sadece anne sütü veren anneler kakasinda sümüksü şeyler oluyomu sizde..bide 1 2 gündür cok kötü kokuyor..normalde eksimsi hafif bi koku vardı. .ek besine kadar böyle kokmali die biliorum..ama bu kötü koku kafami karıştırdı.
Günaydınlar2 3 saat uyumasi normal ama..anne sütü cabuk sindirilir va cabuk acikir..benim ki 1.5 2 saat uyuyor..3 uyudugu pek görülmedi...
40 indan sonra gecesi gündüzü degisiyo diolar..benim ilk oglumda öyleydi..sonradan düzene girdi..gece uyudugu yer tam karanlık olsun.Günaydınlar
Bazen sarı ama sümüksü olabiliyor. Bizimki 2 gündür günde 1 e düştü kakada ve gazı arttı.
Gece 2.40 da uyudu. 20.00 den beri uyutmaya çalışmama rağmen. Bırakırsam 5 saat uyuyor ama. Bu hafta bıraktım hep, çünkü çok az gece uykusu uyuyor. Napıcaz bilmiyoruz. Sabah 8 gibi kalkıp, emip tekrar 4-5 saat uyuyor. Gece uykusu erkene çekileceğine geçe sarkıyor.
Yarın 40 ı çıkıyor bakalım. Bir gün önce 21.30 da uyuyan çocuk bir gün sonra 3.00 de uyuyor. Gece hep karanlıkta uyuyor zaten. Gündüz de gece yattığı yerde hiç uyutmuyorum. Perdeler açık, sesli ortam ama işte gaz sancısı uyutmuyor.40 indan sonra gecesi gündüzü degisiyo diolar..benim ilk oglumda öyleydi..sonradan düzene girdi..gece uyudugu yer tam karanlık olsun.
gündüzleri de tv li sesli ve yatak odasindan farkli bi yere al..bu durum duzeliyo merak etme..4 5 saat ne güzel bi rakam ya..ben daha 3 saati gecmedim..3 saatte 2 kere falan oldu...
bu kakada sümüksü yapıya dikkat edin dio internette..bi sıkıntı olmaz heralde..yakında dr a gitcek ler sorabilirmi..bizim daha var randevumuza
Bende oyle giydiriyorum. Cok sicaklarda tulumu kisa kollu giydirdim ama simdilerde uzun kollu giydiriyorum. Havalar serinledikce ya daha kalin giydiricez yada ustlerine ince bi yelek sanirim.Suan nasil giydiriyosun bebeklerini erken dogdular ya sanki daha fazla giydirmek gerekiyomus gibi geliyo ben body ve tulum giydiriyorm ama havalar serinliyo ya artik nasil giydirsem bilemedim
Gecmis olsun canim allah beterinden saklasin. Bizimkiler kabiz olunca yagli cubukla mudahale ediyoruz bazen 3 gun yapmadigi oluyo. Aptamil comformil denedin mi. Ben oglana onu kullaniyirum bagirsak calistirici iyi geliyo. Fitik oldugu nasil anlasiliyo merak ettimKızlar Merhaba umarım herkes çok iyidir. Ama ben iyi değilim çok Üzgünüm bebegim dün yine kabız oldu Şişli Etfal çocuk acile gittik lavman yaptılar rahatladı ama sol kasiginda fitik çıktı bayramdan sonra ameliyat olacak çok ama çok Üzgünüm
Geçmiş olsun canım. Acil şifalar dilerim.Kızlar Merhaba umarım herkes çok iyidir. Ama ben iyi değilim çok Üzgünüm bebegim dün yine kabız oldu Şişli Etfal çocuk acile gittik lavman yaptılar rahatladı ama sol kasiginda fitik çıktı bayramdan sonra ameliyat olacak çok ama çok Üzgünüm
geçmiş olsun cnm çok üzüldüm ...gaz nedeniylemi olmuş fitik..sen mama mi veriodun sadece..gaz ilacı falan kullanmiyormusun..bizimde gazimiz cok kakayida zorlanarak yapio..sap simlex verince kakasina yardimci oluo..ama duzenli kullandık..Kızlar Merhaba umarım herkes çok iyidir. Ama ben iyi değilim çok Üzgünüm bebegim dün yine kabız oldu Şişli Etfal çocuk acile gittik lavman yaptılar rahatladı ama sol kasiginda fitik çıktı bayramdan sonra ameliyat olacak çok ama çok Üzgünüm
Gecmis olsun canim allah beterinden saklasin. Bizimkiler kabiz olunca yagli cubukla mudahale ediyoruz bazen 3 gun yapmadigi oluyo. Aptamil comformil denedin mi. Ben oglana onu kullaniyirum bagirsak calistirici iyi geliyo. Fitik oldugu nasil anlasiliyo merak ettim
Geçmiş olsun canım. Acil şifalar dilerim.
Fıtık çok ıkınmaktan olur diyorlar. Bizimki de gaz çıkarmak için çok uğraşıyor. Nasıl anladınız fıtık olduğunu?
geçmiş olsun cnm çok üzüldüm ...gaz nedeniylemi olmuş fitik..sen mama mi veriodun sadece..gaz ilacı falan kullanmiyormusun..bizimde gazimiz cok kakayida zorlanarak yapio..sap simlex verince kakasina yardimci oluo..ama duzenli kullandık..
Canım sap simplex i ne kadar, ne zaman aralığında kullanıyorsun? Bizimkinin de çok gazı var. Başladık ilaca ama içim hiç rahat değil. Içinde silikon varmış. Bu kadar küçükken kimyasal ilaç vermek çok canımı sıkıyor ama azıcık rahatlattı gibi.geçmiş olsun cnm çok üzüldüm ...gaz nedeniylemi olmuş fitik..sen mama mi veriodun sadece..gaz ilacı falan kullanmiyormusun..bizimde gazimiz cok kakayida zorlanarak yapio..sap simlex verince kakasina yardimci oluo..ama duzenli kullandık..
Canim cok gecmis olsun hayirlisiyla atlaticaktir bebegin ameliyati insallah.bizimkide cok ikiniyor.kakasini yaparken cok zorlaniyor kendini sıkıyor.doktor bizede metsil diye gaz damlasi verdiKızlar Merhaba umarım herkes çok iyidir. Ama ben iyi değilim çok Üzgünüm bebegim dün yine kabız oldu Şişli Etfal çocuk acile gittik lavman yaptılar rahatladı ama sol kasiginda fitik çıktı bayramdan sonra ameliyat olacak çok ama çok Üzgünüm
Aptamil conformili bulmak cok zor hele hele su ara piyasada yok dogru duzgun. Ben bi eczaneden rica ettim o getiriyo simdilik sende oyle yapabilirsin. Tekrar gecmis olsunCanim kasiklarina bak sağ sol tarafında genel de sıktıginda daha iyi anlarsin eline beze gibi bir şey geliyor mu pipinin tutundugu üst yer varya yumuşak yer sag sol tarafina arada elle bak. Aptamil bulamadim canim şu ameliyati atlatalimda inşallah devam ederse kabızlık alicam dün doktor bana gaz yapan şeyler yeme dedi
Çok zor bir durum canim
benim dr rahatlıkla kullanabilirsin bitkisel dedi..internette araştırdım kana Karışmadan vucuttan atiliyomus..ben 24 saat icinde 3 4 kere kullaniorum..kakayi uzun zamndir yapmiyorsa ve artik aglamalari susturulamiyorsa 7 damla veriorum hemen emziriorum. .bu arada emerken yada hemen sonrasinda kakasini yapio..genelde akşamdan sabaha kadar olan kisimda veriorum..gündüz de 2 kere nurseharvey veriorum..ben 2. gaz ilacini istemedim ama dr yazik çocuk cok sancılı ver bisey olmaz dedi..bende ilaca karsiyim ama ne yapalim aci cekmesin diye verioruz..Canım sap simplex i ne kadar, ne zaman aralığında kullanıyorsun? Bizimkinin de çok gazı var. Başladık ilaca ama içim hiç rahat değil. Içinde silikon varmış. Bu kadar küçükken kimyasal ilaç vermek çok canımı sıkıyor ama azıcık rahatlattı gibi.
Nurae harvey gaz ilaci nasil merak ediyorum. Bi denemedigim o kaldi cunku :) onu da denemek istiyorum.benim dr rahatlıkla kullanabilirsin bitkisel dedi..internette araştırdım kana Karışmadan vucuttan atiliyomus..ben 24 saat icinde 3 4 kere kullaniorum..kakayi uzun zamndir yapmiyorsa ve artik aglamalari susturulamiyorsa 7 damla veriorum hemen emziriorum. .bu arada emerken yada hemen sonrasinda kakasini yapio..genelde akşamdan sabaha kadar olan kisimda veriorum..gündüz de 2 kere nurseharvey veriorum..ben 2. gaz ilacini istemedim ama dr yazik çocuk cok sancılı ver bisey olmaz dedi..bende ilaca karsiyim ama ne yapalim aci cekmesin diye verioruz..
Canım çok geçmiş olsun inşallah iyileşir en kısa zamanda Allahtan sifa diliyorum. Konu bebeklerimiz olunca tırnağının ucuna zarar gelse içimiz acıyo büyüyünce kıymetimizi bileceklermi bakalımKızlar Merhaba umarım herkes çok iyidir. Ama ben iyi değilim çok Üzgünüm bebegim dün yine kabız oldu Şişli Etfal çocuk acile gittik lavman yaptılar rahatladı ama sol kasiginda fitik çıktı bayramdan sonra ameliyat olacak çok ama çok Üzgünüm
Ben suan zinco damlaya gectim ilac degil bitkisel yaglar var icinde bi dene istersenCanım sap simplex i ne kadar, ne zaman aralığında kullanıyorsun? Bizimkinin de çok gazı var. Başladık ilaca ama içim hiç rahat değil. Içinde silikon varmış. Bu kadar küçükken kimyasal ilaç vermek çok canımı sıkıyor ama azıcık rahatlattı gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?