2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

aminnn cnm inss sende bize yetiseceksin bu sefer dua et baska yapcak bisey yok zaten elimizden gelen

aminnn cnm inss sende bize yetiseceksin bu sefer dua et baska yapcak bisey yok zaten elimizden gelen
inşallah dediğin gibi yetişirim öyle zaten dua ediyorum sizlerde bana dua edin ne olur allah razı olsun hepinizden rabbim tamamına erdirsin hamileliğinizi inşallah

inşallah dediğin gibi yetişirim öyle zaten dua ediyorum sizlerde bana dua edin ne olur allah razı olsun hepinizden rabbim tamamına erdirsin hamileliğinizi inşallah
Esmacim simdiden aramiza hoşgeldin diyorum.. tutmuş gibi düşünelim olumlama yapalim.. dualarim seninde.. Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin sana..

Esmacim simdiden aramiza hoşgeldin diyorum.. tutmuş gibi düşünelim olumlama yapalim.. dualarim seninde.. Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin sana..
ay çok saol çok duygulandırdın beni allah razı olsun iyi dileklerin için aminnn inşallah inanki hiç düşünemiyorum hamile kalıp buraya bende sizin gibi bebeğimin gelişimlerini anlatabiliceğimi onca denemeden sonra çok yıprandım inşallah dediğin gibi olur bu defa hepinizden allah razı olsun rabbim sizede hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin rabbim sorunsuz bir hamilelik nasip etsin inşallah dualarınız için allah razı olsun

bu arada bugün doktora gidicem demiştim, kimse ne oldu diye sormadı (lulinda whatsappdan yazmış hakkını yemeyim)
demek yokluğum hiç hissedilmiyormuş

bu arada bugün doktora gidicem demiştim, kimse ne oldu diye sormadı (lulinda whatsappdan yazmış hakkını yemeyim)
Kusura bakma canım bazen yazılanları tam olarak takip edemiyorum inşallah güzel haberlerle dönmüşsündür

opera ? nasılmış Figen Hanım test ettin mi? cinsiyet falan söyledi mi?

bu arada ben de dün doktordaydım. bu doktor da çok büyük ihtimalle erkek ama yine de alışveriş yapmayın, bu haftalarda yanılma payımız olabiliyor dedi. Ama ben gördüm yaa herşeyini. Onlardan kız çıkma ihtimali pek zayıf geldi

Ay hadi bakalim.. benim de elimde ultrason fotografi var.. ben anliyorum ama insanlar hani kafasi nerde, pipisi nerde deyince şaşırıyorum.. Nasil goremiyorlar? Hayret yani

Eklentiler

• 20150124_115231.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 83
Canm dualarım. Seninle allahın izni ile bizlere yetişeceksin arkadaşların da dediği gibi Rabbim yüzünü bu sefer inşallah güldürur :)

Canm vala bu ara herkes kendi derdine düştü sanırım kanama lar sorunlar vs... ınsllah daha iyi olcaz hepimiz kusura bakma telaş tan kafa kalmadı Bende ne yaptın bakalım bebis nasıl ??? Güzel anne :)

Hosgeldin esma busefer olacak sen pozitif birisin oyle olmasan bu kadar cabuk aramiza tekrar donemezdin ama bu sefer olacak buna tum kalbimle inaniyorum.tekrar hosgeldin

Kusura bakma canım bazen yazılanları tam olarak takip edemiyorum inşallah güzel haberlerle dönmüşsündür

Ay tatlim baska haberlere daldik.. noldu de bakalim.. nasilmis miniş??

Canm vala bu ara herkes kendi derdine düştü sanırım kanama lar sorunlar vs... ınsllah daha iyi olcaz hepimiz kusura bakma telaş tan kafa kalmadı Bende ne yaptın bakalım bebis nasıl ??? Güzel anne :)

teşekkür ederim kızlar, dün çok gergindim kontrolden ötürü, sonra da misafir geldi falan yorulup alınganlaşmışım
öncelikle harmony sonucum güzel çıktı, kendi doktorum yurtdışında olmasına rağmen asistanını arattı, test sonucu kendisine mail gelmiş, endişe etmeyin diye herman bey aramamı istedi dedi, çok hoşuma gitti.
Figen hanıma gelirsek, bir memorial klasiği, randevuya 1 saat geç girdik, sekreterya o kadar laubali ki, her seferinde bir daha bu hastaneye gelmicem diye karar alıp yine de gidiyorum.. Figen hanım çok tatlı, uzun uzun muayene edip her seyi tane tane anlatıyor. 12+3 dedi doktor, cinsiyetle ilgili net konuşamam biraz daha beklesek daha iyi dedi biz de ısrar etmedik, sıkıştırsak söyleyecekti bir sey ama o kadar merak etmiyoruz. Bir de figen hanımın söylediklerinden size aktarmak istediklerim var:
  • eleviti sabah kahvaltıdan sonra alın, gün boyu daha enerjik hissedersiniz
  • gyno ferro sanol kullanıyorum ben , demir,B12,folik içeren bir ilaç, onu öğleden sonra meyveyle alın, demiri süt ürünleriyle almayın C vitaminiyle alın dedi
  • coraspini akşam yatmaya yakın alın dedi
  • ben süt içmiyorum, süt yoğurt vs yiyorum, kalsiyum takviyesi verdi onu da akşamları alın dedi
  • balık yağına 6. adan sonra başlayın dedi
  • hamile yogası/pilatesine 14. haftadan sonra başlayın
  • tansiyonum çok düşük diyince tuzlu şeyler yiyin, son aylarda tuzu azaltın diyoruz şu haftalarda tuzlu yemenizde hiçbir sakınca yok dedi
  • yenilen içilene cok takılmayın annelerimiz ne vitamin alıyordu ne beslenmesine dikkat ediyordu dedi
  • çatlak kremine bir iki hafta içerisinde başlayın, şort giymişsiniz gibi olan bölgenize sürün bir de göğüslere dedi ama bu işe servet harcayıp çatlak oluşan da var, hiç sürmeyip çatlağı olmayan da var dedi
İşte böyle kızlar crinonu da bırak dedi hem de azaltmadan direkt bırakın dedi ama ben herman beye sormadan bırakmam günde ikiye devam

Canım crinone jeli sadece sabah bir tane alabilirsin bence. Iki taneye gerek yok 12. Haftadan sonra.

Eylül annesi olamasamda, topikde sizler gibi bebeğimin gelişimlerini yazamasam da sizleri takip ediyorum arkadaşlar sizlerin mutluluğu ile mutlu oluyorum...Allah bebişlerinizi size bağışlasın,hayırlı ömürler versin...İnşallah Allah bekleyen herkese hayırlı evlatlar nasip eder (içinde de bana)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…