- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.462
- 448
Bu rahim dikme olayına kimi.doktor sıcak bakmıyo kimi şart diyo sen daha önce rahim agzı yetmezliği yasadın mı bu kadar erken bakıldıSlm kızlar şimdi dr geldim ikili testimiz çok güzel çıktı maşallah ama eve gelince kahverengi akıntım oldu korktum cumartesi günü de rahim ağzı için gidice tüp bebek dr rahimi dikelim diyor hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun bebekleriniz ve sizler allaha emanet olun
Sagol canim Allah razi olsun aminnmGeçmiş olsun canım bir sıkıntı olmadığına çok sevindim Allah cumlemizin bebeklerini kucaklarimiza almayi nasip etsin inşallah amin
Canım benim ilk başta çoğul gebelikti o yüzden sürekli ölçülüyor son ölçümde 2.8 çıktı 2.5altına düşerse kesinlikle dikeriz dedi dr risklerini de söyledi artık hakkımızda hayırlısıBu rahim dikme olayına kimi.doktor sıcak bakmıyo kimi şart diyo sen daha önce rahim agzı yetmezliği yasadın mı bu kadar erken bakıldı
Bu tüp bebek sayesinde daha neler öğreneceğiz canımRahim dikme islemini de ilk kez duyuyorum.. valla bu forum sayesinde amator bir jinekolog olmak uzereyiz
Anladım canım hala ikiz di mi bebekler...mecbursa tabi dikicek benim 3.8di 8.haftada ay sonunda ölçtürcem uzanıp dinlenirsen uzuyomuş denedin mi çalışıyo musun işin yoğun muCanım benim ilk başta çoğul gebelikti o yüzden sürekli ölçülüyor son ölçümde 2.8 çıktı 2.5altına düşerse kesinlikle dikeriz dedi dr risklerini de söyledi artık hakkımızda hayırlısı
Benim arkadasım malesef 16.haftada düşürdü evde rahim ağzı açılmış tüptü..şimdi Tekrar hamile ve dikilicek gerekirse bana da ikiz diye önlem için bakılıyo Allah korusunRahim dikme islemini de ilk kez duyuyorum.. valla bu forum sayesinde amator bir jinekolog olmak uzereyiz
Evet canm çıktım dün. Evdeyim şuan sürekli yatıyorum kanamam azaldı şükür ama.devam.ediyor az az... inş kuzum bnm le kalacak bu günüme şükürler olsun.Gumaydin arkdsm insAllah . Hastaneden ciktin dimi evde mi dinleniyorsun smdi?
Canm vala artık ben ufak bişey olsa pimpirikleniyorum hak verirsin bana bence doktoruna danis ama rahim büyüdüğü için de öyle yogun ağrılar olabilir tabi durulmayacak gibi değil inş kötü bişey yoktur tatlım allah hepimizin yardımcısı olsun...Sol kasikta yogun ağrı.. yurudukce ağrı artiyor.. eee ne dersiniz kizlar?? Panikleyelim mi paniklemeyelim mi??
Canm senn neden rahim agzin dikilecek benm rahmim yarım. Olduğu için bebeği bi süre sonra tasimayabilir diye doktor yapabiliriz demişti ama kesin demedi tabi riskleri varmış ama bunlar neler bu konuda bilgi sahibi isen bana bilgi verebilir misin ?Slm kızlar şimdi dr geldim ikili testimiz çok güzel çıktı maşallah ama eve gelince kahverengi akıntım oldu korktum cumartesi günü de rahim ağzı için gidice tüp bebek dr rahimi dikelim diyor hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun bebekleriniz ve sizler allaha emanet olun
Benim rahimim kapalıydı açıldı bu yüzden canım riskleri enfeksiyon oluşması ve rahimin kasılıp erken doģumu başlatmasıCanm senn neden rahim agzin dikilecek benm rahmim yarım. Olduğu için bebeği bi süre sonra tasimayabilir diye doktor yapabiliriz demişti ama kesin demedi tabi riskleri varmış ama bunlar neler bu konuda bilgi sahibi isen bana bilgi verebilir misin ?
Önce ikizdi sonra dörtüz oldular şimdide tek canım rabbim ona sağlık sıhhat versinAnladım canım hala ikiz di mi bebekler...mecbursa tabi dikicek benim 3.8di 8.haftada ay sonunda ölçtürcem uzanıp dinlenirsen uzuyomuş denedin mi çalışıyo musun işin yoğun mu
Önce ikizdi sonra dörtüz oldular şimdide tek canım rabbim ona sağlık sıhhat versin
Amin canm cumlemize :)Önce ikizdi sonra dörtüz oldular şimdide tek canım rabbim ona sağlık sıhhat versin
canım kızın olucakmış çok sevindim rabbim kucagınada almayı nasip etsin inşallah hayırlı bir evlat olsun inan çok sevindimkizlarr cok fena ishal salgini varmis bende yakalandim lavaboda yaşıyorum güçsüz kaldim iyice ama kizimi gördüm 11 cm olmus prensesim o iyi olsunda
çok geçmiş olsun.Kızlar bu gece 1:30 gibi oyle bir kanamam başladı ki , pamuk koyuyorum anında kıpkırmizi oluyordu , apar topar doktorumu arayıp hastaneye koştuk , bebeğim benimleydi ama yatım saatten fazla kanamam geldi bacaklarından aktı . Iğne yapıldı , serum veriliyor hala hastanedeyim bu gece nolur dua edin ... Tuvalete gittim bi ara o kadar buyuk bi parça düştü ki dedim gitti , Meger pohtiymis hayatımda oyle bir sey görmedim , cok korktum hala korkuyorum . Istirahat verdi doktor . Dualarınızı eksik etmeyin ..
ayy hadi hayırlı olsun canım.Harmony sonucum geldi. Çok şükür 0,0001 Düşük risk. Oh rahatladım artık. 10 gündür uyku yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?