- 27 Haziran 2014
- 538
- 720
- 128
Canm sen hangi hastanede tedavi görüyorsun merak ettim de ben istanbuldayım via hospital de kaldım 1 gece Sancaktepe de.Cook teşekkür ederim cok rahatladım yazdıklarını yazılanları okuyunca . Pazara kadar yaticam hastanede , 1-2 damla geliyor artık . Kalp atışını alsam duymadım ben ama doktor 12+ 6 dedi , iğne yapalım bebeğin seninle su an merak etme dedi , sabah da tekrar geldi , iğne olucam hergun istirahat dedi . Pihti geldi benden nerdeyse elim kadar ben düştü sandim sok oldum , o korkuyu tarif edemem , hemşire baktı pihti o dedi şükür . Simdi ağrım var arada ama daha ıyıyım . Sen kac gün yatmıştın ? Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ınsallah .
Selam kızlar, dün Harmony sonucumu mail attım doktoruma. Bir de aklıma takılan soruları sordum hazır mail atmışken. Bana hiç kan pıhtılaşma ve kanda demir testi yapılmadığını söyledim. Bir de Elevit in yanında balık Yağı kapsülü aldığımı yazdım.
Balık yağına gerek yok dedi. Gerçi ben balık, et ve tavuk yiyemediğimi söylememiştim.
Diğer testler için çok İnternet'e girip kafanızı karıştırmayın diye ayar verdi:) 16-20. Haftalarda tekrar kan testleri isteyeceklermiş. Siz bunları düşünmeyin, hamileliğimizin keyfini çıkarın dedi.
Ah bilse kadınlar kulubünde ne muhabbetler dönüyor, hepimiz neredeyse jinekoloğuz:)
Bi test yaptı sonucu eşim aldı eşime kedilerden uzak dursun demiş sence niye..teyzemin kedisi var gitmicek miyim onlaraDoktorlar da hakli, karsilarinda internetten okuyup o oyle olcakmis, bu boyleymis diyen kadinlara sinir oluyorlardir, sonucta senelerce okumuslar yani
Ben de evi yasanabilir bir hijyen duzeyine getirmek icin 15-20 dk hafif temizlik yaptim hemen kasigim agridi, kocam her seyi haftasonu yapariz diyip salliyo, evde iki kedi, etrafta tuy yumaklari ucusuyordu artik..
simdi uzanirim dinlenirim artik.
Bi test yaptı sonucu eşim aldı eşime kedilerden uzak dursun demiş sence niye..teyzemin kedisi var gitmicek miyim onlara
Canım benim 4 kedim, 1 köpeğim var. Sadece kakalarıyla temas etmediğin sürece hiçbir zararları yok. Hatta toksoplazma az pişmiş et ve iyi yıkanmamış sebze, salatada kedi kakasından bile daha fazla risk taşıyor.Bi test yaptı sonucu eşim aldı eşime kedilerden uzak dursun demiş sence niye..teyzemin kedisi var gitmicek miyim onlara
Ikizlere erkek-kız gibi yazıp, isim bölümüne de Mehmet-Ayşe gibi yazarım.
Iyi olabilir ama erken sanki senin daha:)şimdi herkesin cinsiyetler patır patır belli olacak, acıbademciler erkenden öğrendiniz ne güzel :)
bakalım memorialin makinaları nasıl :)
Iyi olabilir ama erken sanki senin daha:)
Iyi olabilir ama erken sanki senin daha:)
Lulindacim yarin ben 12+5 olucam özel dr randevum var sence söylerler mi sen kaç hafta kaç gunlukken öğrendin cinsiyeti
ben 13+3 te gittiğim için doktora o zaman bıraktırdı ilacı ama jel ile folik asiti bıraktım, progestan akşamları içiyorum yine 1 adet, ona devam dedi. estrofemi keseyi görür görmez bırakmıştık zaten iğneyi de o zaman bırakmıştık, iğne yerine progestan kapsül vermişti.kızlar birşey sorucam tüp doktorum bana üç aya kadar ilaçlara devam edersin demişti.şimdi ben başka bir doktora gidiyorum.ben 12 olunca ilaçları bırakcağımı hayal ediodum ama sanırım üç ay 12+6 olunca oluyor dimi.tüp doktorunada sorarım ama sizden bilgi almak istedim.
listeye beni de ekleyin bari :) ama cinsiyet belli değil henüz.[TABLE='' class: grid, width: 500''][TR]
[TD]" Hamilemiz " [/TD]
[TD]Cinsiyeti[/TD]
[TD]Adı "Namı" [/TD]
[TD]Beklenen Tarih [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]1-Lulinda [/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]Ali [/TD]
[TD]09.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]2-asmakilit [/TD]
[TD]Erkek [/TD]
[TD]Rüzgar [/TD]
[TD]02.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3-esilaecrin [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]06.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4-sevcanf [/TD]
[TD]Kız [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]04.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5-opera [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]20.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6- @ [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]7- @ [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[/TR]
[TD]8- @ [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[/TR]
[TD]9- @ [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]10- @ [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Müsait olduğumda herkesi ekleyeceğim canım. Şimdilik deneme Yaptım liste için.listeye beni de ekleyin bari :) ama cinsiyet belli değil henüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?