Harika haber :) hayirli olsun canimKızlarrrrrr oğlumuz oluyorrrrr, Ali'miz oluyorrrrr!
Teşekkürler canımHarika haber :) hayirli olsun canim
Bende 10 haftaligim tup bebek doktorum banada 3 ay kullandiktan sonra birakabilirsin dedi.suan tup bebek doktoruna gitmiyorum.gunde 4 estrofem 1 coraspin 1 tanede progestan igne kullaniyorum.3 ayim dolunca birakicam.boyle soyleyince korktumCanm bana tüp doktorum bırak demişti birden kestim ben 1 gün sonra kanamam oldu yanj bugün bence doktorun doğru soylemis bugün gittiğim acil deki doktor birden bırakılamaz dedi ondan gelmiş olabilr dedi Ben günde 3 kez progestan kullanıyorum önce 2 ye sonra 1 e indircekmisim sonra da 2 günde 1 gibi sonra birakcakmisim yani sorun bizim doktordaymis :)))
maaşallah ikinci oğluşumuz da belli oldu bakalım kızlar mı erkekler mi bastıracak:) Rabbim kucaklarımızı da doldursun inşallah hayırlı olsun canım...Kızlarrrrrr oğlumuz oluyorrrrr, Ali'miz oluyorrrrr!
Sağol canm inş öyle olur hep umutla bu günlere geldik allahın izni ile hersey yoluna girecek biliyorum desteğin için teşekkür ederim canm benm :) sizlerin sayesinde hep yüzüm güldü allah razı olsun hepinizden hep destek oldunuz bana...esilaecrin canim dikkat et kendine.. cok üzülme ama olur mu?? Uzme bebişi de.. olur boyle seyler.. cok şükür ilaçlar vs var.. hem bak kipir kipirmis.. sıkı sıkı tutunur o.. kaygi etme
Canm sen aklına kötü birsey getirme herkeste olcak diye bir şey yok zaten kesin sebep o da demedi bi varsayım yani çünkü plasenta da kan göremedi bu sebeple olabilir dedi inş sorun olmaz ama sen hem iğne hem progestan kullanıyorsun gebe takibini yapan doktora bi danis istersen canını sıkmaBende 10 haftaligim tup bebek doktorum banada 3 ay kullandiktan sonra birakabilirsin dedi.suan tup bebek doktoruna gitmiyorum.gunde 4 estrofem 1 coraspin 1 tanede progestan igne kullaniyorum.3 ayim dolunca birakicam.boyle soyleyince korktum
Sağol canım, oynatırız tabii tüp kardeşleri, neden olmasın:)
Bende 10 haftaligim tup bebek doktorum banada 3 ay kullandiktan sonra birakabilirsin dedi.suan tup bebek doktoruna gitmiyorum.gunde 4 estrofem 1 coraspin 1 tanede progestan igne kullaniyorum.3 ayim dolunca birakicam.boyle soyleyince korktum
Sağol canm inş öyle olur hep umutla bu günlere geldik allahın izni ile hersey yoluna girecek biliyorum desteğin için teşekkür ederim canm benm :) sizlerin sayesinde hep yüzüm güldü allah razı olsun hepinizden hep destek oldunuz bana...
Ay canim uzulme telaşa verdim diye.progestan olarak bazen igne bazen jel kullaniyorum.jel surekli kullaninca rahatsizlik veriyo 2 3 gundem snra igneye geciyorum.sonra igne tabi morarma yapio ozamanda jele geciyorum boyle boyle idare ediyorum.3 aya 2 hafta falan kaldi hayirlisiyla aslinda ilaclari birakacagim gunu iple cekiyorum.normal gebelik takibi yapan doktorum agizdan al istersen dedi ama 3 ay dolmadan ona guvenemedim.3 ay bitene kadar boylr idare ediyim dedm snrasinda insallah bir aksilik cikmaz kullanmama gerek kalmazCanm sen aklına kötü birsey getirme herkeste olcak diye bir şey yok zaten kesin sebep o da demedi bi varsayım yani çünkü plasenta da kan göremedi bu sebeple olabilir dedi inş sorun olmaz ama sen hem iğne hem progestan kullanıyorsun gebe takibini yapan doktora bi danis istersen canını sıkmaüzüldüm simdi seni de telaşa verdiğim için...
Günaydın kızlaarr..
ay cinsiyetler birer birer belli oluyor ne güzel :)
gypsy84 bence senin de oğlun olacak
ya bana da öyle geliyodün küçük bişi gördük ama çok küçüktü yaa olabilir mi acaba? doktor erkeğe benziyor ama iki hafta sonra daha net söylerim dedi. Ama bence senin de oğlun olacak. sanırım bu topik gerçekten erkek anneleriyle dolup taşacak...
kızlar benimde akşam 5te randevum var,
hayırlısıyla sağ salim göreyimde yavrularımı sonra cinsiyetlerini soracağım doktora, bakalım görebilcek mi :)
amin cnm inşallah,hangi doktora gidiyorsun? acıbadem maşallah 12 haftalıkken söylüyor.. inşallah sağlıklı bebişlerini görür, cinsiyetleri de öğrenirsin canım
Sağol canım, sanki senin de oğlun olacak gibi geliyor bana:)cnm hayırlı uğurlu olsun oğlunbu sene erkek senesi sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?