2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Hadi ya şansa bak:) Acıbadem Maslak ta Prof. Cem bey var. Ona git bir de istersen. Arkadaşımın doktoruydu.

Maslak ta Prof. Cem Batukan ve Prof. Mehmet Cihat Ünlü
Mehmet bey benim laporoskopimi yapanlardan biri Melih Bey'le birlikte. Cem bey de bir Arkadaşımın doktoruydu. Doğumu onunla yapmıştı. Çok memnundu.

Maslak ta Prof. Cem Batukan ve Prof. Mehmet Cihat Ünlü
Mehmet bey benim laporoskopimi yapanlardan biri Melih Bey'le birlikte. Cem bey de bir Arkadaşımın doktoruydu. Doğumu onunla yapmıştı. Çok memnundu.

Cem Beyi ben de duymuştum ama çok yoğunmuş bir de acıbademin prof ücreti ne kadar acaba? en iyisi ben bir arayayım :)

Cem Beyi ben de duymuştum ama çok yoğunmuş bir de acıbademin prof ücreti ne kadar acaba? en iyisi ben bir arayayım :)
Sor bakalım, zaten sigortan ödüyor senin gerçi.
Sen bu Cumartesi 12 Haftayı dolduruyorsun di mi? Gelecek misin yogaya? O da Maslak ta ya. Randevuyu da o güne alabilirsin gelirsen.

sanırım istanbuldaki doktorlar seni tanıdı. duyan kaçıyo mu ne

Sen bu Cumartesi 12 Haftayı dolduruyorsun di mi? Gelecek misin yogaya? O da Maslak ta ya. Randevuyu da o güne alabilirsin gelirsen.

cem bey'in muayenesi 400 tl imiş, benim sigorta kapsamı harmony ile bitiyor biliyorsun artık cepten ödeme dönemi başladı
uzman doktor bana 212 tl'ye geliyormuş, yarı yarıya yani..
doktor yogaya başlayabilirsin derse bu hafta başlarım tabi, ismimi yazdırdım

O zaman Etiler Cevdet Hekimoğlu var, o da iyidir. Uzman doktor.

cnm ben bilmiyorum ama figen taşeri methede methede bitiremiyor arkadaşım. Memorialda. doğumu da orda yaptı zaten kendisi. komşuya kahveye gider gibi gidersin işte. oooh mis..

O zaman Etiler Cevdet Hekimoğlu var, o da iyidir. Uzman doktor.

valla gebelik danışma merkezi gibisin yaaa, her türlü soru ve sorunda cevabı sende buluyorum

cnm ben bilmiyorum ama figen taşeri methede methede bitiremiyor arkadaşım. Memorialda. doğumu da orda yaptı zaten kendisi. komşuya kahveye gider gibi gidersin işte. oooh mis..

memorial olursa zaten genelde pijamamla falan gidiyorum, iğne zamanı her akşam eşofmanla, sütyensiz falan gidiyordum beni fazla laubali buluyor olabilirler

canım yoga hangi günler saat kaçta acıbademde? bir de ücretsiz mi?

Cumartesi günü Maslak ta. Saat 15.00'te ve ücretsiz. Ama arayıp adını yazdırman gerekiyor. Bir de Fulya da var. 12.00 de ama orda yer yok. Yedeğe yazıyorlar.

cumartesleri saat 15:00'de. ücretsiz ama önceden arayıp ismini yazdırıyorsun
bu arada figen taşerle ilgili açılan topiği okudum da nerdeyse kadında doğurmaya karar vericem yani :)
nasılsa bir kereliğine gidiyorum ona gideyim bari, iki dakka gider gelirim :)
15 gün içinde kontrole de gider sonra kendi doktoruma devam ederim, acıbademlerde tutturmadım bir türlü

12+0 olacak o gün, iki gün önden gidiyor gerçi ama sanmam söyleyecegini..
ben sağlıklı oldugunu göreyim yeter, 3 hafta habersiz dayanılmıyormuş yaaa
Muhtemelen görünmez o zaman ama ense kalınlığına falan bakar. Için rahatlar. Benim bundan sonrakiler randevular artık 1 ay sonra. Ama ben Harmony sonucu bahanesiyle giderim haftaya

Merhaba arkadaşlar öncelikle Allah hepimizin yavrusunu sağsağlim kucağımıza alıp yetiştirmeyi nasip etsin size bi sorum olacaktı çok çok hafif kasık ağrılarım oluyo doktoruma sordum normal dedi böyle birşey yaşayan var mı aranızda zor elde edilince insan en ufak ağrıda korkuyo

Merhaba, hoşgeldin ve sağlıkla, hayırla olsun hamileliğin. Aşağı yukarı herkeste olan birşey kasık ağrıları. Kese büyümesinden dolayı. Hiç endişenlenme yani, herşey yolunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…