bu modeller hep ayni demekkiSenin kizla benim oglanin huylari ayni yaa..
Ağızdan yaptılar canım bize iki doz dediler biz evde emzik koleksiyonu var bildiğin uzun mesafe fırlatıyorBizim doktor tek doz dedi rota aşısı için. Yarın s.ocağında 2.ay aşıları yapılacak hemşire rota aşısı ağızdan damla şeklinde sizde yapabilirsiniz bizde dedi. Haftaya kalça usg var doktorla görüşüp rota aşısını hastanede de yaptırabilirim. Rota aşısı yaptıran arkadaşlar aşıyı ağızdan mı yoksa iğne şeklindemi yaptırdınız.
Emzik olayını bebek 1 haftalık falandı ağzına verdiğimizde hergün 5 dkdan bikaçkez verdik. Genelde uyumadan önce alıyo uyurken bırakıyo.
Bizim doktormz yapti canim kontrole gittigimizde 2 doz dedi yanlis duymadiysan siringayla agizdan verdi asiyiBizim doktor tek doz dedi rota aşısı için. Yarın s.ocağında 2.ay aşıları yapılacak hemşire rota aşısı ağızdan damla şeklinde sizde yapabilirsiniz bizde dedi. Haftaya kalça usg var doktorla görüşüp rota aşısını hastanede de yaptırabilirim. Rota aşısı yaptıran arkadaşlar aşıyı ağızdan mı yoksa iğne şeklindemi yaptırdınız.
Emzik olayını bebek 1 haftalık falandı ağzına verdiğimizde hergün 5 dkdan bikaçkez verdik. Genelde uyumadan önce alıyo uyurken bırakıyo.
dondurucudan cikan sut cozulunce hemen kullanılması gerekiyor diye biliorum..tekrar dolaba konmaz sanirimKizlar birsey sorucam simdi bu hafta sonu kardesimin dugunu var ben vakit buldukca sut sagip dondurucuya koymaya calisiyorum.cumartesi gunu dugun o gun sutleri dondurucudan normal buzdolabi rafina cikaricam cozulmesi icin sonrada yanima alicam yaklasik 3-4saatlik bi yolumuz olucak dugun oteline.sonrada orada tekrar normal buzdolabi rafina koyarim dedim.sormak istedigim bu sekilde yol izlemem dogru mu yani yol gittikten sonra tekrar dolaba koymak sutu bozar mi cunku oradan alip isitip dugun zamani bebege vericem
Ben dolaptan cikardigim sütü Antepten doñerken yanima almistim. 2 saat icinde bozuldu sanirim içmedi oglan. Buzluktan cozulmeden yanina al. Yolda çözülür ama isinmaz tekrar dolaba koyabilirsin bence. Hatta köpük kutu bulursan cozulmeden goturursun. Orda lazim oldukca cozdurursun.Kizlar birsey sorucam simdi bu hafta sonu kardesimin dugunu var ben vakit buldukca sut sagip dondurucuya koymaya calisiyorum.cumartesi gunu dugun o gun sutleri dondurucudan normal buzdolabi rafina cikaricam cozulmesi icin sonrada yanima alicam yaklasik 3-4saatlik bi yolumuz olucak dugun oteline.sonrada orada tekrar normal buzdolabi rafina koyarim dedim.sormak istedigim bu sekilde yol izlemem dogru mu yani yol gittikten sonra tekrar dolaba koymak sutu bozar mi cunku oradan alip isitip dugun zamani bebege vericem
Gece uykularının uzamasını ay olarak düşünme biu yerde okumustum bebek nörolojik olgunluğa eriştiğinde gece uykuları uzarmış. Hatta 8 haftadan sonra beslenme aralarını uzatın en az 3 saat olmalı ki bebek buna alışsın gece uykuları da uzasın yazıyordu. Biz henüz o aşamaya gelmedik gece 5 saatlik uykuyu alınca uyanıyo emiyo altını değistiriyorum derken 1 saat geçiyo sonra 3 saatlik bi uykusu daha var. En geç 7:30 da ayakta tabi bizdeYa bisey sorcam ama bulmussunda bunuyosun demeyin sakin simdi bizimkiler gece 12 gibi mama yiyip uyuyolar sabah 6 7 ye kadar 2 gundur 7de kalkiyolar ama gunduz uykulari az aksamda az uyuyolar bazen onun icin gece uykulari iyi galiba bende gece uyandirmiyorm mama icin zaten aciktiklari zaman kendileri uyaniyolar diye hem gece uykusuda onemli bence ama diyorm acaba cokmu uzun ac kaliyolar siz nedersiniz aslinda boylece gece mamadanda kesmis oluyorm zaten 4 aydan sonra kesebilirsiniz diyolar biz 3.5aylik olduk kafama takildi genede
Benimki nörolojik olgunluga erisemedi heralde gece uyumak bilmiyo :) gece 3e kadar buyuk insan gibi duruyo ya dun gece 5te uyudu sabah 10da uyandi.5e kadar mahvetti vallaGece uykularının uzamasını ay olarak düşünme biu yerde okumustum bebek nörolojik olgunluğa eriştiğinde gece uykuları uzarmış. Hatta 8 haftadan sonra beslenme aralarını uzatın en az 3 saat olmalı ki bebek buna alışsın gece uykuları da uzasın yazıyordu. Biz henüz o aşamaya gelmedik gece 5 saatlik uykuyu alınca uyanıyo emiyo altını değistiriyorum derken 1 saat geçiyo sonra 3 saatlik bi uykusu daha var. En geç 7:30 da ayakta tabi bizde
Ayağımda sallamam diyodum ama aksam olunca mecbur. Biz salonun tüm aydınlatmalarını açmıyoruz loş ışık oluyo bizim oglanında saat 9 dan sonra uykusu geliyo bazen 12 ye kadar direniyo. Uyku düzeninden memnunum. Gece uyanınca oda yarı karanlık olduğundan uykuya dalması da kolay oluyo. Gazı yoksa mesele yok. Ben sab simplexi 3 saatte bir 3 damla veriyorum gaz birikmemis oluyo sanki daha rahat uyuyo.Benimki nörolojik olgunluga erisemedi heralde gece uyumak bilmiyo :) gece 3e kadar buyuk insan gibi duruyo ya dun gece 5te uyudu sabah 10da uyandi.5e kadar mahvetti valla
Hrr agladgnda memeyi werdgmdede sutum toplsnmio cnm ya sznde olemiydi ilk zmnlr kizlar
bizimki de aynı valla. uykuya dalana kadar emzik. başka zaman almıyor. bir de emziği düşürünce gözler kapalı söylenmesi yok mu...Senin kizla benim oglanin huylari ayni yaa..
Esin musaitse oda yapabilir canim dogum kagidi ve nufus cuzdani ilegypsy84 dogum parasi icin nereye basvurmustun? Ben hala basvuruda bulunmadim. Sosyal guvenlik ilce md basvuruluyormus galiba bu havalarda oglanla nasil gidicem?? Yok mu bu isin kolay yolu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?