Benimki hemen uykuya dalıyor meme emerken. Uyurken de dik tutup sırtını sıvazlasam da gazı çıkmıyor. Siz uykudayken mi yapıyorsunuz? Benimki uyanmıyor acı çekmeye başlayana kadargazla ilgili sikintilariniz bittigi zaman..ama gaz sorunu yaşarken her beslenme sonrası mutlaka çıkarmadan yatirmayin..ilk oglum daha kaldirasiya cikarirdi..hic gaz sorunu yasamamistik..o yuzden gaz konusunda tecrubesizim aslinda..daghanin bazen uzun süre sirtini sivazlayip vuruyorum zar zor ufak bisey cikario..bu arada uyku acilio..zaten yakinda gece uykulari düzene girince kolay kolay uyanmazlar..uyku agir basar.en az bi 5 6 aylik olana kadar yapariz sanirim bu işi..
Cnm öncelikle hayırlı olsun bebişi. Yazmamıştım sanırım daha önce. Ben o kadarlıkken uyusa bile bir on beş dakika kadar kucağımda dik tutup sırtını pışpışlıyordum. Hem gaz çıksın diye hem de hemen yatırınca kusmasın diye. Uyukluyolar zaten, özellikle gece. O onbeş dakikada çıkarmadıysa yatırıyodum. Zaten gazı geldiğinde bikaç kıpırdanıp kendisi çıkarıyordu yatarken.be
Benimki hemen uykuya dalıyor meme emerken. Uyurken de dik tutup sırtını sıvazlasam da gazı çıkmıyor. Siz uykudayken mi yapıyorsunuz? Benimki uyanmıyor acı çekmeye başlayana kadar
Ben de bugün hallettim o işi canım. Bakalım gece nasıl olacak.Verem aşımızı da atlattık çok şükür. Beklediğim kadar olmadı, 3-4 dakika ağlayıp sakinleşti. İnşallah geceyi de sorunsuz atlatırız. Sanırım bunların en kötüsü karma aşı..
Ates yapan karma asiymis sanirim hemsire oyle demistiVerem aşımızı da atlattık çok şükür. Beklediğim kadar olmadı, 3-4 dakika ağlayıp sakinleşti. İnşallah geceyi de sorunsuz atlatırız. Sanırım bunların en kötüsü karma aşı..
bir deneyeyim ama o kadar sabırlı değilim. Benimki de kusuveriyor baEn yatağında. Bir de çok hıçkırık tutuyor, kalbi göğsünden fırlayacakmış gibi oluyor. Limon da her zaman fayda etmiyor. Bu bir iki gecedir çok hareketli ve agresif bir şekilde uyanıyor ve direk ağlamaya başlıyor. Ancak memeyle sakinleştirebiliyorum. Sanırım gaz ilacını düZenli kullanacağım ama yaIk kimyasal çok alıyor gibime geliyor. Bildiğiniz doğal bir yöntem var mı hem rahat kaka yaptıracak hem de gaz giderecek??Cnm öncelikle hayırlı olsun bebişi. Yazmamıştım sanırım daha önce. Ben o kadarlıkken uyusa bile bir on beş dakika kadar kucağımda dik tutup sırtını pışpışlıyordum. Hem gaz çıksın diye hem de hemen yatırınca kusmasın diye. Uyukluyolar zaten, özellikle gece. O onbeş dakikada çıkarmadıysa yatırıyodum. Zaten gazı geldiğinde bikaç kıpırdanıp kendisi çıkarıyordu yatarken.
saniyorum seninki daha kirki çıkmadığı için bol bol uyur.ama uyusa bile cikarmaya çalış.bazen uyurkende cikardigim oluyo..o kafasini omzuma koyup uyurken ben pat patliyorum..hemen birakma cikarana kadar yapmaya çalış..baktin olmuyo biraz eğik olarak yatir..5 dk sonra tekrar kaldirip dene..be
Benimki hemen uykuya dalıyor meme emerken. Uyurken de dik tutup sırtını sıvazlasam da gazı çıkmıyor. Siz uykudayken mi yapıyorsunuz? Benimki uyanmıyor acı çekmeye başlayana kadar
ben ilk oglumu 15 ay emzirdim.ve hic 2.memeyi vermedim..bu oglumdada ayni seyi yapiorum..bazen doymadigini hissedersem 2.yi veriourum...10dk yida gecmio..dr umiuza sordum bazi bebek 5 dkda bitirir annenin sütü tazyikli gelir ama bazi bebek uzun uzun emer dinlenir dedi..yani emzirme süreni sen belirliceksin kuzucuga göre..tek memede doyuyorsa 2 saat sonra digerini verirsin..kilonuza göre de karar verirsin yeterli olup olmadiginaArkadaşlar beeğim üç haftalık.. Doktorlara emzirme süresini soruyorum her kafadan farklı bir ses çıkıyor. Biri 20+20 dakka sağ ve sol memeler dedi. Bir değeri bırakana kadar diyor. Başka bir çocuk doktoru da ilk 5 dakka alır alacağını 5+5 dakka yapın dedi. Bir arkasaşım da tek memeyi burakana kadar verip bir sonraki uyanışta diğerini aynı şekide veriyormuş. 20 dakka versem arada uyuyakalıp diğer memeyi ememiyor zaten. SiZ nasıl yapıyorsunuz? Doğrusu ar mı bu işin?? Bir akıl lütfen!!... :)
Canimben de cok dikkat ederim alisveris yaparken yerli mali almaya. Piyasadaki tum markalari denedim. Molfixi de kullandım begendim ama asil babystar diye bi marka kullanıyorum. Hem digerlerine gore.daha geniş iz ve sızma yapmiyor hem cok ucuz. Diger bezler aşırı kurutup popoyu beze yapıştırıyor resmen. Hele oglanin yumurtaigini bezden ayiriyordum. Çok sık kaka yaptigindan surekli değiştirdigimiz icin aşırı kuruluk veren beze gerek olmuyor zaten dun gece hic degistirmedim ornegin ona ragmen ne pisik ne kizarma ne iz.. cok memnunum.Kızlar esimi bez almak için markete göndermiştim birisi prima alma israil bebekleri kısırlaştırmak icin bişey kullanıyormuş demiş. Oda canbebe almiş ama ben bezi pek beğenmedim. Siz ne kullanıyorsunuz. Birde daha önce de sormuştum emzik kullananlar ne marka kullanıyorsunuz damaklı mı normal mi ne önerirsiniz.
Gecmis olsun canım ben gribi 2 günde atlattım soğan salatası ve mesir macunu sayesinde. Soğan gribe birebir mesir macununuda sıcak suda eritip içtim çok ağrım olunca parol kullandım. Doktora gittim grip için ilaç veremeyiz demişti.yaa cok fena grip oldum nasil gecicek bu haftasonu Mevlütumuz var kismetse alisveris temizlik elaya geçmesinden korkuyorum
Çok şükür geceyi sorunsuz atlattık. Akşam saatlerinde huysuzluk yaptı bir de üç dört emzirmemxe arka arkaya kustu ama aşıdan mı yoksa gaz sancısını unutmak için fazla fazla emdi de mi çıkardı anlamadım. Neyse karma aşı kadar olmadı buna şükürBen de bugün hallettim o işi canım. Bakalım gece nasıl olacak.
Bizimki üç sefer falan yapıyor canım 24 saat içinde. Doktoru 2 aydan sonra 2-3 günde bir bile yapabilir panik olma demişti ama yapamadığı zaman çok huzursuz oluyo. İki üç gün yapamadığını düşünmek bile istemiyorumKizlar bebisleriniz gunde kac kere kakasini yapiyor.biz 5 gun sonra 2aylik olucaz gunde daha fazla kaka yapiyordu ama artik azaldi normal mi diye dusundum
opera birkac gundur yazmiyorsun iyisiniz insallah
Bizimkine masaj çok iyi geliuor. Karnına saat yönünde dairesel haraketlerle bi de yukarıdan aşağıya doğru hafif bastırarAk. Onar sefer falan yapıp bacaklarını karnına doğru götürdüğümde pırt pırt başlıyo. Hiç olmadı topuklarına bikaç damla adaçayı yağıyla masaj. Ya da tülbent ütüleyip karnına sarıyorum. Bir de ayaklarını sıcak tut hem kendi ayaklarını hem bebişinbir deneyeyim ama o kadar sabırlı değilim. Benimki de kusuveriyor baEn yatağında. Bir de çok hıçkırık tutuyor, kalbi göğsünden fırlayacakmış gibi oluyor. Limon da her zaman fayda etmiyor. Bu bir iki gecedir çok hareketli ve agresif bir şekilde uyanıyor ve direk ağlamaya başlıyor. Ancak memeyle sakinleştirebiliyorum. Sanırım gaz ilacını düZenli kullanacağım ama yaIk kimyasal çok alıyor gibime geliyor. Bildiğiniz doğal bir yöntem var mı hem rahat kaka yaptıracak hem de gaz giderecek??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?