2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Canm sen hangi hastanede tedavi görüyorsun merak ettim de ben istanbuldayım via hospital de kaldım 1 gece Sancaktepe de.

Selam kızlar, dün Harmony sonucumu mail attım doktoruma. Bir de aklıma takılan soruları sordum hazır mail atmışken. Bana hiç kan pıhtılaşma ve kanda demir testi yapılmadığını söyledim. Bir de Elevit in yanında balık Yağı kapsülü aldığımı yazdım.
Balık yağına gerek yok dedi. Gerçi ben balık, et ve tavuk yiyemediğimi söylememiştim.
Diğer testler için çok İnternet'e girip kafanızı karıştırmayın diye ayar verdi:) 16-20. Haftalarda tekrar kan testleri isteyeceklermiş. Siz bunları düşünmeyin, hamileliğimizin keyfini çıkarın dedi.
Ah bilse kadınlar kulubünde ne muhabbetler dönüyor, hepimiz neredeyse jinekoloğuz:)

Doktorlar da hakli, karsilarinda internetten okuyup o oyle olcakmis, bu boyleymis diyen kadinlara sinir oluyorlardir, sonucta senelerce okumuslar yani
Ben de evi yasanabilir bir hijyen duzeyine getirmek icin 15-20 dk hafif temizlik yaptim hemen kasigim agridi, kocam her seyi haftasonu yapariz diyip salliyo, evde iki kedi, etrafta tuy yumaklari ucusuyordu artik..
simdi uzanirim dinlenirim artik.

Bi test yaptı sonucu eşim aldı eşime kedilerden uzak dursun demiş sence niye..teyzemin kedisi var gitmicek miyim onlara

[TABLE='' class: grid, width: 500''][TR]
[TD]
" Hamilemiz " [/TD]
[TD]
Cinsiyeti
[/TD]
[TD]Adı "Namı" [/TD]
[TD] Beklenen Tarih [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]1- Lulinda [/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]Ali [/TD]
[TD]09.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]2- asmakilit [/TD]
[TD]Erkek [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]02.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3- esilaecrin [/TD]
[TD] [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]06.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4- sevcanf [/TD]
[TD]Kız [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]04.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5- opera [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6- @ [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]7- @ [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]

[/TR]
[TD]8- @ [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]

[/TR]
[TD]9- @ [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]10- @ [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]

[/TR]
[/TABLE]
Tablo denemesi yaptım. Kaymaların kusuruna bakmayın:) Daha bol zamanda kimler var yok yerleştireceğim tabloya.

Bi test yaptı sonucu eşim aldı eşime kedilerden uzak dursun demiş sence niye..teyzemin kedisi var gitmicek miyim onlara

toksoplazma bagisikligin yoktur, kedilerden uzak durmak derken sadece diskisindan uzak dur, bizde de kumlari artik esim temizliyor, yoksa kedinin tuyu vs sorun yaratmaz.
benim tupcu de diger doktorum da o testi hic istemedi bile, sadece kedi kakasina temas etmeyin dediler o kadar.

Canım benim 4 kedim, 1 köpeğim var. Sadece kakalarıyla temas etmediğin sürece hiçbir zararları yok. Hatta toksoplazma az pişmiş et ve iyi yıkanmamış sebze, salatada kedi kakasından bile daha fazla risk taşıyor.

[TABLE='' class: grid, width: 500''][TR]
[TD]
" Hamilemiz " [/TD]
[TD]
Cinsiyeti
[/TD]
[TD]Adı "Namı" [/TD]
[TD] Beklenen Tarih [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]1- Lulinda [/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]Ali [/TD]
[TD]09.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]2- asmakilit [/TD]
[TD]Erkek [/TD]
[TD]Rüzgar [/TD]
[TD]02.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3- esilaecrin [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]06.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4- sevcanf [/TD]
[TD]Kız [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]04.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5- opera [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]20.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6- @ [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]

[/TR]
[TD]7- @ [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]

[/TR]
[TD]8- @ [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]

[/TR]
[TD]9- @ [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]10- @ [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]

[/TR]
[/TABLE]

kızlar birşey sorucam tüp doktorum bana üç aya kadar ilaçlara devam edersin demişti.şimdi ben başka bir doktora gidiyorum.ben 12 olunca ilaçları bırakcağımı hayal ediodum ama sanırım üç ay 12+6 olunca oluyor dimi.tüp doktorunada sorarım ama sizden bilgi almak istedim.

ben 13+3 te gittiğim için doktora o zaman bıraktırdı ilacı ama jel ile folik asiti bıraktım, progestan akşamları içiyorum yine 1 adet, ona devam dedi. estrofemi keseyi görür görmez bırakmıştık zaten iğneyi de o zaman bırakmıştık, iğne yerine progestan kapsül vermişti.

listeye beni de ekleyin bari :) ama cinsiyet belli değil henüz.

Bu hafta düşük rriski ile karsilasan arkadaslarim o korkuyu biliyorum allah hic birimize yasatmasin bol istirahat bol su ve bolca moral ile bebislerimizi kucagimiza alicagiz kötü şeyler düşünmeyelim ki güzel şeyler bizi bulsun bebişlerimize hayirlisi ile hic birsey olmayacak dogduklarinda tatli tebessumle bize hu aylarda yasattiklari korkulari anlticagiz onlara.

Ben erken biliyorum ama bebisle konusuyorum arada korkularimi onu nekadr istedigimizi evimizi nasil senlendirecegindn bahsediyorum sanki tepki veriyor gibingeliyor

Kizlar burada fazla yazi yazmadigimu cevap yazmadigimi biliyorum ama inanin sizlerle birlikte istenmeyen durumlar oldugunda cok uzuluyorum ve mutlu bir haber oldigimda cok seviniyor ve mutlu oluyorum.sizlerim destegini yanimda hissediyorum.sunu belirtim her paylasiminizi okuyorum.

Kiz cocuk oldugunda karninmizin ortasi, oglan cocugu oldugunda sag tarafimizda kasilma falan olurmus anne bilgisi
Haftaya kontrolum var ikili testim yapilir heralde belk bebis hakkinda bilgi verir dr erken ama sonucumu yazarim

Bu arada fazla yazi yazmadigimi biliyorum ama tum paylasinlarinizi okuyorum bayanlar ve sizlerle bir y andan istenmeyen durumlarda uzuluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…