Gecmis olsun canim insallah kisa surede atlatirsiniz zor bir surec Ali icin herseye degerGünaydın kızlar,
Bizim oğlanın kanlı kaka devam ediyor. Kakada gizli kan çıktı, parazit vs yok. Kültür sonucu yarın çıkacak. Bir de bağırsakta tahribatı gösteren bir test var. Orda en üst değer 600, bizimki 1060 çıktıUzun zamandır alerjen birşeye maruz kalınca böyle çıkarmış.
1 Haftadır süt, süt ürünleri ve dana eti yemiyorum. Şimdi yumurta, domates, deniz ürünleri, kuruyemiş herşeyi keseceğim. Sadece patates, zeytin, tam buğday ekmeği ve yeşillikler yeniyormuş bu diyette. Sonra 3 gün birşey ilave edip takip edilecek.
Düzelsin de herşeye razıyım.
Ali nin keyfi yerinde aslında. Sadece kaka yapmakta çok zorlanıyor. Kendini kusturuyor. Onun dışında huzurlu bir bebek çok şükür. Maalesef alerji testleri 2 Yaşından önce doğruyu vermiyor. Zaten çok ağır testler. Alerji olabileceği düşünülen herşey için iğne batırılıyormuş. Çok zor yanı bu kadar küçük bebeğe. Deneme yanılmadan başka seçenek yok gibi. Bakalım cumartesi kontrolu var. Derisinde döküntü yok en azından buna seviniyorum. Sadece biraz pişiği var. O da çok kaka yapmaktan muhtemelen.Lulinda geçmiş olsun tekrar. ali beyin keyfi yerinde di mi? o etkilenmez inşallah da gene diyetti falan derken olan annelere oluyo işte. Cennet boşuna annelerin ayağının altında dememişler. Allah kolaylıklar versin. Çabucak düzelsin. Hayır insan ne yiyeceğini de şaşırır, çok şey saymışsın. bunların hangisinin alerjik olduğunu anlamak için test mest yok mu? illa deneme yanılma mı yapılacak? Keşke bunun da aşısı maşısı olsa da vücuda alerjik maddelerden azar azar verilip bağışıklık kazandırılsa.
Benim bebeğim içinde duà edermisiniz çok zor durumdayım 3 aylik hamileyim sağlığına kavuşması için
Öncelikle geçmiş olsun . Koldan tek tek yapilan alerji testleri artik tüpe alınan kandada bakilabiliyor diye biliyorum.Sadece sonuç geç çıkabilir. Birde kakasinda kan için çocuk cerrahisinde gosterdiniz mi çatlak la birlikte darlik olabilir belki?Çok geçmiş olsun tekrar.Çok yazmiyorum ancak geçen kasımdan beri takip ediyorum 4agustosda doğdu bebeğim. Hanginizin bebeğinde bir sıkıntı olsa kendi bebeğinde olmuş gibi üzülüyorum. Hepimiz bebeklerimizi sağlıkla büyütelim inşallah.Ali nin keyfi yerinde aslında. Sadece kaka yapmakta çok zorlanıyor. Kendini kusturuyor. Onun dışında huzurlu bir bebek çok şükür. Maalesef alerji testleri 2 Yaşından önce doğruyu vermiyor. Zaten çok ağır testler. Alerji olabileceği düşünülen herşey için iğne batırılıyormuş. Çok zor yanı bu kadar küçük bebeğe. Deneme yanılmadan başka seçenek yok gibi. Bakalım cumartesi kontrolu var. Derisinde döküntü yok en azından buna seviniyorum. Sadece biraz pişiği var. O da çok kaka yapmaktan muhtemelen.
Ali nin keyfi yerinde aslında. Sadece kaka yapmakta çok zorlanıyor. Kendini kusturuyor. Onun dışında huzurlu bir bebek çok şükür. Maalesef alerji testleri 2 Yaşından önce doğruyu vermiyor. Zaten çok ağır testler. Alerji olabileceği düşünülen herşey için iğne batırılıyormuş. Çok zor yanı bu kadar küçük bebeğe. Deneme yanılmadan başka seçenek yok gibi. Bakalım cumartesi kontrolu var. Derisinde döküntü yok en azından buna seviniyorum. Sadece biraz pişiği var. O da çok kaka yapmaktan muhtemelen.
Benim de sizliyor. Emzirmeden once süt oldugundan, emzirdikten sonra da hırpalandigindan sanırım. Hatta bazen oglan aglayinca da sizliyor. Normaldir diye yazmamistim.Lulinda geçmiş olsun.
Lulinda canım geçmiş olsun. Bebislerin stresi bitmiyor. Bizde de uzamış sarılık var. Tiroid TSH testleri iyi cikti anne sütü sarılığıdir büyük ihtimalle dedi Dr. Bir ay daha bekleyip gecmezse başka testler yapacakmis.
Bir de göğüsleri sizlayan acıyan ağrıyan var mi benim gibi. Uçlarının yara acisi değil kastettigim. Emzirdijten sonra veya önce de kopuyor ağrıdan sizliyor. Kadın dogumcu süt olduğundan dedi. Kimseden böyle bir şey duymadım olsa siteye yazan çıkardı. Sizin fikriniz var mi. Çok fena sizliyor arada agriyor.
Disleri kasiniyordur. Bizim dr elleri agiza goturyorsa disler kasiniyordur demisti. Salyalari akmaya baslamadi henuz bizimkilerin. Bende 4.5 aylikken cikarmisim dis. Seninkinin salyasi akiyorsa zaten kesin distirLulinda acil sifalar diliyorum bir tanem.. bir anda unutulsun inşallah.
Kizlar bizim ruzgar efendi elini, omuzumu, boynumu vs agzina ne gelse emmeye calisiyor. Emmek de degil de sanirim diş kaşiyor. Ağzı salyali surekli. Ben 4.5 aylik cikarmisim dişimi.. erken diye düşünüyorum.. sizinkilerde var mi boyle şeyler?? Ağzını ayirip yumuluyor nere denk gelirse..
Çok teşekkürler. Kan da doğru sonucu vermiyormuş bu kadar küçük bebeklerde.Öncelikle geçmiş olsun . Koldan tek tek yapilan alerji testleri artik tüpe alınan kandada bakilabiliyor diye biliyorum.Sadece sonuç geç çıkabilir. Birde kakasinda kan için çocuk cerrahisinde gosterdiniz mi çatlak la birlikte darlik olabilir belki?Çok geçmiş olsun tekrar.Çok yazmiyorum ancak geçen kasımdan beri takip ediyorum 4agustosda doğdu bebeğim. Hanginizin bebeğinde bir sıkıntı olsa kendi bebeğinde olmuş gibi üzülüyorum. Hepimiz bebeklerimizi sağlıkla büyütelim inşallah.
Sağol canım, size de geçmiş olsun.Lulinda geçmiş olsun.
Lulinda canım geçmiş olsun. Bebislerin stresi bitmiyor. Bizde de uzamış sarılık var. Tiroid TSH testleri iyi cikti anne sütü sarılığıdir büyük ihtimalle dedi Dr. Bir ay daha bekleyip gecmezse başka testler yapacakmis.
Bir de göğüsleri sizlayan acıyan ağrıyan var mi benim gibi. Uçlarının yara acisi değil kastettigim. Emzirdijten sonra veya önce de kopuyor ağrıdan sizliyor. Kadın dogumcu süt olduğundan dedi. Kimseden böyle bir şey duymadım olsa siteye yazan çıkardı. Sizin fikriniz var mi. Çok fena sizliyor arada agriyor.
Nedeni konusunda fikrim yok ama bi arkadasiminki de yapmamisti. Pirinc büyüklüğünde sabun parcasini zeytinyağına batirip fitil gibi soktular popodan oooohhh sen sag ben selamet yapti cort cort.. pek rahatladi bebe.. kocakari ilaci denemek istesen diye yazdim. Ben sahsen severim eski usul seyleri.. bi bildikleri vardir eskilerinslm kizlar npyosunz hep okuyormama telde yazmak zor oluyo diye yazamiyormLulinda cok gecmis olsun alimize kiyamam benimde kizim 10 gundr kaka yapmiyo verem asisi oldgmzdan beri yapmadi anlamadim onla bi alakasi varmi.yavrum cok ikinyo iki buklum oluyo dktr 5 gunnormal dedi debridat diye b8 surup verdi bi kere kaka yapti bugun 3 gun ildu halen bisi yok bakalm p.tesiye kadar duzelmeezse getr test yapalm dedim.bu konuda bilgisi olan varmi
annemde oyle soyledi ama glsrinli fitil var ayni zatn zettngagli sabun gibi ilk gun koymstum sadece bi defa yapti sonra yine yapmadi hergunde koyamam sonra alisir diye korkuyirum.dktrda koyma dedi cnm yinede cok sagol cevabin icin.bu arada benm kizm 2 buck aylik oda eliniemiyo ckarp emzk veriyorm almiyo babasının parmaklarina saldiriyo bazen emerknde hircin emiyo damagi kasinr gibi ama daha çok erken benim yigen 3.aydan başladı salya akitp kasinmaya 8. ayda anca ckardi.Nedeni konusunda fikrim yok ama bi arkadasiminki de yapmamisti. Pirinc büyüklüğünde sabun parcasini zeytinyağına batirip fitil gibi soktular popodan oooohhh sen sag ben selamet yapti cort cort.. pek rahatladi bebe.. kocakari ilaci denemek istesen diye yazdim. Ben sahsen severim eski usul seyleri.. bi bildikleri vardir eskilerin
Canım benim göğüslerim hala ağrıyo emzirirken kolaltıma kadar sızlıyo bazen. Doktor banada süt dolunca olur hemen duşa gir sıcak suyla masaj yap damarlar açılır dedi. Ben her seferinde duşa giremiyorum bazen wc ye gitmek bile lüx oluyo malesefLulinda geçmiş olsun.
Annem kabızlık için zeytinyağı içir bağırsakları yumuşar demişti daha öncede yazdım biraz süt sağdım yarım çaykaşığı sızma zeytinyağı katıp içirdim yarım saate rahatladı o gün gaz sancısı bile çekmedi. Bi dene istersen ilaçtan daha iyidir ben bi zararını görmedim.annemde oyle soyledi ama glsrinli fitil var ayni zatn zettngagli sabun gibi ilk gun koymstum sadece bi defa yapti sonra yine yapmadi hergunde koyamam sonra alisir diye korkuyirum.dktrda koyma dedi cnm yinede cok sagol cevabin icin.bu arada benm kizm 2 buck aylik oda eliniemiyo ckarp emzk veriyorm almiyo babasının parmaklarina saldiriyo bazen emerknde hircin emiyo damagi kasinr gibi ama daha çok erken benim yigen 3.aydan başladı salya akitp kasinmaya 8. ayda anca ckardi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?