2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

coolfire bacım çok gec yazdım Allah yardımcın olsun. Bebeğini kucagına almışsın inşallah senin sevginden kuvvet alacak ve iyileşecek. Dualarımız seninle. Tükendim demekte hakkin var çok yoruldun çok direndin Rabbim gayretinin karsılığını verir inşallah bu zor günlerinin hepsi geçer. İnşallah Kuzucuğun seni mutluluktan ağlatır. Öpüyorum yanaklarından.

Ben hiç eldiven takmadım tırnaklarını eşim kesiyo. Yüzünü çok çizmedi daha çok beni tırmalıyo saçlarımı yoluyo acıkınca yanaklarımı emmeye çalışıyo.

Bizim hala eldivenler takili,kirk gunluk olduk.ilk on gun sonra falan cikariyim dedim yuzunu cizdi,tAktim tekrar.daha tirnaklarini kesmedik hic

bizimki hala ciziyo yüzünü elleri hic durmuyor zaten oo tirnaklari o kadar hizli uzuyorki haftada 2 kez kesiyorum

Kizlar eldivenleri ne zaman cikardiniz? Doktor iki ay demisti sanirim elinde kalacak diye, parmak emme diyince takildim simdi.
Bir haftadır pek takmıyorum ben. Gece de 4-5 gündür kundak yapmıyorum. Çok savaştı yapmayalım diye, Kazandı:) Zaten geç saatte pert uyuduğu için artık kendini uyandıracak hali kalmıyor.

Ben de 1 haftadan sonra cikardim eldivenleri. Kesiyorum tırnaklarını henüz bi yaralama olmadi
yefens seninki guzel aşılanmış canını sıkma simdi hastalanmazsa daha da kolay kolay hasta olmaz maşallah.
Biz de benim memlekete gittik anneme supriz yaptik tüm sülale oradaydi. cok keyifli oldu ama donus yolu zorladı bizi.. hala uyumadi sıpa.. emip duruyo

yefens haklisin valla, sormadan emzirmek ne demek.. ben olsam ben de kuplere binerdim. Ama olan olmus sen bayram vazifeni yapip donmussun, uzunca bir sure de gitmezsin artik. Kafanda kurup kurup uzme kendini, evinde bebeginle olmanin tadini cikar

Sende 30 temmuz dogumlumusun? Benim kizimda 30 temmuz 08 52 de doğdu :) sesin geldiği yere bakıyor olabilir emin değilim emin olduğum tek şey beni tanıyor olmasi 3 gundur sabahlari onunla konustugumda gülüyor tepki veriyor :)

Benimkide aynı seninki gibi geçen hamileyken bir elbise almıştım onu degistirmek için Cevahir gittim arabada gezince susuyor durunca aglamaya başlıyordu hiç denemeden 1 etek aldım valla evde gündüzleri hiç uyumuyor artık sadece bende yuzustu yatirinca uyuyor ordada elim vücudunda olacak bırakınca agliyor ayagimda da sallarsam sürekli eeeee lemek zorundayım
Geceleri de akşam saat 8 gibi banyo yaptırıp emzirme uyuyunca 2 30 a kadar uyuyor ondan sonra karın ağrısından uyuyamiyor

Herkese merhaba :) Küçük kuzularınızla geçirdiğiniz bir süürüüü güzel bayramlarınız olsun :)
Kavuşanlar, sayılı günleriyle kavuşmayı bekleyenler, olsa da kavuşmayı beklesek diyenler herkese çok çok sevgiler...

Direnin anneler :)
"3. ayın var bir hikmeti" rivayeti gerçek olsun...

Dipnot :) Normal doğuran oldu mu onu merak etmiyor değilim ama o kadar çok sayfa birikmiş ki oku oku bitmez, neredeyse 1 ay oldu normal tabi :)))

Kızlar bugün 40. Günümüz annem erkek çocukları 41. Gün kırklanır dedi yarın için taşlarımızı altınlarımızı hazırladık. Kırk kaşık da su sayıp banyo yapacakmışız :) sizin ne gibi adetleriniz var?

en azindan 10 dak yatarak durdu sadece ayna ve ayaklar su anda dikkatimizi cekti
Benimki bu dan değil başka ama benimkide aynaya bayıldı bu arada maşallah kızın çok tatlı :) öpüyorum yanaklarından bu arada benimkide hem dil çıkarıyor hem de dudakların da hep tükürük biriktiriyor :)

Bizimde sizin gibi birde en son suyuna tuz döküp bebeğin üstüne dönüyoruz lokması diye. Kayinvalidem eşime yapmış eşim hiç ter kokmaz ama ne kadar doğru bilmiyorum tabi :)

Kizlar eldivenleri ne zaman cikardiniz? Doktor iki ay demisti sanirim elinde kalacak diye, parmak emme diyince takildim simdi.
Ben 10 gun anca takmışimdir onun dışında hep acikti elleri sadece banyoda sonra ısınan kadar ve bazen çok soğuk oluyor o zaman takıyorum onun dışında özellikle emerken takmiyorum elimi yada gogsumu tutması benim de onunda hoşuna gidiyor

Bizim hala eldivenler takili,kirk gunluk olduk.ilk on gun sonra falan cikariyim dedim yuzunu cizdi,tAktim tekrar.daha tirnaklarini kesmedik hic
Canım senin mi bebeğinin burnu tikaniyor du ? Ben 2 gündür yastık koyuyorum belden yukarısı na yani yastıkları üstüste koyup yatay yapıyorum yattığı yeri tıkanıklığı biraz geçti benimkinin

Gorumcenin yaptığı hiç hoş değil, ben bile sinir oldum başkasına yaparlar ama kendi kızına yapsalar tepkisi ne olurdu acaba valla kaldığın yerin sterilizasyonuna gelince ben çok takmamaya çalışıyorum benim yengem kuzenim de çok dikkat etti herseye sürekli hasta oluyordu dr sen bu çocuğu kavanozdami mi buyutsun dedi.

sagol canim hepsi bal bunlarin valla beklettiklerine degdiler cok şükür ayy sap sap dili disarda acaba doymuyomu demeye basladim yine

Evet canim benimkinin burnu tikaniyordu.hala tikaniyor,yastiklari kafasinin altinada koyuyormusun yoksa yataginin altindan koyarak bi yataylik mi veriyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…