2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Kizlar yarin iki ay asilarini yaptirayim diyorum, verem asisi 6 kasimda. Huysuzluk yapan karma asi degil mi? Cok korkuyoruz babasiyla yaaa
Bir de sabah kalktigindan beri eli agzinda, parmak emmek istiyor. Emzik veriyorum ben de acaba parmak emmesine izin mi versem?

Kizlar bn gun icersinde sutum artsin dite cogunlukla kalani sagiyorum we 24 saat boyunca sagdiklarimi poset aldik onda biriktiriyorum buzdolabinda we sonra 24 saat olmadan yzerine tarih yazip buzluga atiyrm. Sorum su size gunun farkli saatlerinde sagdigim bu sutleri birbirinin ustune ekliyorum ya biriktiriyorum yanlismi yapiyorumki ?

Yoksa o an sagdigimi hemen mi atmaliyim digerleriyle karstrmadan ? Nettede birsey bulamadm bununla ilgilj danismk istedim size.
Birde kizlar ananas dasut yapiyomus aklinizda olsun eskiden bi diyetsyene giderdim hsla gorusyrz o dedi

Yoksa o an sagdigimi hemen mi atmaliyim digerleriyle karstrmadan ? Nettede birsey bulamadm bununla ilgilj danismk istedim size.
Birde kizlar ananas dasut yapiyomus aklinizda olsun eskiden bi diyetsyene giderdim hsla gorusyrz o dedi

Dogru yapiyorsun canim, buzdolabinda ekleme yapip buzluga atabilirsin. Aslinda saatleri de yazip ona gore verin diyen de var hani sabah uretilen sut ile gece uretilen farkli diye ama ne kadar sutun cikiyor nasil bas edersin bu kadar kayit isiyle bilemem

Cok cok gecmis olsun bebisine acil sifalar atlatir insalah bunuda allah beterinden korusun..

Cok gecmis olsun canim sanada insalah duzelir bebisin cabucak..

kizima cay kadigi zeytin yagi icirdim poposuna sabun koydm karnina msj yaptim yok yok yokkaka faln yok ya deliricem kac gun oldu yyaaa
Mama kullaniyor musun canim. Benim kizinda bazen oyle problemleri oluyordu similac a gectik hergun duzenli yapmaya basladi oglan da o sekilde. Bagirsak calistirici ozelligi var sanirim o mamanin

Izin ver canım, bizimki 1 aydır o durumda. Sanki elinde bal var, sapır şupur:)

Mama kullaniyor musun canim. Benim kizinda bazen oyle problemleri oluyordu similac a gectik hergun duzenli yapmaya basladi oglan da o sekilde. Bagirsak calistirici ozelligi var sanirim o mamanin

Hipp organik combiotik de hem gaz yapmiyor hem kabiz yapmiyor.

opera elini şapırdatiyorsa engelleme ama emzik gibi parmak emiyorsa engelle. Emzigi biraktirmak parmagi biraktirmaktan daha kolay. Malum parmak her yerde onunla. Benimki de ellerinin ikisini birden ağzına sokmaya calisiyor. Sapur supur..

Kizlar hastaneden geldik sr boynunun çok kötü durumda olmadığını emeliyata gerek olmayacağını evvela bir çocuk noroluguna gorundukten sonra tam teşhisi koyup bize gel dedi çünkü çocuk boynunu çeviriyor dedi bizimkinde dikkat eksikliği var zannediyorum

bizimde son 1 haftadir tek el yetmiyor 2 elde sapur supur agzinda cup cup ses cikiyo bide telefonu elime alip resim icin kaldırdığım an gülmeye basliyor poz veriyor cadi yaaaa

cok sukur canim gecmis olsun daha minikler dikkat dağınıkligida ondandir

Aman cok iyi haber canim sevindim :)

Anlaşılan bu parmak emme olayı yaygın bu günlerde benim ufaklığımda emerken bile meme ağzından çıktımı ellerini yalamaya başlıyo eldiven taktık onlar bile sırılsıklam oldu emzik veriyorum onuda almamak için direniyo.

Bizdede durum ayni sizinki gibi bende eldiven takiyorum sırılsıklam oluyo.emzikte almiyo

Bugun yeni bir doktora gittik ikinci ay kontrolumuz icin. Dialog hep ayni:
-Sadece anne sutu mu
-Hayir sut+mama. Biberona alisti emmiyor
-Tabi biberon kolay geliyor
-Evet malesef ama sut sagmak da cok vakit aliyor
-Bir yardimci bulsaniz, bakici ??

Ve ben deliriyorum.. emmeyen cocugumla ilgili bu aldigim 3. Bakici tavsiyesi. Onlar bebege bakacak ben sut sagacagim. Yatili bakici 600 $dan basliyor. Zaten oglanin uykusu vardi aglamaktan yikti ortaligi kosarak geldik hicbir sey soramadim bile. Parayi zor odedik alelacele..
Cok gerildim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…