Oysa bir Türk filmi klasiği yaşama hayalim vardı, hahhaha.Valla uc doktorla gebelik geciriyorsun, her doktorun ciceginden bal aliyorsun
kizlar bahsettigniz mevzulara cok uzagim, dehsete kapildim bir an
İşte ben de o yüzden pazartesi randevu aldım Acıbadem den. Hakikaten dağlar kadar fark var görüntü kalitesinde.Dun akşam doktorun verdigi cd ye bakiyordum ki aman Allah ne goreyim.. oglumun pipisi net bir sekilde görülüyor.. tamam dedim.. kesin.. acibademin cihazlari gercekten cok iyiymiş daha iyi gormus olduk..
Harmony sonucunu alıp son bir kez gidip vedalaşacağım ben.bu arada kızlar tüp bebek doktorunuzu bıraktınız mı? ya da ne zaman bırakacaksınız? iki doktorla ilerlemek de yoruyo beni. gerçi bi tanesine sadece bi kere gittim. ikinci randevuyu 1 ay sonrasına verdiği için daha görüşemedik kendisiyle
Kızlar bebe yağı kullanmaya başladınız mi sanirjmasmakilit bi sen yazmışsın ben de başliycam sonra çatlaklarım olsun istemiyorum bu arada ben tam 10 kilo aldım daha 12+5 iz düşünün 68 kilo ile hamile kaldım suan 78 im sonum ne olacak bilemiyorum kendimi durduramiyorum yemek konusunda bana ne önerirsiniz kızlar vala böyle giderse doğuma kadar 30 kilo alırım ilk zmana lar hiç bulantim olmadi 3 haftadır ara ara oluyor ama yemek yememe engel değil yanj yemek yerken biseyim yok deli oluyorum
bu cd yi ne için veriyolar peki, yeditepeye gidiyorum ben bana birşey vermediler, ayrıntılı ultrason yapınca falan mı veriyolarDun akşam doktorun verdigi cd ye bakiyordum ki aman Allah ne goreyim.. oglumun pipisi net bir sekilde görülüyor.. tamam dedim.. kesin.. acibademin cihazlari gercekten cok iyiymiş daha iyi gormus olduk..
Valla kafasina gore.. bir onceki kontrolde de vermisti.. verdigini unuttu sanirim yine verdi. 3 boyutlu mi 4 boyutlu mu ne.. hani şu sari siyah goruntusu olan varya.. Onunla bakiyo, şurasi şöyle burasi boyle diyo.. cd vereyim evde bakarsiniz diyo.. seviyorum doktorumu..bu cd yi ne için veriyolar peki, yeditepeye gidiyorum ben bana birşey vermediler, ayrıntılı ultrason yapınca falan mı veriyolar
bu cd yi ne için veriyolar peki, yeditepeye gidiyorum ben bana birşey vermediler, ayrıntılı ultrason yapınca falan mı veriyolar
ooo çok kilo almışsın canım bence diyetisyene git yada kendini firenle, 3 ayda 10 kilo çok, diğer aylarda daha çok kilo alacaksın ekmek yeme yesen bile siyah ekmeklerden ye, pirinç şeker tuz yeme bence,Kızlar bebe yağı kullanmaya başladınız mi sanirjmasmakilit bi sen yazmışsın ben de başliycam sonra çatlaklarım olsun istemiyorum bu arada ben tam 10 kilo aldım daha 12+5 iz düşünün 68 kilo ile hamile kaldım suan 78 im sonum ne olacak bilemiyorum kendimi durduramiyorum yemek konusunda bana ne önerirsiniz kızlar vala böyle giderse doğuma kadar 30 kilo alırım ilk zmana lar hiç bulantim olmadi 3 haftadır ara ara oluyor ama yemek yememe engel değil yanj yemek yerken biseyim yok deli oluyorum
Valla kafasina gore.. bir onceki kontrolde de vermisti.. verdigini unuttu sanirim yine verdi. 3 boyutlu mi 4 boyutlu mu ne.. hani şu sari siyah goruntusu olan varya.. Onunla bakiyo, şurasi şöyle burasi boyle diyo.. cd vereyim evde bakarsiniz diyo.. seviyorum doktorumu..
3 boyutluya ne zaman gireceğim peki belki o zaman verirler, ben hala tüp bebek doktorunda olduğum için benimki zaten 5dk da muayene ediyor yoğunluktan, doktor değiştirmeyi düşünüyorum göztepe medicalparkageçeceğim kısmetse, bundan alamazsam cd onlardan alırım herhalde, yada olmadı bi sefer acıbadem de giderim :) elimizde cd olsunbana da vermişti doktor. Sadece ayrıntılı ultrasonda değil, ekranda gördüğün tüm görüntüyü hareketlerni cdye çekip veriyorlar. Her doktor uğraşmıyor tabi. Özellikle tüp doktorlarından beklememek lazım.
Ben bu ay bırakıcam tüp bebek doktorumu , ayrı sehirde zaten ve artık zor oluyor . Bulunduğumuz şehirde bi doktora başladık ki aslında bu doktorum hemen tüp bebek başlanmalı diyen doktordu , maalesef ki burda merkez yok.bu arada kızlar tüp bebek doktorunuzu bıraktınız mı? ya da ne zaman bırakacaksınız? iki doktorla ilerlemek de yoruyo beni. gerçi bi tanesine sadece bi kere gittim. ikinci randevuyu 1 ay sonrasına verdiği için daha görüşemedik kendisiyle
Kızlar bebe yağı kullanmaya başladınız mi sanirjmasmakilit bi sen yazmışsın ben de başliycam sonra çatlaklarım olsun istemiyorum bu arada ben tam 10 kilo aldım daha 12+5 iz düşünün 68 kilo ile hamile kaldım suan 78 im sonum ne olacak bilemiyorum kendimi durduramiyorum yemek konusunda bana ne önerirsiniz kızlar vala böyle giderse doğuma kadar 30 kilo alırım ilk zmana lar hiç bulantim olmadi 3 haftadır ara ara oluyor ama yemek yememe engel değil yanj yemek yerken biseyim yok deli oluyorum
6 ayda 6 kilo mu?alnından öpmek istiyorum kızı
Ben bırakmadım pazartesi günü antalyaya gidicem dün kanama olunca çağırdı gelin bir bakalım dedibu arada kızlar tüp bebek doktorunuzu bıraktınız mı? ya da ne zaman bırakacaksınız? iki doktorla ilerlemek de yoruyo beni. gerçi bi tanesine sadece bi kere gittim. ikinci randevuyu 1 ay sonrasına verdiği için daha görüşemedik kendisiyle
Kızlar biraz önce kontrolden geldim ve bebeğimin 1 hafta 1 günlük büyüdüğünü gördük.Bu hafta 7+1 olması gerekirken 6+3 çıktı.kalp atışları da daha düzensiz.aranızda bu durumu yaşayan var mı.malesef onu kaybediyorum galiba.
Hahahahhaa o da bi sey mi?? Ben transferden sonra bi daha hiiiiiç gitmedim.. ilaçlarla beraber de 4000 tl ye kapattim mevzuyu..Ben tup doktorunu keseyi gordugumde biraktim, perinatolga gectim hemen, risk varsa bastan tespit etsin diye. Tupcu misyonunu tamamlayinca onu bir mendil gibi firlatip attim, tabi bunda dogum icin 16.200 tl istemesininnde payi yok degil
Hahahahhaa o da bi sey mi?? Ben transferden sonra bi daha hiiiiiç gitmedim.. ilaçlarla beraber de 4000 tl ye kapattim mevzuyu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?