2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

maşallah
Kaç aylık canım kizin

Bize maflor devam edin dedi dr.oğlum gece çok gazliydi çok ikindi zorla uyudu bağırsak düzenleyici içiyor o yüzden mi yapmaya çalışıyor yada nurse harveys kestim diyemi gaz atmakta zorlanıyor yoksa önce böyle zorlanmazdi yaa

Vi
Bilmiyorum kimyasal da nasıl oluyor benimkide silikti

benm kizimda cok ikiniyo hata oyle zorluyoki ikinrken oksuruyo gaz ilaci sab kullanyodk ben coktan biraktm cunku faydasini gormuyoruz iyice bagrsak duzenini bozdk zaten 3 aydan sonra duzene giriyoms .bende mafloru dr kulln demsti okudum maflor ek gidaymis anlamadim yani b8de 1 aydan fazla kullanmayin diye yaziyo debridatta 1 hafta kullndim hic faydasi olmado onuda biraktm anliycagn butun ilaclari biraktk kizim cok rahat gaz cikariyo bugun 9.gun cok sukur kakasini yapti.benm dr gotrmek istemememin sebebi ufack bebege dayiyolar ilaci sonucta bagrsaklari hasas yani zamnla herseye aliscak neden bukadar ilac veriyolar anlam8yorm.ins gecer cnm ikinmalar insamn ici gidiyo evladni oyle gorunce.

Bilmiyorum canım debritad işe yaramadı sanırım çok ıkınıyor korkuyorum çatlak falan olacak diye kulak çöpü denedim yapmadı maflor azaldı dr arayıp soracam bakım ama bana maflor devam et dedi benim oğlum hiç bu kadar gazlı olmamıştı canım gaz ilaçları bitkisel değilmi inş. Üçüncü ayda biter gider

Ayyy o reklama bayiliyorum zaten sana da koptum

Ben de o reklami çok seviyorum @operacim .. Başıma değişik versiyonu geldi.. Yine de kızlar bi bakıyorum bir kızım var.. Benimle.. 39.haftada bebeğini kaybedenlerin falan okudum bugün sitede.. Dedim ki gaz sancısı olsun tek dert.. Uykusuzluk olsun.. Geçici bir süreç nihayetinde. Bebeklerimiz iyi olsun da geçecek....
Hepimizin bebeğine sağlık annelere sabır diliyorum..
Babalara bisey yok onlara hâlâ gicigim

ya peki uyku duzeni oturtan oldumu bizimki saat 9da uyuyo 12 de emiyo saat 5 de bi kalkiyo bidaha uyutamiyorum nasil yapcam bu sattleri uyutmayim dedim ama uyudu kaldi yine bu gece hepten 4 de falan kalkar artik

ya peki uyku duzeni oturtan oldumu bizimki saat 9da uyuyo 12 de emiyo saat 5 de bi kalkiyo bidaha uyutamiyorum nasil yapcam bu sattleri uyutmayim dedim ama uyudu kaldi yine bu gece hepten 4 de falan kalkar artik
Bizde.henuz oturmadi uyku olayi. Ama biraz biraz duzene sokmak istiyorum. Aksam 8.30 da mızırdanmaya basliyor. Sansli gunumdeysem 10 da uyumus oluyor. Yoksa 9.30 da uyuyup 10 da uyanip 11.30 da tekrar uyuyor. Gece 1-2 arasi ve sabah 5-6 arasi uyaniyor. Sonra 8 e kadar uyuyor. Sansliysam emip 10 a kadar tekrar uyuyor. Aksi halde kalkip 10.30 da tekrar yatiyor. Boyle bi dengesizliktir gidiyor. Ama bu gun cok kotuydu. 8 de basladi bagirmaya bu saate kadar. Nedenini anlayamadik. Yatarak emdi de oyle uyudu. Fakat emzik agzindan çıktıkça bagiriyor. Basini bekliyorum.

Ben bugun bagirdikca babaya verdim dolastir dedim evde.. o dolastirdi, ben çay ictim..

Soylemesi ayip ama bizim en azindan gece uykumuz duzenli sukur 12de uyurlar sabah 6 7 ye kadar bazen aksam 10 gibide uyuyolar belli olmuyo ama gunduz pek duzen yok oglan uyuyo gene ama kizimiz biraz yoruyo bizi ama olsun diyoruz :)

Ya aslinda dusununce, bizim uyku duzenimiz cani ne zaman isterse o zaman uyur seklinde. Biyolojik saatine gore uyutuyorum deyip hava katabilirim.. himmm evet evet.. oyle yapayim..

Ben bugun bagirdikca babaya verdim dolastir dedim evde.. o dolastirdi, ben çay ictim..
Ohhh mis.
Biyolojik saat Afilli oldu hakkatten..Tabi canim ben de okudum İsviçreli bilim adamları da biyolojik uykuya gore uyutma şeysi oneriyorlar.
Aslında bir umut sizi okuyorum üçüncü ayda gaz bitti, çocuğa nur indi, uykusu düzene girdi yazarsınız diye.. Ha gayret size az kaldı inşallah.. Biz de motive oluruz böylece.

Ben umitliyim, 30 yasina geldiginde duzene gireriz bence.. evlenip gider falan.. rahat ederiz belki.. cocuk yapip kucagimiza vermezlerse.. bu sevdaaa bitmeeeezzz...

Bütün gece ağlayıp ıkındı Ruzgar. Artik ne yediysem dokundu cocuga.. ya da biogaia yi kesmistim. 1 aydir vermiyordum. Belki de ondan. Tekrar basladim. Denize gittik çarşamba gunu ben üşüdüm de oglana mi gaz oldu acaba..

Biz gaz ilacini da coktan biraktik uyku icin ben hic bisey yapmadim aslinda tamamen kendileri basardilar gece mamayi 6 aydan sonra keserim diye dusunurken kendileri kalkmaz oldular bu sabah 7.20de kalktik gece gunduzu baya biliyolar heralde nediyim allah sizin yardimciniz olsun darisi size insalah uykunuz duzene girer tez zamanda

Oh maşallah.. ben de gece emmeleri ne zaman kesilecek merak ediyorum. Kendi kesmezse ben pek mudahale etmem.. sonucta çalışmıyorum. Gunduz de onunla uyurum.. emmek isterse emsin diyorum simdilik.. gelecek ne gösterir bilinmez tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…