2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Oy maşallah.. biz sallama olayina girmedik hic. Bi iki denedim. Gozler kapanirken sallayim hizli dalsin dedim ama daha beter acti gozlerini. Cok zorda kalirsam emzigi agzina verip kucagima aliyorum.. himmm himmm diye soylene soylene uyuyo.. cok bagirdiginda da memeyi dayiyorum valla.. birniki kavga ediyo.memeyle.ama aliyo sonunda.

Bir anda kesiliyir, sanki hic olmamis gibi oluyor mu?? Benim ilk sancim bobrek agrisi gibiydi.. doktorum işte bu doğum sanvisi demişti
cnm bıkc saat hız kesmeden agrıyor sonra gecıyor. vajınaya da baskı arttı cok normalmıkı ewde yuruyemıyrm ya . yrn randewum war salı gormustu zaten. suyum azalıyor dıye hepten sıklastı randewularım. hareketlerı de cok degıl tereddut edıp gıtmelıyımmıkı

Valla git bence. Ben de hareketleri azaldi deyip gittim iyiki gitmisim.

asmakilit Lulinda teşekkürler. kanguruların bu kadar erken kullanılabileceğini bilmiyordum. bizimkinin 40ı çıkmak üzere. görümcemin verdiği bir kanguru vardı. ona bakayım o zaman bir inceliim belki bu aylarda da kullanılan birşeydir.

Bencede asmakilit doğru söylemiş gitmelisin

valla ben her şeyi yiyorum artik..Çünkü yesemde oluyo yemeswmde..dun baya bi bulgur yedim ayranda içtim..gecemiz ayni gecelrdendi..bugunde yesil fasulye yiycem hatta..ama gaz yaptigini bilmiodum.annemde herseyi ye alişsin oda dio...yani degisen olmuyo biz hep gazlıyiz..tüp bebegiz ondan mi acaba

dun mercimek koftesi yedim sadece 1 tane mahvolduk artik korkuyorum valla üzüm yiyorum ben sut yaoiyo diye valla ayranda iciyorum sadece bulgur mercimek yemiyorym salatada soganda yiyorum artik

Anaaa bulgur gaz mi yapıyor?? Ben her gun yiyorum neredeyse sut yapiyo diyeee.. hele oglanin derdi anlasildi simdi vazgeçemem ben bulgurdan.. antepe gidiyorum yarin bulgurun gozune vururum ordaa..

Valla ben de bakşagil yemiyorum ama soğandı bulgurdu yiyorum valla. Bir de yeşil mercimek yedim. En çok gaz yapanlar en çok süt yapanlar aynı Zamanda. Ne yaman çelişki :) bu arada hamburger de yiyorum arada ama burger kingten falan değil. Komşu burgeri tavsiye ederim ya da burger lab

Üzümün gaz yaptığını bilmiyodum ama dün yedim.onun dışında salatada soğan yemiyorum ama dediğiniz gibi yesekte gaz oluyo yemesekte

E ben bulunamıyor yemiyor yani ben gaz yaptığı bilinen hicbirsey yemiyorum mesela mercimek çorbası sizin çocuklarınız gece Uyaninca ağlıyor mu? Benimki uyanirsa emiyor emerken uyuyor gibi oluyor altını temizliyorum o ara biraz daha ayiliyor gazini cikarmak icin aliyorum 5 dk sonra yuzustu yatiriyorum sirtini ovarken uyuyor öyle acı acı ağlaması olmuyor cok

Tüp bebekle hamile kalan anne Adayları ablamın transferde 9. Günü peçeteye silince kan gelmiş.şimdi bu nedir???? Böyle birşey yaşayan var mı? Yerleşme tüp bebekte ne zaman gerçekleşir???yerleşme kanaması olabilir mi ki? 9. Gün.

bizimki hic öyle uzun uzun uyumuyo..genelde 1.5 saat 2 saat arayla uyanio..ama ben tek meme emziriorum..ikinciyi alsada bitirmio..bende tek verip digerinin iyice dolmasini sagliorum..aglayarak uyanio ama ben hemen müdahale ettiğim icin ciglik cigliga olmuyo..ama emdikten sonra 5 10 dk yastiga egimli yatiriorum..o ara gaz kaka varsa yapio..altını degistiriorum..ama iste burda basio çığlığı..yanina elektrik supurgesi sesi acip acele bi şekilde degistiriorum..sonra yatirinca ikinmaya devam.emzik veriorum emzikle kavga edip dalio..ama sabah 6 7 gibi artik gazi tavan yapiio..işte bundan sonrada evde turlamalar baslio..8e kadar..

Gece mikirdayarak uyaniyo benimki. Bir memeyi emzirip altini değiştirip diger memeyi veriyorum. Bitirmiyo genelde ama memede uyuyo.. yüzüstü yatirip uyutuyorum. Altini iki meme arasi degistirince uykusu cok acilmiyo. Diger memeyi az emerse sagiyorum. Ertesi gun doymama krizi olursa onda kullaniyorum. Aksi halde mama vermem gerekiyo. Yoksa ciglik.cigliga agliyo.
Sogani da her gun yiyorum neredeyse.. bi yemedigim mercimek ve baklagiller var.

Benimkide emerken yapıyor kakasini, bizim bebeklerimiz aynı aşağı yukarı bende tek meme veriyorum 10 dk en fazla 13 dk altını değiştirirken sorun bendede. Benimde uykum sabah tavan yapıyor ama benimki keyifli kalkiyor
Eger gece gaz ilacı vermezsem sabah kötü oluyor
Ben bir kere yedim dikkat etmedim ordada sabaha kadar inledi çocuğum o gece karar verdim yememeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…