2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Bizimkide uyumamak icin mucadele ediyo 00.30 olsa yine iyi gece 3 oluyo dun gece 5 oldu mahvoldum.

Kangurunun resmini ve aldıgın siteyi paylaşırmısın. Bizimki iyice kucak kuzusu oldu yapışık yaşıyoruz.

Kızlar gruba yeni katıldı nereden mesaj yazılıyor derdimi nereye yazayım bilemedim şu anda 3 aylık bir oğlum var bir hafta öncesine kadar günde 7-8 defa kaka yapardı bir haftadır 2 günde 1 yapıyor ve çok köyü bir yeşil rengi var bilgisi olan var mı acaba çok kötüyüm yarın doktora götürecegim

Canım kendini üzme bu çok normal bi durum bebeklerin 2 aydan sonra kaka yapması azalır. Kakası çok koyu yeşilse ya üşütmüştür ya da gereğinden fazla süt icmistir bağırsakları yeterince emilim yapamamıştır. Bu da normal kendini üzecek bi durum yok. Benim oğlum iki aylık günde 1 defa yapıyo. Gecen gün çok zorlanmıştı biraz süt sagdım içine iki damla saf zeytinyağı karıştırıp içirdim çok rahatladı.

Aglayacam neredeyse doğduğundan beri hiç çişli bez almadım hep yapardı sürüm yetmedi hem emziriyorum hem mama veriyorum fazla mı veriyorum acaba renk yeşil hadi süt emiliminden yada üşütmekten ama birden bire 7-8 den bir gün sonra 2 günde bire düşmesi çok korkuyorum

korkma canım önemli bisey gibi durmuyor..aylar gectikce kaka sayisi azalacak..bebegin aglamiyor ve huzursuz degilse onemli deil..gecende yazmistim dr umuz 1 hafta yapmayan bebekler var demisti..seninki 2 güne yapiormus..biraz usutmemeye çalış.belki mama fazla geliyor olabilir..maama alan bebeklerin kaka sayisi sadece anne sütü alan bebeklere oranla az oluyor. .

Ozaman dogru yapiyorm yani bizimkiler olgunlastimi yani :)

Benimkilerde 2 gunde 1 kaka yapiyolar duzenli ve kakalari yasil bi sorunlari da yok yani sakin ol

Gunaydin kizlar..
Benim iki gundur uyku duzenim altust oldu, uyumuyorum dogru durust.
Baska odaya yatiyorum, oglan babasiyla yatiyor ona ragmen cin gibiyim, uyku tutmuyor. Gunduz de uyuyamiyorum, vampir modunda yasiyorum

Bence gece o kadar uzun uyumalari normal yani ac kaliyolar diye takilma. Ama gunduz az uyumalari yada aksam 12 ye kadar durmalari bence normal degil. Yani aksam da en azindan 9 10 gibi yatmalari lazim. Nasil uyutuyorsun bilmiyorum uykulari yoksada 8 9 gibi basla sen uyutma cabalarina elbette uyuyacaktir.

Bence sutu dolaptan alinca termosa koy 3 4 saat uzun bi sure cozuldukten sonra. En azindan soguklugunu korusun

Günaydın kızlar,
Bizim oğlanın kanlı kaka devam ediyor. Kakada gizli kan çıktı, parazit vs yok. Kültür sonucu yarın çıkacak. Bir de bağırsakta tahribatı gösteren bir test var. Orda en üst değer 600, bizimki 1060 çıktı Uzun zamandır alerjen birşeye maruz kalınca böyle çıkarmış.
1 Haftadır süt, süt ürünleri ve dana eti yemiyorum. Şimdi yumurta, domates, deniz ürünleri, kuruyemiş herşeyi keseceğim. Sadece patates, zeytin, tam buğday ekmeği ve yeşillikler yeniyormuş bu diyette. Sonra 3 gün birşey ilave edip takip edilecek.
Düzelsin de herşeye razıyım.

Belli olmuyo iste bazen uyuyolar 9 10 gibi ama bazende ikiside fildir fildir kizi ayagimda salliyorm mamada uyumadiysa eger oglanda yine mama yerken uyumadiysa bi sure sonra uyuyo emzigiyle ama 2 aksamdir uyumuyo hic neyseki gece izin veriyolar bize sagolsunlar

geçmiş olsun..inşallah cabucak atlatirsiniz..bazi doktorlar yediklerinizle sütünüzun baglantisi yok diyolar..bu dirumda bu konuda çürümüş oluyo..Allah sifa sını versin Alişin..

Lulinda m çok geçmiş olsun canım Rabbim tez zamanda şifa versin.
Biz yarın 2.ay aşıları için sağlık ocağına gideceğiz cteside aylık kontrole biraz erken ama Furkan Melik iyice kolik oldu sürekli ağlıyor. İnşallah başka bir şeyi yoktur. 3.ay mucizesini inşallah tattirir bize. kaldı 10gun

opera bağlı bulunduğun ilçenin aile ve ve sosyal politikalar müdürlüğüne başvuruyosun. Bizim beyoğluydu, sizin de muhtemelen orasıdır internette bulursun. Eşinin bile gitmesine gerek yok, ben kargo yaptım. Eşim yaptı yani. Sonra aradım teyit aldım. Bir ay sonra paranızı çekebilirsiniz diye pttden mesaj geldi. Senin ve oğlunun kimlik fotokopisi bi de doğum belgesi yanılmıyosam

Ekledim kızlar kangurunun resmini. Momfortbabynin kendi sitesinden sipariş verdim, ertesi gün geldi. Normalde 3 aydan ya da 7 kilodan itibaren kullanılıyomuş. Bizimki 2,5 aylık ama biraz iri diye kullandım valla. Kafası tam dışarı çıkmadı zaten sanırım minik olduğundan. Bazıları poposunun altına rulo yapıp battaniye koyuyomuş. Ben koymadım mışıl mışıl uyudu zaten

Eklentiler

• image.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 72
  • image.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 64
Cnm bnm ck sagol ck moral oluyosunuz ♡

Lulinda gecmiş olsun canım inşallah gecici bir durumdur. Emzirme bitene kadar çok zorlanacaksın Ali'ye acil şifalar diliyorum.
gypsy84 resim için çok saol dün akşam bende baktım internet sitesine biz daha 5500gr olduğumuz icin daha erken sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…