Hadi ya şansa bak:) Acıbadem Maslak ta Prof. Cem bey var. Ona git bir de istersen. Arkadaşımın doktoruydu.oğlananası diye bir yer var izmirde menderes'e bağlı, oraya yerleşiriz ilerde :)
bu arada benim doktor bu hafta izinde ya,Lulinda nın doktorundan randevu alayım hem farklı bir göz görsün istedim, adam da bugünden itibaren izne çıkıyormuş..
elimi attıgım doktor kendini tatile atıyor yaaaa
Maslak ta Prof. Cem Batukan ve Prof. Mehmet Cihat Ünlübana bir doktor ismi verin ya cumaya gideyim şöyle bir görüneyim..
amerikan hastanesi olur, maslak acıbadem olur, memorialin dibinde oturuyorum ama sevmiyorum orayı fakat ben kefilim dediğiniz doktor varsa orası da olur hahaha :)
Maslak ta Prof. Cem Batukan ve Prof. Mehmet Cihat Ünlü
Mehmet bey benim laporoskopimi yapanlardan biri Melih Bey'le birlikte. Cem bey de bir Arkadaşımın doktoruydu. Doğumu onunla yapmıştı. Çok memnundu.
Sor bakalım, zaten sigortan ödüyor senin gerçi.Cem Beyi ben de duymuştum ama çok yoğunmuş bir de acıbademin prof ücreti ne kadar acaba? en iyisi ben bir arayayım :)
oğlananası diye bir yer var izmirde menderes'e bağlı, oraya yerleşiriz ilerde :)
bu arada benim doktor bu hafta izinde ya,Lulinda nın doktorundan randevu alayım hem farklı bir göz görsün istedim, adam da bugünden itibaren izne çıkıyormuş..
elimi attıgım doktor kendini tatile atıyor yaaaa
Sor bakalım, zaten sigortan ödüyor senin gerçi.
Sen bu Cumartesi 12 Haftayı dolduruyorsun di mi? Gelecek misin yogaya? O da Maslak ta ya. Randevuyu da o güne alabilirsin gelirsen.
O zaman Etiler Cevdet Hekimoğlu var, o da iyidir. Uzman doktor.cem bey'in muayenesi 400 tl imiş, benim sigorta kapsamı harmony ile bitiyor biliyorsun artık cepten ödeme dönemi başladı
uzman doktor bana 212 tl'ye geliyormuş, yarı yarıya yani..
doktor yogaya başlayabilirsin derse bu hafta başlarım tabi, ismimi yazdırdım
bana bir doktor ismi verin ya cumaya gideyim şöyle bir görüneyim..
amerikan hastanesi olur, maslak acıbadem olur, memorialin dibinde oturuyorum ama sevmiyorum orayı fakat ben kefilim dediğiniz doktor varsa orası da olur hahaha :)
O zaman Etiler Cevdet Hekimoğlu var, o da iyidir. Uzman doktor.
cnm ben bilmiyorum ama figen taşeri methede methede bitiremiyor arkadaşım. Memorialda. doğumu da orda yaptı zaten kendisi. komşuya kahveye gider gibi gidersin işte. oooh mis..
Sor bakalım, zaten sigortan ödüyor senin gerçi.
Sen bu Cumartesi 12 Haftayı dolduruyorsun di mi? Gelecek misin yogaya? O da Maslak ta ya. Randevuyu da o güne alabilirsin gelirsen.
Cumartesi günü Maslak ta. Saat 15.00'te ve ücretsiz. Ama arayıp adını yazdırman gerekiyor. Bir de Fulya da var. 12.00 de ama orda yer yok. Yedeğe yazıyorlar.canım yoga hangi günler saat kaçta acıbademde? bir de ücretsiz mi?
canım yoga hangi günler saat kaçta acıbademde? bir de ücretsiz mi?
Hadi bakalım, inşallah söyler cinsiyeti. Gitmeden önce bir parça çikolata ye. Kıpırdasın biraz:)vatana millete hayırlı olsun figen hanımdan cuma saat 16:00'ya randevu aldım
zar zor buldum onu da..
görüşlerimi paylaşırım
Hadi bakalım, inşallah söyler cinsiyeti. Gitmeden önce bir parça çikolata ye. Kıpırdasın biraz:)
Muhtemelen görünmez o zaman ama ense kalınlığına falan bakar. Için rahatlar. Benim bundan sonrakiler randevular artık 1 ay sonra. Ama ben Harmony sonucu bahanesiyle giderim haftaya12+0 olacak o gün, iki gün önden gidiyor gerçi ama sanmam söyleyecegini..
ben sağlıklı oldugunu göreyim yeter, 3 hafta habersiz dayanılmıyormuş yaaa
Merhaba, hoşgeldin ve sağlıkla, hayırla olsun hamileliğin. Aşağı yukarı herkeste olan birşey kasık ağrıları. Kese büyümesinden dolayı. Hiç endişenlenme yani, herşey yolunda.Merhaba arkadaşlar öncelikle Allah hepimizin yavrusunu sağsağlim kucağımıza alıp yetiştirmeyi nasip etsin size bi sorum olacaktı çok çok hafif kasık ağrılarım oluyo doktoruma sordum normal dedi böyle birşey yaşayan var mı aranızda zor elde edilince insan en ufak ağrıda korkuyo
Hoşbuldum cnm tşk ederim içimi rahatlattın Allah razı olsunMerhaba, hoşgeldin ve sağlıkla, hayırla olsun hamileliğin. Aşağı yukarı herkeste olan birşey kasık ağrıları. Kese büyümesinden dolayı. Hiç endişenlenme yani, herşey yolunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?