2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Bizimki pek meraklı. Ama hayatta masanın karşısında durdurtmak. Yanımda dursun, birşey görmesin. Arada bağırıp çağırabileyim ona hahaha:)))

hahaha bencede hakkın.o iğneye 60 gün arka arkaya dayanmak her yiğidin harcı değil.bazı şeylere mecbur diyip sonunu düşünerek katlanıyoruz.iğnenin sonradan acısına yine katlanıyodum ama morlukları görünce içim kötü oldu yapcak yer kalmadı die düşündüm.normalde fitil kullanıyodum kaşınma sorunu olunca iğneye döndüm.en son tüp bebek doktoruma gittiğimde iğne kullanıyorum dedim bana acıyan gözlerle baktı.yapma kullanma jel kullan dedi :) morarır beze olur sertleşir dedi.ozamn dedim biraz jel biraz iğne tamam öle yap dedi.şimdi morlukları görünce birkaç gün crinone jel yapıyım.snra o kaşıntı yapıcak rahatsız edicek yine biraz iğne yaptırırım.10 haftalığım şuan.sanırım 2 haftam kaldı ilaçlarla vedalaşmama.
tüp bebeği bnde bursa acıbademde yaptırdım doğumuda orda yapmak isterdm ama özel sigortam falan olmadığı için zor :) bide bursayada uzağız.beni tüp bebek doktoruna yönlendiren doktoruma devam ediyorum şimdi.

Ben crinone jelin 8. Kutuyu bitiriyorum, gunde iki kez kullaniyorum,hic kasinti falan olmadi. Her gun dus alip camasir degistirip, gun icinde de gunluk ped degistiriyorum, orasi hic nemli kalmiyor. Banyoda da intimate yikama jelleri ile sabunluyorum.

sen en azından ya iğne ya jel kullanıyosun ben 60 gün ikisini birden kullandım:) 10. haftada iğneyi, 12. haftada jeli kesti. benimki biraz vicdansız :) neyse sonuca her türlü değer. biraz daha sabır...

Ben crinone jelin 8. Kutuyu bitiriyorum, gunde iki kez kullaniyorum,hic kasinti falan olmadi. Her gun dus alip camasir degistirip, gun icinde de gunluk ped degistiriyorum, orasi hic nemli kalmiyor. Banyoda da intimate yikama jelleri ile sabunluyorum.
ya bende fitilde jelde kaşıntı yapıyor.Normalde de zaten kaşıntı sorunum oluyodu.Bunlarda iyice hassaslaştırdı.Bende hep değiştiriyorum çamaşırı ekstra hijnene dikkat ettim ama olmadı yani :) kaşıntı devam etti.8.kutu da iyimiş valla

sen en azından ya iğne ya jel kullanıyosun ben 60 gün ikisini birden kullandım:) 10. haftada iğneyi, 12. haftada jeli kesti. benimki biraz vicdansız :) neyse sonuca her türlü değer. biraz daha sabır...
ay evet canım inşallah ilacı kestiğim günde gelicek sabırla beklemeye ve kullanmaya devam :) ay ama sen iyi dayanmışsın hem iğne hem jel ben kendimi şanslı gördüm şimdi en azndan değişimli kullanıyorum:)

ya tam olarak bundan dolayı içeri alsam mı almasam mı kararsızım. bundan sonraki hayatımda rahibe hayatı yaşamak istemiyorum. zaten aylardır pek farkım yok

Yhu filmlerde goruyoruz ya basucunda durup elini tutuyo.. obur tarafa niye alsin adam basinda urkek bi kocayi doktor da istemez
Ilaci birakmistin sen iliski yasagi bitmedi mi? Biz doktor yasak kalkti dicek diye korkuyoruz, ne heves kaldi ne bisey

mrb kızlar ben de ilk defa tüp bebek doktorundan başka bir doktora gittim ama sanki adamı aldatmış gibi hissettim:)napim hem bulantılar için hem de bebişimi merak ettim ben ne kadar kötü olsam da çok şükür bebiş iyi ikili test için kan da verdim yalnız gelişimi ilerden gidiyo bir on güne yakın dedi 25 ağustostaki doğuma 19 ağustos dedi tabi benim dengem bozuldu biraz ama bir de kusmalar için ilaç verdi eğer yine geçmezse yatış yaparız dedi. Ama gerçekten ilk defa bebeğimi böyle uzun uzun her yerini gördüm ya çok çok özel bir duyguymuş rabbim cümlemize de yaşatsın inş.

Ablama da hep 1 hafta 10 gun onde dediler, gunu bile gevti de sezeryanla aldilar en sonunda, takilma ona..bebisin iyi olmasina sevindim

ne kadar sansli oldugunu ozellikle gecmis sayfalari okursan anlarsin sekerim yabancilik cekmemek icin igne, jel, tupcu gibi kelimeleri serpistir yazilarina olsun bu is

Cinsiyet şükür belli oldu şimdide isim konusunda kocacikla anlasamadik o ela istiyor ben elif ne yapacaz bakalim..

Cinsiyet şükür belli oldu şimdide isim konusunda kocacikla anlasamadik o ela istiyor ben elif ne yapacaz bakalim..
2 kız- 2 erkek eşitlendiler desene:)
Ben iki isimliyim ve evlenince 2 soyadlı oldum. Hiç tavsiye etmem iki isim. Çok zor kullanması. Her banka aramasında falan hangi adınızla hitap edelim derler. Yazması, kutu doldurması ayrı dert.
Ela çok güzel bir isim. Ben de düşünüyordum kız olsaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…