2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

vatana millete hayırlı olsun figen hanımdan cuma saat 16:00'ya randevu aldım
zar zor buldum onu da..

görüşlerimi paylaşırım

hadi bakalım hayırlısı. figen hanımı tanıyınca kendi doktorunu satma sora? beni arkadaşım binbir ısrarla figen hanıma göndermeye çalıştı ama kendisi sezeryan yaptığı için normal doğum yanlısı bir doktor aradım. bi de memorial niyeyse bana da soğuk geliyor. otoparkında bile içim sıkılıyo. gerçi sanki otoparkta mı doğurcam bana neyse...

Cumartesi günü Maslak ta. Saat 15.00'te ve ücretsiz. Ama arayıp adını yazdırman gerekiyor. Bir de Fulya da var. 12.00 de ama orda yer yok. Yedeğe yazıyorlar.

ya ben maslak için düşündüm ama uymaz bana. iki haftada bir cumartesi de çalışıyorum. iki haftad abir yapılan yoganın da faydası ne kadar olur... yeniköyde bi pilates salonu buldum. haftada iki akşam belki hamile pilatesine giderim. acıbademde de doğuma hazırlık kursuna artık kısmet

Normal dogum yanlisi yazmis herkes, ikizleri bile normal dogurtuyormus
otoparki dert etme, biz memorialin arkasindaki sitede oturuyoruz bizim otoparkin bariyerini acarim ben sana
Benim kadin jinekolog fobim var aslinda, disci ve jinekolog erkek olunca guven veriyor bana.

Ben hala adet olmam gereken günlerde sivilceleniyorum:)
Bendede bu aralar sivilceler çogaldı hiç çıkmazdı birde ben hiç adet sancısı nedir bilmem çok şükür mide bulantımda yok ilk başlarda cok olmuştu transverden sonra geçti çok şükür

ben de niyeyse erkek doktordan çekiniyorum yaa. halbuki herkes erkek doktorların daha nazik ve daha güven verici olduğunu söylüyo. hsg çektirirken doktor erkek diye kıpkırmızı olmuştum hiç unutamıyorum:)

bu arada ben de ebru saraça randevu aldım cuma gününe. aynı hafta ikinci kez görücem kuzuyu çok şükür. zaten heralde 2 hafta sonra son kez gidicem tüp doktoruma ve o zaman konuşucam artık gebelik takibini başka yerde yaptırmak istediğimi. çok zor olucak ondan ayrılmak sanırım üç denemeden sonra aramızda duygusal bi bağ oluştu...

Sen ebru saracla dogumu nerede yapacagini falan netlestirdin mi? Icine sindi mi?
tupcu konusunda haklisin ama o misyonunu tamamladi artik, tesekkur edip vedalasmakta gec bile kaldin bence

opera 400 tl muayeneye verecegine 200 tl en fazla uçak parasi ver gidiş dönüş bodruma.. 80 tl ye ben acibademi ayarlarim sana.. hem bebişlere bakariz hem hafta sonu yer içer gezer, gobek tapışlarız.. nasil fikir ama??? On Numara beş yıldız..

ay cok güldüm valla haklısın
reddedilemeyecek kadar cazip bir teklif olmuş bu
ben de memoriale gelenlere otopark bariyeri açarım diye hava yapıyorum

Sen ebru saracla dogumu nerede yapacagini falan netlestirdin mi? Icine sindi mi?
tupcu konusunda haklisin ama o misyonunu tamamladi artik, tesekkur edip vedalasmakta gec bile kaldin bence

valla doğum için acıbadem maslak düşünüyorum. ebru hanımın zaten anlaşması varmış bir çok özel hastaneyle. ben bana yakın olduğu için bi de 60 gün boyunca progestan iğnelerimi yaptırarak güçlü bir bağ kurduğum için acıbadem maslak düşündüm. hayırlısı tabi... bi ebe bulup evde rahat rahat doğursam mı diye de düşünmüyo değilim. o kadar para da cepte kalır

Avrupada oyle zaten.. bolgcuanne diye bir site var dun orda okudum, kadin danimarkada yasiyor, ikinci bebegiymis bu, ilk muayene 12. Haftada onu da ebe yapiyor. Yani ben muayenelerin arasi 3 hafta oldu diye araya baska doktoru yana yakila ararken onu okuyunca kal geldi..
senin sigorta dogumun ne kadarini karsiliyordu? Sanki hic karsilamiyor gibi kalmis aklimda.

yok 5000 tl sigorta karşılıyor. epiduralsiz normal doğum 4650 tl'ymiş zaten. sezeryan 9000 tl. üstünü biz vericez bi de doktor ücreti. onu da cuma gittiğimde asistanına sorucam.

ben de özeniyorum o avrupadaki videoları izleyince de ben istesem kocam hayatta istemez. bi de bu kadar zor bulmuşken... neyse parası vericez artık

60 gün boyunca progestan iğne yaptırdın demek.bende yaptırıyorum ama kalçamı dinlendirmek için bazen jel kullanıyorum.ondan rahatsız olunca yine iğneye dönüyorum :). Geçen hafta iğneye alıştım heralde derken artık çok acımıo derken son yaptırdığım 3 iğnenin yerleri mosmor içim acıdı valla görünce.bugün iğneye ara verip birkaç gün yine jel kullancam.

yaa sorma ben hiç özenmiyorum normal doğuma
haftasonu eşime dedim doğum girersin diye, onu kan tutuyor, evlenmekten vazgeciyordu nerdeyse testler için kan vermemek için. ben de bildiğim için fazla üstelemedim, ablama dedim sen girersin diye, kusura bakma ben ya kusarım ya bayılırım orda, ben de giremem dedi. yapayalnız hissettim kendimi bir anda

üzülme kuzum olmadı beraber yanyana gireriz ben de eşimin girmesini bi istiyorum bi istemiyorum. adam beni o vaziyette görünce benden soğumasın sonra

sorma yaa benim kalçalar artık hissizleşmişti. ilkten ağrıyordu iğne yerleri sonra o bile kalmadı valla. bi kaç sefer morardı, o da sanırım yapana bağlı, o da üç beş güne geçti. acıbademdeki kızlar bile artık para almamaya başlamışlardı. herkesle hoşbeş... doğuma giderken kırmızı halı bekliyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…