2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Ben de surekli yüzüstü yatiriyorum ama arada yan yada sırt üstü yatsin istiyorum.. ne mümkün.. basbas bağırıyor.. biraz daha büyüsün bakicaz artik.
Bizim de uyku duzenimiz sevcanf in melegine benziyor

Siz birliktemi yatıyorsunuz ? Valla benimkide gece 4 gibi gözlerini bi acıyor pışpış yapıp gözlerimi kapatıyorum bana bakarken uyuyor uyku ağır basıyor yani ama her zaman değil bak mesela şimdi uyudu 04.30 5 gibi uyanabilir. Sanırım benimki birlikte yattığımız için uzun uyuyor mesela gunduzdemisin isim yoksa yanına uzaniyorum o zaman daha uzun uyuyor. Yaptığım yanlış ama o huzurlu ben huzurlu zaten sanırım artık gece lambasindan çalan müzikten ve ayakları çıplak yatmaktan bu odanın uyku odası olduğunu anliyor :)

Anladım canım benim oğlumda yuzustu yatmayı çok seviyor çok rahatlıyor ben bayagi bir bekliyordum kusar diye bende öyle yapım gece bile öyle yatırıyorum korkuyorum ama oğlum kafasını donderiyor maşallah
Bana dr dedi gösterdi öyle yapmak mide kaslarını güçlendirir barsaklari calistiriyormus ama benim ki artık yuzustu yatmak istemiyor kafayı kaldırıyor :)

Bana dr dedi gösterdi öyle yapmak mide kaslarını güçlendirir barsaklari calistiriyormus ama benim ki artık yuzustu yatmak istemiyor kafayı kaldırıyor :)
canım benimkide kafayı kaldırıyor ağzına emzigini veriyorum pışpış liyorum biraz uyuya kalıyor oğlum masallah çok rahat yatiyor o şekilde sırt üstü yatamiyor kivraniyor yavrum

7 saat hiç uyanmıyor mu Can'ım? Maaşallah

yok cnm yaninda besikte yatıyor ama yanyana kadar yakınız gözümü açsam ben onu görüyorum oda beni hem besik küçük hemde reflü yastigi var kafasi yuksekte kaliyor ama artik korkuyorum sabah 3 dk yanliz biraktim yana dogru dondurmus kendini Allahtam koltuga dogru cevirmis kendini yastiga dayamis kafati uyumus kalmis öyle kuzu

gyilmaz1982 masallah meleğine canim insallah bizim uykularimizda duzene girer.
Gunduz bende genelde yuzustu yatiriyorum ozaman daha uzun uyuyor geceleri korkuyorum yuzustu yatirmaya sirtustu yatiriyorum.yan yatmayi dogdugundan beri sevemedi ilk zamanlar yatiriyodum ama simdi hayatta yatmiyo.bugun gunduz yuzustu yatirmistim kafasini kaldirmis diger tarafa cevirmis sonra tekrar geldim baktim gömmüş kafasini uyumus ole ondan korktum biraz

7 saat hiç uyanmıyor mu Can'ım? Maaşallah
2 gecedir uyanmiyor tuhaflık benimkide mi acaba ama 15 gün sonra 3 ayi bitiyor sanırım benimki düzene giriyor. Yani uyansa da pışpış yapıyorum o yokmuş gibi davranıp gözlerimi kapatıp arada bakıyorum gözleri kapanır gibi aglamiyor vermiyorum meme yatarken baya emiyor ama iki gogsumude emiyor bu gece uyumazmis :) maşallah benim kızıma :) sanırım hamile iken olan uyku düzeni bebeğe yansıyor bende hep 21-22 gibi uyur sabah 05.30-6 gibi kalkar dım kizimda yavaş yavaş ona doğru gidiyor

:) evet ceviriyorlar hatta benimki bazen ortada takiliyordu kuş yerden yem almaya çalışır ya öyle ortada 3 4 kez yapıp öyle ceviriyordu şimdi yuzustu yatmiyor sırtüstü yada yan yatıyor, gündüzleri de neredeyse hiç uyumuyor bugun 07 44 tu kalktigimi da 22.30 da tam Dalarak uyudu işte bide yatarak emziriyorum o aralarda 15 dk falan uyuyor o yüzden gece uykulari kaliteli sanirim

:) benimkide elini etmek istediğinde elini ağzına goturecegine azgini eline götürmek için hamle yaparken donuveriyor :) sanırım artık daha dikkatli olmak lazım. Gittikce anlamaya ve seni taniyip sana gulmeye baskayinca daha tatli oluyorlar :) Seni tanıyor degilmi kızın konustugunda dinliyor ve gulumsuyor mu?

Ben gece mikirdanmaya başlar başlamaz hemen alıp emziriyorum. Yanimda yariyor benimki de.. aksam 10-11 gibi yatiyor. 2-3 gibi uyanip emiyor. Sonra 5-6 gibi yine uyanip emiyor. Sonra 8 gibi tekrar kalkip emiyor.. ondan sonra 9.30-10 a kadar uyanik kaliyor. Sonra cok kosa 30-45 dk uyuyor. O arada ben kahvalti yapiyorum. 11 gibi en gec uyanip emiyor. Bazen emzirmeyip yikiyorum. O zaman banyo sonrasi 12.30 dan 17.30 a kadar arada 1 kere uyanıp emip tekrar uyuyor. Yok banyo yaptirmadiysam 14.30 da yatip 17.30 gibi kalkiyor. 19.30 da baba gelmeden emziriyorum ki babayla oynasin. 20.30 gibi biz yemek yerken yarim saat kestiriyor. Sonra 10-11 gibi emip uyuyor.
Gerçi son iki gundur uyumakta zorluk cekiyor aksamlari. Uykusuzluk basina vuruyor ama aglamaktan uyumuyor. Gaz yok kaka yok aclik yok.. anlamadim neden. Bugun 9 da yikadim 9.30 da emip bayıldı. Hala uyuyor. Muhtemelen 1.30 da falan kalkar.
Ben cok uyuyor diye korkmaya baslamistim. Yazamadim da size.. bulmuş da bunuyor gibi olur diye.. ama demekki 3 ay duzeni hemen hemen ayni.. ha gayret anneler 40 mucuzesi degil belki de, asıl 3 ay mucizesi bekliyor sizleri..

Evet tam tabir ettigin gibi kus yerden yem alir gibi yapiyolar:) ay ben hamileykende cok guzel uyuyodum cok zorluk cekmemistim.benimki kizima yansisa guzel uyumasi lazimdi :)sanirim benimki babasina cekmis babasi gec yatar.
Yatarak emzirme pozisyonuna bende bakiyim denemek istedim ama kaldirip besigine almam gerekicek yanimizda yatirmaya korkarim gece ters bi hareket yaparim diye

Ben besik icin aldigim sungerin altina bi de battaniye koyup yataga oylr yatiriyorum. Yüksekte olunca risk olmuyor. Tabii baba yatağa sigmiyor..

Ben besik icin aldigim sungerin altina bi de battaniye koyup yataga oylr yatiriyorum. Yüksekte olunca risk olmuyor. Tabii baba yatağa sigmiyor..
Bak o mantikliymis :) baba mecbur yatak dışı kalir tabi aramizada ince uzun bi yastik koyabilirim

ahh hemde nasıl sabahlari özellikle masallah cok.keyifliyiz ama gülerken gülüşü iceri cekiyo panikliyo hih diye kaliyo bakalim bizde 10 gün sonra 3 aya gircez hayirlisiyla her gün daha cok büyüyor ve bence annelik zevkli hale geliyor hele emerken bakisip gulusmeler elleriyle elimi göğsümu tutması falan neyse iste velhasil annelik cok guzelmis rabbim isteyen herkese nasip etsin zorda olsa aldik cok sukur hepimiz kucagimiza ve ben grip oluyorum galiba ya napcammmmm

Anunnn

Maaşallah de kızına acaba acıkmıyor mu ki? Benim kız da yatın itibariyle 75 günlük olacak, aynılar sanırım. Ama en fazla 4 -4,5 saat uyur, o da banyo yaptığı akşamlar.

Acaba 3 ay mucizesi var mu ki, benim kız da iki gecedir 21-22 arası yatırıyorum 4 saat falan uyuyor. Ben de uzun uyuyor diye korkuyorum.

Gecmis olsun bende merak etmistim seni hayırlısı olsun ikiniz içinde. Bundan sonra ne heves ettiysen gönlünce olsun.

Cok şükür canim sagligimiz yerinde,Eliz'in bebeklik sorunlariyla ugrasiyoruz :) gece uykularimiz pek yok zor uyuyo,idare ediyoruz.insallah duzene giricek umutla bekliyorum :)
Bizim de dün gecemiz sıkıntılı geçti. Sıkıştıkça sab simplex diye bir gaz ilacı kullanıyoruz ama faydası oluyor mu bilmiyorum. Bir yandan ıkınırken deli gibi hıçkırık tutuyor, geçmeyince de uyuyamıyor. Agresifleşti iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…