2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

bende bugün ilk defa sağdım..tek memeden 90 cc çıktı..ben 2. memeyide vermiodum..ama 90 cc yi icince sıkıntılı davranmadi..benimkinin mide küçük heralde. 4.5 kilo falan olmustur..

Ben hep iki memeyi emziriyorum. Bazen geceleri uyiyakaliyo digerini almiyo. O zaman sagiyorum. Iki saatten önce acikmiyor o zaman. 5800 olmuşuz biz de..

Ben hic sagmiyorum sut.bende tek meme veriyorum doymus gibi geliyo bana ama sonra diger memeyi sagmiyorum.zaten aksam olunca gece belli bi saate kadar huzursuz oluyo anca memede sakinlestirmeye calisiyorum emzirme sirasi hangi memedeydi falan hatirlamiyorum emdikce sut falanda kalmiyo zaten sagmiyorum hic,ancak bole beze gibi olursa hemen mastit falan olmiyim diye sagiyorum.gece yarisi anca uyudugu icin bizimki o uykusuzlukla bende sagim yapmam imkansiz.

Sagmadigimda gogsum cok şişiyor uyuyamiyorum. Öyle alisti oyle gidiyor.. aliskanliklar da önemli. Her iki meme de bosalinca daha rahat oluyor benim icin. Zaten en fazla 10 dakika sagiyorum.

bizde bugün kontrole goturdum anne situn yeterli mama verme bosuna dedi i sallah oylede gider mama hazırlamak cok zor geliyo sagamiyorum ben anca yetiyor ela Sultana 59 cm olmusuz yarin asilarimiz var insallah kolay atlatiriz dua edin bize kizim atesi falan cikmaz

birde dil cikarma ve elleri sapur supur emme isini sordum dr oral haz donemindeler su anda iyi bisey dedi merak etme geciciek zamanla elini dilini agzini tanima zamani psikolojik olarakda cok faydali dedi merak etmeyin yani

Kucağımda bas bas bağıran çocuk, kaynanamda susmuyor mu, sinir oluyorum.. sonra bi de kostak kostak gelip uyudu demiyo mu... e tabii ust değişen anne, burundan sümük ceken anne.. agucuk gugucuk oyun dışarda.. cok bozuluyorum valla..

Kizlar bn 29 eylulde yswrumu kucagima aldim. Ama sutum okdr azki siringayla mama werriolar . Bebegmde emerkn kawga dowus halinde istemiyr uyandrmktada zorlaniyrm. Su zor sarilik olmamasi gerekn gunler bi gecseydi. Kizlar peki kc cc icmeli bi ogunde doymasi icin. We mamada kc saat ara olmali

Canim tebrik ederim. Anali babali buyusun insallah..
Her agladiginda emzir diyorlar sutun de oyle oyle gelecektir. Fakat mamayi bilemedim

Gozunuz aydin allah anali babali buyutsun bizde ilk dogduklrnda siringayla mama veriyoduk 30 ml 3 saatte 1 demislerdi tabi zamanla artiyo ama senin bebeginin kilosuna gore belki miktar degisir

canm gözün aydın Allah anali babalı büyütsün..yanliz su süt gelmeyince hemen mama verilmesini neden yapio bu hastaneler anlamıyorum..senin bol bol emzirmen lazim 1 2 güne gelir..ama mama aldikca doyar ve uyur yavru..tabii hic bisey gelmiyorsa arada versinlerde..bende hic sütüm olmamasina ragmen sadece gece 30 cc bi mama verildi..bol bol emzirmeye bak sen sütün gelecektir..uyandirmak icin topugunu sıkıyordu hemşireler..

Canim Günaydın bende seni merak ediyordum bak gördün mü suyum az demiştin zamanin da kucağına aldın yavrunu çok şükür. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Bebegime hastanede 30cc veriyorlardi. Sütün cogalacak sürekli emzirmeye çalış 1-2gune gelir. Öpüyorum kocamaan seni ve oglunu

Kızlar benim bebeğim biliyorsunuz çok zayıf doğmustu minnacikti ama çabuk toparladik ptesi günü 5.720idik tabi 9unda ameliyatimiz var inşallah kilo kaybetmeyiz. Hepinize sağlıklı günler diliyorum muck
Buarada şu yolladığım kürleri neyaptiniz kimse uygulamadi galiba dut kurusu ve incir kurusunu bende işe yaradı mama devri kapandı mutlaka uygulamanizi tavsiye ederim hepinizi kucakliyorum

bende bugün ilk defa sağdım..tek memeden 90 cc çıktı..ben 2. memeyide vermiodum..ama 90 cc yi icince sıkıntılı davranmadi..benimkinin mide küçük heralde. 4.5 kilo falan olmustur..
Benim de en fazla 90 çıktı tekinden. Bizimki cok kusuyor. Ne kadar aldığı hakkında hiç bilgim yok. Ben kustuğu için 1 saatte bir veriyorum meme gün içinde. Bazen daha önce. Az önce öyle bir kustu ki sırılsıklam oldum.

Bizimki de 50 günlük 4600 civarı. Kafaya takmıyorum. Biz de karı koca ufak tefeğiz. Bu kadar kusmaya ve az uyumaya iyi bile bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…