Ya valla yakın olsam ben gelcem benim geceleri uyku sorunum pek olmuyor uyuturdum seni birazbelki kızacak sin esin sonuçta kötü bişey söylenmesi ni istemezsim ama beni uyuz ediyor ya aksamlari bebegini yıka daha rahat eder belki birde eğer gazlı bebekse gaz ilacını düzenli ver olur mu bide sanırım sab simplex kullanıyorsun dr a sorup değiştiren
Yüzüstü yatirsana.. uyandiramiyor kendini o zaman. Hatta acikip uyaniyor ama uykuyu ayamadigimdan geri uyuyor.. ben artik yüzüstü yatiriyorum. Hatta bebek arabasinda bile.Gazi yok canim uykuya dalamiyor. Tam uyumusken uyandiriyor kendini. Kundak yapip ayakta salliyorum halbuki..
Bu donemde esim cok yipratti beni cook
Yüzüstü yatirsana.. uyandiramiyor kendini o zaman. Hatta acikip uyaniyor ama uykuyu ayamadigimdan geri uyuyor.. ben artik yüzüstü yatiriyorum. Hatta bebek arabasinda bile.
benimkide çoğu zaman istemiyo..ama popoya pış pış agiza emzik sonra pes edio kafayı koyuyor..bide tam uykuya dalinca yatirmayi dene o sekil.uyku ağır gelsin debelenmesin..kafasini nasil koyarsa koysun o bi şekil nefes alacak pozisyonu buluyo..sabah bi uyandim kafayi yataga gommus aklim çıktı..nefes almasa yatmaz oleYuzustu kesinlikle yatmiyor. Kiyametler kopuyor, kalkmaya calisiyor, yuzunu kapatacak sekilde dusuyor falan.
benimkide çoğu zaman istemiyo..ama popoya pış pış agiza emzik sonra pes edio kafayı koyuyor..bide tam uykuya dalinca yatirmayi dene o sekil.uyku ağır gelsin debelenmesin..kafasini nasil koyarsa koysun o bi şekil nefes alacak pozisyonu buluyo..sabah bi uyandim kafayi yataga gommus aklim çıktı..nefes almasa yatmaz ole
Allah Allah, bizIm oğlan aile hekimine kaydolamıyor henüz. Verem için özelden mi gün alıyormuşuz? 2. Ay da mı oluyor? Kontrole az kaldı çünkü.Canim memorialde ayni seyi dedi ayin uc gunu falan yapiyorlarmis. Biz 1. Ay kontrolune gittik bugun, ekim ayinin gunlerini verdi o tarihlerden birine randevu alin dedi.
Kovayla mi geliyor asi anlamadim butun bebeler siraya giriyor
Bugun bizim saglik ocağını aradim 2. Ay asilari icin.. biz aşı zamanini ayarlayip arıcaz, verem aşısı bir seferde açılıp yapildigindan tum bebekleri toplayip yapiyoruz dedi. Killandim açıkçası. 2 ay 1 haftalik olduk. 3. Ayi bulursa aşılar ne yapariz?? Hastaneler vuruyor mu ki??
Ben de 15 günlükten beri kullanıyorum. Carlson d Drop.d vitamini ne kullanıyorsunuz biae doktor multitabs verdi saglik ocağınin verdigini almadik
Talibiz:)Bak avatar resimdeki gibi yapıyor um
Şimdiden çok geçmiş olsun Furkan Melik e.Kızlar fıtık ameliyatimiz 9 ekimde Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesinde olacak dua istiyorum sizden sünneti doktor önermedi daha küçük bir de sünnet ağrılı olur dedi bizde tamam dedik önceliğimiz fıtık sünnet sonrada olur. Bende haberler şimdilik böyle öpüyorum herkesi
@coolfire canım gözün aydın
Biz bugun ilk aşısını yaptırdık ikinci ay aşısı için 26 ekime randevu verdi p.tesi 2de yapılıyormuş sanırım geç kalırsan verem savaşa mi tam hatırlamıyorum başka biryeremi gitmen gerekir dediBugun bizim saglik ocağını aradim 2. Ay asilari icin.. biz aşı zamanini ayarlayip arıcaz, verem aşısı bir seferde açılıp yapildigindan tum bebekleri toplayip yapiyoruz dedi. Killandim açıkçası. 2 ay 1 haftalik olduk. 3. Ayi bulursa aşılar ne yapariz?? Hastaneler vuruyor mu ki??
Hepatit in 2. Dozuysa yapmıyor canım.İlk aşı ağrı ateş yapiyormu arkadaslar
İkinci dozumu bilmiyorum canım ilk aşısı hepatit bHepatit in 2. Dozuysa yapmıyor canım.
Ilk doz hastanede yapılmıştır doğduğunda.İkinci dozumu bilmiyorum canım ilk aşısı hepatit b
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?