yani mama nin ağzını açınca 1ay da tüketmek mi gerekiyor eczacı eşime öyle demiş bende arada verdiğim için yarısı duruyor kullansam bişe olurmu acaba canımYok o son tuketim tarihidir 1 numara 0-6 ay arasi kullaniyosun
Aa bizimde mevlidimiz 10 ekimdekizlar bebek mevludu yaptiran varmi neler yaptiniz neler dağıttıniz 10 ekimde kismetse yapmayi düşünüyorum 1 ekimde asimiz var 2. ay asilarini olanlar nasil huysuzluk ates yaptımi simdiden stresi basti
Yani kutuyu acalai 1 ayi gectiyse kullanmican ozaman bizim 4 gunde bittigi icin bilemicemyani mama nin ağzını açınca 1ay da tüketmek mi gerekiyor eczacı eşime öyle demiş bende arada verdiğim için yarısı duruyor kullansam bişe olurmu acaba canım
Biz yari kirki ciktiktan sonra yaptik mevludu gecen cumartesi.ekimde kardesimin dugunu var musait olamicaz o yuzden erken yaptik.bebek cikolatasi yaptirmistik onu dagittik ve lohusa serbeti kucuk suslu bardaklarimizla onu dagittik.kizlar bebek mevludu yaptiran varmi neler yaptiniz neler dağıttıniz 10 ekimde kismetse yapmayi düşünüyorum 1 ekimde asimiz var 2. ay asilarini olanlar nasil huysuzluk ates yaptımi simdiden stresi basti
Evet eylulun basinda yaptirmistik. Bunlar ithal asi oldugu icin pek ates yapmazmis ama dr atesi 38 oldugunda yada yaklastiginda calpol verebilirsin cocuklar rahatsiz olmasin ne gerek var demisti. Bizde 38e yaklastiginda yani atesi cikmadan verdik aslinda calpol koldaki asi agri da yapar diye o yuzden birseyimiz olmadi cok sukur. Saglik ocagi bir ay sonra rota asisindan bahsetti ozel asiymis yaptirmak istersen al gel biz yapariz dedi. Arastirmadim ama dr a sorucam gerek var mi diyeTermos bende aldim ama evde kullanmiyorm nebiliyim disari cikarken atiyorm cantama sanki cok cikiyorum da :) evde koca bi surahi kaynamis suyum hazir hep ilitip yapiyorz ama termosda kolaylik tabi bazen gercekten mamayi zor yetistiyoruz sipalarabuarada biz bugun 2. Ay asilari olduk 3 tane insalah ates mates olmaz. Kolay atlatirz sen yaptirdinmi nasil gecti
Canım 1 Numaralı mamalar 0-6 ay arası için kullanılır. O 1 ay kullanma süresi kutu açıldıktan sonra için geçerli, o yazıyordun canım.valla canım ek olarak bende sma kullaniyorm annem sma aldırdı anne sutune en yakin dedi annem bile zamanında sma kullanmış canım gerçi diğer mamalarda iyidir belki ama annem bilmiyodur ben bir numarasının aldım xanim bir ay kullanma süresi varmış benim oğlum 23 günlük sanırım 1 aylık olduğunda 2 numaraya geçecem canım bilgin varmi
Ben de aynen senin gibi olunca mama veriyorum canım.Bende arada mama kullaniyorum.doymadigi zamanlar surekli arandigi zamanlar goguslerimde sut kalmadiysa mama veriyorum.benimde kaynamis su oluyo hep.onu ayarlayana kadar bile cildiriyo
kesinlikle yaptirmak lazim.ben ilk ogluma tereddütle yaptirmistim ilk basta..ama yaptirmayan bi arkadasimin cocugunun rota vurusu alip günlerce ishal kusma ve istahsizligini görünce iyi ki yaptirmisim dedimEvet eylulun basinda yaptirmistik. Bunlar ithal asi oldugu icin pek ates yapmazmis ama dr atesi 38 oldugunda yada yaklastiginda calpol verebilirsin cocuklar rahatsiz olmasin ne gerek var demisti. Bizde 38e yaklastiginda yani atesi cikmadan verdik aslinda calpol koldaki asi agri da yapar diye o yuzden birseyimiz olmadi cok sukur. Saglik ocagi bir ay sonra rota asisindan bahsetti ozel asiymis yaptirmak istersen al gel biz yapariz dedi. Arastirmadim ama dr a sorucam gerek var mi diye
Simdilik atesimiz yok ama 1 saatir agliyo ikiside zor uyuttuk ya asidanmi acaba bilemedim yavrum aglamaktan helak oldular rotayi yaptircam ben kesinlikleEvet eylulun basinda yaptirmistik. Bunlar ithal asi oldugu icin pek ates yapmazmis ama dr atesi 38 oldugunda yada yaklastiginda calpol verebilirsin cocuklar rahatsiz olmasin ne gerek var demisti. Bizde 38e yaklastiginda yani atesi cikmadan verdik aslinda calpol koldaki asi agri da yapar diye o yuzden birseyimiz olmadi cok sukur. Saglik ocagi bir ay sonra rota asisindan bahsetti ozel asiymis yaptirmak istersen al gel biz yapariz dedi. Arastirmadim ama dr a sorucam gerek var mi diye
gece uykulariniz nasil biz dün gece 1.30 da emdi uyudu 6.30 da kalktık 5 saat bende uyumus kalmisim sonradan vicdan azabından mahvoldum nasil uyudum kaldim o kadar bilmem arkadasim biraksan o cocuk zaten artik uyur dedi ama icim rahat degil siz nasil yaoiyosujuz
Uyusun canim hic elleme.. uyuyup buyuyecek artik. Aciksa ciglik cigliga uyani r hic merak etme sengece uykulariniz nasil biz dün gece 1.30 da emdi uyudu 6.30 da kalktık 5 saat bende uyumus kalmisim sonradan vicdan azabından mahvoldum nasil uyudum kaldim o kadar bilmem arkadasim biraksan o cocuk zaten artik uyur dedi ama icim rahat degil siz nasil yaoiyosujuz
Bizimde aynı sat 2 kasımdi en son esimin sonu falandir yani :)Dun hesapladik en son gecen sene ekimde yapmisiz dusunun nerdeyse bir sene yahuu
Canım ben açıldıktan sonra 1 ay içerisinde tüketilmesi lazım diye biliyorum, bende doğumdan sonra sutum yok diye almıştım 4 yada 5 kez kullandım 1 ay dolunca da attım mamayi arkasında açıldıktan sonra 4 hafta içinde tüketici yazıyordu. Ama benim mama aptamil di sizinki öyle bişey olabilirvalla canım ek olarak bende sma kullaniyorm annem sma aldırdı anne sutune en yakin dedi annem bile zamanında sma kullanmış canım gerçi diğer mamalarda iyidir belki ama annem bilmiyodur ben bir numarasının aldım xanim bir ay kullanma süresi varmış benim oğlum 23 günlük sanırım 1 aylık olduğunda 2 numaraya geçecem canım bilgin varmi
Canım ben 40 kinda yaptırdım yasin ve tesbih dağıtım.kizlar bebek mevludu yaptiran varmi neler yaptiniz neler dağıttıniz 10 ekimde kismetse yapmayi düşünüyorum 1 ekimde asimiz var 2. ay asilarini olanlar nasil huysuzluk ates yaptımi simdiden stresi basti
Yani kutuyu acalai 1 ayi gectiyse kullanmican ozaman bizim 4 gunde bittigi icin bilemicem
Valla ben dun gece 22 de uyuttum saat 4 te uyandi, vicdanimlada bir problemim yok valla okuduğum kitapların hepsi süreleri gittikçe uzatmami ve birkaç ay sonrada gece beslenmesini kesmemi yazıyor, ha bu arada benim kız dün gündüz hiç uyumadi ağladı hep kolik olduğu için bende Aksan banyo yaptırdım yarım saat emzirdim yüz üstü yatırıp 10 dk sırtını ovdum uyumuş o uyuyusgece uykulariniz nasil biz dün gece 1.30 da emdi uyudu 6.30 da kalktık 5 saat bende uyumus kalmisim sonradan vicdan azabından mahvoldum nasil uyudum kaldim o kadar bilmem arkadasim biraksan o cocuk zaten artik uyur dedi ama icim rahat degil siz nasil yaoiyosujuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?