2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Geçmiş olsun cnm. Benimde kanamam oldu 6. Haftada. 15 gün sadece yemek yemeğe kalktım. Geçti çok şükür bol bol dinlen. Önemli olan bebeğinin hala seninle olması. Inşallah bir daha hiçbirimiz başına gelmez.

Bana tek iğne vuruldu , gunde iki kere 200er mg progestan ağızdan alıcam . Aspirini bırak kanı sulandirir dedi . Benim gelen pihti epey büyüktü , kalın bir zar gibiydi , oyle de olurmuş ben kese sandim hemen hemşireye haber verdim pihtiymis o dedi , cenin oyle olmazmış bizim haftalarda bayaa eli kolu ayağı olduğu icin görülür dedi , rahat ol dedi , bi daha usg yapılmadı ama . Ben bu gece isteyeceğim tekrar , yeni gelen nöbetçiden , su an kanamam durdu koyu kahve bi iki damla gelmis sadece . Allahım hepimizin yardımcısı olsun ... Simdi nasılsın ?

Amin hepimizin ki icin ınsallah hersey sağlıkla sıhhatle guzel geçer , cok teşekkürler
Amin , ben de tuvalete ve yemeğe kalkıyorum . Inşallah sağlıkla kavuşuruz bebislerimize

[TABLE='' class: grid, width: 500''][TR]
[TD]
" Hamilemiz " [/TD]

[TD]
Cinsiyeti
[/TD]
[TD]Adı "Namı" [/TD]
[TD] Beklenen Tarih [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]1- Lulinda [/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]Rüzgar [/TD]
[TD]02.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]2- asmakilit [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]07.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3- esilaecrin [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]07.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4- sevcanf [/TD]
[TD]Kız [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]04.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5- Lulinda [/TD]
[TD]Erkek [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]09.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6- gyilmaz1982 [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]09.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]7- S sevimli26 [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]13.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TD]8- @serap07 [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]13.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TD]9- gypsy84 [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]15.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]10- gulsennnn [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]18.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TD]11- tralleria [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]19.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TD]12- opera [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]20.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TD]13- O opuntia [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]28.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TD]14- @lostlife [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]30.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TD]15- papatyam83 [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]31.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TD]16- @Kedilerinefendisi [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]05.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TD]17- sabirlikiz [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]05.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TD]18- coolfire [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]08.09.2015[/TD]

[/TR]
[TD]19- Merserayy [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]27.09.2015 [/TD]

[/TR]
[/TABLE]

WishhDuygu Yardım!!! Niye böyle yan yana çıktı bunlar yahu?

Kızlar bebeklerimin ikisini de kaybettik.allah sizinkilerin ömrünü uzatsın

Ayni sayiliriz seninle, nasil cnm sende farklilik var mi birsey hissdiyomusun? Benim bulantim vardi 2 gundur azaldi o bile endiselendiriyor niye azaldi diye, kasiklarimda agri sizi yok AMA surekli gurk gurk ediyo.
Yok canim mide bulantim hic olmadi.sadece cabuk acikiyorum.azalarak devam etmesi normal canim endise etme.

greenpepper Nasılsın canım, ikizler nasıl?
merhaba canım
maalesef bende ikizlerin birinin kalbi iki aylıkken durmuş.bende bu pazartesi üç aylıkken gittiğimde öğrendim.
üzüldüm ama Allah buna can sağlığı versin.sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah.
banda doktor oğlan gibi dedi ama yarın tekrar başka doktora gidicem .bu ne diyecek bakalım.
benide eklersen listeye yaklaşık doğum tarihi 18 ağustos...cinsiyet kesinleşince ekliyelim ama..

Merhaba. Lulinda'yi takip ede ede buraya geldim:) Güvenç Bey'in hastası olduğumuz için merak ettim. Bir de üslubundan dolayı pozitif geldi. Sürekli profiline bakan deli kim diye düşünülmeden selam vereyim dedim.
Değerlerine ,yapilan testlere,benim gözümden kaçanlara bakmak amacıyla takip ediyorum.
Benim beta HCG değerlerin 12.gün 1138 , 14.gün 3242. çıktı.(15.günü bekleyemedim lulinda ) 2 adet blastosist transfer edilmişti. İki kattan fazla oldu artış
Keseyi kalp atışını merak ediyorum sanıyorum 10 günü bulacak.umarım bu sefer her şey yolunda gider.
Herkes için..

Üzüldüm ama gidenin ömrü de kalanın olsun inşallah. Sağlıklı gelsin, bir tane de yeter. Biz ileri yaş anneleriyiz. İkiz hamilelik çok zor olabilirdi. Listeye eklerim canım adını, tam bir çözeyim de:)

Kızlar bebeklerimin ikisini de kaybettik.allah sizinkilerin ömrünü uzatsın

cnm çok üzüldüm. Bunun tesellisi olmaz tabi.. Hayırlısı böyleymiş demek lazım.. Allah sabır ve dayanma gücü versin, en kısa zamanda anneliği yeniden tattırsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…