2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

bencede havalar serinledikce bebelerin uykulari uzamaya basladi bizim findik dün ne güzel uyudu bugun saat 8 den beri ayakta sallarkwn uyuyo yarim saat ama bende canin ayaklarim pisiyo daha birakmaya çalışırken aciyo gozu gülmeye başlıyor su an yine ayağında sallıyorum kucuk hanımı

Ahh bu ayakta sallamalar.. dizim sakatti daha beter oldu
Ben ayagimda salladigim yastikta birakiyorum bazen bizim yatagin ustune. Buyuk kare bir ikea yastigi uzerine yatirip salliyorum ben sen nasil salliyorsun?

Tereyagini bizde yaptik annem dedi :) sut olmadigi zmn yaptim mecburen. Limonu yapamam ama yaa eksi eksi

Ben ayagimda salladigim yastikta birakiyorum bazen bizim yatagin ustune. Buyuk kare bir ikea yastigi uzerine yatirip salliyorum ben sen nasil salliyorsun?

küçük yastik yaptirdim canim ona cok yumusak olmayan onda salliyorum bende biraa birakiyorum iice dalana kadar sonra aliyorum altindan ama bugün hic yastigi cekmek kismet olmadi daha uyumadigi icin

Ayakta sallama bizdede var hatta ayagimdan aliyolar bazen ben yine bos ayagimi sallamaya devam ediyorum :) o derece dusunun yani. Aksama kadar salladigimi biliyorum. Salincak aldik bizde gece gunduz sallaniyorlar ne yapicam bilmiyorum.

Ritmik sallayan bir alet mi alsanız acaba? Yol yakınken hafiften ona kaydırırsın.
Bizimki de bugün çok huysuz. Acaip gazı var. Bir tane içli köfte yemiştim. Azcık bulgurlu o mu yaptı acaba. Nasıl kıvranıyor, can dayanmıyor ya.

Simdi gören herkes bu cocukta hep uyuyor der, bu çocuklarda bir yere gidince uyuyacak lari tutuyor evde Tekken maşallah lari var :)

Valla sende herseyi deniyorsun :)
Sorma yaa yapmicam dedigim herseyi yaptim valla caresizlikten. Iki tane olunca uykusuzluk ve yorgunluk tavan yapti tabi. Cocuklarin uykusu gelsin gazlari azalsin diye anason mi denemedim bitci caylari kucuk hindistan cevizleri bilmemne. En son dr bosuna ugrasma kendini yipratirsin 4 aya olana kadar boyle 2.5 aydan sonra az az azalmaya baslar dedi ondan sonra pes ettim biraktim.

Suan nasil giydiriyosun bebeklerini erken dogdular ya sanki daha fazla giydirmek gerekiyomus gibi geliyo ben body ve tulum giydiriyorm ama havalar serinliyo ya artik nasil giydirsem bilemedim

Canım inan bende çok kötüyüm 2 saatte bir kalkıyorum bir göğüsümü veriyorum ama bazen bir saat sürüyor emzik olarakmi kullanıyor bilmiyorum gazini cikar altini değiştir birbuçuk saat sürüyor sonra geri yat tekrar iki saat en fazla 3saat sonra geri kalk aynı işlemleri tekrarla allah yardımcımız olsun

Oğlum 24 gunluk göğüs uclarim hala kötü bir akıl verin napim oğlum 1saat emiyo bazen buyudugu icinmi bilmiyorum maşallah tahriş oluyor sanırım zorla biraktiriyorum uyuya kaliyo canım gidiyor artık lansihon kullanıyorum tahin yagida sürmüştüm ağlıyorum resmen ya ilk emzırmeye baslarken

Canim bana doktor memede 30 dk dan fazla kaliyorsa biberon verin dedi. Sagalmis sut veya mama yani... o kadar emince acimasi normal, lansinoh surup hava alacak sekilde 15 dk falan bekle. Istersen T talkative in sogan kurunu dene. Sogani zeytinyaginda kavurup dayanabilecegin en sicak haliyle gogsune sur. Bir kac kez sogani isitip sur sonra dusa gir yika. Cikinca da lansinoh sur yumusasin.

O kadarlikken benimki de ayni seyi yapiyordu. Doktor 20 dk dan sonra memeden ayir digerini ver dedi. 20 dk de digeri doymazsa mama verdim. Buyudukce emme kuvveti artti simdi 10 dk da doymaya basladi. Impereks diye bi merhem kullandim yara icin. Sabunla yikaman lazim ama emzirme oncesi.

Herkese selam.
Arkadaşlar bende listedeyim ancak henüz doğum yapmadığım için bilgilendirme yapamadım kusura bskmayın.
Normal doğum istiyorum ve bekliyorum, ama artık çok zorlanmaya başladım, dualarınızda beni dd anarsanız çok mutlu olurum.
Doğum yapan tüm arkadsşlarımı tebrik ediyorum, Allah analı babalı büyütsün inşallah, bol sütünüz, gazsız bol uykulu geceleriniz olsun inşallah

Bu topikte normal doguramama laneti var haberin olsun
Saka bir yana hayirlisiyla saglikla alirsin insallah kucagina..

F fulya01 sogan faydali olacaktir..opera anlatmış..ama sürme şeklinde değil bi beze sogani dok bütün göğsünü kaplayacak sekilde üstüne kapat..soguyunca tekrar isit tekrar koy.bide her emzirme sonrasi karbonatli su ile temizlersen faydasini görürsün..

sadece anne sütü veren anneler kakasinda sümüksü şeyler oluyomu sizde..bide 1 2 gündür cok kötü kokuyor..normalde eksimsi hafif bi koku vardı. .ek besine kadar böyle kokmali die biliorum..ama bu kötü koku kafami karıştırdı.

2 3 saat uyumasi normal ama..anne sütü cabuk sindirilir va cabuk acikir..benim ki 1.5 2 saat uyuyor..3 uyudugu pek görülmedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…