Canım ben sezeryan oldum 12 gibi 7 ye kadar hiç bişe yemedim aksam hastane getirdi komposto ve tarhana çorbası ekmek falanda yoktu gaz olmadın diye o gün sabaha kadar bişe yemedim meyvede yasaktı çok şükür gaz sorunu falan cekmedimValla ben ameliyattan çıktıktan 2 saat sonra üzüm yerken yakalandı m yeme gaz yapar dediler, bulgur pilavı zaten yapıyor
Hayirli olsun tebriklerBiz bugün sünnet olduk
Kızlarcoolfire dan haber yok değil mi? sabah ezanı okunuyordu valla dua ettim onlar için sonra uyudugumda da rüyamda gördüm, ameliyat cok güzel gecti diyordu. İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz..
Hayirli olsun canimBiz bugün sünnet olduk
Kızlarcoolfire dan haber yok değil mi? sabah ezanı okunuyordu valla dua ettim onlar için sonra uyudugumda da rüyamda gördüm, ameliyat cok güzel gecti diyordu. İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz..
Gözün aydın, darısı başı mıza. Ben 40 a çok bel bağladım:) Kusma, gaz uykusuzluk azalır diye umudum var:)
bende bi mucize beklemio değilimGözün aydın, darısı başı mıza. Ben 40 a çok bel bağladım:) Kusma, gaz uykusuzluk azalır diye umudum var:)
Dutu duymuştum denicem dünde internetten bal kabağı ni az şeker ile mermalet gibi yapıp rondodan gecirecekmissin buzdolabına koyup hergün bir bardak sütün içine üç dört kaşık koyup icecekmissin çok iyi yorumlar vardı bilmiyorum bal kabağı bulabilirmiyiz acaba bilmiyorumopera canım hayırlı olsun inşallah
talkative_844 bizim de dün kirkimiz çıktı 23:30da Florence sisliye gittik bebito gazdan kaka yapmamaktan ortalığı inletti o ağladı ben bin parça oldum neyseki gece ikide evdeydik rahatlamis bir sekilde.
Kizlar birde şu sayfayi okuyun süt artırmak için verdiğimiz granullere harcadığımiz onca paraya ithafen
http://www.fitanne.com/#article/3699
sizinde gözünüz aydın..darısı yaşlarına olsun..opera canım hayırlı olsun inşallah
talkative_844 bizim de dün kirkimiz çıktı 23:30da Florence sisliye gittik bebito gazdan kaka yapmamaktan ortalığı inletti o ağladı ben bin parça oldum neyseki gece ikide evdeydik rahatlamis bir sekilde.
Kizlar birde şu sayfayi okuyun süt artırmak için verdiğimiz granullere harcadığımiz onca paraya ithafen
Gaz için ne dediler peki hastanede, nasıl rahatladı?opera canım hayırlı olsun inşallah
Canım Barbaros bey e yarın 8.40 a randevu aldım. Bugün gidemedim. Senin ki kaçta?opera hadi gözünüz aydın hayırlı olsun. Sanırım yaptığımız en iyi işlerden biri. Şimdi iyi ki yaptırmışım diyorum
Biz bugün sünnet olduk
Sağol cnm..dün anjiyo da yavrum açlıktan ve soğuktan ağladı saatlerce benim içim daglandi.. Bugün anca haber alabildik sukur ameliyat şansımız var ama çok zor bir süreç bizi bekliyor anjiolar,ameliyatlar zor ameliyatlarmis... Yavrum inş dayanır ..çok zor çok....10 gün içinde evimize gelecek kontrollerde gidicez ajanlık 3 ay içinde ameliyat olacak deniyor.. Rabbim yardımcımız olsun...destekleriniz için çok tesekkur ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?