Bi kac gündür cok hareket ettim çalıştım yoruldum epey , sanırım o yüzden dinleneceksin dedi . Hic bu kadar korktuğumu hatırlamıyorum . Rabbim kimseye yaşatmasın ınsallahçok geçmiş olsun.
Allah yardımcın olsun.inşlallah en kısa zamnda kesilir canım.
peki neden olmuş olabilir doktor bişey dedi mi
ah canım bende 13 haftanın içindeyim.tahmin edebiliyorum.Bi kac gündür cok hareket ettim çalıştım yoruldum epey , sanırım o yüzden dinleneceksin dedi . Hic bu kadar korktuğumu hatırlamıyorum . Rabbim kimseye yaşatmasın ınsallah
amin İnşallaj . Cok teşekkürler :)ah canım bende 13 haftanın içindeyim.tahmin edebiliyorum.
inşallah dinlenince geçer burda da okuyoruz.böyle kanaması olup dinlenince geçenleri.
en azından doktora gitmişsin canım geç kalmadan.
yarın güzel haberler verirsin inşallah.:))
Kızlar bu gece 1:30 gibi oyle bir kanamam başladı ki , pamuk koyuyorum anında kıpkırmizi oluyordu , apar topar doktorumu arayıp hastaneye koştuk , bebeğim benimleydi ama yatım saatten fazla kanamam geldi bacaklarından aktı . Iğne yapıldı , serum veriliyor hala hastanedeyim bu gece nolur dua edin ... Tuvalete gittim bi ara o kadar buyuk bi parça düştü ki dedim gitti , Meger pohtiymis hayatımda oyle bir sey görmedim , cok korktum hala korkuyorum . Istirahat verdi doktor . Dualarınızı eksik etmeyin ..
Evet cok korktum düştü diye , hala orda ve kalbi atıyor deyince cok mutlu oldum ama cok az da olsa 1-2 damla kanama geliyor . Çalışıyorum ben ve son 3 gündür tempo yogundu haftasonu misafir vardı . Halbuki ne zorluklara sahip olduk degil mı bebislerimize ... Artık dinlenicem ınsallah hersey yolunda gider hayırlısıyla hepimiz icin .cok cok gecmis olsun canim
ama lutfen kendinizi yormayin, bakin en ufak kanamada doktorlar istirahat veriyorlar, demekki bebislerimiz yorgunluga gelmiyor. Sabredelim surda 6 ay civari kaldi, birakin eviniz tozlu kalsin, agir kaldirmayin, uzuntu yapmayin lutfen..
hemen doktora gitmekle iyi yaomissin canim, nasil sevinmissindir bebisi gorunce
Cok cok geçmis olsun canim.. Rabbim beterinden saklasin inşallah.. pek nazli bizim bebişler...Evet cok korktum düştü diye , hala orda ve kalbi atıyor deyince cok mutlu oldum ama cok az da olsa 1-2 damla kanama geliyor . Çalışıyorum ben ve son 3 gündür tempo yogundu haftasonu misafir vardı . Halbuki ne zorluklara sahip olduk degil mı bebislerimize ... Artık dinlenicem ınsallah hersey yolunda gider hayırlısıyla hepimiz icin .
Evet cok korktum düştü diye , hala orda ve kalbi atıyor deyince cok mutlu oldum ama cok az da olsa 1-2 damla kanama geliyor . Çalışıyorum ben ve son 3 gündür tempo yogundu haftasonu misafir vardı . Halbuki ne zorluklara sahip olduk degil mı bebislerimize ... Artık dinlenicem ınsallah hersey yolunda gider hayırlısıyla hepimiz icin .
Kızlar bu gece 1:30 gibi oyle bir kanamam başladı ki , pamuk koyuyorum anında kıpkırmizi oluyordu , apar topar doktorumu arayıp hastaneye koştuk , bebeğim benimleydi ama yatım saatten fazla kanamam geldi bacaklarından aktı . Iğne yapıldı , serum veriliyor hala hastanedeyim bu gece nolur dua edin ... Tuvalete gittim bi ara o kadar buyuk bi parça düştü ki dedim gitti , Meger pohtiymis hayatımda oyle bir sey görmedim , cok korktum hala korkuyorum . Istirahat verdi doktor . Dualarınızı eksik etmeyin ..
Canm çok geçmiş olsun aynı şeyleri bnde yaşadım şükür daha iyiyim.ins sende toparlanacaksin bizim kuzularimiz bıraz Nazlı ondan böyle şeyler yaşıyoruz Rabbim bizlere bağışlasin onları dualarım seninle bitanem bişey öğrendim ben stres yapma ve düşünme yoksa daha kötü oluyor biliyorum zor ama yapmalısin tatlım. ..Kızlar bu gece 1:30 gibi oyle bir kanamam başladı ki , pamuk koyuyorum anında kıpkırmizi oluyordu , apar topar doktorumu arayıp hastaneye koştuk , bebeğim benimleydi ama yatım saatten fazla kanamam geldi bacaklarından aktı . Iğne yapıldı , serum veriliyor hala hastanedeyim bu gece nolur dua edin ... Tuvalete gittim bi ara o kadar buyuk bi parça düştü ki dedim gitti , Meger pohtiymis hayatımda oyle bir sey görmedim , cok korktum hala korkuyorum . Istirahat verdi doktor . Dualarınızı eksik etmeyin ..
Canm ben çalışmıyorum ama bnm de böyle sıkıntım oldu yazmistim burdan doktor kendini yormakla is yapmakla alakası yok dedi o düşük tehlikesi demekmis bnde şaşırdım normalde 3 aylik olduk artık nasıl tehlike olur geçmez mj dedim 4 buçuk aya kadar tehlike devam eder dedi yani bizim sürekli tetikte olmamız lazım ama senn dediklerine bende katiliyorum 2 hafta üst üste sürekli misafir ağırladım ve is yaptım bildiğin ev işi hemen kendini göstermedi ama 3 gün sonra başıma bunlar geldi yani şimdi hangi doktora inanmaliyiz bilemedim ama Istirahat gerçekten ise yarıyor ben bunu tastikledim inş hersey yolunda olacak sen canini sıkma bu tarz şeyleri tek biz yqsamiyoruz ben bir çok forumdan okudum bebeğini kucağına alan bisürü arkadaşımız var bu günümüze şükürler olsun ben inanıyorum bebeklerimiz 6 ay sonra kucagimizda olacaklar sen de inan olur mu :)Evet cok korktum düştü diye , hala orda ve kalbi atıyor deyince cok mutlu oldum ama cok az da olsa 1-2 damla kanama geliyor . Çalışıyorum ben ve son 3 gündür tempo yogundu haftasonu misafir vardı . Halbuki ne zorluklara sahip olduk degil mı bebislerimize ... Artık dinlenicem ınsallah hersey yolunda gider hayırlısıyla hepimiz icin .
Cok gecmis olsun Allah bir daha yaşatmasın.Bebeğin iyimiş cok şükür.normalde 3 aya kadar tehlike var diye bilip şu 3 ayı atlatsak diyoruz ama 3 aydan sonrada bize pek rahat yok anlaşılan.Allah bebişlerimizi korusunEvet cok korktum düştü diye , hala orda ve kalbi atıyor deyince cok mutlu oldum ama cok az da olsa 1-2 damla kanama geliyor . Çalışıyorum ben ve son 3 gündür tempo yogundu haftasonu misafir vardı . Halbuki ne zorluklara sahip olduk degil mı bebislerimize ... Artık dinlenicem ınsallah hersey yolunda gider hayırlısıyla hepimiz icin .
Cook teşekkür ederim cok rahatladım yazdıklarını yazılanları okuyunca . Pazara kadar yaticam hastanede , 1-2 damla geliyor artık . Kalp atışını alsam duymadım ben ama doktor 12+ 6 dedi , iğne yapalım bebeğin seninle su an merak etme dedi , sabah da tekrar geldi , iğne olucam hergun istirahat dedi . Pihti geldi benden nerdeyse elim kadar ben düştü sandim sok oldum , o korkuyu tarif edemem , hemşire baktı pihti o dedi şükür . Simdi ağrım var arada ama daha ıyıyım . Sen kac gün yatmıştın ? Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ınsallah .Canm ben çalışmıyorum ama bnm de böyle sıkıntım oldu yazmistim burdan doktor kendini yormakla is yapmakla alakası yok dedi o düşük tehlikesi demekmis bnde şaşırdım normalde 3 aylik olduk artık nasıl tehlike olur geçmez mj dedim 4 buçuk aya kadar tehlike devam eder dedi yani bizim sürekli tetikte olmamız lazım ama senn dediklerine bende katiliyorum 2 hafta üst üste sürekli misafir ağırladım ve is yaptım bildiğin ev işi hemen kendini göstermedi ama 3 gün sonra başıma bunlar geldi yani şimdi hangi doktora inanmaliyiz bilemedim ama Istirahat gerçekten ise yarıyor ben bunu tastikledim inş hersey yolunda olacak sen canini sıkma bu tarz şeyleri tek biz yqsamiyoruz ben bir çok forumdan okudum bebeğini kucağına alan bisürü arkadaşımız var bu günümüze şükürler olsun ben inanıyorum bebeklerimiz 6 ay sonra kucagimizda olacaklar sen de inan olur mu :)
Amin , evet cok dikkatli olmak gerekiyor , yormadan kendimizi . Rabbim yardımcımız olsun :)Cok gecmis olsun Allah bir daha yaşatmasın.Bebeğin iyimiş cok şükür.normalde 3 aya kadar tehlike var diye bilip şu 3 ayı atlatsak diyoruz ama 3 aydan sonrada bize pek rahat yok anlaşılan.Allah bebişlerimizi korusun
Cok teşekkürler amin , hepimizin evladını korusun Rabbim , cok bekledik zor sahip olduk ... Inşallah sağlıkla da buyuturuz. Su an daha ıyıyım ama pazara kadar hastanedeyim , iğne olucam hergun . Buna da şükür ...Hayırlı cumalar canım
Rabbim bu mübarek günde dualarimizi kabul eylesin ve bebeğini ve seni korusun Rabbimin izniyle bebeğini kucağına almanı nasip etsin inşallah amin acil şifalar diliyorum haberdar et bizleri
Evet dogru diyorsun ben de çalışmayacağım artık ,dikkatli olucam . Zor bir tecrübe ve ders oldu . Allah yardımcımız olsun ınsallahcnm geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın inşallah. Valla ben de evde hiç iş yapmıyorum. Gündüz işte de çok yormamaya çalışıyorum kendimi ama iş hayatı ister istemez yoruyor. O yüzden eve gider gitmez uzanıyorum. Sonrası kocalara kalmış
Hem de nasıl nazliliar , 12 hafta bitti ohh demeye kalmadan gecesine bu oldu , amin allahım hepimizi ve meleklerimizi korusun ınsallah ..Cok cok geçmis olsun canim.. Rabbim beterinden saklasin inşallah.. pek nazli bizim bebişler...
Çok geçmiş olsun canın rabbim bebeğini senden ayırmasın inşallah sana sıkı sıkı tutunsunKızlar bu gece 1:30 gibi oyle bir kanamam başladı ki , pamuk koyuyorum anında kıpkırmizi oluyordu , apar topar doktorumu arayıp hastaneye koştuk , bebeğim benimleydi ama yatım saatten fazla kanamam geldi bacaklarından aktı . Iğne yapıldı , serum veriliyor hala hastanedeyim bu gece nolur dua edin ... Tuvalete gittim bi ara o kadar buyuk bi parça düştü ki dedim gitti , Meger pohtiymis hayatımda oyle bir sey görmedim , cok korktum hala korkuyorum . Istirahat verdi doktor . Dualarınızı eksik etmeyin ..
Çok geçmiş olsun, lütfen temizliği, misafiri boşver. Kendini ve Bebeğini düşün. Tembellik et. Eşin yapsın herşeyi.Evet cok korktum düştü diye , hala orda ve kalbi atıyor deyince cok mutlu oldum ama cok az da olsa 1-2 damla kanama geliyor . Çalışıyorum ben ve son 3 gündür tempo yogundu haftasonu misafir vardı . Halbuki ne zorluklara sahip olduk degil mı bebislerimize ... Artık dinlenicem ınsallah hersey yolunda gider hayırlısıyla hepimiz icin .
Amin canm inş seni cok iyi anliyorum bnde fena olmustum ben 1 gece yattım hastanede bnde de pıhtı geldi ama çok küçük ve incecik ti ben suyun altına tuttum dağıldı gitti suyla aktı et gibi kalsaydı allah korusun bebek oluyormuş doktora ben söyledim sorun yok dedi bana progestan hap verdi ağız yoluyla kullanmak için sabah akşam içiyorum bir de gece yatmadan vajinal koyuyorum iğne de hastanede kaldığım zaman 2 tane birden yaptılar senn tedavin nasıl canm doktor sana neler ddi başka birbirimize haber verelim ki bilmediklerimizi öğrenelim allahın izni ile bu sıkıntılari atlatacağız birbirimize dua edelim elimizden başka bişey gelmez...Cook teşekkür ederim cok rahatladım yazdıklarını yazılanları okuyunca . Pazara kadar yaticam hastanede , 1-2 damla geliyor artık . Kalp atışını alsam duymadım ben ama doktor 12+ 6 dedi , iğne yapalım bebeğin seninle su an merak etme dedi , sabah da tekrar geldi , iğne olucam hergun istirahat dedi . Pihti geldi benden nerdeyse elim kadar ben düştü sandim sok oldum , o korkuyu tarif edemem , hemşire baktı pihti o dedi şükür . Simdi ağrım var arada ama daha ıyıyım . Sen kac gün yatmıştın ? Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ınsallah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?