2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

aaa ben kizimada rezene veriyodum her dr farkli seyler soyluyo kime inanicagimi sasirdim cnm cok gecmis olsun Rabbim sifa versin. cnm bide sana sey sorcam hafta ici amerikada yasayan kuzenmmin esi gelmsti onunda 6 aylik oglu var orda dogm yapti orda yasiyolar benm kizima d3 verdigimi gordu sasrdi amerikadaasla oyle seyler vermiyolar dedi bagirsak ve bobrekleri etkiliyoms dedi sende orda dogum yaptigin icin bilirsin size verdilermi d3 verdilerse ne kadar kullanicaksinz?

benimde 1 agustos ama erken yaptigim kismi eklemediler..sanirim dr un haberi yoktu bu konuda..eskiden oyle degildi çünkü..yediler benim 3 haftami desene

cok geçmiş olsun.zorlu bi süreç tabiki ama Allah beterinden saklasin..en kisa zamnda duzelirsiniz inşallah

Orda da D vitamini verdi doktor Ali ye. D drops diye birsey.

Çok geçmiş olsun canım

Canım dün sabah yaptirmistim fitille daha yapmadı bide gaz ilacının birini kestik nurse harveys sadece maflor kullanıyoruz günde 5damla bugün bayagi bir gazliydi ıkınıyor çok oğlum yada kaka yapmaya çalışıyor

bizim kizda bugün cok huysuz agliyo gözyaşlarıyla bide boncuk boncuk ama nesi var anlayamiyorum sinirle yüzümü burnumu isirmak istiyor yüzüstü yatinca pikeyi yiycek sanki herseyi agzina götürüyor bu 6 aya kadarda böyle gitcekmis galiba saglik ocağına gittik masallah boyu 63 cm kilo 7200 olmuş 1 kg almis 1 ayda hersey iyi dedi cok şükür

mrb kızlarrrrrrrr...bı sey danısmak ıstedım oncelıkle hepınızın bebeklerı hayırlı ugurlu olsun...bu ay tup yaptırdım kı 8gunumdeyken ıdrar testı yaptım negatıftı...pazartesı test gunumdu..kan testı yaptım 5.88 cıkmıstı negatıf dıe eve geldım...snra drumla gorustum kımyasal dedı.....tekrar kan testı ıstedı......bugun ıdrar testı yaptım sılık ama belırgın sılık ıkıncı cızgı cıktı....sızce umıtlenmelımıyım sonucta kımyasal ıse 5.88 ıle cıft cızgı belırgın sekılde cıkarmıydı..

maflor sadece 1 ay kullaniliyo haberin olsun.ben sonradan farkettim uzerinde yaziyo.

kimyasal gebelikte olabiliyo cnm.yanilmalar ama tekrar bi kan testi yaptir istersen

bizimde 3 ay kontrolumuz vardi bugün.61 cm 6900 gr olmusuz maşallah..bana hic kilo almadi gibi geliodu ama 700 gr a yakin almis 1 ayda.rotayida yaptik..sormadı bile istermisiniz die..gaz ilaclarini artik vermiyorum dedim..bazi bebeklerde 4 5 ay surebiliyor dedi.istersen bi idrar test yapalım dedi. ama bizim oglanin isemeyecegi tuttu..bizde beklemedik..ikinmaya devam..öbür ay yavastan ek gidaya geceriz dedi.

Kızlar sizi hep takıpteyım ekimde dogun yaptım. Anne sutu veriyodum ama bebegı emzirirken sag gogsumub bı kısmınsertleştı ve sut azaldı sagdım hatta yok gıbı. Napacagmı şaşırdom ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…