2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Bu rahim dikme olayına kimi.doktor sıcak bakmıyo kimi şart diyo sen daha önce rahim agzı yetmezliği yasadın mı bu kadar erken bakıldı

Rahim dikme islemini de ilk kez duyuyorum.. valla bu forum sayesinde amator bir jinekolog olmak uzereyiz

Bu rahim dikme olayına kimi.doktor sıcak bakmıyo kimi şart diyo sen daha önce rahim agzı yetmezliği yasadın mı bu kadar erken bakıldı
Canım benim ilk başta çoğul gebelikti o yüzden sürekli ölçülüyor son ölçümde 2.8 çıktı 2.5altına düşerse kesinlikle dikeriz dedi dr risklerini de söyledi artık hakkımızda hayırlısı

Anladım canım hala ikiz di mi bebekler...mecbursa tabi dikicek benim 3.8di 8.haftada ay sonunda ölçtürcem uzanıp dinlenirsen uzuyomuş denedin mi çalışıyo musun işin yoğun mu

Kızlar bi sorum olacak,tüpler tamamen kapaliysa dış gebelik olur mu,sonuçta dış gebelikte embriyo tüplere yerleşiyor

Sol kasikta yogun ağrı.. yurudukce ağrı artiyor.. eee ne dersiniz kizlar?? Panikleyelim mi paniklemeyelim mi??
Canm vala artık ben ufak bişey olsa pimpirikleniyorum hak verirsin bana bence doktoruna danis ama rahim büyüdüğü için de öyle yogun ağrılar olabilir tabi durulmayacak gibi değil inş kötü bişey yoktur tatlım allah hepimizin yardımcısı olsun...

Canm senn neden rahim agzin dikilecek benm rahmim yarım. Olduğu için bebeği bi süre sonra tasimayabilir diye doktor yapabiliriz demişti ama kesin demedi tabi riskleri varmış ama bunlar neler bu konuda bilgi sahibi isen bana bilgi verebilir misin ?

Benim rahimim kapalıydı açıldı bu yüzden canım riskleri enfeksiyon oluşması ve rahimin kasılıp erken doģumu başlatması

Anladım canım hala ikiz di mi bebekler...mecbursa tabi dikicek benim 3.8di 8.haftada ay sonunda ölçtürcem uzanıp dinlenirsen uzuyomuş denedin mi çalışıyo musun işin yoğun mu
Önce ikizdi sonra dörtüz oldular şimdide tek canım rabbim ona sağlık sıhhat versin

canım kızın olucakmış maşallah çok sevindim adına rabbim kucagınada almayı nasip etsin hayırlı evlat eylesin sana

kizlarr cok fena ishal salgini varmis bende yakalandim lavaboda yaşıyorum güçsüz kaldim iyice ama kizimi gördüm 11 cm olmus prensesim o iyi olsunda
canım kızın olucakmış çok sevindim rabbim kucagınada almayı nasip etsin inşallah hayırlı bir evlat olsun inan çok sevindim

Kızlar bu gece 1:30 gibi oyle bir kanamam başladı ki , pamuk koyuyorum anında kıpkırmizi oluyordu , apar topar doktorumu arayıp hastaneye koştuk , bebeğim benimleydi ama yatım saatten fazla kanamam geldi bacaklarından aktı . Iğne yapıldı , serum veriliyor hala hastanedeyim bu gece nolur dua edin ... Tuvalete gittim bi ara o kadar buyuk bi parça düştü ki dedim gitti , Meger pohtiymis hayatımda oyle bir sey görmedim , cok korktum hala korkuyorum . Istirahat verdi doktor . Dualarınızı eksik etmeyin ..

çok geçmiş olsun.
Allah yardımcın olsun.inşlallah en kısa zamnda kesilir canım.
peki neden olmuş olabilir doktor bişey dedi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…