2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Benim emzirme olayim tamamen bitti malesef zaten sutum cok azalmisti once oglum birakti emmeyi guzel emiyodu aslinda birden birakti kizimda artik almiyo tamamen mamaya kaldik yani uzuluyorum ama elimden bisey gelmiyo

Sut sagmayi birakma, sagdigin sutu biberonla verirsin. Kendini de uzme sakin

Evet haklisin aslinda onlarda kolay degil ama belki disari biyere gittigimde kolaylik olur alirim yanima kavanoz mamalrndan doyur yatir termos tasi mama hazirla derdim olmaz diye dusunuyorm ama bakalm neler olcak

Sut sagmayi birakma, sagdigin sutu biberonla verirsin. Kendini de uzme sakin
Ilk gunler ememiyolar diye sagiyodm ama en fazla 40 50 ml sut cikiyodu sonra emmeye baslayinca sagmayi biraktim zaten sagmaya vaktim kalmiyodu hic gecenlerde sagiyim dedim cikmadi kendimede cok bakamadim aslinda bazen oluyoki aksam olmus 1 bardak su icmemisim daha bizim kiz gunduzleri hic uyumuyo devamli kucakta onla ugrasiyorz yemeye bile vakit bulamiyorm nasil sut olsun

Saat 18den beri uyanigiz yine,emiyo bir turlu uykuya dalamiyor.memede uyuyo yataga koynca ciglik cigliga.aksam saatlerinde son 3 saattir falan cok kaka yapiyor ondan durmuyor sanirim kac kere altini degistirdim ondan agliyor heralde

Sen de 40tan sonra mucize yasayanlardan misin? Ne degisti, bir gunde mi degisti?
Burda da yazmıştım oğlan göğüs ucunu kemirdiği için yara olmuştu emzirmek iskence gibiydi sağıp veriyodum. 40 ı çıkınca kemirmez oldu göğüslerim iyi şimdi 2 gündür sağmıyorum artık acı ağrı yok çok şükür. Tam buna sevinirken grip olduk ikimizde ben neysede Efe'nin burnu fena tıkalı serum fizyolojik kâr etmiyo nefes alıp ememiyo. İltihabı alamıyoruz genzinden. Uyurken huysuzluk yapıyo. Yarın buhara tutmayı düşünüyorum. Napıcamı şaşırdım şimdi ayağımda sallayarak uyutmaya çalışıyorum. Ağrı kesici olmasa bende ayakta duramıyorum.

Merhaba arkadaşlar, arada bir katılıyordum aranıza, ben normal doğum yapmayı çok istiyordum ve kendimi buna o kadar çok hazırlamıştım ki, ama nasipten öteye birşey yok gerçekten
19 eylülde doğum yaptım, apar topar sezeryan olmak zorunda kaldım bir sürü sıkıntı vardı, son haftalarda bebek karnımda kilo vermeye başladı ki zaten son zamanlarda kilo almıyodu, sonra tüm vücudumda kaşıntı başladı, cumartesi normal kontrole gittik dr çok karaciğerin safra salgıladığını çocuk için çok riskli olduğunu söyledi, nst'de de kalp atışları zayıf çıktı hemen akşam sezeryana aldılar, plesanta kireçlenmiş yaşlanmış kordon incelmiş bebek hiç beslenemiyomuş. Allah korudu oğlumu.
Sonra sarılık çıktı oğlumda, billirubin değeri 17'yi geçti ve bir gece hastanede kaldık fototerapi gördü.
Şimdi oğlum iyi çok şükür, ben de göğüs yaralarımla cebelleşiyorum, doğuma iki ay kala lansinoh kullanmaya başlamıştım ama hiç etkisi olmamış, şimdi dönüşümlü olarak hametan, garmestan ve tahin yağı sürüyorum, kendi sütümü de sürüyorum tabi, henüz bi düzelme yok, sütüm var çok şükür, oğlumun emmesi de iyi ama ben perişan haldeyim, yinede çok şükrediyorum tabi.
Sizin göğüs yaraları için bir öneriniz varmı arkadaşlar, biliyorum zamanla düzelecek ama o kadar acı çekiyorum ki bir mucize arıyorum

Ben herşeyi denedim malesef bi çaresi yok. Lansinohun elektirikli pompasını aldım onunla sağıp veriyodum sonra krem sürüyodum göğüslerimi yarım saat açık bırakıp yatıyodum o biraz acıyı alıyo bebek düzgün emerse çabuk iyileşirsin. Ben şuan sağım yapıyorum oğlum grip oldu nefes alıp ememiyo . Sağmak sütümüde arttırdı tavsiye ederim.

Hayirli olsun, anali babali buyusun insallah. Normal dogum yapamadik valla
skmg ne yapti acaba, basarabildi mi?
Yaralarla ilgili yefens zaten yazmis. Bol bol hava alsin. Banyo sonrasi da lansinoh sur kurumasin.
Gececek bu acilar benim de kan geliyordu ama gecti. Hic olmamasini beceremedik malesef

gucci85 canim senin "kizlar ben dogurdum" yazdigin mesaji hic unutamiyorum :) hakkaten en buyugumuz senin kuzular.
:) su kadar haftalik bu kadar haftalik derken aniden doguruvermistim. Icime doguyordu zaten erken dogumunda daha erkeninde doguracagim:) herseyim ilkini biz yasiyoruz simdi o yuzden gelismeleri yaziyorum firsat buldukca

Masalah senin kuzulara bende 4 aylikken baslaniyo diye biliyorum mamayla beslenenler doktorumza sorucam bende yine şu mama olayindan kurtulmak,istiyorm artik ek gidayi heyecanla bekliyorm onun icin insalah daha kolay olur
Sorunca bana da haber canim. Erken mi diye dusunuyorum ozellikle bizimkiler icin.

Sağolun kızlar teşekkür ederim, Allah hepimizin evladını bağışlasın.
Sol göğsüm çok yara oldu onu veremiyorum artık, sağ göğsümü emzirebiliyorum sol göğsümü sağıp veriyorum, 1-2 gün dinlendiriyim göğsümü dedim valla dayanamıyorum, gözyaşlarım sel oluyo emzirirken. Oğlum emmeyi bırakır biberona alışırsa diye korkuyorum bir yandan ama çok şükür sağ göğsümü emiyo. Bol bol kendi sütümü sürüp havalandırıyorum, garmastanı da sürüp havalandırıyorum bol bol
Evet operacım o kadar istedik normal doğumu ama kısmet değilmiş, Allaha çok şükür çocuklarımızın sağlığı yerinde olsun da.

Kızlar çok yazmıyorum ama sürekli takipteyim topigi göğüs yarası için öneri de bulunmak istedim doğumdan sonra benim de çok agriyordu yara olmaya da başlamıştı annem memleketten gelince ev yapımı tereyağı getirmişti göğüs ucuna surersin dedi bizim oralarda öyle yapıyormuş herkes ilk haftadan her emzirme sonrası tereyağı sürüp göğüs pedi koydum şükür ağrısı da geçti yara olmadan atlattik şimdi 25 günlüğüz hafif ağrı var olur o kadar deyip kullanmıyorum tereyağını

evet aşımızi olduk cok şükür cok aglamadi geldik eve biraz.mizirdandi ama emdi uyudu simdilik ates yok ikide bsir basindayim annem bagirdi en son zorla cocugun atesini cikarcaksin diye bakalim ins atlatiriz hayırlısıykmla atessiz

Allah Allah, bizIm oğlan aile hekimine kaydolamıyor henüz. Verem için özelden mi gün alıyormuşuz? 2. Ay da mı oluyor? Kontrole az kaldı çünkü.
2 ay oluyor biz bugun olduk 2 bacağından 1 omzundan çok agladi kızım 30 ekimde de rota virüsü aşısı için gideceğiz ve boy kilo takibi için, rota virüsü ben kendim alıp yaptiracagim yaptırmamayi dusunen varmı acaba?

cnm bende ilk oglumda kam emzirdim resmen tepinerek emziriodum..garmastanin cok bi etkisi olmaz..onu yara olmamasi için besleyici olarak sürün demisti dr.hametanin iyilestirme etkisi var..sürüp açık birak..sonra yika ama..sonrada lansinohla nemlendir..daha önceden burda yazmistim soğan kürü diye..ben çok faydasini gördüm..saf zeytinyagina sogani dograyip kavur..bi tulbente ser..dayanabilecegin sicaklikta göğsüne kapat..2 3 kere isitip isitip yap..sonra duş al..kokusu kalmasin..arkasina tekrar lansinoh yap ve açık birak..soganin yaralari iyilestirme etkisi var internette de yazio..2 3 gün yapsan böyle bişey kalmaz..benim denemedigim kalmadi ddiyebilirim..en çok bu fayda etti..bide silikon uc kullan iyesene kadar

büyük oglum hicbir asida ateslenmedi..sadece bazilarinda huzursuzlandi..içini ferah tut biseycik olmaz..cok aglar agrisi olursa 1 cay kasigi agri kesici şurup ver demisti dr..calpol minoset vs..

bende kesinlikle yaptirim o zehirli ishal çok kötü bi hastalik..arkadasimin çocuğu mum gibi erimisti çocuk 2 3 günde. .

Bebekleriniz 2 aylik kilo ve boyu kac kizlar benimkiler erken dogdu ya acaba sizinkilerden cok mu geride yada normallermi merak ettim kizim 2aylikken 4100 gr 52cm oglumda 4500 ve 54 cm di doktormz cok iyi dedi ama sizinkiler nasil?
Valla doğum kilolarına göre normal bence benimki 6 kg 62 cm ama 2700 gr doğum yapmış birini gördüm sağlık ocağında 4500 gr 52 cm di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…