bencede havalar serinledikce bebelerin uykulari uzamaya basladi bizim findik dün ne güzel uyudu bugun saat 8 den beri ayakta sallarkwn uyuyo yarim saat ama bende canin ayaklarim pisiyo daha birakmaya çalışırken aciyo gozu gülmeye başlıyor su an yine ayağında sallıyorum kucuk hanımı
Tereyagini bizde yaptik annem dedi :) sut olmadigi zmn yaptim mecburen. Limonu yapamam ama yaa eksi eksiAnnem oyle seyler soyluyo ki sasiriyorm bazen cocuklarn burnu tikali diyoki annanen tereyag koyardi cok minik bi parca burnuna acilirdi diyo biraksam benimkilerede koycakben diyo mamaya bi iki damla limon damlatiyodm diyo gaz yapmasin diye daha neler neler
Ahh bu ayakta sallamalar.. dizim sakatti daha beter oldu
Ben ayagimda salladigim yastikta birakiyorum bazen bizim yatagin ustune. Buyuk kare bir ikea yastigi uzerine yatirip salliyorum ben sen nasil salliyorsun?
Ritmik sallayan bir alet mi alsanız acaba? Yol yakınken hafiften ona kaydırırsın.Ahh bu ayakta sallamalar.. dizim sakatti daha beter oldu
Ben ayagimda salladigim yastikta birakiyorum bazen bizim yatagin ustune. Buyuk kare bir ikea yastigi uzerine yatirip salliyorum ben sen nasil salliyorsun?
Simdi gören herkes bu cocukta hep uyuyor der, bu çocuklarda bir yere gidince uyuyacak lari tutuyor evde Tekken maşallah lari var :)Gorumcene söyle sekerim marifer iki aylikken calismak degil, sabirla.koynunda cocuk buyutmek.. calismak bebek bakmaktan daha kolay bence.. benimki de buyume atağı olduğunda hem uyumuyo hem doymuyo.. bi de buraya geldigimizden beri surekli uyuyor korkmaya baslicam..
Valla sende herseyi deniyorsun :)Tereyagini bizde yaptik annem dedi :) sut olmadigi zmn yaptim mecburen. Limonu yapamam ama yaa eksi eksi
Bende yapcam da bu denilen şeyleri benim esim çok karşı geliyor, bende ondan gizli yapmak istemiyorumTereyagini bizde yaptik annem dedi :) sut olmadigi zmn yaptim mecburen. Limonu yapamam ama yaa eksi eksi
Sorma yaa yapmicam dedigim herseyi yaptim valla caresizlikten. Iki tane olunca uykusuzluk ve yorgunluk tavan yapti tabi. Cocuklarin uykusu gelsin gazlari azalsin diye anason mi denemedim bitci caylari kucuk hindistan cevizleri bilmemne. En son dr bosuna ugrasma kendini yipratirsin 4 aya olana kadar boyle 2.5 aydan sonra az az azalmaya baslar dedi ondan sonra pes ettim biraktim.Valla sende herseyi deniyorsun :)
Suan nasil giydiriyosun bebeklerini erken dogdular ya sanki daha fazla giydirmek gerekiyomus gibi geliyo ben body ve tulum giydiriyorm ama havalar serinliyo ya artik nasil giydirsem bilemedimSorma yaa yapmicam dedigim herseyi yaptim valla caresizlikten. Iki tane olunca uykusuzluk ve yorgunluk tavan yapti tabi. Cocuklarin uykusu gelsin gazlari azalsin diye anason mi denemedim bitci caylari kucuk hindistan cevizleri bilmemne. En son dr bosuna ugrasma kendini yipratirsin 4 aya olana kadar boyle 2.5 aydan sonra az az azalmaya baslar dedi ondan sonra pes ettim biraktim.
Canım inan bende çok kötüyüm 2 saatte bir kalkıyorum bir göğüsümü veriyorum ama bazen bir saat sürüyor emzik olarakmi kullanıyor bilmiyorum gazini cikar altini değiştir birbuçuk saat sürüyor sonra geri yat tekrar iki saat en fazla 3saat sonra geri kalk aynı işlemleri tekrarla allah yardımcımız olsunKizlar bizim uyuma isimiz cok zahmetli oluyor. Gunduz neyse de gece uyandiginda bir memeyi 20 dk civari emzir gazini cikar altini temizle, diger memeyi 20 dk civari emzir (biraz da emzik gibi kullaniyor memeyi ama ben mama takviyesi de yaptigim icin benim mememi birakmasin diye sagip vermiyorum istedigi kadar memede tutuyorum) sonra kundak yapip ayakta sallama seramonisi.. oyle besige birakip besigi sallayim diyince de uyumuyor.. tam iki saat suruyor. Gece o kadar zorlaniyorum ki o iki saat tum enerjimi bitiriyor
Onerisi olan var mi?????
Oğlum 24 gunluk göğüs uclarim hala kötü bir akıl verin napim oğlum 1saat emiyo bazen buyudugu icinmi bilmiyorum maşallah tahriş oluyor sanırım zorla biraktiriyorum uyuya kaliyo canım gidiyor artık lansihon kullanıyorum tahin yagida sürmüştüm ağlıyorum resmen ya ilk emzırmeye baslarken
O kadarlikken benimki de ayni seyi yapiyordu. Doktor 20 dk dan sonra memeden ayir digerini ver dedi. 20 dk de digeri doymazsa mama verdim. Buyudukce emme kuvveti artti simdi 10 dk da doymaya basladi. Impereks diye bi merhem kullandim yara icin. Sabunla yikaman lazim ama emzirme oncesi.Oğlum 24 gunluk göğüs uclarim hala kötü bir akıl verin napim oğlum 1saat emiyo bazen buyudugu icinmi bilmiyorum maşallah tahriş oluyor sanırım zorla biraktiriyorum uyuya kaliyo canım gidiyor artık lansihon kullanıyorum tahin yagida sürmüştüm ağlıyorum resmen ya ilk emzırmeye baslarken
Herkese selam.
Arkadaşlar bende listedeyim ancak henüz doğum yapmadığım için bilgilendirme yapamadım kusura bskmayın.
Normal doğum istiyorum ve bekliyorum, ama artık çok zorlanmaya başladım, dualarınızda beni dd anarsanız çok mutlu olurum.
Doğum yapan tüm arkadsşlarımı tebrik ediyorum, Allah analı babalı büyütsün inşallah, bol sütünüz, gazsız bol uykulu geceleriniz olsun inşallah
2 3 saat uyumasi normal ama..anne sütü cabuk sindirilir va cabuk acikir..benim ki 1.5 2 saat uyuyor..3 uyudugu pek görülmedi...Canım inan bende çok kötüyüm 2 saatte bir kalkıyorum bir göğüsümü veriyorum ama bazen bir saat sürüyor emzik olarakmi kullanıyor bilmiyorum gazini cikar altini değiştir birbuçuk saat sürüyor sonra geri yat tekrar iki saat en fazla 3saat sonra geri kalk aynı işlemleri tekrarla allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?