Benimde kizim gogsumde uyumadiysa ayakta sallayarak uyuyo alisti artik allahtan oglum istemiyo sallanmak iyice dalmadan yatirirsam benim kiz da uyaniyo yorucu baya anliyorm seni alismis artik kurtulamazsinOmzuma koyuyorum basini gaz cikarmak icin orda uyaniyor zaten sonra yataga koyarsam mumkun degil uyumuyor. Memeden uyurken alinca bile yataga koyunca agliyor.
Sanirim sallayarak uyutan bir ben varim nasil kurtulucam bu sallamadan yaaa
Annem oyle seyler soyluyo ki sasiriyorm bazen cocuklarn burnu tikali diyoki annanen tereyag koyardi cok minik bi parca burnuna acilirdi diyo biraksam benimkilerede koycakVicdan azabi hissetme ver yaa. Eskiler ne yapiyorsa dogru yapmislar valla. Susuyolar cocuklar mama aldiklari icin
Biz salincak aldik ikitane tam yatiyo sirt kismida orda yatirip salliyorz bazen iyi oluyoOmzuma koyuyorum basini gaz cikarmak icin orda uyaniyor zaten sonra yataga koyarsam mumkun degil uyumuyor. Memeden uyurken alinca bile yataga koyunca agliyor.
tracy hogg teyzemiz alışkanlıklarin 2 aydan sonra oluşacagini söylüyor..ben ilk oglumu hic sallamadim..uyku pekistireci emzikti..ama gazsiz bi bebekti..Dağhan ise gaz dolayısıyla cok zorluo..uyumuo hic..o yüzden arada kucagimda sallıyorum..2.ay dolupta gaz biterse abisi gibi olmasi icin ugrasicam.ayrica sallansanda tek sıkıntı senin biraz ugrasmis olman..eskiler devamli salladiklari için gazli olmazmis bebekler..Üstelik çingene salincaklari birebir mis gaza..bi yerdede bebegin ritmik sallanmasinin zeka gelisimine olumlu etkileri var yaziodu..benim sallamamak istemem sirf tembellikten..Omzuma koyuyorum basini gaz cikarmak icin orda uyaniyor zaten sonra yataga koyarsam mumkun degil uyumuyor. Memeden uyurken alinca bile yataga koyunca agliyor.
ben gazdan cekince herkes bi öneri de bulundu..tanıdığım birine bi profosör her emzirme sonrası agzinda bi parça limon gezdir demiş..annemle denedik gercekten dahakaldirirken garggg die evi inletti..ama ben genede bida vermedim nolur nolmaz die..yani eskilerin bi bildiği vardirAnnem oyle seyler soyluyo ki sasiriyorm bazen cocuklarn burnu tikali diyoki annanen tereyag koyardi cok minik bi parca burnuna acilirdi diyo biraksam benimkilerede koycakben diyo mamaya bi iki damla limon damlatiyodm diyo gaz yapmasin diye daha neler neler
Benimde dogum izinim 29kasimda bitiyor bende simdiden nasil birakicam kime birakicam diye dusunuyorum,bide meme emiyo ozamana kadar birakmazsa nasil birakcam bilmiyorum.ucretsiz izin bende alabilirim ama is yerinde nasil olcak valla dusundukce ben isin icinden cikamiyorum28inde doğum iznim doluyor 3 ay ucretsiz izin istedim 1.5 ayda 6 hafta gecmis yillik izinlerim var 8 subatta is basi 6.5 aylik olcak en sevilme zamanlari simdiden aklima geldikc ruhum daraliyor nasil birakip gitcez bu kuzulari
bende 2 sene ücretsiz izin almayi düşünüyorum..tabii çok sıkılırsam 1 sene yaparim..benim müdür acayip bozuk atio.ücretli öğretmen ariyacagiz bide deyp durdu..şimdilik ona 1 sene dedim 2 oldugunu duyunca nolcak bilmiorum...D _defne_ sen ne diyorsun, anneme doktor ben daha iki aylikken ek gidaya baslatmis. Yogurt meyve pirinc unundan mama,hickiriga limon daha neler neler..
opera gece ağlamadan kalkip memeyi dayiyorum 10 15 dk emiyo.. gaz cikarip altini aciyorum. O ara tam uyaniyo.. sonra diğer memeyi veriyorum onu daha az emiyo ve memede uyuyo. Yine gaz çıkarma işi.. omuzda da uyuyo. Yataga koyunca uyaniyo o zaman da kurtarici emzik zaten. Bi de yüzüstü yatirmak cok rahat.. daliyo hemem uykuyo.. artik gündüz gece hep yüzüstü yatıyor
sevcanf izin konusunda en sansliniz benim sanirim. 2 sene alicam Allahtan bir mani cikmazsa. 3 kasim 2017 baslama tarihim.
Normalde pazartesi gidecektim ama malum antebe geldik. Bende onu soracaktim. 2. Ay biter bitmez hemen yaptirmak mi gerek yoksa bu ayin icinde bi gun yaptirsak olur mu ki diye..aksi hade burda gitcem..asmakilit 2. ay asin ne zaman bide 2 ay kontrolune ne zaman gitceksin
Gorumcene söyle sekerim marifer iki aylikken calismak degil, sabirla.koynunda cocuk buyutmek.. calismak bebek bakmaktan daha kolay bence.. benimki de buyume atağı olduğunda hem uyumuyo hem doymuyo.. bi de buraya geldigimizden beri surekli uyuyor korkmaya baslicam..asmakilit benim sipayi yuzustu yatiramiyorum bir turlu, kalkmaya calisiyor cirpiniyor. O ara yuzustu dusuyor agzi burnu kapali falan beceremedik. Bu arada iki sene izin mi olur ya ben de iki yasindayken calismaya baslamayi planliyorum, gorumcem iki aylikken calismaya baslamis bana onun lafini sokuyor :)
talkative_844 sen muduru takma insallah bu arada tayinin cikar. Iki sene sonra istedigin yerde baslarsin..
Ben doktora sordum bu gunduz uyumama meselesini, bugun de 9 saatin sonunda disari cikardim arabasiyla oyle uyudu. 23 gunluk cocuk 9 saat uykusuz kalir mi? Ben dayanamiyorum sinirlerim harap oldu dedim. Buyume ataginda olabilir genelde ay donumlerinde buyume ataklari olur dedi. Allahtan esim 9 gun tatil, o varken cok daha rahat ediyorum.
Ben senden bi hafta once dogum yapmistim grcenlerde ayni seyi bende soruyodum bir bebek bizim gibi gunduzleri hic uyumadan ayakta durur mu diye.hala bazi gunler ayni sekilde saatlerxe uyumadan duruyor yada memede uyuo yatag koyunca bagriyo.gunduzleri yine bi sekilde idare etmeye calisiyorum ama geceleride bole olursa halim kalmiyoasmakilit benim sipayi yuzustu yatiramiyorum bir turlu, kalkmaya calisiyor cirpiniyor. O ara yuzustu dusuyor agzi burnu kapali falan beceremedik. Bu arada iki sene izin mi olur ya ben de iki yasindayken calismaya baslamayi planliyorum, gorumcem iki aylikken calismaya baslamis bana onun lafini sokuyor :)
talkative_844 sen muduru takma insallah bu arada tayinin cikar. Iki sene sonra istedigin yerde baslarsin..
Ben doktora sordum bu gunduz uyumama meselesini, bugun de 9 saatin sonunda disari cikardim arabasiyla oyle uyudu. 23 gunluk cocuk 9 saat uykusuz kalir mi? Ben dayanamiyorum sinirlerim harap oldu dedim. Buyume ataginda olabilir genelde ay donumlerinde buyume ataklari olur dedi. Allahtan esim 9 gun tatil, o varken cok daha rahat ediyorum.
inşallahhhh...asmakilit benim sipayi yuzustu yatiramiyorum bir turlu, kalkmaya calisiyor cirpiniyor. O ara yuzustu dusuyor agzi burnu kapali falan beceremedik. Bu arada iki sene izin mi olur ya ben de iki yasindayken calismaya baslamayi planliyorum, gorumcem iki aylikken calismaya baslamis bana onun lafini sokuyor :)
bence senin oglan sıcaktan bunalmis ve daha kuru nemsiz bi yeri bulunca uyumadiigi uykularini uyuyo..erkek çocuk sıcağı sevmez der hep annem..Gorumcene söyle sekerim marifer iki aylikken calismak degil, sabirla.koynunda cocuk buyutmek.. calismak bebek bakmaktan daha kolay bence.. benimki de buyume atağı olduğunda hem uyumuyo hem doymuyo.. bi de buraya geldigimizden beri surekli uyuyor korkmaya baslicam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?