Açılış hayırlı olsun:) Süt daha iyi bence de ama pompayla çekmek lazım biraz yumuşadıktan sonra sanırım.Gunaydin kizlar. Ince isler siftahini yaptik biz dun yarim yamalakta olsa ama o ne aciydi anlatamam sanki dogum sirasinda oraya beton dokmusler tekrar basa donduk yani 2 3 ayda anca alisir.
Bu arada benim oglanin burnu hergun tikaniyo gece ozellikle. Eskiler sut damlatirmis burnuna bende sagdigim sutu cay kasigiyla burnuna damlatiyorum sumuklerini yumusatiyo aciyo burnunu hatta hapsurursa sumukler disari bile cikiyo. Dr serum fizyolojik kullanabilirsin dedi ama almadim hic sutle hallediyoruz simdilik.
Canim gecmis olsun.bende mastit olmustum.atesim yukselmisti.doktor antibiyotik vermisti muhtemelen seninde antibiyotik almadan gecmeyebilir.
Antibiyotigin yani sira buz ile kompres yapmami soylemisti gun icinde 3-4 kez.emzirmeden sonra gogusu tam olarak bosaltmam gerektigini solemisti ve emzirmeden sonra sabun ile yikayip durulamami solemisti
Dun gece oğlumu iyice emzırdım teyzesi rahatladım sonra sabunla iyice yikadim buz koydum kizarik olan yere sabaha karşı bir kalktım buz gibi terlemisim üstümu değiştirdim en son ölçtüğümde 38.5 atesim şimdi çok şükür iyiyim inan bişe yemek istemiyorum süt olmasın diye tövbe tövbe süt olunca tekrar sızlıyor elektrikli pompamda çok kötü dün resmen kanadı oğlumu emzirecem bol bol canım bişe daha sorim sana benim dün atesim vardiya çocuga da sütten gecermi sence dr.sordum geçmez dedi ama dün ben hastaneye gittikten sonra oğlumda ateslenmis annannesi iyice heryerini silmiş calpol vermiş ona bişe olmasında olan bana olsunKizariklik gecene kadar emzirdikten sonra sag canim bence.soguk kompres yap.kizariklik biraz kalicaktir ama antibiyotik rahatlaticaktir.ne fena bisy oldugunu bilirim benimde canim cok acimisti en kisa surede atlatirsin insallah
Sagol canim tam acilis sayilmaz ama olsun o da birseydirBurun icin fisfis verdi bize hicbir yan etkisi yok istediginiz kadar kullanin dedi.
Bu arada acilis hayirli olsun :)
Sagol evet yumusadiktan sonra pompa cekiyoruz hepsi geliyo.Açılış hayırlı olsun:) Süt daha iyi bence de ama pompayla çekmek lazım biraz yumuşadıktan sonra sanırım.
Canım sen zaten avans olarak vermiştin hamileyken :) sanırım birçok kişi hamileyken ince is yapmadı, ben en son tedaviye başladığımda sezonu kapanmıştımHerkesin ince işi acılı olmus sanirim.. ben vazgectim, 6 ay beklesin..
Muhtemelen gecmez canim cunku doktor banada emzir kalanina sağ demisti.sutten gecicek olsa emzir demezdi bence.gecmis olsun insallah birdaha olmaZ gercekten cok fena birseyDun gece oğlumu iyice emzırdım teyzesi rahatladım sonra sabunla iyice yikadim buz koydum kizarik olan yere sabaha karşı bir kalktım buz gibi terlemisim üstümu değiştirdim en son ölçtüğümde 38.5 atesim şimdi çok şükür iyiyim inan bişe yemek istemiyorum süt olmasın diye tövbe tövbe süt olunca tekrar sızlıyor elektrikli pompamda çok kötü dün resmen kanadı oğlumu emzirecem bol bol canım bişe daha sorim sana benim dün atesim vardiya çocuga da sütten gecermi sence dr.sordum geçmez dedi ama dün ben hastaneye gittikten sonra oğlumda ateslenmis annannesi iyice heryerini silmiş calpol vermiş ona bişe olmasında olan bana olsun
Ay evet.. ona sayalim o zaman..Canım sen zaten avans olarak vermiştin hamileyken :) sanırım birçok kişi hamileyken ince is yapmadı, ben en son tedaviye başladığımda sezonu kapanmıştım
Herkesin ince işi acılı olmus sanirim.. ben vazgectim, 6 ay beklesin..
Dun hesapladik en son gecen sene ekimde yapmisiz dusunun nerdeyse bir sene yahuuCanım sen zaten avans olarak vermiştin hamileyken :) sanırım birçok kişi hamileyken ince is yapmadı, ben en son tedaviye başladığımda sezonu kapanmıştım
Benimkilerin ikiside tikali bende sut damlattim ama pek faydasi olmadi sanki bugun eczaneden aspiratorle serum fiz. Aldim onunla temizlecez aksam bakalmGunaydin kizlar. Ince isler siftahini yaptik biz dun yarim yamalakta olsa ama o ne aciydi anlatamam sanki dogum sirasinda oraya beton dokmusler tekrar basa donduk yani 2 3 ayda anca alisir.
Bu arada benim oglanin burnu hergun tikaniyo gece ozellikle. Eskiler sut damlatirmis burnuna bende sagdigim sutu cay kasigiyla burnuna damlatiyorum sumuklerini yumusatiyo aciyo burnunu hatta hapsurursa sumukler disari bile cikiyo. Dr serum fizyolojik kullanabilirsin dedi ama almadim hic sutle hallediyoruz simdilik.
Bende aynen bu sekilde yapiyorm hazir kaynamis suyum hep var mama zamani az ilitiyorm cezvede hopp mamaya sonraKaynamış soğumuş suyu hazırda bulundur. Ihtiyaç anında bir tık ısıtıverirsin cezvede. Ya da hep böyle devam edeceksen biberon ısıtıcı bir alet var sanırım.
http://www.filozofanne.com/anne-sutu-neden-kokar/Kızlar buzdolabından çıkardığım sütlerde metal tadı geliyo. Aynı şeyi yaşayan oldu mu? Neden kaynaklanır? Zamanını falan geçirmiyorum en geç 48 saat içinde veriyorum
Canım ben bi demlikte suyu kaynatiyorum önceden acıkınca o suyu ılık olacak kadar ısıtıyorum mamayı hazırlamak 2dk mı alıyo. Gerçi şimdi diger yorumları okudum kızlarda aynı şeyi yazmış benimki gereksiz oldu gibiKizlar mama takviyesi yapanlara bir sorum olacak, bebis bir anda uyandiginda veya gunduz aclik krizine girdiginde mamayi hazirlamak bana bir yil suruyor gibi geliyor.
Su taze kaynamis biraz ilinmis olacak diyor oradan 20 dk bekleyin diyor. Mamayi ekledikten sonra da sonra da soguk suyun altina tutup ofa sicakligina getir diyor. Yani yarim saat. Ben de kaynamisken ilinmasini cok bekleyemiyor ama minimum 20 dk suruyor ve o surede yavrum ciglik cigliga bagiriyor oluyor.
Bu isin bir pratik yolu var da ben mi bilmiyorum acaba???
Ben 38+4de dogum yaptim kizim 2480 kg dogdu.cok sukur kuveze falan girmedi.seninkininde kilosu masallah iyi.hakkinda hayirlisi olsun iyi dusun iyi olsunMerhaba .29eylulde sezeryan olacaktim. Ama İki gündür tansiyonum yüksek çıkıyor.dünden beri de sol sırt ağrısından duramiyordum. Bugün doktorumu aradım ve yarın gel kontrol edeceğim.cantani getir hazır gel doğuma alabilirim dedi. Yarın 36+5
Kilomuz 3065 ti pztesi. Sizlerden bu haftalarda doğum yapıp sıkıntısız kuvezssiz atlatan oldu mu? Korkuyorum inşallah her şey iyi olur.
Canım ben de düşmeyen tansiyonum yüzünden 35+0 da sezeryanla doğum yaptım. Kızım 2170 gr doğdu, kuvöze de girmedi çok şükür. Senin bebiş daha iyidir, şimdi gelecekse de bi sıkıntı olmaz inş. Rabbim kolaylıklar versin inşMerhaba .29eylulde sezeryan olacaktim. Ama İki gündür tansiyonum yüksek çıkıyor.dünden beri de sol sırt ağrısından duramiyordum. Bugün doktorumu aradım ve yarın gel kontrol edeceğim.cantani getir hazır gel doğuma alabilirim dedi. Yarın 36+5
Kilomuz 3065 ti pztesi. Sizlerden bu haftalarda doğum yapıp sıkıntısız kuvezssiz atlatan oldu mu? Korkuyorum inşallah her şey iyi olur.
Bana nasıl moral oldunuz bilemezsiniz. Allah yavrunuzu sizlere bagislasin. Sağolun gerçekten..Canım ben de düşmeyen tansiyonum yüzünden 35+0 da sezeryanla doğum yaptım. Kızım 2170 gr doğdu, kuvöze de girmedi çok şükür. Senin bebiş daha iyidir, şimdi gelecekse de bi sıkıntı olmaz inş. Rabbim kolaylıklar versin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?