2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Benim bebişten hala ses yok. Bugün 40.haftam doluyor. Amniyon sıvısı azalmış. Doktor Doğumu geciktirmek istemiyor pek. Ne yapacağımı bilemedim. Ya sunni sancıyla Doğumu 1-2 gün içinde başlatalım ya da pazar gecesine kadar Nebile müddet tanıyıp gelmezse aynı prosedürden gitmek. Bilemedim. Fikri olan var mı? Doktor da kesin birşey deneyince insan kararsız kalıyor çok.

asmakilit tam aa ben mi üşüyorum birtek diyicektim son anda bodrumda olduğunuzu farkettim:) çok teşekkürler:)
opera beni de aradılar, 2. Kez topuk kanı vermeniz gerek dediler. ilk 48 saatte alınan sonuç doğru olmayabilir dediler. Ben de doktoru aradım sonuçlarda problem mi var diye, hiç gerek yok verme dedi. Ayrıca ince işlere gelince, bir yeltendik, canım çok acıdı, korktum devamını getiremedim. Bugün 43. Gün. Haftaya gene deniicem:)

Kızlar H&M de güzel emzirme tşirtleri var. Tavsiye ederim. Hiçbirşey bulamıyordum giyecek. 3-4 tane aldım rahat ettim.

özel saglık sigortasını ilk 10 gün içinde yaptırınca doğumsal rahatsızlıklar da kapsama giriyor diye bir haftalıkken yaptırdık.
Amerikalı Ali'yi yerim ben oturum almaya mı çalışıyormuş kuzuuuu

opera bizede geri donus olmadi bisey olsa ararlardi heralde neoluyomuski acaba yuksek olunca ciddi biseymi

evet sadece sorun olursa arıyorlarmış, kanımızı verdik sonucumuz güzel çıktı çok şükür.

bence 40 haftan doldugunda doktorun tuşe yapsın, benimki 40+3'te yapmıştı ve rahimde hiçbir acılma,yumusama yok bu sekilde suni sancı ile normal doğum yapamazsınız sadece kendisi normal yolla doğmak isteyebilir diyip beni 40+6'ya kadar bekletmişti, sıvı tamamen bitip 41 hafta itibari ile doktorun yasal sorumlulugu basladıgı için sezaryane almıştı.
sen de tuşe sonucuna göre daha fazla kendini de bebegi de strese sokmadan sezaryane yönelebilirsin.

Kızlar H&M de güzel emzirme tşirtleri var. Tavsiye ederim. Hiçbirşey bulamıyordum giyecek. 3-4 tane aldım rahat ettim.

H&M diyor yaa, benim max. uzaklaşma alanım hastane ve karşı sitedenin içindeki park

Arkadaslar dünden beri çok kötüyüm goğsum şişmiş dr.gittim Mastit olmuşum atesim 39.9 acile gittim hemen sutumu bosalttim atesim düşmüştü eve geldim yine yüksek napacam bilmiyorum şimdi sıcak su torbası koydum sağdım pompayla kanadı resmen bana bu akıl verin

Canim gecmis olsun.bende mastit olmustum.atesim yukselmisti.doktor antibiyotik vermisti muhtemelen seninde antibiyotik almadan gecmeyebilir.
Antibiyotigin yani sira buz ile kompres yapmami soylemisti gun icinde 3-4 kez.emzirmeden sonra gogusu tam olarak bosaltmam gerektigini solemisti ve emzirmeden sonra sabun ile yikayip durulamami solemisti

çok gecmiş olsun.. acilde ilaç vermediler mi?

opera kan sonucun iyi cikmasina sevindim gozun aydin.

teşekkür ederim canım..
saglık ocagına gitseydim topuk kanı alıp tekrar ankaraya yollayacaklar ve yine 20 günde sonucu gelecekti, ben memorialde yaptırdım sonuç 2 saatte cıktı, tek fark 238 TL tuttu..
sağlığa ne kadar cok para gidiyor, bir de allah korusun hasta falan olsak napıcaz acaba..

20 gün sonucu beklemek gerçekten zor ama 238 tl de çokmuş cidden.mecbur yaptırıyosun o anda düşünmüyosun ama Allah başka dert vermesin

marpesa Canım antibiyotik verdi kullanıyorum hastaneye gittim iyice bosalttim eve geldim atesim hala yüksekti cocugumda ateşi yükseldi onu bilmiyodum canım oglumu iiice emzirdim sıcak su torbası koydum elektrik li pompa ile sağdım soğuk soğuk terledim şimdi ölçtum 37.5 çıktı sogukmu uygulayim hala kıpkırmızı goğsum sagarken resmen kanadı ya ne kötü biseymis çocuğu her emzirdikten sonra sagacakmiyiZ canım

Canım bende soğuk kompres uygulanır diye biliyorum

Kızlar ben 30 günlük doğum yapmıştım agdamı yaptırdım. En açımayan yer dikislerin üstü oldu uyusuk olduğu için :) asmakilit canım bizde denedik benim canım acidi yarıda kaldı olmadı yani :) kalça usg sini haftaya yada yarın cektirecegiz, gaz problemine gelince benimkide kakasini yaparken çok zorlanıyor ilaca devam ve kızım ıkınırken bacaklarını karnına doğru ittiriyorum zorda olsa yapıyor, benimkinin burnu çok tikaniyor neredeyse her uyandığında burnuna ilaç sikiyorum ama bişey çıkmıyor birde ben oyun halısı aldım arada keyfi iyi olursa kendi kendine bişeyler söyleyip oyuncakları bakıp gulumsuyor

Kizariklik gecene kadar emzirdikten sonra sag canim bence.soguk kompres yap.kizariklik biraz kalicaktir ama antibiyotik rahatlaticaktir.ne fena bisy oldugunu bilirim benimde canim cok acimisti en kisa surede atlatirsin insallah

Gunaydin kizlar. Ince isler siftahini yaptik biz dun yarim yamalakta olsa ama o ne aciydi anlatamam sanki dogum sirasinda oraya beton dokmusler tekrar basa donduk yani 2 3 ayda anca alisir.
Bu arada benim oglanin burnu hergun tikaniyo gece ozellikle. Eskiler sut damlatirmis burnuna bende sagdigim sutu cay kasigiyla burnuna damlatiyorum sumuklerini yumusatiyo aciyo burnunu hatta hapsurursa sumukler disari bile cikiyo. Dr serum fizyolojik kullanabilirsin dedi ama almadim hic sutle hallediyoruz simdilik.

Kizlar mama takviyesi yapanlara bir sorum olacak, bebis bir anda uyandiginda veya gunduz aclik krizine girdiginde mamayi hazirlamak bana bir yil suruyor gibi geliyor.
Su taze kaynamis biraz ilinmis olacak diyor oradan 20 dk bekleyin diyor. Mamayi ekledikten sonra da sonra da soguk suyun altina tutup ofa sicakligina getir diyor. Yani yarim saat. Ben de kaynamisken ilinmasini cok bekleyemiyor ama minimum 20 dk suruyor ve o surede yavrum ciglik cigliga bagiriyor oluyor.
Bu isin bir pratik yolu var da ben mi bilmiyorum acaba???

Burun icin fisfis verdi bize hicbir yan etkisi yok istediginiz kadar kullanin dedi.
Bu arada acilis hayirli olsun :)

Valla ben caydanlikta kaynamis sogumus su bulunduruyorum. Mama yapacagimda azicik ısıtıyorum.. hic oyle ugrasamam mumkun degil. Yok illa ben tarife gore yapcam diyorsan acikma saatini cok iyi takip edip yarim saat oncesinden hazirla mamayi.

Kaynamış soğumuş suyu hazırda bulundur. Ihtiyaç anında bir tık ısıtıverirsin cezvede. Ya da hep böyle devam edeceksen biberon ısıtıcı bir alet var sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…