BrnBizde ince islere girmedik daha valla.
Dun duamizi yaptik.
Dogumdan snra agda yaptiran oldu mu 40 ciktiktan sonra falan,dikisler acir mi acaba
vallaa bende çok kötü durumdayım 22 günlük oldu ogluşum benimki erken doğum olduğu için ağda yaptiramamistim 36 haftalık sezeryan ile doğum yaptım şimdi çok fena durumdayım yaptırabilirmiyim acabaBizde ince islere girmedik daha valla.
Dun duamizi yaptik.
Dogumdan snra agda yaptiran oldu mu 40 ciktiktan sonra falan,dikisler acir mi acaba
Normal dedi bana doktor. Benim de 33 gün oldu. 40 ı. Çıkmak bizim için de geçerli. 40 a kadar surermiş.Kızlar benim doğum olalı 26 gün oldu hala ara ara kanamam oluyo normalmi ? Dr en son rahim eski haline gelmiş dedi.
Benimki de yaptı bir kere yakaladim. Hemen emzik verdim valla.. sonra da emzirdim. Tekrarlamadi.. yada ben yakalamadimyaa ela uyaninca basliyo parmak emmeye bas parmak ve uzun oldugu icin isaret parmagi sirayla sap sap bakinca cok tatli ama nasil birakicaz bu huyu bilmem acda değil niye yapıyor anlamadım
Benimde 22 gün oldu ara ara oluyor normalmisKızlar benim doğum olalı 26 gün oldu hala ara ara kanamam oluyo normalmi ? Dr en son rahim eski haline gelmiş dedi.
Biz ayni gun dogum yapmistik seninle sanirim 19agustosta. Benimde ara ara oluyor kanamaKızlar benim doğum olalı 26 gün oldu hala ara ara kanamam oluyo normalmi ? Dr en son rahim eski haline gelmiş dedi.
yaa ela uyaninca basliyo parmak emmeye bas parmak ve uzun oldugu icin isaret parmagi sirayla sap sap bakinca cok tatli ama nasil birakicaz bu huyu bilmem acda değil niye yapıyor anlamadım
Valla 6. Aya kadar uzayan da varmış. TırsıyorumYirmi gunu gecenlere soruyorum, hangilerinizin bebisi kolik? Uc haftalikken baslayip altinci hafta peak yapip 12 hafta bitermis ya.
SadeceLulinda ya mi doktor kolik dedi??
Bir de birinci ay kontrolunde herkes kalca usg baktirdi mi?
Doktor kolik falan demedi sadece karnı çok şiş deyip damla verdi. Onu da ne zaman damlatsam efe çok raharsız oluyo karnı daha beter şişiyo gazı çıkarana kadar çığlık çığlığa.Yirmi gunu gecenlere soruyorum, hangilerinizin bebisi kolik? Uc haftalikken baslayip altinci hafta peak yapip 12 hafta bitermis ya.
SadeceLulinda ya mi doktor kolik dedi??
Bir de birinci ay kontrolunde herkes kalca usg baktirdi mi?
Ben de sevdim doktoru. Gereksiz test falan istemiyor. Mekan biraz zor evet. Ama merdivenler icin yardimci bir adam vardi, o yardim etti. Kilo alimi, bas cevresi ve boy gelisimi normalse kusmaya takilma gecer dedi. 1 ayda 900gr almis. Boy 3,3cm uzamis, kafada 2cm buyumus. Sadece anne sutune devam dedi. Aynen bize de gezin dedi. Biz de cikista Ferikoy pazarina ordan da Maskoya mobilya almaya gittik. Biz zaten 1 haftaliktan beri geziyoruz. Bir de 24 saat arayabilirsiniz deyip cebini vermesi hosuma gitti.
Zekai bey benim eve yuruyerek 2 dk. Besiktas belediyesinin arka tarafi gibi Levent te. Kucaklayip gidebilirim. 3. doktor denemesini bilemedim. Sen dene istersen.
Bu arada oda sicakligindan bahsetti mi Barbaros Bey, bayagi soguk yandasi:) 3 ay sonra 18derece dedi.
Bu arada bizim oglan kolikmis. Genelde ayni saatlerde agliyor. 6. Hafta pik yapabilir, hazirlikli olun dedi. 3 ay sonra gecermis. 3 bebekten birinde olurmus. 3 un 1 i denk geldi bize yani:)
Bugunopera ile gorustuk bu arada. Pamir cok seker. Bir gun goruselim hep birlikte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?