2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Açılış hayırlı olsun:) Süt daha iyi bence de ama pompayla çekmek lazım biraz yumuşadıktan sonra sanırım.

Kizariklik gecene kadar emzirdikten sonra sag canim bence.soguk kompres yap.kizariklik biraz kalicaktir ama antibiyotik rahatlaticaktir.ne fena bisy oldugunu bilirim benimde canim cok acimisti en kisa surede atlatirsin insallah
Dun gece oğlumu iyice emzırdım teyzesi rahatladım sonra sabunla iyice yikadim buz koydum kizarik olan yere sabaha karşı bir kalktım buz gibi terlemisim üstümu değiştirdim en son ölçtüğümde 38.5 atesim şimdi çok şükür iyiyim inan bişe yemek istemiyorum süt olmasın diye tövbe tövbe süt olunca tekrar sızlıyor elektrikli pompamda çok kötü dün resmen kanadı oğlumu emzirecem bol bol canım bişe daha sorim sana benim dün atesim vardiya çocuga da sütten gecermi sence dr.sordum geçmez dedi ama dün ben hastaneye gittikten sonra oğlumda ateslenmis annannesi iyice heryerini silmiş calpol vermiş ona bişe olmasında olan bana olsun

Muhtemelen gecmez canim cunku doktor banada emzir kalanina sağ demisti.sutten gecicek olsa emzir demezdi bence.gecmis olsun insallah birdaha olmaZ gercekten cok fena birsey

Benimkilerin ikiside tikali bende sut damlattim ama pek faydasi olmadi sanki bugun eczaneden aspiratorle serum fiz. Aldim onunla temizlecez aksam bakalm

Kaynamış soğumuş suyu hazırda bulundur. Ihtiyaç anında bir tık ısıtıverirsin cezvede. Ya da hep böyle devam edeceksen biberon ısıtıcı bir alet var sanırım.
Bende aynen bu sekilde yapiyorm hazir kaynamis suyum hep var mama zamani az ilitiyorm cezvede hopp mamaya sonra

Kızlar buzdolabından çıkardığım sütlerde metal tadı geliyo. Aynı şeyi yaşayan oldu mu? Neden kaynaklanır? Zamanını falan geçirmiyorum en geç 48 saat içinde veriyorum

Canım ben bi demlikte suyu kaynatiyorum önceden acıkınca o suyu ılık olacak kadar ısıtıyorum mamayı hazırlamak 2dk mı alıyo. Gerçi şimdi diger yorumları okudum kızlarda aynı şeyi yazmış benimki gereksiz oldu gibi

Son düzenleme:
Kızlar doğum sonrası çatlaklar için bişey yaptınız mı. Ben haritaya döndüm göbeğimde bişey yok ama belim kalçalarım çok fena. Verdiğiniz kilolara imrendim beni gören 5 aylık hamile sanıyo doğuma 65kg ile gittim şimdi 58 kiloyum. Tedaviden önceki halime diönmek için 10 kilo vermem lazım uuuffff yaaa
Korse taktım dikişlerin oldugu yer şisti korktum bıraktım. İştahım çok açık ben nasıl eski halime dönücem kocamın yanında giyinemiyorum her gördüğünde ne zaman geçecek diyo ben iyice sitrese giriyorum.
İnce işler şuan bana çok uzak önce kendimle barışmam lazım.

Merhaba .29eylulde sezeryan olacaktim. Ama İki gündür tansiyonum yüksek çıkıyor.dünden beri de sol sırt ağrısından duramiyordum. Bugün doktorumu aradım ve yarın gel kontrol edeceğim.cantani getir hazır gel doğuma alabilirim dedi. Yarın 36+5
Kilomuz 3065 ti pztesi. Sizlerden bu haftalarda doğum yapıp sıkıntısız kuvezssiz atlatan oldu mu? Korkuyorum inşallah her şey iyi olur.

Ben 38+4de dogum yaptim kizim 2480 kg dogdu.cok sukur kuveze falan girmedi.seninkininde kilosu masallah iyi.hakkinda hayirlisi olsun iyi dusun iyi olsun

Canım ben de düşmeyen tansiyonum yüzünden 35+0 da sezeryanla doğum yaptım. Kızım 2170 gr doğdu, kuvöze de girmedi çok şükür. Senin bebiş daha iyidir, şimdi gelecekse de bi sıkıntı olmaz inş. Rabbim kolaylıklar versin inş

Bana nasıl moral oldunuz bilemezsiniz. Allah yavrunuzu sizlere bagislasin. Sağolun gerçekten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…