Bizimkide uyumamak icin mucadele ediyo 00.30 olsa yine iyi gece 3 oluyo dun gece 5 oldu mahvoldum.neyse tek gece kuşu bizim oğlan değil galiba. 10da uykusu geliyo 2,5 saat gece yarısına kadar uykuyla mücadele.. emzik düştükçe ya da yatağına bıraktıkça uyanıyor. 00.30dan önce yatıramıyorum ne yaptıysam. dün gündüz uyutmadım gene olmadı. illa 00.30 u görüyoruz. bu arada dün momfort kangurumuz geldi. bgn pttden doğum parasını almaya dışarı çıktım. iki saat dışarda kaldım. paso uyudu, bir dakika açmadı gözünü. alla kanguruyu bulandan razı olsun
Kangurunun resmini ve aldıgın siteyi paylaşırmısın. Bizimki iyice kucak kuzusu oldu yapışık yaşıyoruz.neyse tek gece kuşu bizim oğlan değil galiba. 10da uykusu geliyo 2,5 saat gece yarısına kadar uykuyla mücadele.. emzik düştükçe ya da yatağına bıraktıkça uyanıyor. 00.30dan önce yatıramıyorum ne yaptıysam. dün gündüz uyutmadım gene olmadı. illa 00.30 u görüyoruz. bu arada dün momfort kangurumuz geldi. bgn pttden doğum parasını almaya dışarı çıktım. iki saat dışarda kaldım. paso uyudu, bir dakika açmadı gözünü. alla kanguruyu bulandan razı olsun
Kızlar gruba yeni katıldı nereden mesaj yazılıyor derdimi nereye yazayım bilemedim şu anda 3 aylık bir oğlum var bir hafta öncesine kadar günde 7-8 defa kaka yapardı bir haftadır 2 günde 1 yapıyor ve çok köyü bir yeşil rengi var bilgisi olan var mı acaba çok kötüyüm yarın doktora götürecegim6 Ocak dedi kalp atışı ve kontrol icin , bana da gec gibi geldi ama bilemiyorum vardır bir bildigi herhalde . Testlerimi de yapacakmış o gün , birkaç kan testi dedi . Daha 1 hafta var nasıl bekleyeceğim bilmiyorum , senin kaçıncı gün embriyosuydu ? O yüzden mı farklı acaba , benim 3. Gündü .
Canım kendini üzme bu çok normal bi durum bebeklerin 2 aydan sonra kaka yapması azalır. Kakası çok koyu yeşilse ya üşütmüştür ya da gereğinden fazla süt icmistir bağırsakları yeterince emilim yapamamıştır. Bu da normal kendini üzecek bi durum yok. Benim oğlum iki aylık günde 1 defa yapıyo. Gecen gün çok zorlanmıştı biraz süt sagdım içine iki damla saf zeytinyağı karıştırıp içirdim çok rahatladı.Kızlar gruba yeni katıldı nereden mesaj yazılıyor derdimi nereye yazayım bilemedim şu anda 3 aylık bir oğlum var bir hafta öncesine kadar günde 7-8 defa kaka yapardı bir haftadır 2 günde 1 yapıyor ve çok köyü bir yeşil rengi var bilgisi olan var mı acaba çok kötüyüm yarın doktora götürecegim
Aglayacam neredeyse doğduğundan beri hiç çişli bez almadım hep yapardı sürüm yetmedi hem emziriyorum hem mama veriyorum fazla mı veriyorum acaba renk yeşil hadi süt emiliminden yada üşütmekten ama birden bire 7-8 den bir gün sonra 2 günde bire düşmesi çok korkuyorumCanım kendini üzme bu çok normal bi durum bebeklerin 2 aydan sonra kaka yapması azalır. Kakası çok koyu yeşilse ya üşütmüştür ya da gereğinden fazla süt icmistir bağırsakları yeterince emilim yapamamıştır. Bu da normal kendini üzecek bi durum yok. Benim oğlum iki aylık günde 1 defa yapıyo. Gecen gün çok zorlanmıştı biraz süt sagdım içine iki damla saf zeytinyağı karıştırıp içirdim çok rahatladı.
korkma canım önemli bisey gibi durmuyor..aylar gectikce kaka sayisi azalacak..bebegin aglamiyor ve huzursuz degilse onemli deil..gecende yazmistim dr umuz 1 hafta yapmayan bebekler var demisti..seninki 2 güne yapiormus..biraz usutmemeye çalış.belki mama fazla geliyor olabilir..maama alan bebeklerin kaka sayisi sadece anne sütü alan bebeklere oranla az oluyor. .Aglayacam neredeyse doğduğundan beri hiç çişli bez almadım hep yapardı sürüm yetmedi hem emziriyorum hem mama veriyorum fazla mı veriyorum acaba renk yeşil hadi süt emiliminden yada üşütmekten ama birden bire 7-8 den bir gün sonra 2 günde bire düşmesi çok korkuyorum
Ozaman dogru yapiyorm yani bizimkiler olgunlastimi yani :)Gece uykularının uzamasını ay olarak düşünme biu yerde okumustum bebek nörolojik olgunluğa eriştiğinde gece uykuları uzarmış. Hatta 8 haftadan sonra beslenme aralarını uzatın en az 3 saat olmalı ki bebek buna alışsın gece uykuları da uzasın yazıyordu. Biz henüz o aşamaya gelmedik gece 5 saatlik uykuyu alınca uyanıyo emiyo altını değistiriyorum derken 1 saat geçiyo sonra 3 saatlik bi uykusu daha var. En geç 7:30 da ayakta tabi bizde
Benimkilerde 2 gunde 1 kaka yapiyolar duzenli ve kakalari yasil bi sorunlari da yok yani sakin olKızlar gruba yeni katıldı nereden mesaj yazılıyor derdimi nereye yazayım bilemedim şu anda 3 aylık bir oğlum var bir hafta öncesine kadar günde 7-8 defa kaka yapardı bir haftadır 2 günde 1 yapıyor ve çok köyü bir yeşil rengi var bilgisi olan var mı acaba çok kötüyüm yarın doktora götürecegim
Bence gece o kadar uzun uyumalari normal yani ac kaliyolar diye takilma. Ama gunduz az uyumalari yada aksam 12 ye kadar durmalari bence normal degil. Yani aksam da en azindan 9 10 gibi yatmalari lazim. Nasil uyutuyorsun bilmiyorum uykulari yoksada 8 9 gibi basla sen uyutma cabalarina elbette uyuyacaktir.Ya bisey sorcam ama bulmussunda bunuyosun demeyin sakin simdi bizimkiler gece 12 gibi mama yiyip uyuyolar sabah 6 7 ye kadar 2 gundur 7de kalkiyolar ama gunduz uykulari az aksamda az uyuyolar bazen onun icin gece uykulari iyi galiba bende gece uyandirmiyorm mama icin zaten aciktiklari zaman kendileri uyaniyolar diye hem gece uykusuda onemli bence ama diyorm acaba cokmu uzun ac kaliyolar siz nedersiniz aslinda boylece gece mamadanda kesmis oluyorm zaten 4 aydan sonra kesebilirsiniz diyolar biz 3.5aylik olduk kafama takildi genede
Bence sutu dolaptan alinca termosa koy 3 4 saat uzun bi sure cozuldukten sonra. En azindan soguklugunu korusunKizlar birsey sorucam simdi bu hafta sonu kardesimin dugunu var ben vakit buldukca sut sagip dondurucuya koymaya calisiyorum.cumartesi gunu dugun o gun sutleri dondurucudan normal buzdolabi rafina cikaricam cozulmesi icin sonrada yanima alicam yaklasik 3-4saatlik bi yolumuz olucak dugun oteline.sonrada orada tekrar normal buzdolabi rafina koyarim dedim.sormak istedigim bu sekilde yol izlemem dogru mu yani yol gittikten sonra tekrar dolaba koymak sutu bozar mi cunku oradan alip isitip dugun zamani bebege vericem
Esin basvuru yapabiliyor canim cocugun ve senin kimliginlegypsy84 dogum parasi icin nereye basvurmustun? Ben hala basvuruda bulunmadim. Sosyal guvenlik ilce md basvuruluyormus galiba bu havalarda oglanla nasil gidicem?? Yok mu bu isin kolay yolu??
Belli olmuyo iste bazen uyuyolar 9 10 gibi ama bazende ikiside fildir fildir kizi ayagimda salliyorm mamada uyumadiysa eger oglanda yine mama yerken uyumadiysa bi sure sonra uyuyo emzigiyle ama 2 aksamdir uyumuyo hic neyseki gece izin veriyolar bize sagolsunlarBence gece o kadar uzun uyumalari normal yani ac kaliyolar diye takilma. Ama gunduz az uyumalari yada aksam 12 ye kadar durmalari bence normal degil. Yani aksam da en azindan 9 10 gibi yatmalari lazim. Nasil uyutuyorsun bilmiyorum uykulari yoksada 8 9 gibi basla sen uyutma cabalarina elbette uyuyacaktir.
geçmiş olsun..inşallah cabucak atlatirsiniz..bazi doktorlar yediklerinizle sütünüzun baglantisi yok diyolar..bu dirumda bu konuda çürümüş oluyo..Allah sifa sını versin Alişin..Günaydın kızlar,
Bizim oğlanın kanlı kaka devam ediyor. Kakada gizli kan çıktı, parazit vs yok. Kültür sonucu yarın çıkacak. Bir de bağırsakta tahribatı gösteren bir test var. Orda en üst değer 600, bizimki 1060 çıktıUzun zamandır alerjen birşeye maruz kalınca böyle çıkarmış.
1 Haftadır süt, süt ürünleri ve dana eti yemiyorum. Şimdi yumurta, domates, deniz ürünleri, kuruyemiş herşeyi keseceğim. Sadece patates, zeytin, tam buğday ekmeği ve yeşillikler yeniyormuş bu diyette. Sonra 3 gün birşey ilave edip takip edilecek.
Düzelsin de herşeye razıyım.
Cnm bnm ck sagol ck moral oluyosunuz ♡oluyodu tabi. bazen boş memeyi emziriyodum. ama hem o alışıyo, hem senin sütünün toplanmasına yardımcı oluyo. sadece ilk zamanlar değil, ara ara oluyo ben de. sütüm bitmiş gibi hissediyorum. en son 2. ay aşısından sonra oldu. ateşlenince gece uyuyamadık, ertesi gün de huysuzluğu beni bitirdi, yemek bile yiyemedim tüm gün. keyfi gelsin diye sürekli emzirdim ama memeler boştu. hepten sinirlerim bozuldu, allahtan annem geldi o akşam. önceden deepfreezeattığım sütlerden çıkardım annem onlarla besledi, ben sadece yemek yiyip uyudum. sanırım bir nevi emzirme kampı. iki gün sonra düzeldi. çok uzun oldu kusura bakma canım. ama sütün artıp azalması uyku, yemek ve motivasyonla birebir ilişkili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?