Seni seni, gizli takipçi hoşgeldin:)Merhaba. Lulinda'yi takip ede ede buraya geldim:) Güvenç Bey'in hastası olduğumuz için merak ettim. Bir de üslubundan dolayı pozitif geldi. Sürekli profiline bakan deli kim diye düşünülmeden selam vereyim dedim.
Değerlerine ,yapilan testlere,benim gözümden kaçanlara bakmak amacıyla takip ediyorum.
Benim beta HCG değerlerin 12.gün 1138 , 14.gün 3242. çıktı.(15.günü bekleyemedim lulinda ) 2 adet blastosist transfer edilmişti. İki kattan fazla oldu artış
Keseyi kalp atışını merak ediyorum sanıyorum 10 günü bulacak.umarım bu sefer her şey yolunda gider.
Herkes için..
sanırım progestan konusunda seni örnek alabilirim :)Lulinda eline saglik tatlimmm...
bu arada dikkat ettiyseniz progesteron kullanimiyla ilgili hic yorum yapmiyorum.. itiraf etcem artik ben doktordan habersiz biraktim ilaci.. once gunde 3 progestan aliyordum. jeli birakmistim. 11. Haftaydi sanirim.sonra işe basladim o ara gunde 2 ye düşürdü doktor 13. hafta. Baktim sabah içiyorum ilaci aksama kadar leyla gibi dönüyorum. Ayagimin altindan yer kayiyor.. 1 e dusurdum.. en son baktim olacak gibi degil tamamen biraktim. Doktor demisti zaten 12. Haftadan sonra bi faydasi yok ama yine de kullan biraz daha diye.. itiraf ediyorum biraktim gitti...
Cok geçmiş olsun Allah tekrarini gostermesin inşallah.Kızlar bebeklerimin ikisini de kaybettik.allah sizinkilerin ömrünü uzatsın
Hahahaha ben de idrar testi yapmıştım:):)) Hoş buldum.
Beklemek fena evet.
Pozitif görünce ilk yaptığım şey idrar testi yapmak oldu.intikam alır gibi. Çünkü bu sektörü ciddi anlamda finanse eder hâle gelmiştim. Üstelik eczacının çok umrundaymis gibi bu ay diğerinden alayım tanır beni bu diye saçma ruh halleriyle :))
İnşallah yolunda gider her şey.Çünkü sizi okudukça beklemek bitmiyor onu görüyorum
Lulinda ikiz mi bilemiyorum.sağlıklı olsun yeter.
Siz kalp atışı için tahlilden kaç gün sonra gitmistiniz? Mesajlarınızı full okudum ama orayı unutmusum:)
Geçmiş olsun canım çok üzüldüm Rabbim tez zamanda muradını verir inşallahKızlar bebeklerimin ikisini de kaybettik.allah sizinkilerin ömrünü uzatsın
merhaba canım
maalesef bende ikizlerin birinin kalbi iki aylıkken durmuş.bende bu pazartesi üç aylıkken gittiğimde öğrendim.
üzüldüm ama Allah buna can sağlığı versin.sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah.
banda doktor oğlan gibi dedi ama yarın tekrar başka doktora gidicem .bu ne diyecek bakalım.
benide eklersen listeye yaklaşık doğum tarihi 18 ağustos...cinsiyet kesinleşince ekliyelim ama..[
Rabbim ona sağlık sıhhat versin canım sen antalya da kime gidiyorsun
Canimmm Allah sabır versin . Ben de dun yogun kanamayla hastaneye yatırıldım . Rabbim yar ve yardımcımız olsun , eminim bi sonraki sefer senin zamanın olacak .Kızlar bebeklerimin ikisini de kaybettik.allah sizinkilerin ömrünü uzatsın
Canm şimdi daha iyiyim şükürler olsun kanamam durdu ama.ayni senn gibi kahve rengi bazen sarımsı bi akinti geliyor o da wc den çıkınca peçete ye silerken geliyor artık pedime direkt bulaşan bişey yok bu günümüze şükürler olsun ben 100 mg kullanıyorum sabah akşam gece de 200 mg vajinal alıyorum inş hayırlısi ile hersey yoluna girecek senn de iyi olmana çok sevindim tatlım :)Bana tek iğne vuruldu , gunde iki kere 200er mg progestan ağızdan alıcam . Aspirini bırak kanı sulandirir dedi . Benim gelen pihti epey büyüktü , kalın bir zar gibiydi , oyle de olurmuş ben kese sandim hemen hemşireye haber verdim pihtiymis o dedi , cenin oyle olmazmış bizim haftalarda bayaa eli kolu ayağı olduğu icin görülür dedi , rahat ol dedi , bi daha usg yapılmadı ama . Ben bu gece isteyeceğim tekrar , yeni gelen nöbetçiden , su an kanamam durdu koyu kahve bi iki damla gelmis sadece . Allahım hepimizin yardımcısı olsun ... Simdi nasılsın ?
Canm liste çok güzel olmuş ellerine sağlık inş biz de kısa zamanda ogreniriz kuzularimizin cinsiyetini bakaljm biraz Nazlı lar ya zorlayacaklar gibime geliyor sağlıklı olsunlar da :))))[TABLE='' class: grid, width: 500''][TR]
[TD]" Hamilemiz " [/TD]
[TD]Cinsiyeti[/TD]
[TD]Adı "Namı" [/TD]
[TD]Beklenen Tarih [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]1-Lulinda [/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]Rüzgar [/TD]
[TD]02.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]2-asmakilit [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]07.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3-esilaecrin [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]07.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4-sevcanf [/TD]
[TD]Kız [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]04.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5-Lulinda [/TD]
[TD]Erkek [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]09.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6- @gyilmaz1982 [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]09.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]7- S sevimli26 [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]13.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TD]8- @serap07 [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]13.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TD]9- @gypsy84 [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]15.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]10- @gulsennnn [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]18.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TD]11-tralleria [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]19.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TD]12- @opera [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]20.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TD]13- O opuntia [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]28.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TD]14- @lostlife [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]30.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TD]15- @papatyam83 [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]31.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TD]16- @Kedilerinefendisi [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]05.09.2015 [/TD]
[/TR]
[TD]17- @sabirlikiz [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]05.09.2015 [/TD]
[/TR]
[TD]18- @coolfire [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]08.09.2015[/TD]
[/TR]
[TD]19- @Merserayy [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]27.09.2015 [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Canm çok ama çok üzüldüm Rabbim size anne ve baba olarak sağlık verdiği sürece inş bir daha yasayacaksin bu sevinci ve kucagina alacaksin insallah hersey bizler için çok iyi anlıyorum seni Rabbim tekrar yüzünü güldürur ınsllah tez zamandaKızlar bebeklerimin ikisini de kaybettik.allah sizinkilerin ömrünü uzatsın
canım burada söylemek istemedim yanlış anlaşılırım diye ama bana da aynısını dediler kediden köpekten uzak dur diyeBi test yaptı sonucu eşim aldı eşime kedilerden uzak dursun demiş sence niye..teyzemin kedisi var gitmicek miyim onlara
Dedigin gibi canim haklisin.. benimki cahil cesareti oldu biraz.. yine de birden biraksam sorun olurdu belki ama yavas yavas birakinca problem olmadı. Aman kimse birakmasin beni dinleyip de.. ben de bu yuzden itiraf edemedim ne zamandir..Kızlar siz bilirsiniz ama ben yine de yaşadığım içi sizleri uyarmak istedim progestani bence bırakmayın bir süre en azından doktorunuza danışın herkesin bünyesi aynı değil benm bıraktığım. Ertesi gün kanamam oldu burdan haber verdim sizlere bazıların da ise gerek kalmıyor tabiasmakilit gibi o şanslı grupta bnce canm benm.doktorum.suan progestan la tedavi ediyor beni tralleria da aynı şekilde yani ise yaramasa vermezler sanirjm. Artık kimsenin üzülmesini istemiyorum.gercekten burdan kötü şeyler okuyunca üzülüyorum ne olur herkes dikkat etsin kendine işi gücü bırakın kendiniz ve bebeginize odaklanın brn hata yaptım ama.sukur bebeğim. Hala benmle onu kaybetsem kendimi.suclardim lütfen böyle şeylere çok dikkat edelim hepiniz kardesimsiniz aile.olduk burda Rabbim hepimizi korusun...
Cok Uzuldum canim lutfen kendini koyuverme guclu olmaya calis bu donemde kendin anacak kenndine destek olacaksin ve yeni bebek icin cok beklememen icin guclu olmalisin ama cok zor bunu biliyorum cok uzuldumKızlar bebeklerimin ikisini de kaybettik.allah sizinkilerin ömrünü uzatsın
canım kızın olucakmış çok sevindim rabbim kucagınada almayı nasip etsin inşallah hayırlı bir evlat olsun inan çok sevindim
saol arkadaşım iyiyim şükür başladım pazartesi kontrolüm var estrofem kullanıyorum 3 donmuşum var onları koyucak donmuşlar tarama olmuyormuş embriyoloğ öyle demiş o yüzden ali osman hoca bunları koyalım dedi farklı olarak bağışıklılık sistemini baskılamak için kortizon hapı verdi bazen vücut embriyoyu yabancı görebiliyormuş dışarı atıyormuş kabul etmiyor diyor o yüzden böyle deneyelim dedi birde bakalım hayırlısı ne diyelim rabbim ol derse olucak elimden başka bir şey gelmiyor iyi dileklerin için çok saol rabbim seninde tamamına erdirsin inşallahtatlım Allah razi olsun inan hep aklimda dualarimdasin nasilsin basladinmi yeni bir tedaviye sonuclarin ciktimi
Allaha Şükür bişey olmadı ya canm allah korusun :)Dedigin gibi canim haklisin.. benimki cahil cesareti oldu biraz.. yine de birden biraksam sorun olurdu belki ama yavas yavas birakinca problem olmadı. Aman kimse birakmasin beni dinleyip de.. ben de bu yuzden itiraf edemedim ne zamandir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?