2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

kizlar bebek mevludu yaptiran varmi neler yaptiniz neler dağıttıniz 10 ekimde kismetse yapmayi düşünüyorum 1 ekimde asimiz var 2. ay asilarini olanlar nasil huysuzluk ates yaptımi simdiden stresi basti

kizlar bebek mevludu yaptiran varmi neler yaptiniz neler dağıttıniz 10 ekimde kismetse yapmayi düşünüyorum 1 ekimde asimiz var 2. ay asilarini olanlar nasil huysuzluk ates yaptımi simdiden stresi basti
Aa bizimde mevlidimiz 10 ekimde ben kulah mevlid sekerlerinden dusunuyorm pembe mavi olarak bide dolap magneti bakicam yinede ama 2. Ay asimizi bugun olduk simdilik iyiler bakalm aksama neolur bilmiyorm

yani mama nin ağzını açınca 1ay da tüketmek mi gerekiyor eczacı eşime öyle demiş bende arada verdiğim için yarısı duruyor kullansam bişe olurmu acaba canım
Yani kutuyu acalai 1 ayi gectiyse kullanmican ozaman bizim 4 gunde bittigi icin bilemicem

Biz yari kirki ciktiktan sonra yaptik mevludu gecen cumartesi.ekimde kardesimin dugunu var musait olamicaz o yuzden erken yaptik.bebek cikolatasi yaptirmistik onu dagittik ve lohusa serbeti kucuk suslu bardaklarimizla onu dagittik.

opera cok nadir veriyorum mamayi. Haftada 1 falan. Memeler bosalirsa veya dışarda olup da emziremezsem.. son 1 haftada hic vermedim örneğin..

Evet eylulun basinda yaptirmistik. Bunlar ithal asi oldugu icin pek ates yapmazmis ama dr atesi 38 oldugunda yada yaklastiginda calpol verebilirsin cocuklar rahatsiz olmasin ne gerek var demisti. Bizde 38e yaklastiginda yani atesi cikmadan verdik aslinda calpol koldaki asi agri da yapar diye o yuzden birseyimiz olmadi cok sukur. Saglik ocagi bir ay sonra rota asisindan bahsetti ozel asiymis yaptirmak istersen al gel biz yapariz dedi. Arastirmadim ama dr a sorucam gerek var mi diye

rota asisi arkadaslarim yaptir mutlaka dedi yaptircam galiba 150 tl gibi biseymis 3 doz 3 5 ve 7. aylarda yaoilcakmis ağızdan damla zaten
mevlutte bende kocaman olcaz artik lohusa serbeti bilmiyorum lohusaligimizmi kaldi sabun ve şeker kulahta düşündüm bakalim
birde basinda konak denen seyden olan varmi sanki beyaz beyaz kabuk olmaya baslasi bide kasinin ustu döküntü olmuş

Canım 1 Numaralı mamalar 0-6 ay arası için kullanılır. O 1 ay kullanma süresi kutu açıldıktan sonra için geçerli, o yazıyordun canım.

Bende arada mama kullaniyorum.doymadigi zamanlar surekli arandigi zamanlar goguslerimde sut kalmadiysa mama veriyorum.benimde kaynamis su oluyo hep.onu ayarlayana kadar bile cildiriyo
Ben de aynen senin gibi olunca mama veriyorum canım.

kesinlikle yaptirmak lazim.ben ilk ogluma tereddütle yaptirmistim ilk basta..ama yaptirmayan bi arkadasimin cocugunun rota vurusu alip günlerce ishal kusma ve istahsizligini görünce iyi ki yaptirmisim dedim
5 sene once 150 tl falandi..biraz pahali bi aşı devlet karsilamiyor

900 gr lik mamayi 4 gunde bitiriyoruz
Simdilik atesimiz yok ama 1 saatir agliyo ikiside zor uyuttuk ya asidanmi acaba bilemedim yavrum aglamaktan helak oldular rotayi yaptircam ben kesinlikle

gece uykulariniz nasil biz dün gece 1.30 da emdi uyudu 6.30 da kalktık 5 saat bende uyumus kalmisim sonradan vicdan azabından mahvoldum nasil uyudum kaldim o kadar bilmem arkadasim biraksan o cocuk zaten artik uyur dedi ama icim rahat degil siz nasil yaoiyosujuz

Canim ilk bir aydan sonra uyandirmayin dedi doktor ve ben simdi bile uyandirmiyorum. Acikinca uyaniyor zaten, sarilik vs riski de yoksa cocuk uyusun ben uyuyayim dinlenelim biraz.

Uyusun canim hic elleme.. uyuyup buyuyecek artik. Aciksa ciglik cigliga uyani r hic merak etme sen

Canım ben açıldıktan sonra 1 ay içerisinde tüketilmesi lazım diye biliyorum, bende doğumdan sonra sutum yok diye almıştım 4 yada 5 kez kullandım 1 ay dolunca da attım mamayi arkasında açıldıktan sonra 4 hafta içinde tüketici yazıyordu. Ama benim mama aptamil di sizinki öyle bişey olabilir

Valla ben dun gece 22 de uyuttum saat 4 te uyandi, vicdanimlada bir problemim yok valla okuduğum kitapların hepsi süreleri gittikçe uzatmami ve birkaç ay sonrada gece beslenmesini kesmemi yazıyor, ha bu arada benim kız dün gündüz hiç uyumadi ağladı hep kolik olduğu için bende Aksan banyo yaptırdım yarım saat emzirdim yüz üstü yatırıp 10 dk sırtını ovdum uyumuş o uyuyus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…