- 1 Ekim 2014
- 661
- 588
- 78
Cnm Merhaba hiç endişe etme aynısı bizim. Doktora gösterdim kalça testinde sıkıntı olmadigindan normal dedi olabilir.
Kızlar bizde torticollis varsize dedim mi hatırlamıyorum kafasinn hep soluna yasliyo ben saga yasliyorum o hemen sola ceviriyo sagda ses yapiyorum o yone bakmiyor.çevresinde bugibi durumla karşılaşan ve duzelen var mı masajla birde sag ayak dışa doğru bakıyor onun için de masaj yapıyorum.
Kaka gaz uyku sıkıntısı birsey değil inanin bunları yaşamak çok daha aci ve bebeğim çok ciddi bakısli bana hiç gülmuyor sürekli avize spot ışıkları biblolar ve tablolarla ilgili çok üzülüyorum
Cnm Merhaba hiç endişe etme aynısı bizim. Doktora gösterdim kalça testinde sıkıntı olmadigindan normal dedi olabilir.
Kızlar bizde torticollis varsize dedim mi hatırlamıyorum kafasinn hep soluna yasliyo ben saga yasliyorum o hemen sola ceviriyo sagda ses yapiyorum o yone bakmiyor.çevresinde bugibi durumla karşılaşan ve duzelen var mı masajla birde sag ayak dışa doğru bakıyor onun için de masaj yapıyorum.
Kaka gaz uyku sıkıntısı birsey değil inanin bunları yaşamak çok daha aci ve bebeğim çok ciddi bakısli bana hiç gülmuyor sürekli avize spot ışıkları biblolar ve tablolarla ilgili çok üzülüyorum
Annem kabızlık için zeytinyağı içir bağırsakları yumuşar demişti daha öncede yazdım biraz süt sağdım yarım çaykaşığı sızma zeytinyağı katıp içirdim yarım saate rahatladı o gün gaz sancısı bile çekmedi. Bi dene istersen ilaçtan daha iyidir ben bi zararını görmedim.
Gecmis olsun canim insallah kisa zamanda atlatirsiniz.bizimkide cok nadir guluyor onun disinda surekli ciddi ve catik kasliCnm Merhaba hiç endişe etme aynısı bizim. Doktora gösterdim kalça testinde sıkıntı olmadigindan normal dedi olabilir.
Tuzsuzu anladım da Kızartma nasıl yağsız oluyormuş yawDoktoruna tamamen katiliyorum. Bir arkadasim çocuğunun yemediginden sikayet ediyordu. Patates kizartmasi dahil dedi. Kendime yaptigim kizartmayi anasi gormeden verdim yedi cocuk. Nasil yapıyorsun kizartmayi dedim, yagsiz tuzsuz dedi.. yemez tabi sen olsan yer misin?? Damak tadi olmuyor bence. Sonucta 1 sene sonra tuzlu yagli yiyecek.. o zaman ne diye bu iskence?? Ben cok hevesliyim ek gidaya. Yemek yemekten zevk alan bir insan olarak oglumun da ayni zevki yasamasini istiyorum. Blw teknigini arastiriyorum uzun zamandir. Sen de oku istersen.
Cnm ben lansinoh kullanıyorum. Buzluğa atarken de 100-120 cc civarı atıyorum tek öğünlük. Az olduğu da oluyor. 50-60 cc. O zmaan iki poşet çıkartıp çözerim diyorum. 120den fazla çıkarsa da ikiye bölüyorum.Kizlar surlerinizi sagop buzluga ararkn kc cc olrk atyrsuunnz ne cikarsa mi yoksa? Sutum artsn diye her emmedeb aonra kndimi sagmya basladm da :) buarada canlar nar bna bin sukir fyda eti sut icin szde deneyin bi cigneyin cekirdekleri yutmyin ama oglum batuyu iki gun mahvetti o cekirdekleremip cekirdkleri atin.
Son olatak hangu marka sut poseti kullaniyosunuz lansinoh 50 lisi 40 dio ebebek baby me warmis oda cift kilitli 50 lisi 30 tl. Sz ne kullaniosunuz fikir aalmk istedm
Maaşallah Can'ım, emzirdikten sonra mı 120 cc çıkıyor?Cnm ben lansinoh kullanıyorum. Buzluğa atarken de 100-120 cc civarı atıyorum tek öğünlük. Az olduğu da oluyor. 50-60 cc. O zmaan iki poşet çıkartıp çözerim diyorum. 120den fazla çıkarsa da ikiye bölüyorum.
Geçmiş olsun canım. Fizik tedaviyle tamamen gidiyormuş. Inşallah çabucak düzelir.Cnm Merhaba hiç endişe etme aynısı bizim. Doktora gösterdim kalça testinde sıkıntı olmadigindan normal dedi olabilir.
Kaç gün oldu canım? Ikınıyor da mı yapamıyor?Anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar yapmaması normal diyor doktorlar.kizima cay kadigi zeytin yagi icirdim poposuna sabun koydm karnina msj yaptim yok yok yokkaka faln yok ya deliricem kac gun oldu yyaaa
Tefalim aleti varya 1 kaşık yağ ile kizartiyo.. onunla..Tuzsuzu anladım da Kızartma nasıl yağsız oluyormuş yaw
Gecmis olsun kuzuya.. kilosuna takilma elbet alır.. Rabbim sifa verisn tez zamanda inşallah.Geçmiş olsun canım. Fizik tedaviyle tamamen gidiyormuş. Inşallah çabucak düzelir.
Bizimki de sürekli anlını kırıştırıyor. Kaşlar hep havada. Botoks yaptıralım biz bu çocuğa diyor eşim:)
Bizimkinde %90 inek sütü ve ürünleri allerjisi çıktı. Cumartesi doktora gittik. 100 bebekten 7 sinde varmış. 2 hafta daha sıkı diyetteyim. İnşallah kaka düzelir de inek sütü olduğu netleşir. Yoksa çok zor bir diyet ve bir sürü test yapılacak oğlana. Kilo alımı da az. 2,5 aylık oldu. Hala 5kilo olamadı. Bebişim bir taraftan kusup, bir taraftan kaka yaparsa nasıl alsın yavrum. Allahtan genel durumu iyi. Huzurlu bir bebek.
Gerçekten sağlık ne kadar önemli. Insan çok üzülüyor. Yine de dermansız derdimiz olmasın inşallah.
Tefalim aleti varya 1 kaşık yağ ile kizartiyo.. onunla..
gulsennnn geçmiş olsun canim.. takibini iyi yaparsan şifa bulur Allahin izniyle..
marpesa ben 2 aydir surekli yüzüstü yatiriyorum. Hatta dışarda bebek arabasinda bile.. baska türlü uyumuyo, uyursa da hemen uyaniyor. Kafasini çevirdiği icin bogulma olmaz ama icin rahat etsin istersen bogulma onleyici yaztiklar var. Delikli. Onlardan alabilirisin. Ben de almayi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?