Bebeklerin eli ayagi çabuk sogurmus. Benimkinin ayağı corap tan soguk çıkıyor dusun yani. Uiyup usumediginj gogsunden ve ensesinden kontrol ediyorum. Ben sadece kolsuz body giydiriyorum. Hava serinse yarim kollu body. Gece de ayni. Uzerine hastane cikisi setinin battaniyesini örtüyorum. Sabah uyandiginda hava serinse yataktan kaldırırken bi yelek Bi pantolon giyindiriyorum. En fazla yarim saat kaliyo uzerinde çıkarıyorum sonra.Kızlar selam,
Bu havalarda minnoşlara ne giydirip üstüne ne örtüyosunuz geceleri. Ben gece bir bakıyorum Yaz'ın ellerin ayakları buz gibi. Çok üzüldüm üşütüyorum yavrumu diye.
Gaz için ne dediler peki hastanede, nasıl rahatladı?
Aynen canim bizimkide üzerine bir şey ört hemen rahatsız oluyo.Bizimki hic ustunu ortturmuyo.bende kisa kollu citcitli giydiriyorum bu ara hava serinledi diye altinada bisy giydiriyorum.ustunu ortunce hemen huzursuzlaniyor acmaya calisiyo bende hayretle izliyorum
Evet aptamil comformil birebir kabizliga. Bagirsaklari bayagi calistiriyo gaz problemini cozmuyo tabi ama en azindan artirmuyo. Ama o mamayi bulmak problem netten bile siparis veremiyorsun bu ara stoklarda yok. Bi eczaneyle anlas surekli getirsin ayni yerden al.Günaydın kızlar
Doktor bize Aptamil comfortu tavsiye etti kabızlık ve gaz sorunu olan bebekler için. Bizde de bu sorunlar var malesef. Birde burun tıkanıklığı. Tonimer marka burun aparatini aldım ama öyle tıkayacak kadar birsey de çıkmıyor anlamadim.
Birde sürekli mi sütünüz bitince kendini yeniliyorda zulada sakliyorsunuz benim sadece geceleri gogsumun biri süt doluyor. imreniyorum valla keşke mamaya muhtaç kalmasam
opera sünneti yaptırdık doktor ilaç krem vs bişey vermedi bir hafta sonra yıkayın dedi. Hastaneye sinir oldum 1250 tl aldılar ama doktoru 1 dk ancak gördük. Yavrum çıkınca öyle çok ağladı ki dedik anestezi işe yaramadı heralde. Şimdi çıkış yaptırıyoruz 15 gün sonra kontrol randevusu verdiler.
Çok Yaygın Görülen birşey merak etme. Bu arada Pamir e özel sağlık Sigorta'sı yaptırdınız mı?kızlar saglık ocagından aradılar bgn doğdugu zaman alınan topuk kanında tsh yüksek cıkmış takibini istemişler
sizde arayan soran olmadı sanırım canım sıkıldı şimdi, akşama memoriale gidip kan vericez
Eve geldik altını değiştirirken pansumanı düştü ağlamaktan perişan oldu bezleyemedim bile hastaneyi aradim bizi geri çağırdılar sargıyı yenilemek için. Dikişsiz sünnetmiş krem falan vermemeleri çok saçma ya mikrop kaparsa.aaa bize antibiotikli krem verdiler sabah akşam sürmek için. başka arkadasıma da izmirde aynısını demişler.
iki gün yıkamayın dedi biz 3 gün yıkamadık
bir hafta sonra kontrol dedi
bizimki de cok ağlamıştı sesi kısılmıştı ağlamaktan
ama altı değişirken bile cok ağlar, üstünü değiştirirken bişe cıplak kalınca ağladıgı için hem cıplak hem altı acıkken huzursuzlanmasını normal karşılamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?