2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Ben de simdi gorustum 4. Ay aşısı 3 aralik dediler. 3. Ayda aşı yok mu yaa. Ben var saniyordum..
Yokmuş Can'ım , ben de dün gittim asm ye sadece boy kilo kontrolü yapıldı. 4 . Ayda yapılacakmış aşı, bize de 2 aralıka gün verdiler.

Ay cok guldum

Terlik terlik.. terlikle vur..kutsal anne terligi..

Canım 3. Nude aynı gün yaptılar ama ilk veremi yaptılar sol omzundan.

bide tam ek besine basliycagimiz sirada ben is basi yapxal 1 ay sonra cok sikintili o yuzden 5 ayda dr soyluycem tekrar
Ne zaman işbaşı yapıyorsun? Ben 11 Kasım ama ücretsiz izin alacagim çünkü ece hasta sondali film cektirecegiiz onun sonucuna göre 1 yaşına kadar antibiyotik tedavisi 1 yaşında ameliyat bu arada emzirme param yatmış 112 tl

İnşallah canım kısa sürede bulunur çok zor insanın evladının hasta olmasi keşke bana olsa diyor insan bizim de sorun bobrekte olduğu için çok korkuyorum Allahım herkesin evladına şifa versin

Lulinda insallah kisa surede kaynagi bulunur
gyilmaz1982 cok gecmis olsun insallah buyuk bir problem degildir.benimde is basi 30kasim bende ucretsiz izin almayi dusunuyorum sonrasina bakicam artik

Can
Canım benim oğlumda sürekli sağa sola yatirmaktan kafası biraz sivri kaldı kusar falan diye şimdi kafası biraz sivri kaldı sirtustu yatırıyorum artık dr.simit yastık al düzelir büyüdükçe dedi sizce duzelirmi

Sağa sola yatirmaktan sivri kaldım benim oğlumun kafası şimdi sırt üstü yatırmaya çalışıyorum oda uyuyamıyor yan yatmaya yüz üstü yatmayı çok seviyor

cnm Allah sifa versin insAllah en kisa zamanda toparnanir.

Sağa sola yatirmaktan sivri kaldım benim oğlumun kafası şimdi sırt üstü yatırmaya çalışıyorum oda uyuyamıyor yan yatmaya yüz üstü yatmayı çok seviyor
Bizimkide artik hic sirtustu yatmiyo hemen uyaniyo yuzustu daha verimli uyuyo. Zaten zor uyudugu icin bnde hep yuzustu yatiriyorum

Ifade bicimine cok guldum yaa pardon sensor iyimis allah yardimciniz olsun

ben bugün ücretsiz izne ayrıldım...artik maaşim yokayrilacak olan varsa ucretsiz izin forumunu dolduruyor ve is yerine birakiyor..memurlar icin vali onayi gerektiginden bir kac gun önceden birakin.

Lulinda insallah kisa surede kaynagi bulunur
gyilmaz1982 cok gecmis olsun insallah buyuk bir problem degildir.benimde is basi 30kasim bende ucretsiz izin almayi dusunuyorum sonrasina bakicam artik
Sağol canım ben aslında başlamayı düşünüyordum ise ama Dr çok yakın takip olacak artık diyince vazgeçtim. Ateşi çıktığında hiç beklemeden doğruca hastaneye geleceksin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…