2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Lulinda eline saglik tatlimmm...
bu arada dikkat ettiyseniz progesteron kullanimiyla ilgili hic yorum yapmiyorum.. itiraf etcem artik ben doktordan habersiz biraktim ilaci.. once gunde 3 progestan aliyordum. jeli birakmistim. 11. Haftaydi sanirim.sonra işe basladim o ara gunde 2 ye düşürdü doktor 13. hafta. Baktim sabah içiyorum ilaci aksama kadar leyla gibi dönüyorum. Ayagimin altindan yer kayiyor.. 1 e dusurdum.. en son baktim olacak gibi degil tamamen biraktim. Doktor demisti zaten 12. Haftadan sonra bi faydasi yok ama yine de kullan biraz daha diye.. itiraf ediyorum biraktim gitti...

Seni seni, gizli takipçi hoşgeldin:)
Maşallah değer süper. Benim de 15.gün 2066 ydı. Ama tek oldu, sanki senin ki ikiz gibi. Şİmdi en zor bekleme sürecine girmişsin. Ama merak etme, inşallah herşey yolunda gider.

sanırım progestan konusunda seni örnek alabilirim :)

:)) Hoş buldum.
Beklemek fena evet.
Pozitif görünce ilk yaptığım şey idrar testi yapmak oldu.intikam alır gibi. Çünkü bu sektörü ciddi anlamda finanse eder hâle gelmiştim. Üstelik eczacının çok umrundaymis gibi bu ay diğerinden alayım tanır beni bu diye saçma ruh halleriyle :))
İnşallah yolunda gider her şey.Çünkü sizi okudukça beklemek bitmiyor onu görüyorum
Lulinda ikiz mi bilemiyorum.sağlıklı olsun yeter.
Siz kalp atışı için tahlilden kaç gün sonra gitmistiniz? Mesajlarınızı full okudum ama orayı unutmusum:)

Hahahaha ben de idrar testi yapmıştım:)
Ben 10 gün sonra gitmiştim kalp atışı için. 6+5ti. Kese için gelmene gerek yok demişti o sakin tavrıyla Güvenç bey. O sırada içimizde ne fırtınalar kopuyor oysaki.

Canm şimdi daha iyiyim şükürler olsun kanamam durdu ama.ayni senn gibi kahve rengi bazen sarımsı bi akinti geliyor o da wc den çıkınca peçete ye silerken geliyor artık pedime direkt bulaşan bişey yok bu günümüze şükürler olsun ben 100 mg kullanıyorum sabah akşam gece de 200 mg vajinal alıyorum inş hayırlısi ile hersey yoluna girecek senn de iyi olmana çok sevindim tatlım :)

Canm liste çok güzel olmuş ellerine sağlık inş biz de kısa zamanda ogreniriz kuzularimizin cinsiyetini bakaljm biraz Nazlı lar ya zorlayacaklar gibime geliyor sağlıklı olsunlar da :))))

Kızlar bebeklerimin ikisini de kaybettik.allah sizinkilerin ömrünü uzatsın
Canm çok ama çok üzüldüm Rabbim size anne ve baba olarak sağlık verdiği sürece inş bir daha yasayacaksin bu sevinci ve kucagina alacaksin insallah hersey bizler için çok iyi anlıyorum seni Rabbim tekrar yüzünü güldürur ınsllah tez zamanda

Kızlar siz bilirsiniz ama ben yine de yaşadığım içi sizleri uyarmak istedim progestani bence bırakmayın bir süre en azından doktorunuza danışın herkesin bünyesi aynı değil benm bıraktığım. Ertesi gün kanamam oldu burdan haber verdim sizlere bazıların da ise gerek kalmıyor tabi asmakilit gibi o şanslı grupta bnce canm benm.doktorum.suan progestan la tedavi ediyor beni tralleria da aynı şekilde yani ise yaramasa vermezler sanirjm. Artık kimsenin üzülmesini istemiyorum.gercekten burdan kötü şeyler okuyunca üzülüyorum ne olur herkes dikkat etsin kendine işi gücü bırakın kendiniz ve bebeginize odaklanın brn hata yaptım ama.sukur bebeğim. Hala benmle onu kaybetsem kendimi.suclardim lütfen böyle şeylere çok dikkat edelim hepiniz kardesimsiniz aile.olduk burda Rabbim hepimizi korusun...

Dedigin gibi canim haklisin.. benimki cahil cesareti oldu biraz.. yine de birden biraksam sorun olurdu belki ama yavas yavas birakinca problem olmadı. Aman kimse birakmasin beni dinleyip de.. ben de bu yuzden itiraf edemedim ne zamandir..

Kızlar bebeklerimin ikisini de kaybettik.allah sizinkilerin ömrünü uzatsın
Cok Uzuldum canim lutfen kendini koyuverme guclu olmaya calis bu donemde kendin anacak kenndine destek olacaksin ve yeni bebek icin cok beklememen icin guclu olmalisin ama cok zor bunu biliyorum cok uzuldum

tatlım Allah razi olsun inan hep aklimda dualarimdasin nasilsin basladinmi yeni bir tedaviye sonuclarin ciktimi
saol arkadaşım iyiyim şükür başladım pazartesi kontrolüm var estrofem kullanıyorum 3 donmuşum var onları koyucak donmuşlar tarama olmuyormuş embriyoloğ öyle demiş o yüzden ali osman hoca bunları koyalım dedi farklı olarak bağışıklılık sistemini baskılamak için kortizon hapı verdi bazen vücut embriyoyu yabancı görebiliyormuş dışarı atıyormuş kabul etmiyor diyor o yüzden böyle deneyelim dedi birde bakalım hayırlısı ne diyelim rabbim ol derse olucak elimden başka bir şey gelmiyor iyi dileklerin için çok saol rabbim seninde tamamına erdirsin inşallah

Dedigin gibi canim haklisin.. benimki cahil cesareti oldu biraz.. yine de birden biraksam sorun olurdu belki ama yavas yavas birakinca problem olmadı. Aman kimse birakmasin beni dinleyip de.. ben de bu yuzden itiraf edemedim ne zamandir..
Allaha Şükür bişey olmadı ya canm allah korusun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…