Yokmuş Can'ım , ben de dün gittim asm ye sadece boy kilo kontrolü yapıldı. 4 . Ayda yapılacakmış aşı, bize de 2 aralıka gün verdiler.Ben de simdi gorustum 4. Ay aşısı 3 aralik dediler. 3. Ayda aşı yok mu yaa. Ben var saniyordum..
Dun dr anne sutu ile beslenen bebelerde 7-8 gun kaka yapmamasi normal dedi cnm bnaher sabah ac karna 1 cay kasigi z.yegi veriyorm cnm ama yok yani acaba kakasimi yok bilmyom denemedigim sey kalmadi 10 gunu doldrmadan dr gitmek 8stemiyom
Aynen Can'ım , biz 3 . ayda yaptırdık bi de 5 . Ayda yapılacak inşAnladim canim. 3. Ayda sadece rota var. Istege bagli o da..
cnm bende oyle duydumda ama her bebekte olmuyo d3mekki ne bilim icim huzursuz oluyo Rabbim kotu hastaliklardan korusun.soz k9n7su evlat olunca insan ufack seyi kafaya takiyoDun dr anne sutu ile beslenen bebelerde 7-8 gun kaka yapmamasi normal dedi cnm bna
Haklisin cnm biliyrm .insallahcnm bende oyle duydumda ama her bebekte olmuyo d3mekki ne bilim icim huzursuz oluyo Rabbim kotu hastaliklardan korusun.soz k9n7su evlat olunca insan ufack seyi kafaya takiyo
Benim kızımın dötünde sensör var teyzeleri.Yere değer değmez ağlıyor. Kucağa a!iyoruz peki... ama bizimkine de sensör taktirmis Lavin kendini kucakta ve bizi ayakta istiyor. Gece iki saat uyudu. Eşim ikinci çocuk falan dedikce ağzına kürekle vurasim var
Terlik terlik.. terlikle vur..kutsal anne terligi..Benim kızımın dötünde sensör var teyzeleri.Yere değer değmez ağlıyor. Kucağa a!iyoruz peki... ama bizimkine de sensör taktirmis Lavin kendini kucakta ve bizi ayakta istiyor. Gece iki saat uyudu. Eşim ikinci çocuk falan dedikce ağzına kürekle vurasim var
Canım 3. Nude aynı gün yaptılar ama ilk veremi yaptılar sol omzundan.Kizlar gunaydin..
Bir sey sormak istiyorum. Bizim Asm verem asisi ve diger asilari ayni gun yapiyormus fakat dun aradilar bu ay bizim asm'ye verem asisi verilmeyecekmis. Baska yerde yaptirin dediler. Veremin yapildigi gun veya bir iki gun icinde diger asilari da yaptirin dediler. Eger asilar ayri gunlerde yapilacaksa once verem yapilir dedi kadin.
Sizler nasil yaptirmistiniz?Lulinda ya doktor ucu ayni anda yapilmaz demis mesela..
Benim kide güldü sesli sesi çok komik geldi bana :) Allahım hep güldürsun evlatlarimizi inşallahela ilk kez sesle bildiginiz ilk kahkasini atti cok komik yaa internetteki cocuklar gibi sok olduk kikor kikir hickirik tuttu gulmekten ama
Ne zaman işbaşı yapıyorsun? Ben 11 Kasım ama ücretsiz izin alacagim çünkü ece hastabide tam ek besine basliycagimiz sirada ben is basi yapxal 1 ay sonra cok sikintili o yuzden 5 ayda dr soyluycem tekrar
İnşallah canım kısa sürede bulunurSelam canım geçmiş olsun size de. Inşallah hemen iyileşir. Ali nin kanama devam ediyor maalesef. Yaptığım diyet işe yaramıyor gibi. Yarın bir alerji Prof. Una gideceğiz. Ama bu iş uzun bir süreç. Çünkü test olamıyor bu kadarlık bebekler. Sadece anne yediklerini kesiyor. Sonra 3 gün kuralıyla tek bir besin denenerek, neye tepki verdiği bulunuyor. 2 gündür sadece patates, zeytin, ekmek ve dereotu yiyorum. Bu şekilde 2-3 ay gidenler varmış, inşallah o kadar sürmeden sebebi buluruz.
Canım benim oğlumda sürekli sağa sola yatirmaktan kafası biraz sivri kaldı kusar falan diye şimdi kafası biraz sivri kaldı sirtustu yatırıyorum artık dr.simit yastık al düzelir büyüdükçe dedi sizce duzelirmiCanım torticollis ne bilmiyorum ama benim oğlumda dogdugundan beri kafasını sola çevirp uyuyodu hatta bu yüzden kafası yamuldu. Annem mutlaka diger tarafa da yatırın yamuk kalır dedi çok uğraştim artık başa çıkamayınca sağ tarafına yan yatırdım, sırtüstü yatırınca kafasının soluna yastıkla destek yaptım çeviremesin diye epey düzeldi yinede sürekli tetikteyim. Allah acil şifa versin üzülme yakında gülmeyede başlar yüzüne yaklaşıp usul usul gülümseyerek konuşuyorum hafifçe dokunuyorum benimkide uykusunu alınca karnı aç degilse böyle yaparken biraz gülüyo oynuyo.
Sağa sola yatirmaktan sivri kaldım benim oğlumun kafası şimdi sırt üstü yatırmaya çalışıyorum oda uyuyamıyor yan yatmaya yüz üstü yatmayı çok seviyorKizlar bizimki artik hic sirt ustu yatmiyo oyle yatirinca hemen uyaniyo agliyo.yuzustu yatirinca daha uzun uyuyo arada mikirdansa bile cok sıkıntısı yoksa kendi kendine yine daliyo.ben gunduzleri yuzustu yatiriyodum ama geceleri yatirmiyodum simdi sirtustu yatmadigi icin geceleride yuzustu yatiriyorum bi sıkintı olcak diyede korkuyorum nefessiz kalir agzini burnunu kapatir diyr
cnm Allah sifa versin insAllah en kisa zamanda toparnanir.Ne zaman işbaşı yapıyorsun? Ben 11 Kasım ama ücretsiz izin alacagim çünkü ece hastasondali film cektirecegiiz onun sonucuna göre 1 yaşına kadar antibiyotik tedavisi 1 yaşında ameliyat bu arada emzirme param yatmış 112 tl
Bizimkide artik hic sirtustu yatmiyo hemen uyaniyo yuzustu daha verimli uyuyo. Zaten zor uyudugu icin bnde hep yuzustu yatiriyorumSağa sola yatirmaktan sivri kaldım benim oğlumun kafası şimdi sırt üstü yatırmaya çalışıyorum oda uyuyamıyor yan yatmaya yüz üstü yatmayı çok seviyor
Ifade bicimine cok guldum yaa pardon sensor iyimisBenim kızımın dötünde sensör var teyzeleri.Yere değer değmez ağlıyor. Kucağa a!iyoruz peki... ama bizimkine de sensör taktirmis Lavin kendini kucakta ve bizi ayakta istiyor. Gece iki saat uyudu. Eşim ikinci çocuk falan dedikce ağzına kürekle vurasim var
Sağol canım ben aslında başlamayı düşünüyordum ise ama Dr çok yakın takip olacak artık diyince vazgeçtim. Ateşi çıktığında hiç beklemeden doğruca hastaneye geleceksin dediLulinda insallah kisa surede kaynagi bulunur
gyilmaz1982 cok gecmis olsun insallah buyuk bir problem degildir.benimde is basi 30kasim bende ucretsiz izin almayi dusunuyorum sonrasina bakicam artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?