Tamam canım çok teşekkür ederimasmakilit 12+5 te öğrenmişti. Ben 13+1 de. Gitmeden önce tatlı birşey ye kıpırdasın, poposunu dönmesin sıpa:)
Geçmiş olsun cnm. Benimde kanamam oldu 6. Haftada. 15 gün sadece yemek yemeğe kalktım. Geçti çok şükür bol bol dinlen. Önemli olan bebeğinin hala seninle olması. Inşallah bir daha hiçbirimiz başına gelmez.Kızlar bu gece 1:30 gibi oyle bir kanamam başladı ki , pamuk koyuyorum anında kıpkırmizi oluyordu , apar topar doktorumu arayıp hastaneye koştuk , bebeğim benimleydi ama yatım saatten fazla kanamam geldi bacaklarından aktı . Iğne yapıldı , serum veriliyor hala hastanedeyim bu gece nolur dua edin ... Tuvalete gittim bi ara o kadar buyuk bi parça düştü ki dedim gitti , Meger pohtiymis hayatımda oyle bir sey görmedim , cok korktum hala korkuyorum . Istirahat verdi doktor . Dualarınızı eksik etmeyin ..
Amin hepimizin ki icin ınsallah hersey sağlıkla sıhhatle guzel geçer , cok teşekkürlerÇok geçmiş olsun canın rabbim bebeğini senden ayırmasın inşallah sana sıkı sıkı tutunsun
Cok dogru diyorsun .. Artık akıllandim , cok dikkat Edicem . Teşekkür ederim :)Çok geçmiş olsun, lütfen temizliği, misafiri boşver. Kendini ve Bebeğini düşün. Tembellik et. Eşin yapsın herşeyi.
Amin canm inş seni cok iyi anliyorum bnde fena olmustum ben 1 gece yattım hastanede bnde de pıhtı geldi ama çok küçük ve incecik ti ben suyun altına tuttum dağıldı gitti suyla aktı et gibi kalsaydı allah korusun bebek oluyormuş doktora ben söyledim sorun yok dedi bana progestan hap verdi ağız yoluyla kullanmak için sabah akşam içiyorum bir de gece yatmadan vajinal koyuyorum iğne de hastanede kaldığım zaman 2 tane birden yaptılar senn tedavin nasıl canm doktor sana neler ddi başka birbirimize haber verelim ki bilmediklerimizi öğrenelim allahın izni ile bu sıkıntılari atlatacağız birbirimize dua edelim elimizden başka bişey gelmez...
Bana da progestan verdi gunde iki kere 200 mg ağızdan . Tek iğne yaptılar . Benden gelen pihti bayaa böyle plastik gibi kalın zar gibiydi , ben bebek sandim epey büyüktü hemşireye gösterdim pihti o dedi , bebek bayaa eni
çok geçmiş olsun arkadaşım, Allah beterini göstermesin, inşallah çok sağlıkla geçiririz hamileliklerimiziCok dogru diyorsun .. Artık akıllandim , cok dikkat Edicem . Teşekkür ederim :)
Bana tek iğne vuruldu , gunde iki kere 200er mg progestan ağızdan alıcam . Aspirini bırak kanı sulandirir dedi . Benim gelen pihti epey büyüktü , kalın bir zar gibiydi , oyle de olurmuş ben kese sandim hemen hemşireye haber verdim pihtiymis o dedi , cenin oyle olmazmış bizim haftalarda bayaa eli kolu ayağı olduğu icin görülür dedi , rahat ol dedi , bi daha usg yapılmadı ama . Ben bu gece isteyeceğim tekrar , yeni gelen nöbetçiden , su an kanamam durdu koyu kahve bi iki damla gelmis sadece . Allahım hepimizin yardımcısı olsun ... Simdi nasılsın ?Amin canm inş seni cok iyi anliyorum bnde fena olmustum ben 1 gece yattım hastanede bnde de pıhtı geldi ama çok küçük ve incecik ti ben suyun altına tuttum dağıldı gitti suyla aktı et gibi kalsaydı allah korusun bebek oluyormuş doktora ben söyledim sorun yok dedi bana progestan hap verdi ağız yoluyla kullanmak için sabah akşam içiyorum bir de gece yatmadan vajinal koyuyorum iğne de hastanede kaldığım zaman 2 tane birden yaptılar senn tedavin nasıl canm doktor sana neler ddi başka birbirimize haber verelim ki bilmediklerimizi öğrenelim allahın izni ile bu sıkıntılari atlatacağız birbirimize dua edelim elimizden başka bişey gelmez...
Amin hepimizin ki icin ınsallah hersey sağlıkla sıhhatle guzel geçer , cok teşekkürler
Amin , ben de tuvalete ve yemeğe kalkıyorum . Inşallah sağlıkla kavuşuruz bebislerimizeGeçmiş olsun cnm. Benimde kanamam oldu 6. Haftada. 15 gün sadece yemek yemeğe kalktım. Geçti çok şükür bol bol dinlen. Önemli olan bebeğinin hala seninle olması. Inşallah bir daha hiçbirimiz başına gelmez.
Ben izmirdeyim , kent hastanesindeyim .Canm sen hangi hastanede tedavi görüyorsun merak ettim de ben istanbuldayım via hospital de kaldım 1 gece Sancaktepe de.
[TABLE='' class: grid, width: 500''][TR]
[TD]" Hamilemiz " [/TD]
[TD]Cinsiyeti[/TD]
[TD]Adı "Namı" [/TD]
[TD]Beklenen Tarih [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]1-Lulinda [/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]Rüzgar [/TD]
[TD]02.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]2-asmakilit [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]07.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3-esilaecrin [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]07.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4-sevcanf [/TD]
[TD]Kız [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]04.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5-Lulinda [/TD]
[TD]Erkek [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]09.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6-gyilmaz1982 [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]09.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]7- S sevimli26 [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]13.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TD]8- @serap07 [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]13.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TD]9-gypsy84 [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]15.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]10-gulsennnn [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]18.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TD]11-tralleria [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]19.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TD]12-opera [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]20.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TD]13- O opuntia [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]28.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TD]14- @lostlife [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]30.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TD]15-papatyam83 [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]31.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TD]16- @Kedilerinefendisi [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]05.09.2015 [/TD]
[/TR]
[TD]17-sabirlikiz [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]05.09.2015 [/TD]
[/TR]
[TD]18-coolfire [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]08.09.2015[/TD]
[/TR]
[TD]19-Merserayy [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]27.09.2015 [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Kızlar bebeklerimin ikisini de kaybettik.allah sizinkilerin ömrünü uzatsın
Çok üzüldüm, başınız sağolsun. Sağlıklı bebeklerine en kısa zamanda hayırlısıyla kavuşursun inşallah.Kızlar bebeklerimin ikisini de kaybettik.allah sizinkilerin ömrünü uzatsın
Yok canim mide bulantim hic olmadi.sadece cabuk acikiyorum.azalarak devam etmesi normal canim endise etme.Ayni sayiliriz seninle, nasil cnm sende farklilik var mi birsey hissdiyomusun? Benim bulantim vardi 2 gundur azaldi o bile endiselendiriyor niye azaldi diye, kasiklarimda agri sizi yok AMA surekli gurk gurk ediyo.
merhaba canımgreenpepper Nasılsın canım, ikizler nasıl?
Üzüldüm ama gidenin ömrü de kalanın olsun inşallah. Sağlıklı gelsin, bir tane de yeter. Biz ileri yaş anneleriyiz. İkiz hamilelik çok zor olabilirdi. Listeye eklerim canım adını, tam bir çözeyim de:)merhaba canım
maalesef bende ikizlerin birinin kalbi iki aylıkken durmuş.bende bu pazartesi üç aylıkken gittiğimde öğrendim.
üzüldüm ama Allah buna can sağlığı versin.sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah.
banda doktor oğlan gibi dedi ama yarın tekrar başka doktora gidicem .bu ne diyecek bakalım.
benide eklersen listeye yaklaşık doğum tarihi 18 ağustos...cinsiyet kesinleşince ekliyelim ama..
Kızlar bebeklerimin ikisini de kaybettik.allah sizinkilerin ömrünü uzatsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?