- 28 Nisan 2008
- 596
- 543
- 133
Sütünüzü sağdığınizda kac cc çıkıyor..ve 2 aylık bebege kac cc mama yapilior
Max 90 cc cikarabildim ben tek memeden. Benim makine manuel.Sütünüzü sağdığınizda kac cc çıkıyor..ve 2 aylık bebege kac cc mama yapilior
Ben de tesaduf ig de buldum memnun olan bir anneden belki sizlere de faydasi olur diye yazmak istedim . Yoksa egitimcileri tanimam etmem reklamlik bir durum degil yaniEve gelip egitim vereceklermis. Reklam gibi olmus bu mesaj
Kizlar bn 29 eylulde yswrumu kucagima aldim. Ama sutum okdr azki siringayla mama werriolar . Bebegmde emerkn kawga dowus halinde istemiyr uyandrmktada zorlaniyrm. Su zor sarilik olmamasi gerekn gunler bi gecseydi. Kizlar peki kc cc icmeli bi ogunde doymasi icin. We mamada kc saat ara olmali
Gozunuz aydin allah anali babali buyutsun bizde ilk dogduklrnda siringayla mama veriyoduk 30 ml 3 saatte 1 demislerdi tabi zamanla artiyo ama senin bebeginin kilosuna gore belki miktar degisirKizlar bn 29 eylulde yswrumu kucagima aldim. Ama sutum okdr azki siringayla mama werriolar . Bebegmde emerkn kawga dowus halinde istemiyr uyandrmktada zorlaniyrm. Su zor sarilik olmamasi gerekn gunler bi gecseydi. Kizlar peki kc cc icmeli bi ogunde doymasi icin. We mamada kc saat ara olmali
canm gözün aydın Allah anali babalı büyütsün..yanliz su süt gelmeyince hemen mama verilmesini neden yapio bu hastaneler anlamıyorum..senin bol bol emzirmen lazim 1 2 güne gelir..ama mama aldikca doyar ve uyur yavru..tabii hic bisey gelmiyorsa arada versinlerde..bende hic sütüm olmamasina ragmen sadece gece 30 cc bi mama verildi..bol bol emzirmeye bak sen sütün gelecektir..uyandirmak icin topugunu sıkıyordu hemşireler..Kizlar bn 29 eylulde yswrumu kucagima aldim. Ama sutum okdr azki siringayla mama werriolar . Bebegmde emerkn kawga dowus halinde istemiyr uyandrmktada zorlaniyrm. Su zor sarilik olmamasi gerekn gunler bi gecseydi. Kizlar peki kc cc icmeli bi ogunde doymasi icin. We mamada kc saat ara olmali
Kizlar bn 29 eylulde yswrumu kucagima aldim. Ama sutum okdr azki siringayla mama werriolar . Bebegmde emerkn kawga dowus halinde istemiyr uyandrmktada zorlaniyrm. Su zor sarilik olmamasi gerekn gunler bi gecseydi. Kizlar peki kc cc icmeli bi ogunde doymasi icin. We mamada kc saat ara olmali
Şimdiden çok geçmiş olsun Furkan Melik e.
Benim de en fazla 90 çıktı tekinden. Bizimki cok kusuyor. Ne kadar aldığı hakkında hiç bilgim yok. Ben kustuğu için 1 saatte bir veriyorum meme gün içinde. Bazen daha önce. Az önce öyle bir kustu ki sırılsıklam oldum.bende bugün ilk defa sağdım..tek memeden 90 cc çıktı..ben 2. memeyide vermiodum..ama 90 cc yi icince sıkıntılı davranmadi..benimkinin mide küçük heralde. 4.5 kilo falan olmustur..
Bizimki de 50 günlük 4600 civarı. Kafaya takmıyorum. Biz de karı koca ufak tefeğiz. Bu kadar kusmaya ve az uyumaya iyi bile bence.bende bugün ilk defa sağdım..tek memeden 90 cc çıktı..ben 2. memeyide vermiodum..ama 90 cc yi icince sıkıntılı davranmadi..benimkinin mide küçük heralde. 4.5 kilo falan olmustur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?