2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Hahahaha yok sekerim ben devlette ücretli yaptirdim.. zeynep kamilde.. rapor alip yaptirsaydim 400 tl.. rapor almaya yuregim yetmedi.. verdim parasini bindim ustune bastim kirbaci bastim kirbaci hahahahha
Valla başkentte de ücret 4000 ilaçlarla ama raporlu raporu direkt hastane çıkarıyor biz bi şey yapmadık..
hepsi aynı şeyi yapıyo malzeme bizden 15bine yapan da var 5bine yapan da ama kazıklanacak kadar zengin değildik biz :) yazma sebebim başkentin asla ticari gözle bakmaması tavsiyemdir...

Hahahaha yok sekerim ben devlette ücretli yaptirdim.. zeynep kamilde.. rapor alip yaptirsaydim 400 tl.. rapor almaya yuregim yetmedi.. verdim parasini bindim ustune bastim kirbaci bastim kirbaci hahahahha

Aynen canım zeynep Kamil doktorları çok iyiler Allah razi olsun kalp atışlarına kadar mükemmel takip ediyorlar sonrası artık sana kalıyor ama çok şükür Rabbime bugünlere de eristirdi bizleri Hamdolsun

Aynen tatlım çok haklısın ben de bugun başladım dikkat etmeye artık frenlemem lazım kendimi :)

Canm vala hiç bişey demedi Kilom ile alakası yok bebek iyi olsun diye uğraşıyor sadece sağolsun :) beni düşünen yok ayolll

Canm ne zman bakıyorlar haberin var sanirjm senn bu konularda servikal uzunluk icin kısa da olsa bilgi verirsen sevinirim neden ölçülür ne yapılır vs...

Canm bugün itibari ile dikkat etmeye başladım valahi olcak gibi değil baktım kendim cozemezsem mecbur yardım alcam ya doktoruma danışcam Gerci onun pek umrunda değil ama bakalim bilgi için teşekkürler tatljm :)))

Ay cok guldum aksam aksam :) ben bebegi de bodrumda yaptirdin sandim.
Ben rapor alamazdimi 3 senelik evli degiliz.
bir de artik sacimiz tirnagimiz isildiycakmis yaziyor her yerde, tirnaklarim kisa ona ragmen kiriliyor birer birer.. ben isildamak, parildamak istiyorum

Acaba tirnaklarim kalsiyum eksikliginden mi kiriliyor??
Sut icemiyorum ben cok gaz yapiyor. Peynir ve yogurt yiyorum gerci o da gaz yapiyor ama..
dislerim de hassaslasti, kalsiyum takviyesi verir mi acaba doktor?
bir de benim doktor hala test istemedi benden, transfer incesi yapilan kan sayimi vs yeterli dedi, ne tsh ne toksoplazma vb bakildi.. aranizda kan tahlili yaptirmayan var mi baska?

Sağol cnm benim ilk yorumu sen ve gyilmaz yaptı neyse ben yine herkese yorum yapmaya devam edeceğim sonuçta herkes destek için burada muck
Ya ben hep yazmak istiyorum da tek elimde serum var çok zor oluyor arkadaşım whatsup tan birşeyler yazmış 2 düşüğü oldu genetik test sonuçları çıkmış cvp veremedim daha

http://www.jinekolojivegebelik.com/2013/12/gebelikte-servikal-uzunluk.html
Burada yazıyor canım, incele istersen.
Bu muayene 20-24. Haftada yapılıyormuş.
Canm bilgi için çok teşekkür ederim bana muhremelen ölçüm yapılacak ve dikiş bile atılabilir bakalım Prof Dr perinatoloji uzmanindan randevu aldim ayin 9 una haber veririm burdan ne diyor 14 haftalik olcam inş o zmana kadar inş hayırlı sonuçlarla dönebilirim bu heycan stres hiç bitmiyor valahi doğuma kadar devam...

Canm bana da gerek yok demişlerdi ama ben sağlık ocağında yapılan testleri yaptırdım özel de de enf. Icin idrar tahlili yaptırdım şükür sorun yok ama toxoplazma vs yapmadım önceden olduğu için sonuçta kızamık geçirdin mj vs ona bakılıyor bu testlerde geçirdiysem gecirmisimdir hamilelikte sonra değişmez ya diye düşündum inş yardimci olabilmisimdir :)))

En iyisi ben de saglik ocagina gidip bana testleri fulleyin diyim :) neyse benden baska doktoru test istemeyen de varmis

En iyisi ben de saglik ocagina gidip bana testleri fulleyin diyim :) neyse benden baska doktoru test istemeyen de varmis
Benimkinin akili en son gittigimde basina geldi.. o zaman yaptirdi ama esilaecrin in dedigi gibi.. toxoplazma falan degisecek seyler degil.. kalsiyuma bakilabilir senin.. bi de tam kan degerleri demir falan.. idrarda da iltihap falan var mi ona baksinlar.. yaw en iyisi dedigin gibi fullesinler gitsin.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...apacak-tup-bebek-anne-adaylari.782607/page-16
Bak ben paylaşmıştım ne yapılacağını. Sol alttaki el yazısı, serbest T4. Yapılıyorsa kalsiyum ve demire de baktır bence.
Canim hsenin ve diger arkadaslarin hamileligi hayirli olsun siz cinone progestan ampul ve estrofemi kacinci haftaya kadar kullandiniz benim bebisim 8 haftalik estrofemi dun braktik digerlerini de 10. Hafta bitiminde birakicakmisim sen nerde tedavi oldun canim

kızlar doktorlar her ne kadar bebek önemli dese de tabi ki de önemli!ama bizim kendimize çok dikkat etmemiz lazım sağlık ocağındaki hemşire de öyle söyledi mesela diş bakımına dikkat et bebek özellikle gelişimi sırasında neye ihtiyaç duyarsa onu direk anneden hazır hoop alırmış sonuçta anne de bizim için önemli diyince vayy dedim bizi düşünenler de varmış ben iyice salmıştım kendimi yav...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…