- 6 Ekim 2010
- 1.690
- 1.175
- 248
- 43
Yerleşme kanaması olabilir canım, bendede olmustu 8 yada 9 günTüp bebekle hamile kalan anne Adayları ablamın transferde 9. Günü peçeteye silince kan gelmiş.şimdi bu nedir???? Böyle birşey yaşayan var mı? Yerleşme tüp bebekte ne zaman gerçekleşir???yerleşme kanaması olabilir mi ki? 9. Gün.
Gerçekten mi? :)) normal gebelikte5-9 arası biliyorum ama tüp bebek olunca biraz teretdüt ettim.ablam üzülmüş ağlamış falan ben iyidir Yerleşme kanamasıdır merak etme dedim ama benim içime kurt düştü şimdi de 11. Gün test yapsa çıkar mı? 3. Gün embriyosuYerleşme kanaması olabilir canım, bendede olmustu 8 yada 9 gün
Kan testinde cikar, idrar testi yapip bos yere canınızı sokmayın. Varsa da cikmiyor idrarda.Gerçekten mi? :)) normal gebelikte5-9 arası biliyorum ama tüp bebek olunca biraz teretdüt ettim.ablam üzülmüş ağlamış falan ben iyidir Yerleşme kanamasıdır merak etme dedim ama benim içime kurt düştü şimdi de 11. Gün test yapsa çıkar mı? 3. Gün embriyosu
Çıkar canım inşallah pozitif olur sonucu hayirlisiylaGerçekten mi? :)) normal gebelikte5-9 arası biliyorum ama tüp bebek olunca biraz teretdüt ettim.ablam üzülmüş ağlamış falan ben iyidir Yerleşme kanamasıdır merak etme dedim ama benim içime kurt düştü şimdi de 11. Gün test yapsa çıkar mı? 3. Gün embriyosu
Benimkide 5 buçuk yada 6 bucukta kalkiyor sabah sonra saat 2 ye kadar uyumuyor, yani uyuyor ama elim sürekli besikteki onu salliyorum hep öyle uyuyor, en rahat saat 2 den yada 3 ten sonraki 3 saatlik uykusuGece bizimkide aglayarak uyaniyo hemen memeyi aliyor gazini cikartmaya calisiyorum alttan daha kolay yapiyorda gegirmekte zorlaniyor. sonra altini degistiriyorum uykusu acildiysa tekrar meme veriyorum o sekilde uyuyor ama sabahlari cok zor geciyor bizim ya hic uyumuyor bugun sabah 9da bi kalkti gun icinde deliksiz 1 saat uyudu sadece.ara ara uykularida toplasam bu saate kadar 2 saat uyudu
Canım ben bugün tesadüfen uyuttum bizimkini:) 12.00 anca birşeyler yemeye fırsat buldum. Bizimkini ev tipi anakucağına koydum. Mutfakta yanımda olsun diye tezgâha bıraktım. Kendime omlet yaparken aspiratörü çalıştırdım. Buzdolabından birşey alırken bir baktım bizimki uyumuş. 1.5 saat uyudu. Bu akşam yemeğinde de aynı numarayı yaptık işe yaradı:) Dene istersen.Gece bizimkide aglayarak uyaniyo hemen memeyi aliyor gazini cikartmaya calisiyorum alttan daha kolay yapiyorda gegirmekte zorlaniyor. sonra altini degistiriyorum uykusu acildiysa tekrar meme veriyorum o sekilde uyuyor ama sabahlari cok zor geciyor bizim ya hic uyumuyor bugun sabah 9da bi kalkti gun icinde deliksiz 1 saat uyudu sadece.ara ara uykularida toplasam bu saate kadar 2 saat uyudu
Bulgur pilavı ve uzumdemi gaz yapiyorBenimkide istedi okuyunca ama ben yiyeceğim, zaten kızım için çok şey yemiyorumcanım deli gibi bulgur pilavı taze fasulye ve üzüm yemek istiyor ama gaz yaptığı için yiyemiyorum
Onunla bir alakası yoktur bencevalla ben her şeyi yiyorum artik..Çünkü yesemde oluyo yemeswmde..dun baya bi bulgur yedim ayranda içtim..gecemiz ayni gecelrdendi..bugunde yesil fasulye yiycem hatta..ama gaz yaptigini bilmiodum.annemde herseyi ye alişsin oda dio...yani degisen olmuyo biz hep gazlıyiz..tüp bebegiz ondan mi acaba
Yine yapsın canım sabah ilk idrariyla ben kan testi yapacağım sabah ikinci silik çizgiyi görmüştüm allahıma binlerce şükür...allahım ablanın da tüm hamile kalmak isteyen ugrasan annelerin de kucagini boş bırakmasın b7 duyguyu herkese tattirsinGerçekten mi? :)) normal gebelikte5-9 arası biliyorum ama tüp bebek olunca biraz teretdüt ettim.ablam üzülmüş ağlamış falan ben iyidir Yerleşme kanamasıdır merak etme dedim ama benim içime kurt düştü şimdi de 11. Gün test yapsa çıkar mı? 3. Gün embriyosu
Yine yapsın canım sabah ilk idrariyla ben kan testi yapacağım sabah ikinci silik çizgiyi görmüştüm allahıma binlerce şükür...allahım ablanın da tüm hamile kalmak isteyen ugrasan annelerin de kucagini boş bırakmasın b7 duyguyu herkese tattirsin
şaka yaptim cnm tabiki alakasi yokturOnunla bir alakası yoktur bence
evet yapsan faydasını görürsün. .sisligi alıyor..yanliz sıcak olsun..dayanabilcegin kadar sicak..kendinide yakma sakin..3 kere tekrarla bütün göğsünü kaplasin..sonra bi duş al..Ya kizlar gogsum sisti. Sagdim sur cikmiyo. Sertlesti sogani bunun icin yapayim di mi??
Büyüdükçe duzene girecekler.. tadindan yenmicek o zaman..Bu geceyi tarihe not dusuyorum ikiside 12de mamalrini yiyip uyudular bende hemen 12.20de uyudum bi uyandim saat 4.20 oglan uyuyo kiz uyanmis mirildaniyo allahim tam 4 saat deliksiz uyku harikaydikeske her gece boyle olsa
Valla ben ameliyattan çıktıktan 2 saat sonra üzüm yerken yakalandı m yeme gaz yapar dediler, bulgur pilavı zaten yapıyorOnunla bir alakası yoktur bence
Benimde göğsüm şişmiş bir kısmı sert.emzirdim sağdım ama geçmedi.geçenlerde ateşim çıkmıştı enfeksiyon başlamıştı mastit olmuştum ondan dolayı korktum.bende soğanı yapıcam şimdi inşallah rahatlatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?