2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Bizimki uyumuyo bile surekli uyanik bazen agliyo genelde mikirdaniyo bazende guluo falan ama uyumuyo surekli memede kalmak istio

Canim kitaplarda diyor ya memenizi beslenme disinda vermeyin emzige alistirin diye. Emzige alistirmak icin harvey karp'in cekme yontemi var agzindan cekiyor gibi yapiyorsun reflex olarak daha guclu cekiyor bebek.
Atak doneminde mi acaba yefens ve seninki?

Kizlar gunaydin..
Bir sey sormak istiyorum. Bizim Asm verem asisi ve diger asilari ayni gun yapiyormus fakat dun aradilar bu ay bizim asm'ye verem asisi verilmeyecekmis. Baska yerde yaptirin dediler. Veremin yapildigi gun veya bir iki gun icinde diger asilari da yaptirin dediler. Eger asilar ayri gunlerde yapilacaksa once verem yapilir dedi kadin.

Sizler nasil yaptirmistiniz? Lulinda ya doktor ucu ayni anda yapilmaz demis mesela..

Bizim ucunu bir yapmislardi asm de ayin 10unda tekrar varmis asimiz 4.ay karma ve verem mis dun aradilar bizide

cnm bizimde verem asimiz diger asilardan 10 gun sonra oldu asi kalmamsti dktrum sorun yok olabilir demisti. asmakilit 3.ayimiza girmek uzereyiz sadece rota asimiz var 3 doz bizimki bu arada yine k8zim kaka yapmiyo.bugun 6 gun oldu gecen hafta bi defa yapti okadar

Canım benim oğlum da 70 günlük 5gundur beri yapamiyor dr.baktı çok şükür çatlak yoktu bize debritad verdi dün başladık kullanmaya bugün fitil verecem oğlum uyuyor ama ıkınıyor içler acısı bu şurubun faydası olmadı mı canım

canm banada debridat verdi 1 hafta kullndm faydasi olmadi. cerrahpasadaki cocuk prof konstk 10 gune kada fitil verme dedi sabahlari ac karna 1 cay kasigi zeytin yagi veriyorm bide bebek suyu alip verin dem8sti gecen hafta e bebekte su alip verdik ertesi gun bi yaptiki sorma ama simdi yine yapmiyo su veriyrm bakalim 10 gun bekliycem. sende cok zor durmda kalmadkca fitil verme bide eger kaka yaparsa siviysa kakasi kabiz degilms normal oluyoms yapmamasi bekliyorz bakalm ama anne yuregi yinede canmi skiyorm.

Emzige az bucuk alisti canim tutturabiliyorum ama uykuya dalamiyo zaten sirtustu uyumuyo kesinlikle yuzustu uyuo oyle emzigi vermekte zor oluyo hep alamiyo atak doneminde olabilir diye dusunuyorum yoksa iki bucuk aylik bebek okadar uyumadan nasil duruyo.
İkinci ay asilariyla ilgili olarak biz verem asisini diger iki asidan bigun sonra yaptirmistik

Kizlar iki saatte bi besleme kurali kc aya kdr gecerli bn emzirip doymadysa ardindan mama weryrm kilo alimimiz ck ax diyede .35 gunluk olduk bugun dun dr a kontrole gttik ama sormayi unutmusum 2 saatte bi uyuyo da olsa uyandrip emzirme kurali bu aydada gecerli mi diye. Dedim sz deneyimli bacilarima sorayim.

Bir aydan sonra uyandirmiyorsun ne zaman isterse o zaman veriyorsun canim.

c
cnm ben k8zimi s7rekli emzrdim saat faln bakmadimsarilik oldgu 8cin ilk 20 gun geceleri bile 2 saatte bir uyandrp emziryodum sonralari surekli uyank oldugu surece dayiyorm memeyi agzina benm kizmda 2650 dgdu 300 grami hastanedeyken gitti oyle zayiftiki anlatamam surekli 3mzirdim ilk ay 1350 gram aldi cok sukur normal bi bebege dondu.b9l bol findk ceviz kuru uzum yedim sabahlari ac karna mtlaka kan hapimi iciyodum halnde iciyorm.

valla bizim asm cart cart cart ucunude ayni anda yapti acimadan

Lulinda geçmiş olsun bacım gerçekten senin için çok zorlu bi süreç Allah yardımcın olsun.
marpesa bizimkinin bi dengesi yok bazı günler hiç uyutamıyorum bazen deuyumak istiyo ama uyanıkken durum aynı bas bas bağırıyo ağlamanın ötesine geçti boğazları yırtılacak sanki. Operanında dediği gibi büyüme atağı geçiriyo sanırım.
opera bizim doktor bütün aşıları aynı gün yapıyoruz 2-3 gün onun huzursuzlugu oluyo hepsi bir geçsin diye. Ama biz rotayı 1 hafta sonra yaptırmıştık onun huzursuzluğu fena hala devamediyo sanki.
G gelartikannecim doktor kilo alımı iyiyse gece istedigi saatte uyanıp emsin ama gündüz 3 saatten fazla uyutma demişti.
Keske 3 saat şimdi uyusada bende biraz uyusam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…