- 28 Nisan 2008
- 596
- 543
- 133
gazla ilgili sikintilariniz bittigi zaman..ama gaz sorunu yaşarken her beslenme sonrası mutlaka çıkarmadan yatirmayin..ilk oglum daha kaldirasiya cikarirdi..hic gaz sorunu yasamamistik..o yuzden gaz konusunda tecrubesizim aslinda..daghanin bazen uzun süre sirtini sivazlayip vuruyorum zar zor ufak bisey cikario..bu arada uyku acilio..zaten yakinda gece uykulari düzene girince kolay kolay uyanmazlar..uyku agir basar.en az bi 5 6 aylik olana kadar yapariz sanirim bu işi..talkative_844 Bu bebeler ne zaman emdikten sonra gazı çıkarılmadan yatırılabilir ya, sen tecrubelisin? Öyle güzel uyuyor ki memede. 1-2 gaz çıkarmadan yatırdım, içinde patladı çocuğumun. Çıkarınca da ayılıyor çoğunlukla.
çocuk dr um yatarak emzirme orta kulak iltihabına neden olur demişti..ama genede bi araştır..Y
Yatarak emzirmeyi denesen ben hep yatarak emziriyorum çünkü emerken uyuyor yatağa koyunca uyaniyor du bende baktım böyle olmayacak 40 ında sonra hep yatarak emzirdim kırkı na kadarda emzirdikten sonra yuzustu yatırıp sırtını ovalar poposunu pispislardim öyle uyurdu
Evet sarıyere bağlı. Olmaz o zaman. Off inşallah ateşsiz sıkıntısız atlatırız. Karma aşıdan sonra huyu suyu değişti çocuğun. Uyumaz kucaktan inmez oldu. Yeni yeni düzeliyo derken aynı şeyleri ysşamak istemiyorumAyazağa Sarıyer e mi bağlı? Sadece Beşiktaş a bağlı yerlerde yaptırabiliyormuşum ben.
aşınin o kadar etkileyecegini sanmıyorum. .başka bi sıkıntısı olabilir mi acaba..büyüme atağı gaz sancisi falan olabilir..aşı sadece vuruldugu gün biraz huzursuzluk yapio belki ateş..ama suna eminim gaz sancisindan kötü değilEvet sarıyere bağlı. Olmaz o zaman. Off inşallah ateşsiz sıkıntısız atlatırız. Karma aşıdan sonra huyu suyu değişti çocuğun. Uyumaz kucaktan inmez oldu. Yeni yeni düzeliyo derken aynı şeyleri ysşamak istemiyorum
Bugün aradılar. Dikilitaş ta varmış. Yarın sabah 10 da gidicem aşıya. Ben de korkuyorum valla. Gerçi doktor %5 bebekte ateş olur dedi. Inşallah denk gelmez. 3 gün banyo yokmuş bu arada. Hemşire öyle söyledi.Evet sarıyere bağlı. Olmaz o zaman. Off inşallah ateşsiz sıkıntısız atlatırız. Karma aşıdan sonra huyu suyu değişti çocuğun. Uyumaz kucaktan inmez oldu. Yeni yeni düzeliyo derken aynı şeyleri ysşamak istemiyorum
40 tan sonra kendi uyandığı zaman emzirebilşrsin. Doktor uyandırmayın, uyku da büyüme için çok önemli dedi. Biz de 40 la birlikte bilinçli gülücükler, agular başladı. Gaz da bir nebze azaldı gibi.Merhaba arkadaşlar.. Birinci ayimiz doluyor bu hafta.Geceleri Bebegi en gec 2saatte bir emziriyorum.. Merak ettiğim, sizler hâlâ bu döngüde mi emziriyorsunuz. 3-4saate ne zaman geçilir.
Gaz problemi için sormuyorum bileoncelikle hedefimiz kirkimizin çıkması sonra üçüncü ayın dolması... Ben ilaç kullanmadim gaz için. Dr vermedi ben de istemedim talkative_844 yazmış onu okuyunca verse de kullanmayim dusuncesi olustu.
Omzumda pispislasam da gaz cikarmiyor.omuzda ağlıyor. Kendisi alttan çıkarırsa rahatliyor. Ben mi yapamiyorum acaba gaz icin başka pozisyon veya önerisi olan var mi?
Son soru:) Kırkı çıkınca ne değişecek.. Yalan da olsa daha rahatliyor yazabilirsiniz seve seve inanirim
Oyy, kolay gelsin o vakit hepimizeLulinda 3 ay degisimini sormustun evet degisim oldu canim daha fazla anneyi yorma ve gunduzleri uyumama
Emzirdikten hemen sonrami yuzustu yatiriyorsunY
Yatarak emzirmeyi denesen ben hep yatarak emziriyorum çünkü emerken uyuyor yatağa koyunca uyaniyor du bende baktım böyle olmayacak 40 ında sonra hep yatarak emzirdim kırkı na kadarda emzirdikten sonra yuzustu yatırıp sırtını ovalar poposunu pispislardim öyle uyurdu
Emzirme gazini cikarmak icin ayakta 10 dk sırtını sivazliyorum sonra yuzustu yatırıp sırtını ovup popo ya pişpişlerken uyuyorEmz
Emzirdikten hemen sonrami yuzustu yatiriyorsun
Saat 23de yatip 6 ya kadar uyanmadan uyuyor mu bizim araliksiz uykumuz en fazla 3 3.5 saatKızlar ben yatararak emzirdigin için gaz cikarmiyorum yatarken bazen çok kivraniyor o zaman gazı olduğunu anlıyor ve kucağıma alıyorum hemen çıkarıyor zaten. Gaz ilacı için bir yazı paylasmissintalkative_844 bende vermeyelim dedim ama çocuğum bayaa zorlandı bu aksam verdim ben hep gaz ilaçlarını değiştirerek kullandım öylece devam ederim 3 aya kadar sanırım birde benim kızım saat 23 gibi yatip sabah 6 gibi kalkiyor emip tekrar uyuyor ama o emzirme den sonraki uyku çok kaliteli olmuyor cok kivraniyor. 21 den 23 e kadar da şekerleme yapıyor :)
Kızlar ben yatararak emzirdigin için gaz cikarmiyorum yatarken bazen çok kivraniyor o zaman gazı olduğunu anlıyor ve kucağıma alıyorum hemen çıkarıyor zaten. Gaz ilacı için bir yazı paylasmissintalkative_844 bende vermeyelim dedim ama çocuğum bayaa zorlandı bu aksam verdim ben hep gaz ilaçlarını değiştirerek kullandım öylece devam ederim 3 aya kadar sanırım birde benim kızım saat 23 gibi yatip sabah 6 gibi kalkiyor emip tekrar uyuyor ama o emzirme den sonraki uyku çok kaliteli olmuyor cok kivraniyor. 21 den 23 e kadar da şekerleme yapıyor :)
Anladım canım benim oğlumda yuzustu yatmayı çok seviyor çok rahatlıyor ben bayagi bir bekliyordum kusar diye bende öyle yapım gece bile öyle yatırıyorum korkuyorum ama oğlum kafasını donderiyor maşallahEmzirme gazini cikarmak icin ayakta 10 dk sırtını sivazliyorum sonra yuzustu yatırıp sırtını ovup popo ya pişpişlerken uyuyor
Saat 23de yatip 6
Evet canım 5 yada 6 da uyaniyor emzirme uyutuyorum bezini de değiştirmiyorum çünkü geceleri gunduzdemisin daha az altını islatiyor sabah saat 8 gibi falan degistiriyorum bezi hafif oluyor normalde gündüz 3 yada 4 saatte bir alıyorum bayagi cis yapmış ağırlamis oluyor bez. Mesela şimdi emzirdim yanıma yatirdim betoveen in cocuklara NİNNİLER diye bir muzigi var Onu actim telden Emzigini verdim Arkami Döndüm Uyumasini Bekliyorum :) insallah uyur :) yanıma yatiriyorum o kötü isteSaat 23de yatip 6 ya kadar uyanmadan uyuyor mu bizim araliksiz uykumuz en fazla 3 3.5 saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?