Ohh ne güzel benim daha 3 kilom var ama emziriyorum diye hiç dikkat etmiyorum valla. Ondan sonra da tüp bebek öncesine dönmem için bir üç kilom daha var yani toplam 6 kilo. Ama acelem yok. Nasılsa bu sıpalar biraz hareketlenmeye başlayınca fazlasıyla verdirecekler bize kiloları.asmakilit antepe gittin mi?
bak sen şimdi orda yemeğe verirsin kendini, söylemedi deme, artık gebe değilsin doğurunca veririm nasılsa kiloları deme dönemi bitti
kızlar hamilelikte kaç kilo almıştınız ve kaç günde ne kadarı gitti?
ben 11 kilo almıştım, bir haftada hepsi uykusuzluk ve stresten gitti. şimdi 2,5 kg daha eksideyim.
ne güzel bi haber..inşallah ameliyatida iyi gececek..hem artik eve gidiomussunuz..ameliyatta daha güçlü olur..kalbine yapilacak müdahale hakkinda bilgilendirdiler mi..benimde hic aklimdan cikmiosunuz..Allah yardimciniz olsun..inşallah hep güzel haberlerle gelirsinizSağol cnm..dün anjiyo da yavrum açlıktan ve soğuktan ağladı saatlerce benim içim daglandi.. Bugün anca haber alabildik sukur ameliyat şansımız var ama çok zor bir süreç bizi bekliyor anjiolar,ameliyatlar zor ameliyatlarmis... Yavrum inş dayanır ..çok zor çok....10 gün içinde evimize gelecek kontrollerde gidicez ajanlık 3 ay içinde ameliyat olacak deniyor.. Rabbim yardımcımız olsun...destekleriniz için çok tesekkur ederim..
ben kadin dogumxuya gittim gecen hafta..iceri girdim..hos beş sohbet..5 saniye falan ultrasonla bakti..Iyi sıkıntı yok emziriosun zaten dedi.. yanı vajinal muayene yapmadi..sonra hediyemizi verdik..bitane jel yazdi..iz için..sonra postaladi..icerde 2 3 dk durduk heralde..muayene parasina mi yanayim bos yere o kadar sıra beklemeye mi bilemedim..önceki dogumda cagirmamisti..Ohh ne güzel benim daha 3 kilom var ama emziriyorum diye hiç dikkat etmiyorum valla. Ondan sonra da tüp bebek öncesine dönmem için bir üç kilom daha var yani toplam 6 kilo. Ama acelem yok. Nasılsa bu sıpalar biraz hareketlenmeye başlayınca fazlasıyla verdirecekler bize kiloları.
coolfire canım biraz daha sabır. Çok zor tabi ki ama yavrun çok güçlü ve azimli atlatacak inşallah. Biz her zaman yanındayız.
Lulinda yarın 9 da cnm randevu sanırım sizden bi sonraki ondan sonra da kadın doğumcumla randevum var.
AranıZda 40ı çıkarken kadın doğum randevusuna giden oldu mu? Neye bakıyolar sadece dikişlere mi yoksa vajinal muayene falan var mı? Bende epilasyon tam bir sorun oldu dikiş korkusunasanırım biraz daha zamana ihtiyacım var
Gece 2? Hayırdır? Bebeğin canı kebap mı istemiş:)Kizlar gece 2 de indik ve solugu kebapçıda aldikhamileyken 20 kilo aldım 13 unu verdim, 15 kilo almaya geldim..
Benim doktorum gazla ilgili olarak eskiden belli şeyleri yeme derdik artik demiyoruz. Her seyi yiyebilirsin. Yediklerini her gun yaz, bebege gaz yapanlari oyle bulursun dedi. Ben cok sakinmiyorum. Tek fark ettigim aci yeyince fena oluyor. Ama alişmali yaniii.. bi anteplinin bebişi olaraktan..
Yok balım ucaktan 2 de indik.. ben sefil ve coooook açtim.. e tabii antebe gelince açılışı da yaptik yanii..Gece 2? Hayırdır? Bebeğin canı kebap mı istemiş:)
Yok artik ya bizde de sperm hareket azligi var ben onun icin hic ihtimal vermiyorm ama korktum simdi olur mu olur dikkat etmek lazimYa doktorumdan çıktım valla baya vajinal muayene yaptı. Rahim eski haline dönmüş. Tüp bebek olduğuna bakmayın en aZından bir yıl korunun dedi. Bir örnek verdi. Çok uğraşılıp kazanılmış ikiz tüp bebek sonrası üç kere üst üste kürtaj yapmış:) sorun azospermiymiş. Bakmış olacak gibi değil, sonrası spiral.
Valla biz uyumaya firsat buldukmu bayram yapiyoruz gerisini sen dusunYa hemen hamile kalırım diye çok korkuyorum nedense.. sanki herif ceketini atsa hamile kalanlardanmisim gibi..
Bu arada daha once de sordum da arada kaynadi.. cevap veren olmadi.. ince islere baslayan var mi???
Ya benim esimde azospermi o yüzden banada sürekli dikkat edin diyorlar. Bi anda oluverirmis :). Çünkü cok duydum ilk cocuk tüp bebek olupta sonrakilerin normal yolla oldunu.Ya doktorumdan çıktım valla baya vajinal muayene yaptı. Rahim eski haline dönmüş. Tüp bebek olduğuna bakmayın en aZından bir yıl korunun dedi. Bir örnek verdi. Çok uğraşılıp kazanılmış ikiz tüp bebek sonrası üç kere üst üste kürtaj yapmış:) sorun azospermiymiş. Bakmış olacak gibi değil, sonrası spiral.
Ya hemen hamile kalırım diye çok korkuyorum nedense.. sanki herif ceketini atsa hamile kalanlardanmisim gibi..
Bu arada daha once de sordum da arada kaynadi.. cevap veren olmadi.. ince islere baslayan var mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?