Bizimki pek meraklı. Ama hayatta masanın karşısında durdurtmak. Yanımda dursun, birşey görmesin. Arada bağırıp çağırabileyim ona hahaha:)))yaa sorma ben hiç özenmiyorum normal doğuma
haftasonu eşime dedim doğum girersin diye, onu kan tutuyor, evlenmekten vazgeciyordu nerdeyse testler için kan vermemek için. ben de bildiğim için fazla üstelemedim, ablama dedim sen girersin diye, kusura bakma ben ya kusarım ya bayılırım orda, ben de giremem dedi. yapayalnız hissettim kendimi bir anda
hahaha bencede hakkın.o iğneye 60 gün arka arkaya dayanmak her yiğidin harcı değil.bazı şeylere mecbur diyip sonunu düşünerek katlanıyoruz.iğnenin sonradan acısına yine katlanıyodum ama morlukları görünce içim kötü oldu yapcak yer kalmadı die düşündüm.normalde fitil kullanıyodum kaşınma sorunu olunca iğneye döndüm.en son tüp bebek doktoruma gittiğimde iğne kullanıyorum dedim bana acıyan gözlerle baktı.yapma kullanma jel kullan dedi :) morarır beze olur sertleşir dedi.ozamn dedim biraz jel biraz iğne tamam öle yap dedi.şimdi morlukları görünce birkaç gün crinone jel yapıyım.snra o kaşıntı yapıcak rahatsız edicek yine biraz iğne yaptırırım.10 haftalığım şuan.sanırım 2 haftam kaldı ilaçlarla vedalaşmama.sorma yaa benim kalçalar artık hissizleşmişti. ilkten ağrıyordu iğne yerleri sonra o bile kalmadı valla. bi kaç sefer morardı, o da sanırım yapana bağlı, o da üç beş güne geçti. acıbademdeki kızlar bile artık para almamaya başlamışlardı. herkesle hoşbeş... doğuma giderken kırmızı halı bekliyorum artık
Bizimki pek meraklı. Ama hayatta masanın karşısında durdurtmak. Yanımda dursun, birşey görmesin. Arada bağırıp çağırabileyim ona hahaha:)))
hahaha bencede hakkın.o iğneye 60 gün arka arkaya dayanmak her yiğidin harcı değil.bazı şeylere mecbur diyip sonunu düşünerek katlanıyoruz.iğnenin sonradan acısına yine katlanıyodum ama morlukları görünce içim kötü oldu yapcak yer kalmadı die düşündüm.normalde fitil kullanıyodum kaşınma sorunu olunca iğneye döndüm.en son tüp bebek doktoruma gittiğimde iğne kullanıyorum dedim bana acıyan gözlerle baktı.yapma kullanma jel kullan dedi :) morarır beze olur sertleşir dedi.ozamn dedim biraz jel biraz iğne tamam öle yap dedi.şimdi morlukları görünce birkaç gün crinone jel yapıyım.snra o kaşıntı yapıcak rahatsız edicek yine biraz iğne yaptırırım.10 haftalığım şuan.sanırım 2 haftam kaldı ilaçlarla vedalaşmama.
tüp bebeği bnde bursa acıbademde yaptırdım doğumuda orda yapmak isterdm ama özel sigortam falan olmadığı için zor :) bide bursayada uzağız.beni tüp bebek doktoruna yönlendiren doktoruma devam ediyorum şimdi.
ya bende fitilde jelde kaşıntı yapıyor.Normalde de zaten kaşıntı sorunum oluyodu.Bunlarda iyice hassaslaştırdı.Bende hep değiştiriyorum çamaşırı ekstra hijnene dikkat ettim ama olmadı yani :) kaşıntı devam etti.8.kutu da iyimiş vallaBen crinone jelin 8. Kutuyu bitiriyorum, gunde iki kez kullaniyorum,hic kasinti falan olmadi. Her gun dus alip camasir degistirip, gun icinde de gunluk ped degistiriyorum, orasi hic nemli kalmiyor. Banyoda da intimate yikama jelleri ile sabunluyorum.
ya bende fitilde jelde kaşıntı yapıyor.Normalde de zaten kaşıntı sorunum oluyodu.Bunlarda iyice hassaslaştırdı.Bende hep değiştiriyorum çamaşırı ekstra hijnene dikkat ettim ama olmadı yani :) kaşıntı devam etti.bide geri falan geliyo ya orda birikiyo çok rahatsız edio beni.8.kutu da iyimiş valla.
ay evet canım inşallah ilacı kestiğim günde gelicek sabırla beklemeye ve kullanmaya devam :) ay ama sen iyi dayanmışsın hem iğne hem jel ben kendimi şanslı gördüm şimdi en azndan değişimli kullanıyorum:)sen en azından ya iğne ya jel kullanıyosun ben 60 gün ikisini birden kullandım:) 10. haftada iğneyi, 12. haftada jeli kesti. benimki biraz vicdansız :) neyse sonuca her türlü değer. biraz daha sabır...
O tarafa doktor da almaz heralde.. Ay normal dogumda gorurse zaten adam cinsellikten sogur
ya tam olarak bundan dolayı içeri alsam mı almasam mı kararsızım. bundan sonraki hayatımda rahibe hayatı yaşamak istemiyorum. zaten aylardır pek farkım yok
Gel şekerim gel, etmez miyiz hiç. Hosgeldinnnnn:)))Herkese merhabalar, Aranıza yeni katıldım. Tüp bebek değil benim bebeğim ama Eylül'de doğum yapacağım. Tüp bebeğe hazırlık yaparken bebeğim bizi uğraştırmadan gelmeye karar verdi. Beni de kabul eder misiniz?
mrb kızlar ben de ilk defa tüp bebek doktorundan başka bir doktora gittim ama sanki adamı aldatmış gibi hissettim:)napim hem bulantılar için hem de bebişimi merak ettim ben ne kadar kötü olsam da çok şükür bebiş iyi ikili test için kan da verdim yalnız gelişimi ilerden gidiyo bir on güne yakın dedi 25 ağustostaki doğuma 19 ağustos dedi tabi benim dengem bozuldu biraz ama bir de kusmalar için ilaç verdi eğer yine geçmezse yatış yaparız dedi. Ama gerçekten ilk defa bebeğimi böyle uzun uzun her yerini gördüm ya çok çok özel bir duyguymuş rabbim cümlemize de yaşatsın inş.
Herkese merhabalar, Aranıza yeni katıldım. Tüp bebek değil benim bebeğim ama Eylül'de doğum yapacağım. Tüp bebeğe hazırlık yaparken bebeğim bizi uğraştırmadan gelmeye karar verdi. Beni de kabul eder misiniz?
Ikisi de kısa isim ikisini de koyun..Cinsiyet şükür belli oldu şimdide isim konusunda kocacikla anlasamadik o ela istiyor ben elif ne yapacaz bakalim..
Ikisi de kısa isim ikisini de koyun..
Elif ela olursa ulama oluyo.. ela elif daha hoş.. pek dikkat ederim şahsen..elif ela ikisi birde güzel gelmedi bakalim ne yapacaz
2 kız- 2 erkek eşitlendiler desene:)Cinsiyet şükür belli oldu şimdide isim konusunda kocacikla anlasamadik o ela istiyor ben elif ne yapacaz bakalim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?