2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Slm kızlar biz uzun zamandır yazamadık inşallah hepiniz iyisinizdir 98 günlük olduk rabbime şükürler olsun hamdolsun bugünlere erdirdi bizleri hepimizin mutluluğu daim olsun biz bayramdan sonra antalyaya gittik dr görüştük 10 gün kaldık tatil yaptık karnımdayken tam 13 defa gidip gelmiştik ilk uzun yolculuğumuzuda yapmış olduk prensesimizle 5900kg 60cm olmuşuz bugün rota aşısını yaptırdık biz emmeye devam ediyoruz inşallah dahada emeriz kuzularınızı ve sizleri öpüyoruz bol sütlü bol sağlıklı sıhhatli olun allaha emanet olun

talkative_844 kendisine sıkıntı yapsa uyku uyuyamaz heralde dimi gun icinde uyuyor ama calpol de uyku yapiyor sanirim iki gundur verdim iki gun uykulari iyi normalde bu kadar uyumuyodu.
sevcanf biz iki aylik olduk daha uc aylik degiliz ama bizim kizda surekli kendisiyle konusulsu ilgilenilsin istiyor.genel olarak mikirdanma soylenme halinde uyanikken.uyuturken memede uyutmaya calisiyorum bazen yarim saatten fazla memede kaliyor sut bitiyor zaten ama uykuya dalmak icin kullaniyor bazen dalamiyor ozamn kucakta gezdiriyorum emzik almadi bizimki

giderek cogalir cnm.her aglamaya vermede belki gazi falan oluyodur.gene 1 1.5 saat verirsen süt yeniler kendini..
Cnm yikiyo ortaligi ya gaz ilacida kullaniyrz ama hep boyle ya memede uyusun baska turlu uyuma sekli bilmiyr resmen. 4.05 te uyuttum dusun 4.15 te acti gozleri bi bakindi basti yaygarayi memeye aliyim cit ses yok iki em uyu uyan uyu napcam bn ya nolur fikir werin kizlar ck caresizim sutumde birikmiyo her dk memede oldugu icin. Memede cimcir ayagina wur wsdiolar hc biri jar etmio yeterki memede kalayim deer gbi sadece cimirdgm siktigim yeri oynatiyo okdr. careszliktn o agliyo bn agliyrm. Fikir weerin bna kizlar napcm bn. Kaucuk meme aldim. Tutmadi. Esim okuldan gelirken dedjm bide silikon emzik alsin ecsaneden belki onu tutar.
Icinizde memeye alistiraanlar peki bu isi nasil becerdi bide onu anlatabilirmi
Iyiki varsinjz ya hr an yanyanayiz Sanki.

Damakli emzik deneyin. Onu kavramasi daha kolay oluyor. Uyuma konusunda uykusuzanne diye bir site var orayi incele iatersen, ben emzirmedigim icin bir sey diyemem ama uyku aliskanliklariyla ilgili yazilar var orda.

cnm Dağhan hala memeyi severek almio
.oguruyo bazen..ama memeyi iterse tekrar sokuyorum..sonra elimle destek veriorum
.kendisi kavrayana kadar birakmiyorum..pes etme devamli vermeye calis

evet calpol uyutur..uyusun cnm bundan güzel sey mi var.kakasida daha bir gün olmuş yaapar..onemli olan kendilerinin huzursuz olmamasi

cuma kontrole gidicez bakalim kismetse bizimkide artik see çıkarmaya isteyerek dün basladi ses gekdikcede hosuna gidiyor dinliyor gülüyor kendini

Canım emzirdikten sonra mama ver biraz 1 ölcek yeter hem o doyar hem sen biraz dinlenir süt biriktirirsin. Bol su ve komposto sütlü tatlılar sütü arttırıyo. Silikon damaksız emzik almıştım annem zorla alıştırdı her zaman emmiyo bazen öğürecek gibi oluyo bazende sırf onun için aglıyo. Biraz uğraş bazı bebeklerde hiç sevmiyo almıyo agzına emziği. İlk 40 gün sıkıntılı sonrasında biz mi alışıyoruz bebekler mi düzene girityor bilmiyorum ama herşey daha kolay ve rutine giriyor.

Benimki de emzik almadı ya;(

Damakli denedim ben damaksiz denemedim birkac kez denedim almadi ama biberonla mama verdigim zaman biberonu aliyo
Benimki de Avent in biberonu işe mamayı yiyor. Nuk un damaklısı vardı, onu almadı. Avent Soothie getirttik, onu da almadı

Benimki de Avent in biberonu işe mamayı yiyor. Nuk un damaklısı vardı, onu almadı. Avent Soothie getirttik, onu da almadı
Bende nukun damakli bi emzigini denemistim,biberonda dr browns.avent soothie bnde dusundum ama denemedim bide buyudukce alistirmak dahada zor

Bende nukun damakli bi emzigini denemistim,biberonda dr browns.avent soothie bnde dusundum ama denemedim bide buyudukce alistirmak dahada zor
Aynen ya, uğraştım epey ama ben sokuyorum o hop diliyle itiveriyor

bizim kizda memeyi uyucagi zaman aliyo sadece onun disinda agladigi zaman vereyim diyorum ama imkansiz diliyle disari atiyo onu alinca uyumasi gerektigini düşünuyor herhalde

Arkadaşlar siz rota aşısını yaptirdinizmi biz p.tesi olacaz aile hekimi 2 doz dedi çocuk Dr. 3 doz dedi napsam sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…