- 6 Ekim 2010
- 1.690
- 1.175
- 248
- 43
Sağol canım inşallahcnm Allah sifa versin insAllah en kisa zamanda toparnanir.
E sen benden sonra doğum yaptın neden benden önce izine ayrıldın? Benim 10 Kasım rapor bitiyor 11 Kasım isbasiben bugün ücretsiz izne ayrıldım...artik maaşim yokayrilacak olan varsa ucretsiz izin forumunu dolduruyor ve is yerine birakiyor..memurlar icin vali onayi gerektiginden bir kac gun önceden birakin.
Allah yardimciniz olsun canim.iyi olsunda insallahSağol canım ben aslında başlamayı düşünüyordum ise ama Dr çok yakın takip olacak artık diyince vazgeçtim. Ateşi çıktığında hiç beklemeden doğruca hastaneye geleceksin dedi
banada az gibi geldi ama mebbiste sayfama islemisler..3 Kasım da biter die..Toplam 5 hafta 3 gün sonuna eklenmistir dio..yani 13 hafta dogum sonrasi kullanmış oldum.ama ben bide 3 hafta erken dogurdum onla alakali olabilirmi acaba..E sen benden sonra doğum yaptın neden benden önce izine ayrıldın? Benim 10 Kasım rapor bitiyor 11 Kasım isbasi
Ne zaman işbaşı yapıyorsun? Ben 11 Kasım ama ücretsiz izin alacagim çünkü ece hastasondali film cektirecegiiz onun sonucuna göre 1 yaşına kadar antibiyotik tedavisi 1 yaşında ameliyat bu arada emzirme param yatmış 112 tl
Ne zaman işbaşı yapıyorsun? Ben 11 Kasım ama ücretsiz izin alacagim çünkü ece hastasondali film cektirecegiiz onun sonucuna göre 1 yaşına kadar antibiyotik tedavisi 1 yaşında ameliyat bu arada emzirme param yatmış 112 tl
Ben de öğretmenim ve ben de bugün itibariyle 7,5 aycık ücretsiz izne ayrılmış bulunmaktayımben bugün ücretsiz izne ayrıldım...artik maaşim yokayrilacak olan varsa ucretsiz izin forumunu dolduruyor ve is yerine birakiyor..memurlar icin vali onayi gerektiginden bir kac gun önceden birakin.
Sen aldin mi 112 lirayi? Mutemet mi odedi sgk ya mi basvurdun??Ben de öğretmenim ve ben de bugün itibariyle 7,5 aycık ücretsiz izne ayrılmış bulunmaktayım
Can'ım 112 lirayı devlet memurları alamaz diye okudum ama ben internette , ????Sen aldin mi 112 lirayi? Mutemet mi odedi sgk ya mi basvurdun??
Ama onun eklenmesi lazım. Erken bile dogursan benden sonra dogurmadim mi? Ben 30.07 de dogurdum normal doğum tarihim 09.08 di 10 günde eklendi toplamda doğum sonrası 14 hafta 3 gün kullanıyorum ben ayrıca dr. Un verdiği raporda yazıyor sistem otomatik hesapliyorbanada az gibi geldi ama mebbiste sayfama islemisler..3 Kasım da biter die..Toplam 5 hafta 3 gün sonuna eklenmistir dio..yani 13 hafta dogum sonrasi kullanmış oldum.ama ben bide 3 hafta erken dogurdum onla alakali olabilirmi acaba..
Ya nasıl doldurdun 1 ayi sende benden 1 hafta önce dogurdun? 23 temmuzda dogurmadim mi sen ya?ooo bakiyorumda herkesin izni yeni bitiyo biz ücretsiz iznimizin 1 ayını bile doldurduk bile dr bizi erken cikardigindan izne
Pardon sen sanırım 32. Haftada izine ayrildincnm benim ucretli iznim bitti bir ay ücretsiz kullandim bile subat 15 gibi falan is basi yapcam kismetse 4 ay var daha ama benim icime simdiden sikintikar basiyo düşündükçe
insallah yarar canm bize yaramadi yavrum haln yapmadi.merak ettim itilden sonra tekrar yaptimi peki? k8zimda ilk 4 gun sonra fitille yapti sonra bidaha yapmadi dr fitil verme alisir dedi tekrar vermedim beklyorm.umarim oglun surekli yapar bizim gibi olmaz canmEvt dün sabah fitil le yaptı çok ağladı ıkınırken canım iki gündür bağırsak düzenleyici şurup veriyorum inşallah işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?