- 28 Nisan 2008
- 596
- 543
- 133
giderek cogalir cnm.her aglamaya vermede belki gazi falan oluyodur.gene 1 1.5 saat verirsen süt yeniler kendini..Hrr agladgnda memeyi werdgmdede sutum toplsnmio cnm ya sznde olemiydi ilk zmnlr kizlar
Cnm yikiyo ortaligi ya gaz ilacida kullaniyrz ama hep boyle ya memede uyusun baska turlu uyuma sekli bilmiyr resmen. 4.05 te uyuttum dusun 4.15 te acti gozleri bi bakindi basti yaygarayi memeye aliyim cit ses yok iki em uyu uyan uyu napcam bn ya nolur fikir werin kizlar ck caresizim sutumde birikmiyo her dk memede oldugu icin. Memede cimcir ayagina wur wsdiolar hc biri jar etmio yeterki memede kalayim deer gbi sadece cimirdgm siktigim yeri oynatiyo okdr.giderek cogalir cnm.her aglamaya vermede belki gazi falan oluyodur.gene 1 1.5 saat verirsen süt yeniler kendini..
Cnm yikiyo ortaligi ya gaz ilacida kullaniyrz ama hep boyle ya memede uyusun baska turlu uyuma sekli bilmiyr resmen. 4.05 te uyuttum dusun 4.15 te acti gozleri bi bakindi basti yaygarayi memeye aliyim cit ses yok iki em uyu uyan uyu napcam bn ya nolur fikir werin kizlar ck caresizim sutumde birikmiyo her dk memede oldugu icin. Memede cimcir ayagina wur wsdiolar hc biri jar etmio yeterki memede kalayim deer gbi sadece cimirdgm siktigim yeri oynatiyo okdr.careszliktn o agliyo bn agliyrm. Fikir weerin bna kizlar napcm bn. Kaucuk meme aldim. Tutmadi. Esim okuldan gelirken dedjm bide silikon emzik alsin ecsaneden belki onu tutar.
Icinizde memeye alistiraanlar peki bu isi nasil becerdi bide onu anlatabilirmi
Iyiki varsinjz ya hr an yanyanayiz Sanki.
cnm Dağhan hala memeyi severek almioCnm yikiyo ortaligi ya gaz ilacida kullaniyrz ama hep boyle ya memede uyusun baska turlu uyuma sekli bilmiyr resmen. 4.05 te uyuttum dusun 4.15 te acti gozleri bi bakindi basti yaygarayi memeye aliyim cit ses yok iki em uyu uyan uyu napcam bn ya nolur fikir werin kizlar ck caresizim sutumde birikmiyo her dk memede oldugu icin. Memede cimcir ayagina wur wsdiolar hc biri jar etmio yeterki memede kalayim deer gbi sadece cimirdgm siktigim yeri oynatiyo okdr.careszliktn o agliyo bn agliyrm. Fikir weerin bna kizlar napcm bn. Kaucuk meme aldim. Tutmadi. Esim okuldan gelirken dedjm bide silikon emzik alsin ecsaneden belki onu tutar.
evet calpol uyutur..uyusun cnm bundan güzel sey mi var.kakasida daha bir gün olmuş yaapar..onemli olan kendilerinin huzursuz olmamasitalkative_844 kendisine sıkıntı yapsa uyku uyuyamaz heralde dimi gun icinde uyuyor ama calpol de uyku yapiyor sanirim iki gundur verdim iki gun uykulari iyi normalde bu kadar uyumuyodu.
sevcanf biz iki aylik olduk daha uc aylik degiliz ama bizim kizda surekli kendisiyle konusulsu ilgilenilsin istiyor.genel olarak mikirdanma soylenme halinde uyanikken.uyuturken memede uyutmaya calisiyorum bazen yarim saatten fazla memede kaliyor sut bitiyor zaten ama uykuya dalmak icin kullaniyor bazen dalamiyor ozamn kucakta gezdiriyorum emzik almadi bizimki
Sesle gulme ve anlatma daha tam baslamadi bizde. Tutma da yok daha cok iki eliyle uzaniyor ama eller yumruk cogu zaman. Tukuruk kopurtmeye basladi. Ve cok mızırdaniyor hep sikayet hep şikayet. Uyuma da kucakta popoya pıt pıt ağızda emzik..
Canım emzirdikten sonra mama ver biraz 1 ölcek yeter hem o doyar hem sen biraz dinlenir süt biriktirirsin. Bol su ve komposto sütlü tatlılar sütü arttırıyo. Silikon damaksız emzik almıştım annem zorla alıştırdı her zaman emmiyo bazen öğürecek gibi oluyo bazende sırf onun için aglıyo. Biraz uğraş bazı bebeklerde hiç sevmiyo almıyo agzına emziği. İlk 40 gün sıkıntılı sonrasında biz mi alışıyoruz bebekler mi düzene girityor bilmiyorum ama herşey daha kolay ve rutine giriyor.Cnm yikiyo ortaligi ya gaz ilacida kullaniyrz ama hep boyle ya memede uyusun baska turlu uyuma sekli bilmiyr resmen. 4.05 te uyuttum dusun 4.15 te acti gozleri bi bakindi basti yaygarayi memeye aliyim cit ses yok iki em uyu uyan uyu napcam bn ya nolur fikir werin kizlar ck caresizim sutumde birikmiyo her dk memede oldugu icin. Memede cimcir ayagina wur wsdiolar hc biri jar etmio yeterki memede kalayim deer gbi sadece cimirdgm siktigim yeri oynatiyo okdr.careszliktn o agliyo bn agliyrm. Fikir weerin bna kizlar napcm bn. Kaucuk meme aldim. Tutmadi. Esim okuldan gelirken dedjm bide silikon emzik alsin ecsaneden belki onu tutar.
Benimki de emzik almadı ya;(talkative_844 kendisine sıkıntı yapsa uyku uyuyamaz heralde dimi gun icinde uyuyor ama calpol de uyku yapiyor sanirim iki gundur verdim iki gun uykulari iyi normalde bu kadar uyumuyodu.
sevcanf biz iki aylik olduk daha uc aylik degiliz ama bizim kizda surekli kendisiyle konusulsu ilgilenilsin istiyor.genel olarak mikirdanma soylenme halinde uyanikken.uyuturken memede uyutmaya calisiyorum bazen yarim saatten fazla memede kaliyor sut bitiyor zaten ama uykuya dalmak icin kullaniyor bazen dalamiyor ozamn kucakta gezdiriyorum emzik almadi bizimki
Uyumasindan guzel birsei yok valla ama asilar bittiginr gore yarin calpol vermicem yine icindeki canavar cikicak uyumicak :)evet calpol uyutur..uyusun cnm bundan güzel sey mi var.kakasida daha bir gün olmuş yaapar..onemli olan kendilerinin huzursuz olmamasi
Damakli denedim ben damaksiz denemedim birkac kez denedim almadi ama biberonla mama verdigim zaman biberonu aliyoBenimki de emzik almadı ya;(
Benimki de Avent in biberonu işe mamayı yiyor. Nuk un damaklısı vardı, onu almadı. Avent Soothie getirttik, onu da almadıDamakli denedim ben damaksiz denemedim birkac kez denedim almadi ama biberonla mama verdigim zaman biberonu aliyo
Bende nukun damakli bi emzigini denemistim,biberonda dr browns.avent soothie bnde dusundum ama denemedim bide buyudukce alistirmak dahada zorBenimki de Avent in biberonu işe mamayı yiyor. Nuk un damaklısı vardı, onu almadı. Avent Soothie getirttik, onu da almadı
Aynen ya, uğraştım epey ama ben sokuyorum o hop diliyle itiveriyorBende nukun damakli bi emzigini denemistim,biberonda dr browns.avent soothie bnde dusundum ama denemedim bide buyudukce alistirmak dahada zor
bizim dr 2 doz yapiyor..Arkadaşlar siz rota aşısını yaptirdinizmi biz p.tesi olacaz aile hekimi 2 doz dedi çocuk Dr. 3 doz dedi napsam sizce
Senin kizla benim oglanin huylari ayni yaa..bizim kizda memeyi uyucagi zaman aliyo sadece onun disinda agladigi zaman vereyim diyorum ama imkansiz diliyle disari atiyo onu alinca uyumasi gerektigini düşünuyor herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?