Hoşgelmiş bebeğiniz. Ayrıca geçmiş olsun. Sezaryen oldum diye çok takma kafana. Sonuçta sezaryen kurtarma operasyonu aslında. Gelmiş geçmiş. Bebeklerimizin ilk zamanları çok çabuk geçiyor. Keyfini çıkar, bol sütlü, gazsız, güzel uykulu günler olur inşallah.Ben normal doğum diye gittim ama beni de sezeryana aldılar. Bebeğimiz sıkıntıdaymış fena, iyi doğdu ama sonrasında yoğun bakıma aldılar. Bayağı bir canımız sıkıldı. Şu an iyi ama açıkcası çok sıkıntılı ve kötü bir süreçten geçtik, hevesim tam anlamıyla herşey için kursağımda kaldı. Yeni yeni toparlanıyorum.
Hayırlı olsun. Pek güzel olmuş herşey. Nasıl 3 ayda keramet var mı gerçekten? olumlu yönde değişiklikler oldu mu bebeklerde?Kac gundur giremiyodum baya birikmis sayfalar hepsini okuyamadim ama sanirim uyku sorunu had safhada allah yardimciniz olsun bizimde kiz gunduzleri pek uyumuyo ama allahtn gece bize aciyoda uyuyo buarada cumartesi mevlidimizi yaptin cok guzel gecti bunu da atlattik resmimizi koydumayrica bugun 3.ay kontrolumz vardi kili alimlari cok iyi masalah rotavirus asisinda yapti doktormz bizde haberler boyle
Tesekkur ederiz :) şuan icin bi degisiklik yok hersey ayni olursa yazarim amaHayırlı olsun. Pek güzel olmuş herşey. Nasıl 3 ayda keramet var mı gerçekten? olumlu yönde değişiklikler oldu mu bebeklerde?
ben ayazağa sağlık ocağında yaptırıcam bu çarşamba. Yarın arıcam tekrar kesinleştirmek için. İstersen sen de bir ara sorBen de çok korkuyorum verem aşısından. Bugün asm ye gittim, verem aşısı yok dediler. Başka asmlerden araştırıp haber vereceklermiş. Bir de Acıbadem e soracağım yarın. Bazı özel hastanelerde de oluyormuş.
Pide ayran pratikmiş ama bizimkiler de ona gelmez cnm. Şimdiden tatlıları tuzluları aralarında bölüşmüşler. Pilav dışında verilecekmiş.pide ayran daha kolay oluyo cnm..bende 29 ekime yapiorum mevludu..ilk oglumda 70 kisi vardı bunda neler olcak bilmiorum..k.validemin cevresi cok genis..benimde 2 okulda çalıştım..ogretmenleri derken bu seferde bi 70 80 bekliorum..benim k.valide pideyede karşi..bildigin tabak hazirlioz sarmali borekli..arkasina cay fasli yapiolar..dun bi mevlude gittim pide ayran baklava koydular..oh mis gibi..iki dakkada doyurdular milleti..
aşidan korkma ateş ciksa bile cabuk dusuruyolar baksana..biraz akşam huysuzlandi yarim fitil verdim..kolu agrio sanirim biraz kolunu hic bukmuyodu..
Ayazağa Sarıyer e mi bağlı? Sadece Beşiktaş a bağlı yerlerde yaptırabiliyormuşum ben.ben ayazağa sağlık ocağında yaptırıcam bu çarşamba. Yarın arıcam tekrar kesinleştirmek için. İstersen sen de bir ara sor
Ben bi yerde 4 aydan sonra yatirilabilir diye okumustum.. tabii yasam tecrubesi daha iyi..talkative_844 Bu bebeler ne zaman emdikten sonra gazı çıkarılmadan yatırılabilir ya, sen tecrubelisin? Öyle güzel uyuyor ki memede. 1-2 gaz çıkarmadan yatırdım, içinde patladı çocuğumun. Çıkarınca da ayılıyor çoğunlukla.
Sagol canım Allah razi olsun sizinde mevludunuzu Allah kabul etsin inşallahBuaradagulsennnn cok gecmis olsun bebegine acil sifalar allah beterinden. Korusun insalah
Bizim mevlut menumuzde pilav ustu et kavurma su boregi kuru biber dolmasi baklavaydi.. Yemekten once lokum ve serbet ikrami yaptik.. Guzeldi yaniPide ayran pratikmiş ama bizimkiler de ona gelmez cnm. Şimdiden tatlıları tuzluları aralarında bölüşmüşler. Pilav dışında verilecekmiş.
Ayni soruyu bende cok merak ediyorum nezaman nezaman ??? Kollarimiz agriyo artik masalah agirlastilartalkative_844 Bu bebeler ne zaman emdikten sonra gazı çıkarılmadan yatırılabilir ya, sen tecrubelisin? Öyle güzel uyuyor ki memede. 1-2 gaz çıkarmadan yatırdım, içinde patladı çocuğumun. Çıkarınca da ayılıyor çoğunlukla.
Yatarak emzirmeyi denesen ben hep yatarak emziriyorum çünkü emerken uyuyor yatağa koyunca uyaniyor du bende baktım böyle olmayacak 40 ında sonra hep yatarak emzirdim kırkı na kadarda emzirdikten sonra yuzustu yatırıp sırtını ovalar poposunu pispislardim öyle uyurdukızlar bugun 12 gunluk olduk memeyr anca anca alısstık.emıyo memede uykuya dalıyo yataga bırakayım baslıyo aglmaya sureklı boyleyz hep bole gıtmıck dımı kızlar nolur bırsey deyıntuwalete zor gıdıyorum uykumu o zaten artık cogumuzda oldugu gbıu bnde de yok
Umarım atlatmışızdırünkü pek iç açıcı şeyler duymadık bu süre zarfında. Çok teşekkürler.geçmiş olsun...atlatmissinjz neyseki..Allah anali babalı büyütsün hayirli olsun
Tesekkur ederiz canim aminnSagol canım Allah razi olsun sizinde mevludunuzu Allah kabul etsin inşallah
çok teşekkürler :)skmg hayırlı olsun canım. Hissettiklerini anlıyorum ben de öyle hissetmistim ama tamamen hormonalmis.. heersey cok guzel olacak inşallah
Bu arada dogurmayan kaldi mi???
çok sağol canım. Herşey güzel gitsin hepimiz için. Bebeği resmen kurtardık :) İleride arıza çıkacak diye korkuyorum ama şimdilik iyiyiz çok şükür. Senin nasıl gidiyor? Türkiyedemisiniz şu an?Hoşgelmiş bebeğiniz. Ayrıca geçmiş olsun. Sezaryen oldum diye çok takma kafana. Sonuçta sezaryen kurtarma operasyonu aslında. Gelmiş geçmiş. Bebeklerimizin ilk zamanları çok çabuk geçiyor. Keyfini çıkar, bol sütlü, gazsız, güzel uykulu günler olur inşallah.
İnşallah canım. Sen nasılsın? Bebişin nasıl?Gecmis olsun,bundan sonrasi sizib icin iyi olur insallah
Cok şükür canim sagligimiz yerinde,Eliz'in bebeklik sorunlariyla ugrasiyoruz :) gece uykularimiz pek yok zor uyuyo,idare ediyoruz.insallah duzene giricek umutla bekliyorum :)İnşallah canım. Sen nasılsın? Bebişin nasıl?
Aman iyi olun. Hiçbirşey olmaz ilerde merak etme. Ismini ne koydunuz? Hangi gün doğdu? Listeyi güncelleyelim.çok sağol canım. Herşey güzel gitsin hepimiz için. Bebeği resmen kurtardık :) İleride arıza çıkacak diye korkuyorum ama şimdilik iyiyiz çok şükür. Senin nasıl gidiyor? Türkiyedemisiniz şu an?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?