2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

bende 36+2de dogurdum...3150 kg di bi sıkıntı olmadı cok şükür...sizinde kilonuz iyi kafana takma erken kavusmus olursun bebisine

Yahu mamanin arkasinda yazan direktiflere gore her seferinde su tazecik kaynamis ve o anda ilinmis olsun diyince ben kan ter icinde kaliyordum kaynar sudan oda sicakligina getiricem diye.
İyi ki sormusum size, bugun kaynamis sogumus suyu azcik ilitip mamayi ekleyip iyice karistirip verdim.
Bu arada asmakilit sen mama veriyor muydun yahu? Ben sadece ikiz anneleri bi de ben mama veriyorum saniyordum.
Ben de max gunde iki kez veriyorum o da emzirme sonrasi meme bosalip ac kaldigi zamanlarda.
Gece yatarken mama ver diyorlar ama benim hep aksamustu gibi meme bosalmis oluyor, mama saatinizi nasil ayarliyorsunuz? Rastgele mi yoksa saatli mi veriyorsunuz?

Bu arada doktor Hipp organik mama tavsiye etti ben de SMA var bitince hipp alacagim.

Canım ben 36haftalik doğum yaptım kalp atışı yavaslamis oğluşumun hemen sezeryan a alindim çok korktuk küçük diye dr.herseyi ayarladik yeni dogan kuvezinden fslan allaha çok şükür gerek kalmadı oğlum 2.90gr oldu şimdi maşallah 25 günlük oldu

Ben sadece mama verdigim icin şoyke soyliyim saatle vermiyorm nezaman uyanip aglarlarsa veriyorm ama sen emzirdign icin farkli olabilir tabiki buarada bende sma kullaniyorm cok iyi mama bence bize cok yaradi

Ben sadece mama verdigim icin şoyke soyliyim saatle vermiyorm nezaman uyanip aglarlarsa veriyorm ama sen emzirdign icin farkli olabilir tabiki buarada bende sma kullaniyorm cok iyi mama bence bize cok yaradi

Mamanin arkasindaki hazirlama talimatlari nasil ama :)
Doktor piyasadaki tek organik mama hipp dedi gerci mamanin organigi nasil oluyor anlamadim

Benimkilerin ikiside tikali bende sut damlattim ama pek faydasi olmadi sanki bugun eczaneden aspiratorle serum fiz. Aldim onunla temizlecez aksam bakalm
2 3 damla sut damlatinca sumukler yumusuyo bazen kendiliginden aciliyo bazen sutu burundan cektikleri icin hapsuruyolar o zamanda aciliyo. En kotu ihtimal pompayla cekiyorum .

Bende aynen bu sekilde yapiyorm hazir kaynamis suyum hep var mama zamani az ilitiyorm cezvede hopp mamaya sonra
Ben termos aldim e bebekten sicak suyu 6 saate kadar koruyo hatta daha fazla. Soguk suyumda kavanozlarda hazir mama zamani karistiriyorum hemen . oyle cezvede isitacak kadar zamanim olmuyo benim. Seninde olmuyordur hatta iki tane olunca bas bas bagiriyolar mama gelene kadar.

Mamanin arkasindaki hazirlama talimatlari nasil ama :)
Doktor piyasadaki tek organik mama hipp dedi gerci mamanin organigi nasil oluyor anlamadim
Ne organigi yahu hikaye onlar :) kabiz yapmayan mama hangisiyse onu vereceksin deneye deneye bulucan. Gerci seninki cogunlukla emdigi icin kabiz olmaz .

Saglikla da buyusun insallah.Bakalım kontrolde ne diyecek Dr. Tesekkur ederim cevap için. Daha sakinim. Tansiyon zararlı neticede. Hangisi hayırlısıysa o olsun.sevgiler

valla canım ek olarak bende sma kullaniyorm annem sma aldırdı anne sutune en yakin dedi annem bile zamanında sma kullanmış canım gerçi diğer mamalarda iyidir belki ama annem bilmiyodur ben bir numarasının aldım xanim bir ay kullanma süresi varmış benim oğlum 23 günlük sanırım 1 aylık olduğunda 2 numaraya geçecem canım bilgin varmi

1 aylik oldugunda 2 numaraya gececeginden emin misin. 1 numarasi 6 aylik olana kadar kullaniliyor tum mamalarda 6 ay olunca 2 numaraya geciyorsun. Bende sma kullaniyorum kiza.

opera
telden yazınca alıntıda problem oldu. Bugün yine tuşe yapacak ama rahim en son yumuşaktı zaten. Açılma var mı ona bakacak. Dün Bayağı kasık ve bel ağrısı çektim ama bir sonuç yok yine. Bugün 40+2 hatta 40+3

Kiza baska oglana baska mama mi kullaniyorsun
Evet yaa erkek cocuklari daha gazli oluyo sma da kabiz yapti iksiine ama kizin gazi daha az oldugu icin ve alttan cikarabildigi icin ona devam ettim sma yi. Oglan kolik oldu gaz problemi coktu aptamil conformil aldim bagirsaklari calistiran daha az gaz yapan mama. Dr da oyle soylemisti kolikler icin ayri mamalar varmis bi sekilde bagirsak cakistirici o yuzden ikisininki farkli.

Bende arada mama kullaniyorum.doymadigi zamanlar surekli arandigi zamanlar goguslerimde sut kalmadiysa mama veriyorum.benimde kaynamis su oluyo hep.onu ayarlayana kadar bile cildiriyo

Termos bende aldim ama evde kullanmiyorm nebiliyim disari cikarken atiyorm cantama sanki cok cikiyorum da :) evde koca bi surahi kaynamis suyum hazir hep ilitip yapiyorz ama termosda kolaylik tabi bazen gercekten mamayi zor yetistiyoruz sipalara buarada biz bugun 2. Ay asilari olduk 3 tane insalah ates mates olmaz. Kolay atlatirz sen yaptirdinmi nasil gecti

Yok o son tuketim tarihidir 1 numara 0-6 ay arasi kullaniyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…