2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Valla ben ameliyattan çıktıktan 2 saat sonra üzüm yerken yakalandı m yeme gaz yapar dediler, bulgur pilavı zaten yapıyor
Canım ben sezeryan oldum 12 gibi 7 ye kadar hiç bişe yemedim aksam hastane getirdi komposto ve tarhana çorbası ekmek falanda yoktu gaz olmadın diye o gün sabaha kadar bişe yemedim meyvede yasaktı çok şükür gaz sorunu falan cekmedim

opera canım hayırlı olsun inşallah
talkative_844 bizim de dün kirkimiz çıktı 23:30da Florence sisliye gittik bebito gazdan kaka yapmamaktan ortalığı inletti o ağladı ben bin parça oldum neyseki gece ikide evdeydik rahatlamis bir sekilde.
Kizlar birde şu sayfayi okuyun süt artırmak için verdiğimiz granullere harcadığımiz onca paraya ithafen

http://www.fitanne.com/#article/3699

opera hadi gözünüz aydın hayırlı olsun. Sanırım yaptığımız en iyi işlerden biri. Şimdi iyi ki yaptırmışım diyorum

Dutu duymuştum denicem dünde internetten bal kabağı ni az şeker ile mermalet gibi yapıp rondodan gecirecekmissin buzdolabına koyup hergün bir bardak sütün içine üç dört kaşık koyup icecekmissin çok iyi yorumlar vardı bilmiyorum bal kabağı bulabilirmiyiz acaba bilmiyorum

sizinde gözünüz aydın..darısı yaşlarına olsun..

Gaz için ne dediler peki hastanede, nasıl rahatladı?

Sağol cnm..dün anjiyo da yavrum açlıktan ve soğuktan ağladı saatlerce benim içim daglandi.. Bugün anca haber alabildik sukur ameliyat şansımız var ama çok zor bir süreç bizi bekliyor anjiolar,ameliyatlar zor ameliyatlarmis... Yavrum inş dayanır ..çok zor çok....10 gün içinde evimize gelecek kontrollerde gidicez ajanlık 3 ay içinde ameliyat olacak deniyor.. Rabbim yardımcımız olsun...destekleriniz için çok tesekkur ederim..

talkative_844 tebrik ederim, aynen ben de kırkımız cıktıgında gece 12 saat uyuyacak, gündüz benimle birlikte gezip tozacak bir bebek hayal ediyorum. Abartmıyorum değil mi
gulsennnn çok geçmiş olsun canım. Gazdan çok mu ağlıyordu da götürdnüz? kabız falan mıydı? orada nasıl müdahale ettiler? birde şişli florence mi istanbul florence mi? ben istanbul olanındaki doğuma giren doktordan hiç memnun kalmadım da

çok şükür ilk aşamayı atlattınız. gerisi de gelecek inşallah. gazı olup da deli gibi ağladıklarında içimiz parçalanıyor ameliyat vs.da üzülmez mi insan çok haklısın ama bu bir süreç ve her gün sağlıklı günlerinize doğru ilerliyorsunuz öyle düşün.
sana bol sabır Mete'ye de güç ve sağlık diliyorum.
Bizi habersiz bırakma olur mu..

Kızlar bir sey söylicem, ben şimdiye kadar doğuma giren doktora 2 kez kontrole gittim sonra da biliyorsunuz benim sinirimi bozunca başka bir doktora gittim.
ikisinin dedikleri cok farklıydı hatta taban taban zıttı, tam kafa karışıklığı

Ama şu konuda naçizane bir yorum yapmak istiyorum;
Bizdeki gazın bebeğe gecmesiyle ilgili ilk dr "kesinlikle geçer, ne sana gaz yapıyorsa hemen yemeyi bırak"dedi; diğeri ise "gaz sütle bebege gecmez siz kendi vücudunuzun sağlıgı için gaz yapan yiyeceklerden uzak durursanız iyi olur" dedi.

Sütüm azaldı diye eşim eczaneden malt içecegi almış, oradan da uyarmışlar gaz yapabilir diye ama ben yine de içtim. Sonuç: 3 gündür şiddetli gaz sancısı (uykudan uyandıracak, bebegi emzirirken bırakıp wc.ye koşacak kadar) ve ishal..
ama bebeğimde böyle bir gaz yok, bugün biraz gazlandı sadece ama benim ishalim da hafifledi bugün.

Yani diyecegim o ki, her sey için gaz yapıyor diyorlar, onlara takılırsak saglıklı beslenemeyiz. Kısacası ben bizim gaz bebege gecmiyor diyorum!

asmakilit antepe gittin mi?
bak sen şimdi orda yemeğe verirsin kendini, söylemedi deme, artık gebe değilsin doğurunca veririm nasılsa kiloları deme dönemi bitti

kızlar hamilelikte kaç kilo almıştınız ve kaç günde ne kadarı gitti?
ben 11 kilo almıştım, bir haftada hepsi uykusuzluk ve stresten gitti. şimdi 2,5 kg daha eksideyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…