Tabi emzirmeyle mama farklidir bizimkiler mama yedigi icin tutuyo bide gece galiba bide gece uykusuna alistilar gecen aksam 10bucuk 11 gibi yediler uyudular 12ye dogru normalde 12de yediriyorz korktm erken yediler gece uyanirlar diye ama yine de sabaha kadar uyudular masalahOh maşallah.. ben de gece emmeleri ne zaman kesilecek merak ediyorum. Kendi kesmezse ben pek mudahale etmem.. sonucta çalışmıyorum. Gunduz de onunla uyurum.. emmek isterse emsin diyorum simdilik.. gelecek ne gösterir bilinmez tabii
Ben hergun en az 4 bardak kaçak çay iciyorum. Kahve cok nadir. Aram yok pek. Ama içtiğim gun bi sey farknetmiyor.Kizlar dun verem asimizi olduk bu sabah da karma asilari. Dun aksam uykusu cok bolundu. Verem asisi ates falan da yapmazmis ama..
Acaba diyorum ogleden sonra buyuk bir ozlemle demledigim ve uc acik bardak ictigim cay uykusunu kacirmis olabilir mi?
Hamileyken bardak bardak goturuyordum cayi dogurduktan sonra ya uyumazsa korkusundan sabah ictigim 1-2 acik cay disinda cay icemiyorum.
Siz cay kahve cikolata tuketiyor musunuz?
Ben hergun en az 4 bardak kaçak çay iciyorum. Kahve cok nadir. Aram yok pek. Ama içtiğim gun bi sey farknetmiyor.
Heee gavurun çayı bilem etkisizacaba senin çay kaçak oldugu için mi etki etmiyor
kacak cay cok guzel olur..antepten getiriosunuz heralde..bende bi osmaniyeli olarak severim ama gidince almak hic aklima gelmez..ama kacak cay daha ağırdır..bide o caylar suriyeden mi ne gelio heralde pek gavur sayilmazBen hergun en az 4 bardak kaçak çay iciyorum. Kahve cok nadir. Aram yok pek. Ama içtiğim gun bi sey farknetmiyor.
Kahve arada bir, çay sabah akşam, çikolata sık sık.. Yediklerimiz içtiklerimz o kadar etkiliyor mu bilmiyorum. Etkisi olsa anason bana kafa yaptı içmekten şuncagiz bebeğe bi etkisini görmedim. Ben onun için rezene mezene anason kimyon ot çöp iciyorum, o da benim çayıma cikolatama takilmasa bariKizlar dun verem asimizi olduk bu sabah da karma asilari. Dun aksam uykusu cok bolundu. Verem asisi ates falan da yapmazmis ama..
Acaba diyorum ogleden sonra buyuk bir ozlemle demledigim ve uc acik bardak ictigim cay uykusunu kacirmis olabilir mi?
Hamileyken bardak bardak goturuyordum cayi dogurduktan sonra ya uyumazsa korkusundan sabah ictigim 1-2 acik cay disinda cay icemiyorum.
canm ben hep cay iciyorm hemde suba4dagiyla ama hic oyle problem olmuyo arada turk kahveside iciyrm birer fincanKizlar dun verem asimizi olduk bu sabah da karma asilari. Dun aksam uykusu cok bolundu. Verem asisi ates falan da yapmazmis ama..
oy kiyamam furkan melikim8ze MasAllah allah nazardan korusun cnm ins duzelir en k8sa zamndaBizim de bugun kontrolumuz vardı 7300 kilomuz 65, 5 boyumuz.
Gecende istinye devlet hastanesine götürdüm Furkan meliki dr göz takibi yok göz arka muayenesi yaptırın dedi onuda araştırma hastaneleri yapıyormuş Şişli etfale ayin 16sina randevu aldım. Bizimkinin gözü hala mavi değişir mi bilmiyorum acaba renkli göz olmasının etkisi oluyor mu yoksa halkın yaydığı saçma bir düşünce mi bilmiyorum ayrıca boynuna masaj yapıyorum Fizyoterapist gösterdi nasil yapılması gerektigini ve ayda bir kontrole gideceğiz adam gibi şöyle bir göz Doktoru tanıyan var mı kızlar
cnm bey oglu g9z hastanesi var sirf goz 7stune devlet hastanesi benim erkek kardesimde oraya gidiyo butun yen8 aletler var orda.benim erkekkardedim cocuklugundan veri ozele gidiyodu verdigi damlalar kardesimin goz tansyunu cok yukseltmisti ve goz pinarlari kurumstu bey oglugoze gitmeye basladi cok sukur duzeldi.bence orayi bi dene cnmBizim de bugun kontrolumuz vardı 7300 kilomuz 65, 5 boyumuz.
Gecende istinye devlet hastanesine götürdüm Furkan meliki dr göz takibi yok göz arka muayenesi yaptırın dedi onuda araştırma hastaneleri yapıyormuş Şişli etfale ayin 16sina randevu aldım. Bizimkinin gözü hala mavi değişir mi bilmiyorum acaba renkli göz olmasının etkisi oluyor mu yoksa halkın yaydığı saçma bir düşünce mi bilmiyorum ayrıca boynuna masaj yapıyorum Fizyoterapist gösterdi nasil yapılması gerektigini ve ayda bir kontrole gideceğiz adam gibi şöyle bir göz Doktoru tanıyan var mı kızlar
Kahve arada bir, çay sabah akşam, çikolata sık sık.. Yediklerimiz içtiklerimz o kadar etkiliyor mu bilmiyorum. Etkisi olsa anason bana kafa yaptı içmekten şuncagiz bebeğe bi etkisini görmedim. Ben onun için rezene mezene anason kimyon ot çöp iciyorum, o da benim çayıma cikolatama takilmasa bari
opera karma aşı mi ateş yapıyordu. Bizim de on gün sonraya randevu verdiler. Ama uç aşıyı da aynı güne yapacaklarmis. Sorun olmaz inşallah.. Sizde ateş olmamış Bakalım bugünü de sıkıntısı atlatirsin umarım. Ben de öğrenmiş olurum.
O asilar Verem,karma üçüncüsü ne?
Bizim de bugun kontrolumuz vardı 7300 kilomuz 65, 5 boyumuz.
canm ben hep cay iciyorm hemde suba4dagiyla ama hic oyle problem olmuyo arada turk kahveside iciyrm birer fincan
2.ay asilarim8zda hic atesim8z faln olmadi bugun bizim 3.ay kontrlumz var rotann 2. dozu vurulcak bakalm kizm kilo almsmi cok mrak ediyrum.sizin boy kilo nasil?
BiZde 2.ayimizi bir hafta gecmisti doktor kontrolune gittigimizde (kardesimin dugunu nedeniyle baska sehirdeydik donunce gittik doktora) 4840 gr 58cm dicanm ben hep cay iciyorm hemde suba4dagiyla ama hic oyle problem olmuyo arada turk kahveside iciyrm birer fincan
2.ay asilarim8zda hic atesim8z faln olmadi bugun bizim 3.ay kontrlumz var rotann 2. dozu vurulcak bakalm kizm kilo almsmi cok mrak ediyrum.sizin boy kilo nasil?
cnm bey oglu g9z hastanesi var sirf goz 7stune devlet hastanesi benim erkek kardesimde oraya gidiyo butun yen8 aletler var orda.benim erkekkardedim cocuklugundan veri ozele gidiyodu verdigi damlalar kardesimin goz tansyunu cok yukseltmisti ve goz pinarlari kurumstu bey oglugoze gitmeye basladi cok sukur duzeldi.bence orayi bi dene cnm
cnm 182 den aliyo randevuyu dolu olsada sen surekli kontrol et arada iptal edenler oluyo gece 12 de yine bak ins olur cnmCanim bir sorar misin mhrs de full dolu randevu vermiyor belki nasıl randevu alındığına dair bilgi verir
maşallah Allah nazarlardan korusun 2. aya gore cok iyi benm kizm cok zayif dogdu ondan kiloya takintlyim.BiZde 2.ayimizi bir hafta gecmisti doktor kontrolune gittigimizde (kardesimin dugunu nedeniyle baska sehirdeydik donunce gittik doktora) 4840 gr 58cm di
Benim kizda 2480 dogmustu 49cmdi.sen buun 3.ay kontrolune gidicektin degil mi nasil boy kilo bu ay ne ciktimaşallah Allah nazarlardan korusun 2. aya gore cok iyi benm kizm cok zayif dogdu ondan kiloya takintlyim.opera masallah yavruna delikanli olms.cok sukur bu gunlerimize gecen yil bu zamnlar tedavi gormeye yeni badlamstk simdi evlatlarimz kucagimzda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?