Benimkilerde oyle elleri agizda bas parmak yakaladimi direk emiyolar :) yakaladimmi cikariyorm hemen alisir diyeIzin ver canım, bizimki 1 aydır o durumda. Sanki elinde bal var, sapır şupur:)
yok canım geceleri bir göğsümü emziriyorum diğeri çok doluysa yatınca ağrı yapmasın diye sağıyorum. genelde bir göğsü tamamen boşaltıyor, emzirdikten sonra o göğsü sağdığımda 10 ya da 20 cc ya çıkıyor ya çıkmıyor. diğeriyle beraber o kadar çıkıyor. şu süt olayı çok değişken bende. son bir haftadır sağacak kadar sütüm yok mesela. yeme içmeyi biraz aksattım mı anında azalıyor. son zamanlarda sütlaça taktım. evde bol bol fırın sütlaç yapıp yiyorum. iyi oluyoMaaşallah Can'ım, emzirdikten sonra mı 120 cc çıkıyor?
Kizlar hastaneden geldik sr boynunun çok kötü durumda olmadığını emeliyata gerek olmayacağını evvela bir çocuk noroluguna gorundukten sonra tam teşhisi koyup bize gel dedi çünkü çocuk boynunu çeviriyor dedi bizimkinde dikkat eksikliği var zannediyorum
gözün aydın cnm.inşallah norologdanda iyi haberler alırsınız..Kizlar hastaneden geldik sr boynunun çok kötü durumda olmadığını emeliyata gerek olmayacağını evvela bir çocuk noroluguna gorundukten sonra tam teşhisi koyup bize gel dedi çünkü çocuk boynunu çeviriyor dedi bizimkinde dikkat eksikliği var zannediyorum
yok canim bakiciyla ne alakasi varmis..sagma işlemini kac saattebir yapiyorsunki..belki ev işlerin icin arada bi yardimci alabilirsin ama bakiciya gerek yok bence..bende bi yardımcı buldum..haftaici 5 gün geliyor..etrafi toplayip yemek falan yapior..ben hep daghaanla ilgileniorum..Bugun yeni bir doktora gittik ikinci ay kontrolumuz icin. Dialog hep ayni:
-Sadece anne sutu mu
-Hayir sut+mama. Biberona alisti emmiyor
-Tabi biberon kolay geliyor
-Evet malesef ama sut sagmak da cok vakit aliyor
-Bir yardimci bulsaniz, bakici ??
Ve ben deliriyorum.. emmeyen cocugumla ilgili bu aldigim 3. Bakici tavsiyesi. Onlar bebege bakacak ben sut sagacagim. Yatili bakici 600 $dan basliyor. Zaten oglanin uykusu vardi aglamaktan yikti ortaligi kosarak geldik hicbir sey soramadim bile. Parayi zor odedik alelacele..
Cok gerildim valla
yok canim bakiciyla ne alakasi varmis..sagma işlemini kac saattebir yapiyorsunki..belki ev işlerin icin arada bi yardimci alabilirsin ama bakiciya gerek yok bence..bende bi yardımcı buldum..haftaici 5 gün geliyor..etrafi toplayip yemek falan yapior..ben hep daghaanla ilgileniorum..
Ayağında sallarken sağma yapmıyor musun? Belki makinanın sesi bile pamirin hoşuna gidecektir. Bi taşla iki kuş olurBana da haftaici 4 gun ogleden sonralari kadin geliyor. Yemek temizlik utu yapiyor ama bebisle ben ilgileniyorum ve gunduz uyumadigi, uyusa da ayagimda max 40 dk uyudugu icin gunduz sut sagma 3 saatte bir olamiyor. Gece de yorgunluktan ben de uyuyorum firsatim varsa yoksa uykumu alamazsam gunduz sallaniyorum resmen.
Bakici olursa ben duzenli sut sagabilirmisim. Tamam da 3 doktor da ayni seyi soyledi, bakici tutacak parasi olmayanlar ne yapacak ben anlamadim..
yok cnm sadece anne sutuyle besliyorm dr 10 gune kadar normal demisMama kullaniyor musun canim. Benim kizinda bazen oyle problemleri oluyordu similac a gectik hergun duzenli yapmaya basladi oglan da o sekilde. Bagirsak calistirici ozelligi var sanirim o mamanin
Bizim dr kontrolü bitti. Rota aşısı biraz huysuzluk yaptı kakası değişebilir 10 gün merak etme dedi. Memeyi bırakma olayını sordum malesef bir çaresi yokmuş. Hatta banada sadece emzir biberon verme sağdığın sütü buzluğa at 6 ay sonra ver dedi. Ben arada veriyordum şimdi tedirgin oldum.
Biz de 3. Ay kontrolunden çıktık simdi. Tum olculeri, boyu kilosu kafasi standartlara yakin. Kilosu 6380 olmaliymis, bizimki 6410, boy 61.3 cm kafa 41.2 cm olmaliymis, bizimki 61 e 42.. ikinmadan dolayi makatta catlak olmus.. hic fark etmemistim ben. Iki tane krem verdi. Salya ve kasima 3 ay devam eder dedi. Benimki oturmaya calisiyor ama oturtmayin dedi. Kalca usg si iyi ciktiysa kanguruda gezebilir artik dedi.. son haberler boyle.
Masallah asmakilit cnm.
Bzde bugun bi ay kontrolune gittik oglum sadece 280 gr almissagiyorum son bi hftadr artti sutum ama dr bacimbu cocugu sen ac birakmissin deyince salya sumuk basladim adamin yaninda da aglmya. Kalbinde ufurum duyuyorum takip edicz yuzde 90 onmli birseyi yok kapanicktr ama dewam edrse eko isticem dedi. Elbettw cocugum okdr az alinca mamayi her memeden sonra 60 ml wer dedi mamadan nefret ediyrm. Zaten batu da bibrnla alio mamayi ama bi sure sonra kusuyor mamayi.
kahroluyrm ya cocuguma yetemiyrm resmn
Aptal memeler sagiyrm oysaki su bi hftadr emdrdiktn sonra bile azda olsa gelio hala makineye. Oglumu neden doyurmuyolar neden
Dr bi hfta sonraya kontrole cagrdi hala kilo alamadysa baska tetkikler istiCem dedi. INS Alir kuzum bi de ustune kalpteki ufurum
kendini yetemio die düşünme canm..aksine biz bu kuzucuklara kavusmak için ne eziyetler çektik..millet bir gecede yaparken bizim yedigimiz ignelerin haddi hesabı yok...mama vermek kötü bişey degil ki..surda zaten 5 6 aylik olmasina ne kaldi.. olunca ek gidaya gecicen..ne kadar faydali.sey varsa yedirirsin diledigin gibi..bak benim ilk oglumun kilo boy kartina baktim daghan onun baya altında kalmış. .o tosuncuktu ama bu normal bi bebek..ben cocuklarim arasinda ayrim yaparmiyim tabiki hayir..her çocuk farklidir.belkide sütüm yetmio bizide uyaricak dr.sen gayet iyi bi annesin..bunlarin hepsi tatli telas olarak geride kalicak..üzme kendini sakin bunun icin..Allah dermansiz dert vermesinMasallah asmakilit cnm.
Bzde bugun bi ay kontrolune gittik oglum sadece 280 gr almissagiyorum son bi hftadr artti sutum ama dr bacimbu cocugu sen ac birakmissin deyince salya sumuk basladim adamin yaninda da aglmya. Kalbinde ufurum duyuyorum takip edicz yuzde 90 onmli birseyi yok kapanicktr ama dewam edrse eko isticem dedi. Elbettw cocugum okdr az alinca mamayi her memeden sonra 60 ml wer dedi mamadan nefret ediyrm. Zaten batu da bibrnla alio mamayi ama bi sure sonra kusuyor mamayi.
kahroluyrm ya cocuguma yetemiyrm resmn
Aptal memeler sagiyrm oysaki su bi hftadr emdrdiktn sonra bile azda olsa gelio hala makineye. Oglumu neden doyurmuyolar neden
Dr bi hfta sonraya kontrole cagrdi hala kilo alamadysa baska tetkikler istiCem dedi. INS Alir kuzum bi de ustune kalpteki ufurum
-18 derecenin altında 6 ay dayanabiliyo lansinoh süt poşetinde öyle yazıyo.dondurulmuş sütün ömrü 3 ay değil miydi? ben üç ayı geçmesin diye ilk haftalarda sağıp buzluğa attığım sütleri sütümün azaldığı zamanlarda çıkartıp tükettim bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?