aaa ben kizimada rezene veriyodum her dr farkli seyler soyluyo kime inanicagimi sasirdim cnm cok gecmis olsun Rabbim sifa versin. cnm bide sana sey sorcam hafta ici amerikada yasayan kuzenmmin esi gelmsti onunda 6 aylik oglu var orda dogm yapti orda yasiyolar benm kizima d3 verdigimi gordu sasrdi amerikadaasla oyle seyler vermiyolar dedi bagirsak ve bobrekleri etkiliyoms dedi sende orda dogum yaptigin icin bilirsin size verdilermi d3 verdilerse ne kadar kullanicaksinz?Selam kızlar, dün alerji uzmanına gittik. Alerjik proktokolit teşhisi kondu. Yani alerjeni bağlı kalın bağırsak iltihabı. 1 ay süt ürünleri, bugday ürünleri, dana eti, tavuk, yumurta yasak. Kakayı düzeltip, sonra tekrar bunlar yavaş yavaş denenecek. Allahtan sebze, meyve ve pirinç serbest. Dün ilk iş pirinç unu ve suyla muhallebi yaptım kendime. Tatlı krizi tutmuştu. Bu arada rezeneyi de kesti. O da çok alerjenmiş meğer.
benimde 1 agustos ama erken yaptigim kismi eklemediler..sanirim dr un haberi yoktu bu konuda..eskiden oyle degildi çünkü..yediler benim 3 haftami deseneAma onun eklenmesi lazım. Erken bile dogursan benden sonra dogurmadim mi? Ben 30.07 de dogurdum normal doğum tarihim 09.08 di 10 günde eklendi toplamda doğum sonrası 14 hafta 3 gün kullanıyorum ben ayrıca dr. Un verdiği raporda yazıyor sistem otomatik hesapliyor
aynen öyle..Can'ım 112 lirayı devlet memurları alamaz diye okudum ama ben internette , ????
cok geçmiş olsun.zorlu bi süreç tabiki ama Allah beterinden saklasin..en kisa zamnda duzelirsiniz inşallahSelam kızlar, dün alerji uzmanına gittik. Alerjik proktokolit teşhisi kondu. Yani alerjeni bağlı kalın bağırsak iltihabı. 1 ay süt ürünleri, bugday ürünleri, dana eti, tavuk, yumurta yasak. Kakayı düzeltip, sonra tekrar bunlar yavaş yavaş denenecek. Allahtan sebze, meyve ve pirinç serbest. Dün ilk iş pirinç unu ve suyla muhallebi yaptım kendime. Tatlı krizi tutmuştu. Bu arada rezeneyi de kesti. O da çok alerjenmiş meğer.
Orda da D vitamini verdi doktor Ali ye. D drops diye birsey.aaa ben kizimada rezene veriyodum her dr farkli seyler soyluyo kime inanicagimi sasirdim cnm cok gecmis olsun Rabbim sifa versin. cnm bide sana sey sorcam hafta ici amerikada yasayan kuzenmmin esi gelmsti onunda 6 aylik oglu var orda dogm yapti orda yasiyolar benm kizima d3 verdigimi gordu sasrdi amerikadaasla oyle seyler vermiyolar dedi bagirsak ve bobrekleri etkiliyoms dedi sende orda dogum yaptigin icin bilirsin size verdilermi d3 verdilerse ne kadar kullanicaksinz?
Bizimki gece 4de falan uyudugu icin geri alininca saatler 3de uyumus olcak :))sabahları 5-6 gibi uyanan bebe, saatler alındıktan sonra 4 gibi mi uyanacak
Çok geçmiş olsun canımSelam kızlar, dün alerji uzmanına gittik. Alerjik proktokolit teşhisi kondu. Yani alerjeni bağlı kalın bağırsak iltihabı. 1 ay süt ürünleri, bugday ürünleri, dana eti, tavuk, yumurta yasak. Kakayı düzeltip, sonra tekrar bunlar yavaş yavaş denenecek. Allahtan sebze, meyve ve pirinç serbest. Dün ilk iş pirinç unu ve suyla muhallebi yaptım kendime. Tatlı krizi tutmuştu. Bu arada rezeneyi de kesti. O da çok alerjenmiş meğer.
Canım dün sabah yaptirmistim fitille daha yapmadı bide gaz ilacının birini kestik nurse harveys sadece maflor kullanıyoruz günde 5damla bugün bayagi bir gazliydi ıkınıyor çok oğlum yada kaka yapmaya çalışıyorinsallah yarar canm bize yaramadi yavrum haln yapmadi.merak ettim itilden sonra tekrar yaptimi peki? k8zimda ilk 4 gun sonra fitille yapti sonra bidaha yapmadi dr fitil verme alisir dedi tekrar vermedim beklyorm.umarim oglun surekli yapar bizim gibi olmaz canm
mrb kızlarrrrrrrr...bı sey danısmak ıstedım oncelıkle hepınızın bebeklerı hayırlı ugurlu olsun...bu ay tup yaptırdım kı 8gunumdeyken ıdrar testı yaptım negatıftı...pazartesı test gunumdu..kan testı yaptım 5.88 cıkmıstı negatıf dıe eve geldım...snra drumla gorustum kımyasal dedı.....tekrar kan testı ıstedı......bugun ıdrar testı yaptım sılık ama belırgın sılık ıkıncı cızgı cıktı....sızce umıtlenmelımıyım sonucta kımyasal ıse 5.88 ıle cıft cızgı belırgın sekılde cıkarmıydı..bizim kizda bugün cok huysuz agliyo gözyaşlarıyla bide boncuk boncuk ama nesi var anlayamiyorum sinirle yüzümü burnumu isirmak istiyor yüzüstü yatinca pikeyi yiycek sanki herseyi agzina götürüyor bu 6 aya kadarda böyle gitcekmis galiba saglik ocağına gittik masallah boyu 63 cm kilo 7200 olmuş 1 kg almis 1 ayda hersey iyi dedi cok şükür
maflor sadece 1 ay kullaniliyo haberin olsun.ben sonradan farkettim uzerinde yaziyo.Canım dün sabah yaptirmistim fitille daha yapmadı bide gaz ilacının birini kestik nurse harveys sadece maflor kullanıyoruz günde 5damla bugün bayagi bir gazliydi ıkınıyor çok oğlum yada kaka yapmaya çalışıyor
Bnde nasil hesaplicm diye dusunuyodum cnm bakayim bnde mebbisebanada az gibi geldi ama mebbiste sayfama islemisler..3 Kasım da biter die..Toplam 5 hafta 3 gün sonuna eklenmistir dio..yani 13 hafta dogum sonrasi kullanmış oldum.ama ben bide 3 hafta erken dogurdum onla alakali olabilirmi acaba..
mrb kızlarrrrrrrr...bı sey danısmak ıstedım oncelıkle hepınızın bebeklerı hayırlı ugurlu olsun...bu ay tup yaptırdım kı 8gunumdeyken ıdrar testı yaptım negatıftı...pazartesı test gunumdu..kan testı yaptım 5.88 cıkmıstı negatıf dıe eve geldım...snra drumla gorustum kımyasal dedı.....tekrar kan testı ıstedı......bugun ıdrar testı yaptım sılık ama belırgın sılık ıkıncı cızgı cıktı....sızce umıtlenmelımıyım sonucta kımyasal ıse 5.88 ıle cıft cızgı belırgın sekılde cıkarmıydı..
Valla yemişlerbenimde 1 agustos ama erken yaptigim kismi eklemediler..sanirim dr un haberi yoktu bu konuda..eskiden oyle degildi çünkü..yediler benim 3 haftami desene
artik ucretsiz izin talebim valilige olura gitti..ne yapalim kismetValla yemişlerdüzeltilebilir ama çok uğraşırken heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?